Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Norbi1990
Valaki tudja ere a megoldást? #34672
crazyclone
THX!

Õrök hálám(ezt akartam irni)csak gyorsan gépeltem és véletlen rörök hálámot irtam,elnézést kérek😊 És nagyon örülök hogy sikerül mert igy sokkal jobb a game😊
Nagyon köszönöm a segitséget, rörök hálám!!!! Sikerült megcsinálnom és köszönöm a pontos leirást,és igy már még jobb a játék!!!
Fanatsztikus így saját számokra vezetni a verdát nagyon jó a game😊
[HUN]FaTaL
Mentés, fényképek, rádi
c:\Documents and Settings\neved\Dokumentumok\Test Drive unlimited

radial.cdb, cdkey
c:\ProgramData\Test Drive Unlimited

a rejtett fájlok megjelenítését kapcsold be: Vezérlõpult->Mappa beállítások

http://goo.gl/gd6Zi5

És a RAdio mappápán belül amit csinálok mapát annak tök mindegy mi a neve vagy valamiek rádio ado nevét kell oda irni?
crazyclone
tenleg nem tudja senki hova menti vistaban a TDU a menteseit vagy hogy hogy lehetne megnyitani az aplication datat ???

Norbi1990
A Dokumentumoknál bemész a test drive unlimited mapáájába otta te profilod nevébe ott csinálsz egy Radio mappát azon belül csinálsz mégegyet adsz egy nevet és oda pakolod a zenéidet.
Nekem az lenne a kérdésem,hogy állitolag lehet a rádió állomások zenéjit szerkeszteni,ez igaz?Bele is mentem a rádio mapápa és bele raktam egy pár saját zenét de nem érzékeli,nem játsza le, ez mitöl lehet?Rosz mapába teszem vagy valamit át kéne nevezni?Lécives segitsetek hogy tudnám azt elérni hogy a rádio érzékeje az én zenéjimet is.Elöre is köszönöm a segitséget😊Nem rég van meg a játék és nagyon tecik😊
gduck
Hát ez nem igaz 😊 Az XBOX verzió keményen beindította a nyáltermelésünket, csomó ingame videót néztünk és december elején már a closed bétával játszottunk 😄

Hivatalos forrásból még senki sem erõsítette meg a hírt, ami kb márciusban kapott szárnyra! Elképzelni se tudom a mai reklámdömpinges világban, hogy ne reklámoznák ezerrel a játékot ha márciusban jönne ki!

Szal tavasz lesz, TDU2 meg NEM! 😞((

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

trogerzsiger
www.portforward.com, de vannak erre különprogik, is pl. netlimiter.<#wink>

bertino
dehogynem, egy rakás ingame videó volt közzétéve
de azért télleg neked legyen igazad...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

RAZOR27
Kitudja, az 1.részt se reklámozták agyon....

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

bertino
nem fogják kiadni bazze
vagy ha igen, bazi nagy meglepetés lesz az elsõ rész sérelmeiért ellensulyozásképp

de sztem kizárt, hogy kiadják márciusban, hallani kellene akkor már lassan róla

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Norbi1990
Nem hallottam róla..
Sajnos😞
Norbi1990
C/Documents Settings/All user/Application data.XP-n itt van vistán nem tudom
[HUN]FaTaL
Car packrõl semmi hír ugye?

http://goo.gl/gd6Zi5

Norbi1990
c/documents setings/application data
crazyclone
ugye a C/program data/aplication data -ban kellene lennie ... csak mert nem akar beengedni access is denied mit kell tenni hoz megnezhessem ezeket a konyvtarakat ??

crazyclone
vistan hol vannak a gamma mentesei??
hihetetlen de be nem akad vistan ...

Érdekes. Nekem is van routerem és az enyémen kívül még 2 gépbe megy a net.
Nekem csak egyszer volt ilyen problémám de megoldódott. Nem csináltam vele semmit szal a mai napig nem értem. Amugy semmi gondom vele. Tudom hogy ez nem sokat segít de elég fura.

\"was all this for real or just some kind of hell 666 the Number of the Beast Hell and fire was spawned to be released\"

n3whous3
Hát akár hiszed, akár nem, én se értek hozzá <#smile>

Ha itt lenne nálam 1, akkor elboldogulnék vele 1-2 óra alatt, de nincs routerem.

púúúúú

Norbi1990
Reménykedjünk. 😊
Danman
vki itt nagyon régen mondta nekem hgoy a router beállításoknál kell vmit átírni, na most azt akkor se értettem úgyhogy nehezen tudnám elmondani, de hátha van itt egy routerhezértõ aki tudja:S

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Norbi1990
Aha. ÉS hogy lehetne beállítani me én nem értek a routerekhez. :S
n3whous3
elég az... elmondanám, hogy apám volt munkahelyén valszeg szarul volt beállítva a router, ott pl 3 gép és 8Mbit esetén úgy ment a net, hogy ... szóval alig 😄 1Mbps se volt apám gépénél a sávszélesség

púúúúú

AntiHero
Nem volt rossz. Csak na:😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Norbi1990
3db van.
Norbi1990
Pff.Csak akkor jó ha routerböl kihuzom a netet és a gépbe dugom?Ha ugy lesz jó akkor nem tudom mi lesz.
n3whous3
Nos a router pont azért van, mert több gépet akarsz kötni a gépre nem? Bénább routerek ha jól statikusan állíthatóak be arra, hogy mekkora sávot adsz 1 szálnak.

