Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Synit HUN
Énis megpróbáltam a hangokat kicserélni. Vagyis sajátot csinálni. De eza bnk editor elég szopó. Kissé bajban vagyok vele hogy a hangok mérete megegyezzen. Te mivel csinálod ezt? Mert az RS4 sztem jó lett. Legalábbis nálam eddig olyan halk volt hogy most ez is pont faxa.
A skyline-nak meg megpróbáltam összehozni az új 350Z hangot de eléggé zátonyra futottam vele.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Bookmarkot tudsz adni hozzá Dante? <#vigyor0>

Dante! vewgyél már be a klubba... amugymeg mot ahogy leírtad a klubhelyéget. Az oké de a nemklubtagok meg akik most kezdték 1hete kb... azok nemhiszem hogy ebbõl a helyleításból értett volna vlamit... mert legalábbis én nem 😞 pedig offline-ban sokat jáccottam vele...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Dante73
Délután 6-kor klubtali! Nem elfelejteni! Nem klubtagok is jöhetnek, találka a kamehameha klubnál. (Parti klubépület, északi oldalon, a félsziget alatt.) Kapcsolattartás ventrivel, adatokért hozzám, vagy ATI-hoz forduljatok, ma 5-ig!
Na megyek, megnézem a hangokat....

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

[HUN]FaTaL
Jó szórakozást😊

4hang az a kettõ, iGO-ból szedtem ki a hangokat és nem volt csak kilométer, mérföld nem😊

Késõbb amint lesz kedvem megcsinálom a Férfi hanggal is a GPS hangokat, ha lesz rá igény😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Magyar GPS 1.0

Fatal-al összetettük a magyar GPS hangokat, Ha mérföldre van állítva akkor 2hang nem magyar, ezt a napokban kiis javítom.

Hi!
Hát, pedig elhiheted, hogy rohattul vigyázok rá, magam keresstem meg rá az árát 😊 Még annó 65-ért vettem.
Amit ma kaptam, abban a konzol szabadulhatott el, de nem szedem szét, mert a gari ugorna...
Az elsõ kormányomnál a lefagyás rögtön jelentkezett, itt meg a váltó kb fél óra használat után történt...Ez sajna gyári hiba 😞
Volt nálam kölcsön kormány, avval semmi baj sem volt. Se lefagyás se kontakt hiba, pedig a kormány is szigetelõ szallagozva volt és a váltó gomb sem az eredeti, mert az "elfáradt 😊"...

Kazánfűtő vagyok, ha rohanni látsz, probáld meg felvenni velem a tempót!!!

Pepsi Twist
hát az én G25öm is szar...

A fokozatokat nem mindig veszi be + a pedálok néha beragadnak vagy nagyon lassan jön vissza!

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

én ígértem és nincs hír vagyis van... dolgozom rajta meg kellene normálisan 1000-tõl 8000-ig hang mármint 1000 2000 3000 4000 stb, mert Szabi küldött nekem hangot, az elég jó csak sajna 2ezres meg 8ezres meg 4ezres fordulat van és játékban érdekes a hangja.

szabod
Valaki a múltkor még ígért új hangot a skylinehoz. Van már valami hír róla?

Mente et Malleo

hát még semmi baja pedig adja neki az ívet minden nap.

Smicy2
Nem olyan jó az a G25... <#wink>
Ha a haverod meg tényleg nyúzná akkor neki se menne vmi jól 😊

Charade GTti

tevagy a legelsõ ki G25-re ien dolgokat írt.. eddig seholse irták hogy szétesne... sztem vlamit te csináltál rosszul vagy 2.szorra is selejtet kaptál... mert haverom 1éve nyuzza és semmi de semmi baja.

Hello!
tudna vki adni olyan térképet,amin rajtavannak a küldetések?mert nem igazán találom meg az utolsó pár darabot...leginkább a car delivery érdekelne,meg a stopposok!Elõre is köszönöm!
Szia!
Nem is voltam itt, mert élvezhetettlen volt a játék a lefagyásokkal, de ha újra kicserélik a kormányt, itt leszek 😊

Pepsi Twist
Üdv barátom!

Jó itt téged látni megint! (legalábbis én régen láttalak)

trogerzsiger
Hali!

A buherált ini fájlokat hova kell berakni?

Háááttt .....
Nekem az van, amikor megvettem, tényleg nagyon szuper, de...
Elkezdett lefagyni a játék, elõször nem a kormányra gondoltam, szinte élvezhetettlen lett, mert kb 5 percenként lefagyott. Közben tönkre ment a hátrameneti fokozat, és erre vissza vittem (Még 3 hónap volt a garanciából).Ma kaptam vissza, egy teljessen új kormányt kaptam 😊
De kb fél óra használat után csak 3.-4. fokozat maradt a váltón. Valami szétesett benne. Teljessen normálissan használtam. A lefagyások visszont nem jelentkeztek.Tehát fasza kormágy, de azé gond van vele...

[HUN]FaTaL
6 sebességes az nem 5 😊 és a 7 sebességes autókat csak pillangóváltóval lehet váltani😊

Arra lennék még kiváncsi hogy: Ha van egy 5 sebességes kormányom pedálokkal stb... hogy rakom egyes kocsikban a 6-iket ill a 7-ediket?😄
Hello!

