Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fery02
Én mindent a játékban intéztem el, még a reggelést a gamespy-ra is.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Sleepy Bone
tudom, de így sem akarja az igazságot a gaz :-( még anno a bétával mûködtem simán

TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy

Dante73
Oké, de rengeteg olyan oldal van, ahová nem kell F5...
Egyesek mégis eröltetik a sárgabéka oldalt....

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Norbi1990
Köszönöm a segítséget a routerrel kapcsolatban4Mostmár zsírul megy.Köszi mindenkinek aki segített!<#worship><#worship>
n3whous3
regelni kell külön kint, nem játék alatt

púúúúú

Sleepy Bone
Hello!
Fiúk nekem még mindig nem megy az online rész, pedig eredeti kulcsom van.
A szokásos nem tud csatlakozni hiba, pedig most már csak a kábelTV modeme mögött vagyok csak :-( állítólag vmi unique nickname-t kell a gamespy id létrehozásakor megadni, de én olyat nem látok.
Segítsetek legyetek oly kedvesek 😊

TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy

gabi89
f5 párszor és máris eltünik a béka

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

szabod
És a citroen mappában a 2cv kerék? Lesz kacsa a játékban? Milyen kategóra lesz? Z?<#idiota>

Mente et Malleo

sárgabéka?

Norbi1990
ITT
Hopp a kép lemaradt
Norbi1990
Nézzétek!4 mappája van a Kawasakinak.vagy nem tudnak helysen írni vagy nem tudom.De azért vicces. XD

n3whous3
jaaaaaa... ok

púúúúú

A fejlesztõ francia, ezért a Vehicules...

Az F40-es szöveg meg kamu.

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

n3whous3
Észrevettétek, hogy a TDU mappáján belül a kocsiknak ez a neve: Vehicules?
😄 Még arra se vették a fáradtságot, hogy ne basszák el ezt 😄

púúúúú

n3whous3
Nem PC alatt az biztos, ne "aggódj" 😊

púúúúú

V43 1105
Vidinél , van egy ilyen post :

U have to get to either expert or champion mode, one of them and its in one of the european classics garage in the top right of the island, well thats where i found the F40 =]

Wtf? : o

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

V43 1105
Tudod hogy reklámért itt meg****nak ? :o

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

bpeti72
hy mindenkinek, bocs hogy off de hátha valakit érdekel ez a vid kari- 1 éves Gigabyte GF 7600GS 256MB DDR2 PCI-E NX76G256D-RH eladó 10000ft.

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

passatgt

trogerzsiger
www.portforward.com

fery02
Én csak beõrülök tõle! <#gun>

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

HUNMemphis
Én hiszek Atinak is és Dantének is.Ismerem õket és nem fognak PS-es képet berakni.
Szóval ezek nyári képek?Izgis.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

n3whous3
bertino
okésos

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Gyorsan felvettem a vidit és lekonvertáltam. Ma már nincs idõm feltölteni, de holnap megkapod a vidit. 😄
passatgt
http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm

n3whous3
keressük már meg a csávót 😄

púúúúú

szerintem a srác átkonvertálta magának box-ról ^^ (ha lehet egyáltalán :o)

Dante73
A leírteakkal arra akartam utalni, hogy vannak kárpekkek, szerver felismeri õket, atari, ill mostmár az infogrames, (igen, mostmár õk is kisbetüvel, mint Nyilas Misi) mégsem adja ki.
WTF?

Dante.

<#gonosz1>

n3whous3
Most már megyek és szétrombolom az Edent, ha nem adják ide a plusz kocsikat <#duhos2><#boxer>

Ferrari F40 <#rinya><#sir><#help>

púúúúú

Norbi1990
Igen.DE nem tudom hogy hol kell azon belül engedélyezni.:S
bertino
a router konfigurációs oldalán
192.168.1.x vagy valamilyen hasonló IP cím.
azt kell beírni böngészõben és ott kell a megfelelõ menüpontnál engedélyezni a megadott portokat.

