Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A skyline-nak meg megpróbáltam összehozni az új 350Z hangot de eléggé zátonyra futottam vele.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Na megyek, megnézem a hangokat....
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
4hang az a kettõ, iGO-ból szedtem ki a hangokat és nem volt csak kilométer, mérföld nem😊
Késõbb amint lesz kedvem megcsinálom a Férfi hanggal is a GPS hangokat, ha lesz rá igény😊
http://goo.gl/gd6Zi5
Fatal-al összetettük a magyar GPS hangokat, Ha mérföldre van állítva akkor 2hang nem magyar, ezt a napokban kiis javítom.
Hát, pedig elhiheted, hogy rohattul vigyázok rá, magam keresstem meg rá az árát 😊 Még annó 65-ért vettem.
Amit ma kaptam, abban a konzol szabadulhatott el, de nem szedem szét, mert a gari ugorna...
Az elsõ kormányomnál a lefagyás rögtön jelentkezett, itt meg a váltó kb fél óra használat után történt...Ez sajna gyári hiba 😞
Volt nálam kölcsön kormány, avval semmi baj sem volt. Se lefagyás se kontakt hiba, pedig a kormány is szigetelõ szallagozva volt és a váltó gomb sem az eredeti, mert az "elfáradt 😊"...
Kazánfűtő vagyok, ha rohanni látsz, probáld meg felvenni velem a tempót!!!
A fokozatokat nem mindig veszi be + a pedálok néha beragadnak vagy nagyon lassan jön vissza!
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Ha a haverod meg tényleg nyúzná akkor neki se menne vmi jól 😊
Charade GTti
tudna vki adni olyan térképet,amin rajtavannak a küldetések?mert nem igazán találom meg az utolsó pár darabot...leginkább a car delivery érdekelne,meg a stopposok!Elõre is köszönöm!
Nem is voltam itt, mert élvezhetettlen volt a játék a lefagyásokkal, de ha újra kicserélik a kormányt, itt leszek 😊
Jó itt téged látni megint! (legalábbis én régen láttalak)
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Nekem az van, amikor megvettem, tényleg nagyon szuper, de...
Elkezdett lefagyni a játék, elõször nem a kormányra gondoltam, szinte élvezhetettlen lett, mert kb 5 percenként lefagyott. Közben tönkre ment a hátrameneti fokozat, és erre vissza vittem (Még 3 hónap volt a garanciából).Ma kaptam vissza, egy teljessen új kormányt kaptam 😊
De kb fél óra használat után csak 3.-4. fokozat maradt a váltón. Valami szétesett benne. Teljessen normálissan használtam. A lefagyások visszont nem jelentkeztek.Tehát fasza kormágy, de azé gond van vele...
http://goo.gl/gd6Zi5
Tud valaki a Formula Force EX vagy Driving Force EX kormanyhoz beallitast a Optioms/Controls/Options-nal? THX
Nem tudtok olyan kormányt a játékhoz, amihez kuplung pedál is van,valamint 5 sebességes váltó?
Amit láttam legolcsóbb 50 körül volt 😞
Pedig így nem kéne fogyasztani a benzint ha vezetési élményre vágyok, csak elindítani a TDU-t 😊
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
-----------------------------------------------------------
Ma tali az audinal,legyen 12.00kor egy,remélem nem leszek egyedûl..<#email>#email>
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Gigabyte 8VM800 LGA775 alaplap,1GB DDR2 zeppelin RAM 512 Mb DDR2 zeppelin RAM Nvidia Geforce 7600 GS 256Mb/128bit AGP,Intel Pentium D 2x3Ghz LGA 775,Maxtor 120 Gb & Maxtor 40 Gb Creative P5800 5.1
TDU: nemere
TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Nagyon jó kis game!csak egy a gondom vele hogy nem indulnak a versenyek😞belemegyek enter és nem történik semmi😞kérlek segítsetek.tört a game.
Gigabyte 8VM800 LGA775 alaplap,1GB DDR2 zeppelin RAM 512 Mb DDR2 zeppelin RAM Nvidia Geforce 7600 GS 256Mb/128bit AGP,Intel Pentium D 2x3Ghz LGA 775,Maxtor 120 Gb & Maxtor 40 Gb Creative P5800 5.1
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
Mellesleg sztem aki TDU fan annak mind1 hogy warezos vagy eredeti segít a másiknak én legalábbbis igy vagyok vele.Nem vagyok fan csak szeretem a jó játékokat😊
Bye all
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN