Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄

Synit HUN
De te egyszer ezt már átírtad magyarra is 😄 Gyanús vagy te nekem!
Mellesleg taskban megy a játék és nekem nincs ilyen.
Valljad be hogy mit tettél!! 😄

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

CivicVTi
nanemar

v.1.84c az uj verziószámunk.... smot tölti apatchet... 56mb

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

WTF?😄

\"was all this for real or just some kind of hell 666 the Number of the Beast Hell and fire was spawned to be released\"

[HUN]FaTaL
LOL😄 Vajon patch formájában is kiadják? Ha nem, akkor megyek megvenni az eredetit. Valaki értesítsen milyen autók jöttek ki.

http://goo.gl/gd6Zi5

Pepsi Twist
lol 😊 most rakom fel a TDU-t azonnal 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

EZAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IGEN SIKERÜLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Synit HUN
Ebbõl a 3-ból nekem csak az elsõ érdekes. Nem tudtam hogy a doboz is gamespy-t használ.
Az uccsó meg... Tudjuk hogy az ilyesmi pletyka futótûzként tud terjedni. A legjobb alap egy jó pletykára egy olyan téma amire mindenki vágyik.
A második egyértelmû mivel európai szerver.

Nem lehet hogy épp átírják a szervereket az Infogrames nevére és ameddig nincs gazdájuk leállnak? Ez magyarázná a doboz szervert is. Bár baromságnak tartom de ideírtam 😄

Mellesleg fejtegethetnénk valamit még, hátha legalább az élre kerül a topik. Ha már játszani nem tudunk 😄

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Nemlessz ebböl semmi.

Versace21
Akkor csak mentek idegenek a szigetre,és mindenkit kitoloncoltak,ujra festik a felezõ vonalakat,és kicserélik az égõket a jelzõlámpákba<#idiota>..S kitudja??Talán uj kocsikkal jõttek,és ott hagyják õket a kereskedésbe nekûnk<#eplus2>

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

Kamu.
Sztem.

Egy ilyen helyett jobban örülnék egy Subarunak, vagy egy Mitsu EVO-nak.. dehát ez is valami.. nesze semmi fogdd meg jól alap..

Ja igen érdekes módon a TDU Community oldalán az elméletileg 60 mp-ként frissülõ térkép igen nagy sûrûségeket jelez. Remélem az is csak beakadt...

TDU: nemere

HUNMemphis
Na van server?Mert ha van akkor befejezem a háborúzást az arabokkal.Szóval?

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

az durva de cinkes dolog ez igy már:S

Hmm. Hátha kidobnak végre egy carpackot.

\"was all this for real or just some kind of hell 666 the Number of the Beast Hell and fire was spawned to be released\"

Szerintem hanyagolni kéne a témát, mert már lerágtuk du.-tán <#ravasz1>

Bocs Gibor nem válaszként ment csak elnyomtam

Info morzsák amiket más fórumokon olvasok:
- Nem mennek az Xboxos szerverek sem
- Tuti hogy nem nálunk van a gebasz, mert sem a németek sem az aangolok nem tudnak kapcsolódni
- Pár ember mielõrr ledobta volna õket a szerver egy ezidáig ismeretlen autótípust (Chrysler Crossfire) tudtak kiválasztani, de azonnal meg is szakadt a kapcsolat

Synit HUN
Clubvizsga... Nemá!

Versace21
Pedig ma alig vártam hogy elbirjak szakadni a nõmtõl,ma lett volna egy clubvizsgám..Nah reménykedek hogy nem állt le véglek a szerver,elég nagy cumi lenne<#kuss>

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

bertino
egeh, mostmár én is észrevettem, hogy errõl a forumrol van szó, nem a második rész forumjárol

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Pepsi Twist
lama 😊

igazad van 😄

látod... amugymeg sztem tök fölösleges izgulni... majd kiderül... ha van vlami car pack akor az nekünk jo ha nincs akor az nekünk nem jo... ennyi 😄

xD ezen ment a vita?

[HUN]FaTaL
Te tudsz olvasni?

"A Test Drive Unlimited a 2. a népszerûbb témák listáján. "

óó mi lesz már

Jó mind1.
Nem akarok vitázni.

Synit HUN
0,5 % carpack, 0,5 % teszt, 99% szar a szerver, 100% atari!

Bertino: nem a TDU2, hanem második a listán 😊

bertino
megnéztem
de azért te is nyisd ki a szemed egy kicsit.

Nézd meg.

Szerintem csak annyi van, hogy lehalt a szerver, ma megcsinálják, hajnalban elindítják, és minden marad a régiben. Se carpack, se patch, csak a drukkolás azért, hogy ne dobjon le a szerver fél óránként...

szoval akkor még nincs kitüzve semmilyen konkrét idöpont<#szomoru1><#lama>pedig jól jönne valami újdonság...

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

bertino
nagyon benézhettél vmit...
ezen a forumon a 2-t nem is látom a népszerû témáknál

na hát ezt nem csodálom😊

[HUN]FaTaL
Semmi probléma a bix-el:

Halljátok.
A Test Drive Unlimited a 2. a népszerûbb témák listáján.

bertino
hát sajna ez van 😞

Dante73
Oppsz! benéztem, azthittem az a nemzetközi irány. Nálam, pl a régi modemem állandóan megállt, ujra kelett indítani. Csere után lepõdtem meg, mert ujra elértem azt az oldalt, amit már hónapok óta nem... .us végzõdésü oldalak a cseréig nem jöttek be. Akár ilyen hiba is lehetséges, valami központi cuccon, amirõl mi mennénk tovább. Bár akkor a lejebb linkelt szerverteszt sem menne. Na mind1. Tévedtem. Szomorú vagyok.

http://www.freetvmaci.info/

Pepsi Twist
sztem nem... semmi extra nem lesz csak szerver nincs azt szevasz

[HUN]FaTaL
Rendben köszi az infot. CSak gibor írta hogy 1gb rammal 10-15-el kevesebb az FPS mint 2gb rammal.

90% hogy szar a szerver, 8% hogy heggesztenek valamit, 2% hogy carpack jön szvsz😄

reménykedjünk!😊

Adná a jóisten hogy valami frissítés legyen vagy talán carpack!<#worship>

[HUN]FaTaL
x1650pro lesz belõle kedden de köszi az infot

Látom nem csak nekem nem mûködik a szerver. Car-pack jön??? Ugyanmár hol éltek??? Ha tényleg car-pack jönne a hiv. fórumon kainel és a haverja már rég kiírta volna a fórumra.
A másik. Volt szerencsém tegnap részt venni egy orosz nagy találkozón. Egy orosz haverom hívott meg. Na az érdekesség benne, hogy elõkerült a TDU2-rõl a szó. Egyes orosz fórumokon az a hír járja, hogy idén szeptemberbe jön a TDU2.