Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fanatsztikus így saját számokra vezetni a verdát nagyon jó a game😊
c:\Documents and Settings\neved\Dokumentumok\Test Drive unlimited
radial.cdb, cdkey
c:\ProgramData\Test Drive Unlimited
a rejtett fájlok megjelenítését kapcsold be: Vezérlõpult->Mappa beállítások
http://goo.gl/gd6Zi5
Hivatalos forrásból még senki sem erõsítette meg a hírt, ami kb márciusban kapott szárnyra! Elképzelni se tudom a mai reklámdömpinges világban, hogy ne reklámoznák ezerrel a játékot ha márciusban jönne ki!
Szal tavasz lesz, TDU2 meg NEM! 😞((
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
de azért télleg neked legyen igazad...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
vagy ha igen, bazi nagy meglepetés lesz az elsõ rész sérelmeiért ellensulyozásképp
de sztem kizárt, hogy kiadják márciusban, hallani kellene akkor már lassan róla
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nekem csak egyszer volt ilyen problémám de megoldódott. Nem csináltam vele semmit szal a mai napig nem értem. Amugy semmi gondom vele. Tudom hogy ez nem sokat segít de elég fura.
\"was all this for real or just some kind of hell 666 the Number of the Beast Hell and fire was spawned to be released\"
Ha itt lenne nálam 1, akkor elboldogulnék vele 1-2 óra alatt, de nincs routerem.
púúúúú
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
púúúúú
Szóval hány gép van a hálózaton?
púúúúú
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Kiskönyv írja is, hogy mi a -//- jel jelentése <#wink>#wink>
Talán a routerrel kevés sávszélességet adtál a gépednek vagy tököm tudja mi...
púúúúú
Nagyon megköszönném.
én is megnéztem a videot, szerintem nagyon faszányos lett 😉
TDU Nick: heineken53246 TDU Crew: Diamond Image \"A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station.\"
Köszönöm a véleményeket. De viszont vagy egy olyan érzésem hogy akár mivel is próbálkozom, lesz olyan a topicban akinek nem lehet a kedvére tenni. Hát ez van. Az elsõnél az volt a baj, hogy sok az üres unalmas rész és csak a driftek kellenének. Pedig ott direkt hangsúlyoztam, hogy semmi vágás nincs. Amikor figyelek erre máris túl sok a drift. Az elsõnél nem volt baj pl hogy nincs a fél sziget tája benne. Áhhh... A zenére is figyeltünk Danival hogy ne legyen az hogy már megint csak ducc ducc.
#34668 - Korn - Evolution (Amúgy a vidi végén ki van írva...)
\"was all this for real or just some kind of hell 666 the Number of the Beast Hell and fire was spawned to be released\"
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Én is saleen csinálok ilyet mikor 320 rátépek a fûre<#idiota>#idiota>
Csak én 1 fán szoktam kikötni <#idiota>#idiota>
BattleTag: kabel15#2672
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Egyszer mehetünk eggyütt,és majd meglátod.
Egyébként köszi mindenkinek.
LFS-be is tucc így driftelni? sztem nem! annak sokkal jobb a fizikája!
Majd 1x próbáld ki sztem!
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
thank you for helping us help you help us all
Itt van!
Véleményeket kérünk ám<#idiota>#idiota><#nezze>#nezze>