Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha lessz egy kis idõd, csinálnál nekem pár képet a belításidról? Játékon belül, és a Logitech profiler-en belül is. (vagy ha használsz más cuccot a G25-höz, az is érdekelne)
Nagyjából már megvannak a beálitások, de valahogy még mindig nem elég közvetlen az irányitás... Kicsit "kóricál" a kormány.
Persze, így is mérföldekkel jobb, mint az elözõ!
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Ha úgy is kidob akor nem tom.
BattleTag: kabel15#2672
nem akarok senki lelkiviláégába gázolni de sajnálatos modon nem:S remélem nemsok erre felé a zsaru😄 szal nem nemeredeti! de jobban zavar az hogy kilép!:S
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
De az miért van hogy térképen jelzi az embert és mire odaérek sehol senki.
Valaki szervezen holnapra!
TDU Nick: heineken53246 TDU Crew: Diamond Image \"A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station.\"
De utána Heinekennel meg Mihivel jót autóztunk! <#smile>#smile>
Charade GTti
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Útvonalat majd megbeszéljük!!!
púúúúú
A kráter bejáratánál az alagút végén!
Megyek fell ott várok aki tudj jöjjön!
Ha van esetleg 1 kép vagy kb hol találom meg.
Csomó boltot végignéztem de sehol nem találom
kár,h.valamiért a játék nem jelzi ki az utolsó betûjét a káosznak😊
(kedvenc:8:38,Dante lassít és valahol 360 környékén beleszállok😄D)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Tipp: kráter bejárat az alagút végénél!
Képet nem tok küldeni
És nem csak én vagyok ezzel így szerintem <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
félhatig bírtam,utána eluntam magamat és most keltem fõl.
Most kajolok de utána irány a garázs és akkor megkereslek titket.
MSN-re meg azért nem vgyok bejelentkezve mert most laptopról írok de még a tegnapi anyagot is összekéne vágnom plusz átkéne kûldenem Atinak Dani felvételeit.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Az a GOLF -os nem tudom mi jó lesz? 😄
"Barbers Point Golf-cars" 2824 24818.51 10.70 44925.70 -0.829 -0.011 -0.560 428968303
Charade GTti
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Szerk: #34607: Házibuliból írok, és nem üres a kezem XD
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"