Tud valaki a Formula Force EX vagy Driving Force EX kormanyhoz beallitast a Optioms/Controls/Options-nal? THX

ehh<#idiota>

Nem tudtok olyan honlkapotkat amin TDU oz lehet kocsi hangokat meg egyéb cuccokat letöltenI?elöre is kösszi a választ<#vigyor4><#vigyor4><#vigyor4><#vigyor4>
Logitech G25 50e, de ha azt megveszed nem bánod meg...

PLackó
Egy kis off:
Nem tudtok olyan kormányt a játékhoz, amihez kuplung pedál is van,valamint 5 sebességes váltó?
Amit láttam legolcsóbb 50 körül volt 😞
Pedig így nem kéne fogyasztani a benzint ha vezetési élményre vágyok, csak elindítani a TDU-t 😊

bpeti72
hy Tudvalaki nvida drivert ami magyar nyelvü. köszi

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

PLackó
Ma megyek Szolnoki MM-be, nagyon ajánlom nekik hogy már õk is 4-ért adják..

Pepsi Twist
12:00kor ebéd van 😄

Versace21
Nem igaz h ennyire fogyatékosak,vagy vakok...Nah mindegy.

-----------------------------------------------------------
Ma tali az audinal,legyen 12.00kor egy,remélem nem leszek egyedûl..<#email>

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

Pepsi Twist
4eFT...

bertino
akkor máshol a helyed egész egyszerûen <#wave>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Ha fizeted megveszem...nem vágok ki rá 7ezer forintot egy játékra

Gigabyte 8VM800 LGA775 alaplap,1GB DDR2 zeppelin RAM 512 Mb DDR2 zeppelin RAM Nvidia Geforce 7600 GS 256Mb/128bit AGP,Intel Pentium D 2x3Ghz LGA 775,Maxtor 120 Gb & Maxtor 40 Gb Creative P5800 5.1

Dante73
Jó poén...

http://www.freetvmaci.info/

HTS s3rg1nh00
majd ha megveszed eredetiben,akkor lehet.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

hy nem tudna valai segiteni letöltöttem a játékot és nem tom hogyan lehet MULTIPLAYER ezni a gamel. :SElöre iskösszi a választ!!
Hali! Jó korán van, és inkább megelõzöm a többieket, akik lehet hogy kicsit felszívják magukat. :-) Ha nem eredeti a játékod, akkor annak a verziónak van egy teljesen külön topickja itt az sg-n. Ott lehet nyugodtan azzal a verzióval kapcs. kérdéseket feltenni. Elõre vetítem ne sértõdj meg ha a többi válasz nem lesz ennyire nyugodt <#eplus2>

TDU: nemere

vikvogymuk!

TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p

CivicVTi
Remelem jol megmondjak majd<#vigyor1><#fogmosas>

[HUN]FaTaL
omg...nc

V43 1105
Istenem .. <#szomoru1>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Üdv mindenkinek!
Nagyon jó kis game!csak egy a gondom vele hogy nem indulnak a versenyek😞belemegyek enter és nem történik semmi😞kérlek segítsetek.tört a game.

Gigabyte 8VM800 LGA775 alaplap,1GB DDR2 zeppelin RAM 512 Mb DDR2 zeppelin RAM Nvidia Geforce 7600 GS 256Mb/128bit AGP,Intel Pentium D 2x3Ghz LGA 775,Maxtor 120 Gb & Maxtor 40 Gb Creative P5800 5.1

Versace21
igaz,segit a masiknak,de ott,ahol egy cipõbe jár az ember a másikkal,szoval a te cipellõd a spam-ba van...Ott kérdezd,õk tudják a választ,és nem leszel leoltva...Jó játékot

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

Dante.Akkor Sorry hogy itt kérdeztem de mint már mondtam sajna máshol nem kaptam rá választ. Ami igazábol elég egyszerü volt a NEM. De mivel ez csak az "eredeti játékot megvásárol" felhasználók foruma már itt sem vagyok.

Mellesleg sztem aki TDU fan annak mind1 hogy warezos vagy eredeti segít a másiknak én legalábbbis igy vagyok vele.Nem vagyok fan csak szeretem a jó játékokat😊
Bye all
Ha valaki jön krúzolni, akkor 22:45-ig várok az Audi parkolójában...

AntiHero
hmm... lehet felnézek majd a napokba kicsit kocsikázni. (akár ma is)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

gduck
OFF -> A megoldás egyszerû: át kell állítani a BIOS-ban LEGACY módba a SATA-t és akkor látni fogja az XP telepítõ + driver nélkül is 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

HTS s3rg1nh00
pontosan erre találták ki az usbs floppyt...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Az utolsó kép nagyon tetszik<#taps><#worship>

Norbi1990
Ja nagyon jók lettek a képek!!Fõleg a Lambos 😄 jót mentünk.
Versace21
HUNsnoop,en kõszõnõm,nagyon vagány lett a legfelsõ képûnk<#finom>.Holnap majd megint csapatunk egyet.Majdnem 300km-t mentûnk egyûtt,nem gyenge..<#worship>