Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dante73
Zsolt!

Igazad van, sajnos...
Tapasztalatból mondom, szerverleállás után, hiába áll helyre, nem stabil a szerver.EZÉRT A MAI TALIT, ÉS FELVÉTELIT LEFÚJOM! Mindenkitõl elnézést érte, de így nem sok értelmét látom a dolognak. Én ettõl függetlenül, fent leszek, (ha megy a szerver) és megnézem, mi a helyzet, mennyire stabil a dolog.
Mégegyszer bocsi mindenkitõl! (annak a }&{#@ð[]h infogramesnek a nevében is)

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Úgyértem, ha megis javult, akkor is már csak holnap?

Dante, most, hogy fentáll ez a szerver lehalásos dolog, adsz valami infót, hogy ha még ma megjavul, lesz-e a már leírt program, vagy majd akkor ha megjavult a szerver? Jó lenne tudni, mert akkor úgy készülök..

Dolgozhatnának gyorsabban ezek a majmok a szerver megjavításán már... <#duma><#zavart2><#fejvakaras><#kuss>

Dante73
Tisztázzunk 1-2 dolgot! (direkt nem válaszként írom!)
Sajnos, itt a fórumon is akad 1-2 ember, aki nem tud 100 métert egyenesen menni. Jobban mondva, nem akar. Mikor 4-5 ember összejön, és akad 1-2 renitens a csoprtban, eleinte buli. A 10. után fárasztó, egy idõ után idegesítõvé válik, a tagok elmaradnak. A klub kiürül. Tehát a szüréssel egyrészt a tagokat védem, másrészt érzi a jelölt, hogy letett valamit az asztalra azért, hogy TAG legyen. Amiért megdolgoztál, megbecsülöd. Az elsõ gondnál nem fogod faképnél hagyni. Nem válik szellemklubbá a társaság. Nekem ez a célom ezzel. Ha ez nem felel meg valakinek, a legkevésbé sem érdekel. Százszámra vannak klubok, nem sértõdöm meg, ha valaki nem akar csatlakozni. Ettõl még az is lehet, hogy egyébként jó ember, tud vezetni, stb.

Dante.

Nemjo a server<#duma><#szomoru1>

Synit HUN
FLAME ON! <#idiota>

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

w77d
gyerekek ne essünk egymásnak!!

Ja igen, és pont õ kérte még valamelyik nap Dantet, hogy segítsen neki megtanulni driftelni... Úgylátszik durci lett, mert nem segített neki.. Hát van ilyen, legyen angol klubban magyar létére.. Biztos ott jól el lesz, és majd mennek csak keresztbe, nagyon izgi lehet...

Hehe! Érdekes hozzáállás. Kicsit visszaolvastam. 01.14. Bejelented, hogy elkezdted a játékot online. 01.19. Szólsz Dante-nak (itt nyíltan nem is PÜ-ben), hogy ugyan vegyél már fel a klubba. 01.24. Felháborodsz, hogy ezért valamit le kell tenni az asztalra. 1. Szerinted csak te jelentkeztél egyedül? 2. Szerintem jópofa, hogy van egy kis elõválogatás, ahol a csak driftelõ, egyenesen száz métert menni nem tudó emberek villám gyorsan ki vannak szûrve 3. Csinálj sajátot ahogy a többiek is ajánlották itt elõttem.
Egyébként megalázónak tartod, vagy félsz, hogy elbuksz? Szerintem sokkal nemesebb és "tekintély"-t adóbb úgy tartozni egy közösséghez, hogy nem automatikus a felvétel és ki kell azt érdemelni. Mégha egy teljesen tétnélküli, nem pénzre és díjjakra menõ virtuális világban játszódik az egész. Végül szeretném hozzátenni, hogy ezzel nem Dante se**ét szerettem volna nyalni, hiszen ahogy írtátok ti is, semmi tétje nincs a dolognak. Egyszerûen csak elháborított kissé, hogy mások (köztük én is), szinte kisgyerekként izgulva várták a felvételt (pedig hidd el már régen nem vagyok az), erre jöttök itt ketten, és fullra lefikázzátok a rendszert, csak azért mert nem a két szép szemedért nyersz felvételt...
Na most akkor jöhetnek a "ne szólj bele", meg a "kormánnyal születtem, nem kell vizsgáznom" és hasonló válaszok. Akit érdekel a dolog, úgyis ott lesz a megbeszélt helyen... Egyébként szerinted ez a nagy magyar összetartás a TDU világában?

TDU: nemere

[HUN]FaTaL
Bár engem nem érintene de azért nem lenne rossz😉

http://goo.gl/gd6Zi5

w77d
az nagyon nagy lenne 😄

[HUN]FaTaL
Bár car pack érkezne😄

w77d
támogatom, azért is írtam az utolsó mondatot a hsz-em végére 😊

Én már annak is örülnék, ha menne a szerver... A klubos dologhoz no comment.. Akinek nem tetszik ez a rendszer, csináljon saját klubot...

w77d
úgy tûnik, most kegyetlenül behalt a szerver! kíváncsi vagyok mi lesz ebbõl!

Mi a rák van már a szerverrel? Ma lett meg az eredeti, erre tessék!

