Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
még az üznetet se tudtad volna ide megírni, ha a BIXnél lenne a gond...
gémszar sose közöl reális dolgokat, szal valóságértékei egyenlõek az 1%-al
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Még carpacket se kaptunk.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Bár, elég csábító a lehetõség, hogy beüzemelik a downloads menüpontot... Kár, hogy nem lesz belõle semmi. (hozzáteszem, A mai GameStar többesszámban beszélt a pecsekröl, és a letölthetõ kocsikról, le is hülyéztem magamban Õket. Lehet, csak tudtak valamit?)
Ámen.
http://www.freetvmaci.info/
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Jah 50%-hogy szar a server háhá
OLLÉ
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Ha már megvettük akkor mennyen is az a server.
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
Jihhá
Viszont ha egész nap nem megy a server akkor lehet csinállnak valamit.
Kitudja lehet most rakják fel az uj kocsikat.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Ha még hozzászólhatnék, ahhóz, hogy fikázzák Dantét, mivel most olvastam, annyit hozzá tennék, hogy nekem is fura volt olvasni, hogy felvételi stb...mondjuk nekem van saját klubbon, de viszont én ötletesnek tartom a dolgot, és nyílvánvalónak tartom, hogy így legalább egy színvonalas közösséget tud kialakítani.
Köszönöm aki elolvasta 😊
TDU nick: Danyello86
TDU Nick: Danyello86
Pont nem, ellenkezõleg: 25-30 kilométeren keresztül tempósan, DE biztonságosan közlekedni. Lehetõleg a forgalomban résztvevõkkel nem ütközni, nem minden második kanyarban a fûrõl összeszedni a gépet. Ennyi. Driftelni nem kell, pont ez a lényeg. Arra ott a NFS. Egyébként minen találkozón meg van kérdezve mi legyen. Ha versenyt akar a nép akkor verseny lesz. Pl. a mainál is versenyre szavaztam. Igaz el is maradt :-)
TDU: nemere
Hehe ez jó
én például nekiáltam letörölgetni az autómodelljeim 😄
Még mindig nem mûködik a szerver<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>Atari