Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
be kell menni legalábbis single alatt biztosan

http://goo.gl/gd6Zi5

Köszi szépen a tippet és még egy kérdés hogy miért van minden player mellet ez a conection problemes ikon és mindneki ugy lagol mint az isten nyila?
Ez a szerver miatt van, mert egyszerre, egy helyen csak 8 embert tudod mutatni. Egy idõ után megjelentek majd "egymáshelyén", csak várni kell egy kicsit. Vagy ami még egyszerûbb, hogy kimész mapra, ami ugye M, és ott a Players-nél megkeresed a haverod, majd ráklikkelsz. Ilyenkor általában egybõl odadob ahol õ van, és meg is jeleníti...

Szevaszok lenne egy olyan kérdésem hogy haveral megvettünk a gamet mind ketten Amatör szinten vagyunk és elmentünk hogy talékozzunk egmyésal a megbeszélt helyen vagyunk mind a 2 en a térképen látjuk egymást de az uton nem jelenik meg a kocsi vagyis nem tadunk találkozni nincs a környéken egy ember se pedig plsss help!
Srácok ahhoz, hogy motort tudjak venni, mindegyik autókereskedésbe be kell menni, vagy elég csak annyi, hogy ha elmegyek mellette mutatja, majd a térképen a Key Locations-nál megjelenik? Mert nemigen lehet már több autókereskedés, mert direkt bejártam a sötétebb színû, tehát felfedezetlen utakat, de nem volt több autókereskedés. Viszont motort még mindig nem tudok venni, pedig jól jönne már egy Babetta, vagy szomorúan, de egy Simson...

Dante73
Nem vagyok biztos abban, hogy mind lockolva voltunk. Asszem, csak a lockoltaknak dobja fel, egyébként enzós majom is jöhetett volna... Remélem, leszünk páran....

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

gabi89
Én jövök 😊
Session jó 5let csak ne akkor mindenki fogadja el mert multkor mikor a lökött Enzo-os gyerek ott volt és meguntam akkor benyomtam a sessiont és valaki eltünt mivel nem fogadta el.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Dante73
Hi!

Holnap ismét klubtali! Tali 16:00 Dillingham AirField meletti ház! Ha esetleg minden jelentkezõnek megvan, akkor a "parkolójában"!
Uticél a város, utánna a klub épülete. ott szétszéledés...<#bee1>
Javasolt járgány; Ducati Monster, de Mindenki motorral jöjjön! 16:10-kor indulás.
Mivel a motor meglehetössen borulékony jószág, ezért indulás elött session-ba váltunk, tehát más nem fog látni minket, nem fordul elõ az, hogy valami ökör viccesnek találja hogy elgázol minket.

Xbox annyival van elörréb hogy vannak carpackek kb ennyi meg talán a klubversenyek... amugy nézegetem a dolgokat és aktiválni is tudnám ha tudnám azta nyelvet kódolni amit õk használnak... ehez sajna biztos program kell...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

tényleg jó lett volna ha tankoln is kell, és meg kell várni, míg elõtted lévõ végez, tök fílinges

De az is lehet, csak mint realisztikus elem kerltek be benzinkutak, ahogy sok más épület is

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

[HUN]FaTaL
Látszik a játékon hogy félkész az EDEN sokmindent tervezett még de úgy látszik idõ elõtt kellett kiadniuk a kiadó miatt. Ugye gondolom a benzinkutak sem véletlenül árválkodnak az út szélén...Ugyanez a helyzet a klubok közti versenyekkel is.

http://goo.gl/gd6Zi5

gduck
Ezen annó én is elgondolkoztam! Az biztos hogy "rendesen" is mûködnie kellene, hiszen benne van a játékban. Az mondjuk jó kérdés, miért nincs aktiválva... Az XBOX verzióban ugyan mûködik-e?

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Kösz jó volt, mehet legközelebb is! Szombaton este hatig munka, de utánna megkeresem a bandát.

TDU: nemere

Van fönt most valaki valamerre, vagy mindenki mást csinál? <#gonosz1>

gabi89
Jaja én is élveztem 😊 Voltam igen izgalmas versenyek szinte mind 😊
Szóval elvoltunk

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

hehe... utána néztem a dolognak... lapból eza autómosó egy ilyen kis parkoló lett volna ahol pl megtod nézni az üzeneteidet stb... szal ilyen kávézó szerüség. ravasz megoldás csak kár hogy nincs benne... most ép azt nézem hogy a térképen lehete aktiválni mert minden fájla megvan meg minden csak egyszerüen nincs letéve neki ugymond kapcsoló 😄

GyZolee12
Thx

Dante73
Véget ért a móka mára,
bezárt Dante mókatára.
Viszontlátásra pajtások,
Szombaton várok rátok!
Na, vége a versenynek, részemrõl jól esett, bár többször elaludtam a rajtnál... Mihamarabb ismétlést! Sokkal jobb így, mint sok bunkó idegennel versenyezni! Köszi srácok!