Ez kizárt dolog, mer nemtudom.

w77d
akkor lenne a vizsgának értelme, ha vagy valami közhasznú dolog lenne, ami kellõ komolyságot kíván, vagy pedig akkor, ha valami díj, vagy megkülönböztetés járna a tagságért.....
én nem mondom, hogy ez szar dolog vagy hogy szánalmas, a te dolgod eldönteni, hogy hogyan veszel föl új klubtagokat!

igen.. én ikább mentem egy angol kulbba.. persze majd felvéteelizek meg ienek egy rohadt klubba való bescatlakozáskor... sztemis szánalmas...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Synit HUN
Fizetést mikortól adsz a klubtagoknak. Már ne haragudj de ez iszonyat szánalmas. A barátaidat is vizsgáztatod mielõtt bengeded a házadba?

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

holecsko10
Szia Gab89!

Leírnád nekem, hogy pontosan a DAEMON Tools hányas verzióját használod meg a Y.A.S.U-nak is. Milyen programmal csináltad a képfájlt? Alcohol 120%, UltraISO, NERO, CloneCD.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

Mibõl van ennyi pénzed? Ennyit versenyt lenyomsz újra?

TDU Nick: Danyello86

Az a lényeg, hogy nem vagy fanatikus😄, mióta tolod?

Dante73
zóta hozzátettem egy 10-est, és 2 3 milkós házat... Meg akarom venni az öszeset<#buck>

Én fent voltam vissza mentem autóval a világítótoronyhoz és nem voltál ott vártam 10 percet de senki sztem nem látott a szerver vagy valami szar volt vele megint

Jaja, és utána cseréltünk autót, aztán eltûntél, mi volt?

Tegnap veled motoroztunk?úgy emlékszem

Legyünk optimisták ezzel a szerver behalással, de komolyan, hátha...Nem szokott vki külföldi fórumokon írógatni, csak azért,, higy más országban is ez a helyzet?

Most nézem Dante, elég szép összeg van a számládon😄

énis erre tippelek hátha lenne már valami új!!

Szerintem csak egyszerûen lehalt, és nem érdekli õket, biztos kaja idõ van, aztán majd ha kedvük lesz hozzá, megcsinálják... Ha érdekelné õket, már tettek volna érte, és nem lenne az, hogy mindig csak bizonytalanul lehet fent lenni, mert bármikor ledobhat.. Kissé kezd már idegesítõ lenni a dolog, de tenni sajnos nem tudunk ellene..<#violent>

Kb. reggel 9 körûl óta szenvedek vele, de semmi...

Nekem se mûködik, lehet, hogy optimalizálják az új Patchre😄-Ha-ha, álmodik a nyomor😊, amúgy 2 dolgo miatt lehet, összeomlott vagy valamit tényleg javítanak rajta

Gyakran fordul ez elõ, hogy leáll a szerverük?

Ezekszerint sok mindenkinél nem mûködik a szerver

w77d
most nekem sem megy 😞

én 9 óra körül voltam fent és mûködött! igaz elég hamar ledobott, de beengedett!

Nekem már 2órával ezelõtt sem mûködött

Nekem se jó:S

Dante73
Failed to connect to the Test Drive server. Nálam is.
Lehet globális a zûr? Ha sokan panaszkodtak itt a fórumon, engem akkor is felengedett általában. Remélem, 5-ig rendberakják...

Dante.

Akkor ezekszerint nem csak nekem nem jó most a szerver...

Failed to connect to the Test Drive server 😞
Mér?

w77d
köszöntem 😊

w77d
délelõtt jó volt, nálad lehet valami galiba

Dante73

AngeLujo
sziasztok
nálam lehet a gond vagy tényleg nem megy a server? már reggel óta próbálkozok de nem tudok belépni 😞

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Nekem most nem akar csatlakozni, de tizedik, se huszadik próbálkozásra sem... Remélem késõ délutánig \ kora estig összekapja magát...

w77d
és hol van a klubotok? szívesen csatlakoznék a programhoz

tdu Toyota
jah nem volt rossz majd meg ismételhetnénk 😊

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

Dante73
Üdv Mindenkinek!
Elérkezett a mai nap is. Ma felvételi. Akinek ma, 14:30-ig nem érkezik meg a bookmark a talipontról, és felvételizni akar a klubba, attól elöszöris elnézést, másodszor; dobjon még1 privit, elég sok megkeresés futott be a héten, valahogy kimardt az övé...
ATI-n kívül, megkérek mindenkit, NE SPAWNOLJON ránk, Egyrészt, ATInak és nekem lessz elég odafigyelnivalónk így is, Másrészt, ne zavarjuk a vizsgázókat!
Viszont hatkor, klubtali! Lehtõleg C-s verda, HC mód ON! (Akinek még nem elérhetõ, annyi baj legyen) Találkozás a klubbnál. Ide mindenkit elvárunk, az sem baj, ha nem vagy klubtag.
Program; Irány a Dillingham reptér, beuugrás, Ott fényképezkedés, és a turisták zaklatása. Ventrit, aki tudja, használja!

Dante.

[HUN]FaTaL
tévedés a full verzió uninstalljával is voltak gondok.

a warezt elég shift+del és mehet a reinstall mert a crackelt exével nem indul (ha procyon clonecd-d van akkor nem kell shift+del sem)

Application Data/All Users/Test Drive Unlimited/cdkey.txt fájlban át kell írni a cd kulcsot az eredetire és mehet a móka😊