Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dante73
Ez alapból X-Box360 as játék. Abban 512 RAM van, Úgyhogy ez ha kézenállsz sem eszik többet 512-nél. (Ezért csodálkozom azon a kijelentésen, hogy a Crysis minden platformon elfut... Persze, majd ha lába nõ, talán....)

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

bertino
bixnél ? <#idiota>
még az üznetet se tudtad volna ide megírni, ha a BIXnél lenne a gond...
gémszar sose közöl reális dolgokat, szal valóságértékei egyenlõek az 1%-al

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Nemtudni.
Még carpacket se kaptunk.

PLackó
VGA-d mellé felesleges több memó.
Maradjon a 400-as.

elméletileg bár az utolsó hír nagyon régi... de elvileg hegesztik...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

lehet hogy nem jó helyen kérdezem de a második rész vmikor a közeljövöben várható?

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Dante73
Ekkora leállás nem volt az 1,66A-nál. Mi több, bár ez furcsa, de ekkora leállásra nem emléxem. Ez már egész napos... Nemlétezik, hogy a BIX-nél van gond?
Bár, elég csábító a lehetõség, hogy beüzemelik a downloads menüpontot... Kár, hogy nem lesz belõle semmi. (hozzáteszem, A mai GameStar többesszámban beszélt a pecsekröl, és a letölthetõ kocsikról, le is hülyéztem magamban Õket. Lehet, csak tudtak valamit?)

Ámen.

http://www.freetvmaci.info/

gabi89
Ha nem Vista alatt vagy akkor bõven elég az 1GB ram a játékhoz 😊 Persze mellette ne fusson msn..stb

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

[HUN]FaTaL
1 GB DDR400 a játékhoz vagy inkább 1,5GB DDR266?

http://goo.gl/gd6Zi5

de ezteljesen jogos 😄

XD
Jah 50%-hogy szar a server háhá
OLLÉ

Nemhiszem hogy valaha is lenne carpack PC-re.

Pepsi Twist
sztem 30% hogy jön a carpakk 20% hogy valamit tesztelnek 50% hogy csak szimplán szar a szerver

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Figyu én csak az online rész miatt vettem meg a gameet meg a játék miatt is.
Ha már megvettük akkor mennyen is az a server.

Denes888
És ha az az oldal azért írja, hogy megy a server mert télleg megy és most tesztelik a végsõ fázisban levõ car packokat meg downloads részt?

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

nemtom miez a nagy felháborodás... minden játékban szokott lenni karbantatás.... amugymeg nemtom mikor kijött az 1.66a akkor nemvolt egy ideig szerver leállás? mert ez vlahol elõfordul hogy patch kiadás elött leállítják a szerót...

4.-ek vagyunk a legnépszerübb témákban.
Jihhá

Jah ez így van.
Viszont ha egész nap nem megy a server akkor lehet csinállnak valamit.
Kitudja lehet most rakják fel az uj kocsikat.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Najó nem is csak vicc volt 😛

Pepsi Twist
igen? nincs server? loál 😄

w77d
ellenkezõleg! nem hogy jött volna valami, elvették az online részt 😞

Pepsi Twist
juj 89 új üzi aszittem már jött a peccs + car pakk 😄

w77d
hát kezdem én is azt hinni, hogy így szépen lassan leállítják a tdu szervert, gondolják menjen mindenki konzolra! azért nagy szemetek ezért, mindenki fizetett a játékért! Ha tényleg cserben hagynak minket, megérdemelnék, hogy mindenki visszakövetleje a játék árát!

[HUN]FaTaL
PÜ ment.

én x1600XT-vel...

gduck
Igen! Autózás közben a közeledben lévõ játékosokat látod (egy idõ után)

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Még mindig nemjo<#shakehead>

[HUN]FaTaL
Senki nem tolja x1650pro-val?😞

Met
ahha, a másik, hogy bent nem jelez senkit, kimegyek a térképre és ott látok piros autókat, mindíg máshol, az most mi? más játékosok ?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

gduck
Elméletileg nem veszíted el 😊

gduck
Bakker, tényleg nem megy a szerver 😞

Met
Mire jó ha le lockolok valakit?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

hmm az jó... mondjuk én pont szeretek cruize-olni... hát mikor meglett az onlány profilom akkro az elsõ Skyline-ommal mentem 1 nap 350km-t...

Ennek a szervernek lõttek, attól félek, hogy olyannyira elhanyagolták ezt az egészet, hogy nem fogják elsietni ezt a dolgot, hogy megjavítsák, de lehet soha nem játszhatunk már vele...ezt a Patch megjelenésekbõl kiindúlva merem állítani. Pedig ennek a játéknak simán lehetett volna szebb jövõje is, na mind1 még nem gyászolok😊. Remélem az útód jobb lesz és több munkát fognak belefektetni a PC-és verzióba, ami egy kicsit mínõségileg rosszabb, mint az X 360as, sajnos.

Ha még hozzászólhatnék, ahhóz, hogy fikázzák Dantét, mivel most olvastam, annyit hozzá tennék, hogy nekem is fura volt olvasni, hogy felvételi stb...mondjuk nekem van saját klubbon, de viszont én ötletesnek tartom a dolgot, és nyílvánvalónak tartom, hogy így legalább egy színvonalas közösséget tud kialakítani.

Köszönöm aki elolvasta 😊

TDU nick: Danyello86

TDU Nick: Danyello86

"meg aztse tom hogy ez mit takar? (legalább driftelni kell?)"

Pont nem, ellenkezõleg: 25-30 kilométeren keresztül tempósan, DE biztonságosan közlekedni. Lehetõleg a forgalomban résztvevõkkel nem ütközni, nem minden második kanyarban a fûrõl összeszedni a gépet. Ennyi. Driftelni nem kell, pont ez a lényeg. Arra ott a NFS. Egyébként minen találkozón meg van kérdezve mi legyen. Ha versenyt akar a nép akkor verseny lesz. Pl. a mainál is versenyre szavaztam. Igaz el is maradt :-)

TDU: nemere

w77d
csak akkor tudsz ha van offline profilod

w77d
még mindíg nem megy 😞

Amúgy ha nem tudunk felcsatlakozni, akkor nem is lehet játszani? Offline?
egyáltalán nem félek, amúgy meg mikor jelentkeztem még nem tudtam hogy ilyen tesztet kell tenni... Mellesleg én biztosra állítom és elnézést akkoriban keverten a játékbeli és SG-s nickeket mert és Dancibaby-tõl akartam segítséget kérni... bár HC módban rájöttem magamtól 😊 Amugy a teljes számomra a válasz télleg kicsit durvábbanirtam mint gondoltam.. mert télleg fura meg érdekes számomra hogy felvételi... meg aztse tom hogy ez mit takar? (legalább driftelni kell?) Amugy az angol klub ott majdnem minden nap van klub verseny... bár még csak 1szer voltam... amugy az télleg nem alegjobb hogy nem magyarul beszélek velük de hát ez van majd egyszer átmek, és visszatérve nekem télleg nemazzal vana gondom hogy nemtudok 100métert menni meg ienek... csak számomra érdekes hogy felvételi van...

Ezt én sem értem... Ha valakiknek megy majd, írja be ide is légyszi!

Ezek szerint mûködnie kéne? Akkor miért nem megy? <#nemtudom>
Na ja. Már rég kész lenne az autóm. Ha nem lenne ez a game!<#circling>
TDU service check

Elb.-tam az elõbb

http://tdu.gameprophets.com/ext/tdu-onlinestatus.php?lang=en

Hehe ez jó

<#vigyor3>

w77d
furcsa dolgokra képes az ember, ha kiesik valami betervezett program 😊

én például nekiáltam letörölgetni az autómodelljeim 😄

Már belenyugodtam

Amúgy játék közben hogyan lehet barátnak megjelölni valakit? És mire jó? És a clubb mire jó? <#confused><#help>
Akkor kénytelen leszek kimenni az autómat szerelni.<#zavart2>
w77d
nyugodj bele, ma már nem is fog

Még mindig nem mûködik a szerver<#violent><#violent><#violent>Atari