Norbi1990
Azt hogyan kell beállítani?
Norbi1990
Nem tévedsz!De valahogy a portokat kéne beállítani de fogalmam sincs hogy hogyan kell beállítani.
bertino
port forward be van állítva a routerben a game által használt portokra ?

Dante73
Javíts ki, ha tévedek, de leírtuk. A router a gond. Egyébként, erre Te magad is rájöttél, mivel elsõre leírtad, hogy azóta, mióta router...
Szóval, cseréltesd ki...

Dante.

Norbi1990
Van egy problémám a játékba.Az a szitu hogy amikor online találkozok emberekkel akkor csak egy emberrel tudok beszélni a többivel nem tudok me nem látom hogy mit írnak és akadnak összevissza és a nevük elõtt egy ilyen jel van: -//-.Nem tudom mi lehet a baj.Pár napja kaptam egy routert és azóta ilyen.Valakinek esetleg van valami tippje hogy miért van ez?
Nagyon megköszönném.Nagyon jó lenne ha megoldódna.Valaki nem járt már igy?
Dante73
Azért raktam fel, hogy mindenki megnézhesse maga. Nem nehéz.
Az ati által berakott cuccokat ezért is hagytam ki, (másik ok a lustaság, de ez mellékes)

Dante.

bertino
várom 😉

Az Eliminator at your service nevû verseny eredményeit mutató lista 100%ig valódi. Ma magam néztem meg. És tényleg ott van a képen látható idõben a Cien. Csináltam róla képet, de ha videó kell szívesen felveszem.😄
bertino
ha videót mutattok ezekrõl elhiszem, hogy valóban ezek szerepeltek a képen.
addig pedig simán lehet PS.

Szívesen. Mutattam már Danesznak is. De párat ki hagytál. A default motort és a Ferrari F40es képet.

Ime a motor:

Ferrari F40:
Dante73
ATI0021 Felhivta a figyelmem erre a linkre. link
Kissé körbenéztem, és ezekre a furcsaságokra lettem figyelmes. Minden kép, julius, augusztusi.

Ez ugye, akkor jellemzõ, ha vacakol a netkapcsolat, és nem töltjük le a delikvens kocsiját, vagy ISMERETLEN a kocsija...

Egy kis érdekesség, kocsivásárlás ürügyén.
Végezetül néhány meglepõ dolog, a versenyek végeredményének listáján...

Mivel akad ott ismerõs is, így kijelenthetjük; EZ PC VERZIO! Tehát, a pecs elött, ha mást nem is tettek, teszteltek, legalábbis, én erre jutottam.
Kérdés; Akkor most mi az ördög van?
Sorry, a hosszú post-ért

Dante.

HUNMemphis
Szombat délután klubtalálkozó. 17:00
Kocsik😄,C,B,A.NINCS KOCSICSERE!

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Mint a LFS-be 😄

bertino
egy rakás intel reklám volt egy idõben a szigeten.

íGY VAN.

Dante73
Viszont, szerintem, nem kis oka volt a bukásnak a BÉTA, a videók mind abból voltak, reklám meg semmi.
Tehát jöhet az, a különbség annyi, hogy nincs béta. Tulaj helyében én sem adnám ki, ugyanis értelme egy szál se, mindenki csak sírt, hogy ugyanaz a béta, mint a teljes... (jogos volt, de akkor is sírt)
Reklámról meg annyit; Tele van a sziget reklámtáblával, amit nem tudnak eladni. Viszont látott valaki egyébb atari cuccot reklámozni ott? (pedig, gondolom nem egy atari cucc látott napvilágot) Egy ujévi köszöntést, bármit? Ekkora balf...októl mit vártok? Ott a reklámfelület, Ingyen, max 3 perc összedobni paintel valamit, és feltenni a szerverre, de semmi... Eszükbe sem jut, pedig ha nem is nagy, de VALAMEKKORA reklámértéke van!
Szánalom.

Dante.

Már a BÉTÁT toltuk elõtte 3-4 hónappal decemberben....

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack