Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RAZOR27
Csõ srácok! de rég jártam itt is.
Annyi lenne a kérdésem, hogy egy gfx5600 as karin eldöccenne a tdu megalow grafón? +1g ram +2.7ghz-s(1magos)procó.

Szerk: a faqban bennevan a gépigény, de az azért nem mindig stimmel.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

fery02
Ha másolt verziód van, akkor OFF topic, ha pedig eredeti, akkor jónak kell annak lennie 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Met
mert warez?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

fery02
Csak GPS hang, amit megtalálsz még tán ezen az oldalon linkelve, sok szerencsét!

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

köszi. van hozzá serial számom de nem akarja elfogadni mindig kiirja hogy helytelen ez mitöl van?

Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)

Pepsi Twist
Nein

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Sziasztok van hozzá magyarositás?

Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)

Sleepy Bone
Sziasztok!

Van már megoldás arra, hogyha csatiznék, akkor aszondja, hogy nem tud csatizni és csekkoljam az internetemet?
Próbáltam már router mögül is meg anélkül is. W77d neked is ez volt a problémád, sikerült megoldani?

Köszi

TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy

Versace21
NEm tartunk ma egy merci találkozot???

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

Pacal17
<#idiota><#idiota> Ügyi XD

Pepsi Twist
Az az én asztalom!

Én az IDC-be vok szervizes, és az asztalom is úgy néz ki mint itthon. Mintha a dolgozóba lennék, olyan meghitt!

<#idiota><#idiota><#idiota>

Én most az öccse vagyok, Bandey néven züllök

TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p

Versace21
Én megyek snoop.Kereslek,te is keress

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

Valaki elvetemült netán megtalálható ilyenkor vhol a játékban?

TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p

Versace21
Hát az egy vagyon,ami az asztalon hever...Nem tudom,mivel foglalkozik??Biztos nagy kõze van a számitógépeknek benne<#idiota>

Pepsi Twist

Most betekinthettek eme szép látványba!

Met
Már rájöttem, hogy mit jelent a FAQ-ban a profil létrehozásnál elõször adsz 1 nikket, mindegy mit 😄
MetHUN lettem

Versace21
Meg jo ha azt is beleirod a nevedbe h {HUN},igy hamarabb megtalálunk,nem hisszuk h kûlfõldi vagy..

Versace21
Arra gondoltam h holnap Merci találkozot rendezek.Mi a véleménytek??Mondjuk 13,00kor,addigra mindenki jolakottam ûl a volán mõgé.Ki jõnne??

HUNMemphis
Nembaj Dante a lényeg az hogy ti jóléreztétek magatokat.Én sem panaszkodhatok mert 2 kultúrált emberrel tudtam beszélgetni.
Segítettem egy barátomnak és végûl egy japán sráccal szórakoztunk.
Majd legközelebb.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Pepsi Twist
Figyeljetek!

Online játékhoz nem kell csinálni sehol accot csak a játékban! A játékban létrehozod, ügyelj arra hogy ne legyen szóköz benne és kész mehet! Gamespyon nem kell csinálni semmit!

HTS s3rg1nh00
mondjuk kepup.ingyen.org...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

bertino
ha már aktiváltad is az accot, akkor mennie kell

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Met
Van valami átfutási idõ a gamespyon?
Regeltem és aktíváltam az id-em, viszont a játékban invalid nickname új profil létrehozásakor (a regnél megadott e-mail-t és jelszót adtam meg a játékban)

Versace21
Hogy tudok képet feltõltenI???20kbytera lekicsinyitem,akkor már nincs értelme megosztani veletetek.Van valami õtletetek??Segitsetek kérlek<#help>

passatgt

Met
Az Árkádos MM-ban hagytam még 3 TDU-t a polcon 😄

Vártam jó negyed órát, most léptem ki :-((( Kész...Nálam nem volt lag, hallotalak is a fülesben, de senkit nem láttam még a térképen sem...Hmmmm

TDU: nemere

Dante73
Oltári...
Végre összejön egy jókis tali, 2 csoprtnyi emberkével, erre ledob a szerver minket. Kapcsolat volt, csak eltünt mindenki. Elöbb egy hatalmas lagg, aztán hopp, egyedül vagyok. Nemerénél nemtudom voolt-e lagg, de Õ is leesett...
infogrames, infogrames... thx!
Azért 2 kép;
sokan;

egyedül...;

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Az történt hogy nem csak ti voltatok ott hanem mi is. A szokásos szerver történt. Nem adott be mindenkit egy helyre. Ráadásul amikor elkezdtem videózni, ledobta Dantét aztán szépen lassan mindenki eltûnt.
Nekem hirtelen eltünt mindneki és utána seholse láttam egy barátot sem.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Már én sem vagyok ott... Remélem kiderül valami, hogy mi is a szitu <#vigyor0>

HUNMemphis
Dante!ATi!Mi a fene történt?Voltunk páran (Dani=>15perc ATi=>20perc Gabó=>35perc Zsolt=>még mindig ott van Sanci=> õ is.Én=> eltûnt mindenki a térképrõl!Nem lát senkit.Ajjaj kudarcba fulladt volna a találkozó?

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

O_o
[HUN]FaTaL
Tegyél ki egy tál bablevest háttérnek ott a magyarosítás.

Magyarításról pedig: Szöveget még sehonnan, a hangokat pedig néhány hozzászólással lejjebb megtalálod.

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Nem rád értette szerintem hanem azokra akik olyan autókhoz csinálnak hangot ami tök felesleges de lehet hogy én értettem félre😊

honnan lehet a magyarositást leszedni a játékhoz???elöre is KÖSSZI a választ!
w77d
XD

Synit HUN
Backuphatod! <#idiota>

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

gduck
Moha bácsit nem favorizálom <#idiota>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

[HUN]FaTaL
😊 Ez jutott eszembe😄 Megcsinálom majd a férfi hangokat is.

gduck
Naon jó 😊 Furcsa viszonthallani az IGo-t a TDUban 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

noobz rulz...

Synit HUN
Ez még mindig szopó 😄 Feladom.
De mi a rákért olyan autókhoz csinálnak hangot amivel semmi gond? Az RS4 oké, de a Sky-hoz meg az S7-hez miért nem? Miért a 350Z-hez meg Ferrarihoz?

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Van 7600 Gs em.😄

Bocsi a beköpésért, csak benéztem..

[HUN]FaTaL
Újabb privi ment😊

Nincs valakinek egy ajándék AGP-s GEF6600GT-je (vagy valami vga ami jobb a radeon x1300nál)? <#vigyor><#vigyor><#vigyor>

a BNK file editor arra kell hogy az eredetit kiexportálod és megpróbálod a hangot ugyanolyan méretûre meg formátumúvá tenni általában Micrsoft ADCPM 44,100 khz 4bit monó-ba kell wavot csinálni és ugy kell visszateni.

Addigis következõ projectem ami hósszúlesz és sok idõt fog igénybe venni:

Dante73
azért nem találjátok a klubot, mert északi oldalt irtam, keleti helyett.
Inkább bejelölöm, az 1értelmüség kedvéért. Klubba felvétel ma nincs, ahhoz vizsgázni kell. Szóval, tali itt 6-kor;

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

[HUN]FaTaL
Nincs olyan ini fájl ami csak a realisztikus napmozgást csinálja meg de éjszakát nem tesz a játékba?

[HUN]FaTaL
Cool editor pro-val csinálja, GPS hangok fel lettek picit gyorsítva ahol rövidebb volt, idõre meg kell egyezennek a hangok és 4bit 44100khz mono-ba kell konvertálni õket😊