Szóval hány gép van a hálózaton?

púúúúú

Danman
router miatt van...nálam is ez van/volt, át kell kötni direktbe, vagy átállítani hgoy csak a te gépedre menjen a net, akkor jó lesz.

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Norbi1990
5mbites netem nehogymá csak egy embert bírjon el.És azt hogy lehet állítani hogy több sávszélességet kapjak?
n3whous3
-//- jel azt jelenti, hogy a kapcsolattal gond van. Talán rohadt lassú a neted és max 1 embert bír, a többiekkel szakadós a kapcsolat.

Kiskönyv írja is, hogy mi a -//- jel jelentése <#wink>

Talán a routerrel kevés sávszélességet adtál a gépednek vagy tököm tudja mi...

púúúúú

Norbi1990
Van egy problémám a játékba.Az a szitu hogy amikor online találkozok emberekkel akkor csak egy emberrel tudok beszélni a többivel nem tudok me nem látom hogy mit írnak és akadnak összevissza és a nevük elõtt egy ilyen jel van: -//-.Nem tudom mi lehet a baj.Pár napja kaptam egy routert és azóta ilyen.Valakinek esetleg van valami tippje hogy miért van ez?
Nagyon megköszönném.
Yakamy
kinek van kedve ma 8-kor talizni?
én is megnéztem a videot, szerintem nagyon faszányos lett 😉

TDU Nick: heineken53246 TDU Crew: Diamond Image \"A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station.\"

Na látom sokan megnéztétek.
Köszönöm a véleményeket. De viszont vagy egy olyan érzésem hogy akár mivel is próbálkozom, lesz olyan a topicban akinek nem lehet a kedvére tenni. Hát ez van. Az elsõnél az volt a baj, hogy sok az üres unalmas rész és csak a driftek kellenének. Pedig ott direkt hangsúlyoztam, hogy semmi vágás nincs. Amikor figyelek erre máris túl sok a drift. Az elsõnél nem volt baj pl hogy nincs a fél sziget tája benne. Áhhh... A zenére is figyeltünk Danival hogy ne legyen az hogy már megint csak ducc ducc.

#34668 - Korn - Evolution (Amúgy a vidi végén ki van írva...)

Lesz valamikor rendes találkozó?😄 A tegnapi elég szegényes volt😄

\"was all this for real or just some kind of hell 666 the Number of the Beast Hell and fire was spawned to be released\"

TDU2?? mi újság felõle lesz egyáltalán?? nem túl nagy a reklám ahoz képest, hogy már 2 hónap múlva elvileg márc. 2008-ban adják ki

Atti12
amugy ami 3:48 tol kezdõdik szám annak mi a címe? 😊

Pepsi Twist
ok akkor LFSmost? msn en fojtassuk 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Atti12
<#eljen><#eljen> Nem szeretem a reppet ide ilett 😊. Ülj le fiam, 5 ös XD

AntiHero
Nekem is ez a véleményem. 9 percig ugyan ott ugyan az kicsit uncsi. Amúgy ügyes volt Danesz.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

kabel15
Álat lett!!!
Én is saleen csinálok ilyet mikor 320 rátépek a fûre<#idiota>
Csak én 1 fán szoktam kikötni <#idiota>

BattleTag: kabel15#2672

Synit HUN
Ez most 9 percen keresztül Saleen drift? Nem néztem végig 3 percnél meguntam. De a kamera fejlõdõképes a drift meg ügyes volt. Csak uncsi.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

LFS-be még jobb is vagyok =)
Egyszer mehetünk eggyütt,és majd meglátod.
Egyébként köszi mindenkinek.

Pepsi Twist
fasza!

LFS-be is tucc így driftelni? sztem nem! annak sokkal jobb a fizikája!

Majd 1x próbáld ki sztem!

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

30Dani
Lézezik olyan mod, amivel sûrûbb lesz a forgalom?

thank you for helping us help you help us all

Norbi1990
NAgyon király lett!!Gratulálok!!
Smicy2
Nekem tetszik <#eljen><#wink>

Charade GTti

Végre fennt van Youtube-on az elsö videónk ATI-val.
Itt van!
Véleményeket kérünk ám<#idiota><#nezze>