Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oké
Pepsi Twist
#35609: <#eljen>

#35608: Igen müködni kéne, de van 1 nagyon jó tippem, mégpedig: töröld le az egész TDU-t (a kulcsot is) aztán rakd fel ujra az egészet peccseld majd indíccsd + írd be a kulcsot majd csinálj 1 accot a géjmben és mehet a menet neked ez nem lehet akadály ha eredeti...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Nah mien kép kell róla?
Synit HUN
Én úgy tudom hogy a patch után már yasu-val se megy eredeti exe-vel. Nemhogy törttel.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Mielött még Pepsi megint jön a "használd a válasz erre gombot" dologgal, most már használtam biza! <#kuss>

Pepsi csinálsz uj profilt de olnlinra nem engd be ha nemjo a ck key és ha 1x elfogadja akkor már müködni kellene nem? Ez nem az enyim hanem haveromé.

Nekem eredeti de ha felrakom a patch-et akkor sem megy, valakinbek valami 5let?
Ha eredeti a játék, akkor nyugodtan tolhatsz róla egy képet. Ha meg nem, akkor nyugodtan átmehetsz a warez topicba, azt is szét tudod offolni, és ott még "jogosan" is!

az eredeti játékot nem lehet krekkelni..

pontosabban lehet, csak akkor nemmegy -.-"

az eredeti exére kell tenni a peccset ! (1.66A)
aztán beteszed az eredeti DVD-d a dvd olvasóba és játszol..

Pepsi Twist
De eredeti kulcsal igen! (amúgy asszem írta hogy eredeti)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

[HUN]FaTaL
Nem eredeti játékkal nem fogsz tudni multizni bazmeg mikor érted már meg?😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Nem a gép belsejére gondoltam,😄 Kösszi a képet, komoly nagyon, grat.

Felraktam a patch-et, uttána nem indult el valamiert aztán átmásoltam a crack-et bele ugy elindult de ugyanazt a hibát kaptam.

w77d

remélem ennek hiszel. Everest+ a hozzászólásod a háttérben, a start menüben a nevem! 😊

annak nincs sok értelme, hogy a gépem belsejét fotózom, mert nem látsz a hûtõ miatt sokat belõla 😊

Okok megprobalom ujra rakni mert valami szarakodott😊 Kösszi az eddigieket, w77d akkor gratula a gépedhez ha ez mind benne van.Procira arra kiváncsi lennék,csak azt az 1 képet😄
w77d
képzeld megvan minden! egy bizonyos topicban már rám száltak e miatt, ezért mindenrõl raktam be fotókat! hidd el nem szeretném szétoffolni vele a topicot, de ha kéred megteszem...

n3whous3
Keresd meg a TDU communityn letölthetõ verzióban a frissítést és rakd fel és utána már nem mondja.

púúúúú

Synit HUN
Akkó töltsed le innét azt jó lesz üázz!

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Amugy meg annak üzenem aki kérdezte hogy eredeti-e nem eredeti játékkal felenged eddig? Nem mert már az elején nem fogadja el a serialt.
De ha rámegyek hogy Yes nincs semmi, csak kinn a böngészömben kidob egy oldalra, aminek aszem az a cime hogy none.com vagy valami ilyesmi hülyeség az egész oldala, aztán visszalépek tdu-ba és kilép.
Nyomjááááááá YES gombot!

gduck
Az aminek lászik 😊 Rakjad fel az 1.66a-s frissítést 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Jolvan most énis betudom irni a nevem alá hogy van 100gb ramom meg ötmillio mhz-es procim azt közben meg egy p3-al guritok. w77d kiváncsi lennék neked megvan-e minden ami a neved alatt van.

Ebben tud valai segiteni? És mielõtt ujra kérdeznétek. Eredeti a game.

w77d
nagyon odabasz....

Nem menõségbõl irtam csak hadd dicsekedjek már kicsit😛😛
Yoda001
demenõ<#guluszem1>

http://9gag.com/gag/5135249

Jó nekem megvan eredetiben abbol mi való warezre? segitsetek pls..
Amirõl Ti beszéltek az a warez topicba való, nem tûnt még fel?

Nekem egy RX2600Xt DDr3 Dx10 512Mb-os karim van, simán elfut rajta😄
Nem azt mondtam hogy nekem van hozzá olyan serial! Csak egyik ismimnek van olyan serialja és õ akarna belépni, azért kérdeztem hogy azzal beengedi-e. Megvettem tegnapi nap folyamnán énis, 6990 ft-ért ugyanis ha felmegyek érte meg haza még többe vagyok. Nah tud valaki segiteni mi ez a hiba mit kiir hogy töltsem le az uj verziot?
[HUN]FaTaL
Nem fut el rajta sajnos (fx5700am volt elõtte avval próbálkoztam). Viszont hogy egy kis reklám legyen 8000-ért eladó a VGA-m amivel eldöcög mediumon 1024ben (20-23FPS). Ha érdekel küldj privit😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Sleepy Bone
Megvettem a cd kulcsot még régen... a többiekkel ellentétben tudok olvasni...

TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy

hát ha normálisan menne a multyplayer, és nemlenne konzolra dupla annyi autó(szal PC-hez is lennének azok az autók) akkor megérné a 4 ezret..

énse vagyok annyira büszke agamra nyugién 3000-ér vettem csak kulcsot, mert a DVD már karcos volt azt inkáb elkértem a CD kulcsot azt kifizettem és kész.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

3990 Ft most a hülye boltban... sztem ez már nem olyan nagy érvágás...
Sleepy Bone
12 próba után nem jártam sikerrel...

Atti12
akkor átfáradsz az Off topicba.

akkor a prycon verzióval tudsz neten jáccani amugy mindig kifogja irni hogy uj patch... amugy ezis csak akkor ha eredeti serialod van.

megvetted a játékot?

És mivan ha nem vettem meg de van hozzá olyan serialom amivel beenged?
Sleepy Bone
Hát nem tudom, én iszonyatosan sokszor próbáltam és nem megy, de most is megnézem...

n3whous3
<#mf2>

púúúúú

Ez azért van mert néha szarakodik a server sokszor szokta ezt csinállni legalábbis nekem.
Egy idõ mulva betudsz menni csak egy kicsit várni kell.

bertino
megvetted egyáltalán ezt az átkozott játékot ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Látom neked 1.45A a verziószám. tedd fel az 1.66-os patchet és máris jó lesz.

miert linkelték be sokan?
Sleepy Bone
De hogyha annyi forintod lenne, ahányszor válaszoltál rá, akkor csóró lennél, nem is kicsit.

Am nekem is ez a bajom, van már rá megoldás?

Nah most meg ezt kapom.

n3whous3
Ha annyi Ft-om lenne, amennyiszer ezt a képet belinkelte valaki, akkor gazdag lennék :-\

púúúúú

SZiasztok! Ezt a hibaüzit kapom mikor csatlakozna a serverhez.

<#idiota>

w77d
ki kell próbálni, bár nem hiszem, hogy nagyon élvezhetõ lenne