Dante.

"ecw_a.bnk" = "ere_a.bnk"

"ere_a.bnk" = "ecw_a.bnk"

ezt kell csinálni itt:

/Euro/Bnk/Level/Hawai/Spots/...

igen lehet... ez egy mod. ITT találod.

HTS s3rg1nh00
Mea culpa^^
találtam itthon egy magyar helyesírás szabályai c.könyvet😊

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

GyZolee12
http://youtube.com/watch?v=EeTlmJr1Vso

Ilyet lehet benne csinálni??Mert nekem nem lehet megvan az a hely és nincs ilyen "nyíl".

RAZOR27
Ez aztán a Tdu téma, bazz <#hehe>

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

GyZolee12
Nem mert ez a kivétel.

(Ha kell elõkeresem)

HTS s3rg1nh00
ha már off:az aláírásodban az van h.az avval és evvel nyelvtanilag helyes,pedig nem😄 teljes hasonulás történik,és a szótõhöz viszonyul a toldalék,nem a toldalékhoz a szótõ,ezért az avval-evvel páros nem helyes😊

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Na... ha vlaki akar versenyewzni akkor jöjjön...

Sland
nem törlöm azt a rengeteg offot. legalább pörög a topic 😊

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

gabi89
Hát ez hihetetlen látom a klubtagokat ott is vagyok és nem adja be õket <#violent>

Nevetséges ez a szerver probléma. Fél órája nem bírok belépni.

TDU: nemere

w77d
nah ma én is megyek egyet krúzolni, ki kell engedni a gõzt 😊

Tibiajax, ha ma is szervezel valami krúzt, írd majd meg lécci! Hátha megint összegyûlünk annyian mint tegnap... <#alien>

HUNMemphis
Rendben.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Dante73
50 kor a klub elött!

Mégse, elintéztük Ati-val.
Ok, ott leszek 17:50-kor.
HUNMemphis
Dante!!!Sajna még nem kaptam meg az üzenetet.Esetleg a versenyek elött tudnánk találkozni valahól?Fõlvehetnénk egymást frendznek és utána kéne küldeni a meghívót.PLS nem akarok lemaradni a versenyrõl.<#shakehead>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

HUNMemphis
Ugyan kérlek nem vagyok akkora ász.De igyekezni fogok.Amm most megyek is összvásárlom a kocsikat + egy kis 20 perces gyakorlás HC nélkûl.
Elfogadom a meghívót és köszönöm szépen.
Találkozunk a klubházban.
Sok sikert mindenkinek.

Nembiztos hogy tudok menni.

Dante73
Csak összejött...
Memphis, ATI küldött meghívót, ha versenyezni akarsz ma, akkor fogadd el!
Dave; Ha van meghívód, fogadd el, ha nincs, gyere a verseny elött 10 percel a klub elé, hogy tudjak küldeni.
Na akkor mégegyszer.

Ma 18 órakor, klubverseny. Autók; Shelby GT 500 (G-Kat) Audi RS4, Nissan Skyline, Corvette Z'06. Minél többen vagyunk, annál nagyobb buli, gyertek! Hegyi, szerpentines versenyekkel kezdünk, aztán lenyomunk pár városit, végül, a Corvette-el irány a sivatag, és egy-két gyorsulásit is nyomunk!
Mivel ma aludtam kemény 3,5 -4 órát, van esélyetek... Ha Memphis csatlakozik, akkor kevesebb, nyomtunk Vele pár versenyt, NAGYON kemény ellenfél!
Mindekinek sok sikert!

Dante.

Met
én meg motorral nem tudok menni, olyan lassan kanyarodik vagy nem is tudom olyan furcsa

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Akkor Te vagy a babettás akivel egyszer találkoztam? Többen voltunk, akkor is krúz volt, csak odajöttél a semmibõl... <#vigyor0>

Nagyon tetszik<#vigyor3>Viszont el is szoktam a kocsiktól<#schmoll2>Az nagyon nem megy!!

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

w77d
már megint motorral alázod a népet? 😄

Nekem mûködik!! Most nyomtam le egy pár autost!<#smile>

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

Szerintem csak klubtagoknak verseny, ha jól emlékszem a beszélgetésükre...<#rolleyes>

akkor ma este 6korha jo a szeró akkor vizsga lenne?

Én ma kétszer mentem fel, mind a kétszer úgy jutottam be, hogy elõször nem tudott csatlakozni, másodjára meg de...
Dante73
Nektek jó a szerver? Engem nem enged fel!
ATI!
Ha vagy, és tudsz csatizni, rugdalj már ki mindenkit, akirõl beszéltünk, nálam nem megy a szerver. Remélem, nem a modemem mondta be az unalmast, ugyanis egyszer csinálta már, csak akkor egy bizonyos weboldalra nem volt hajlandó csatlakozni, ismerõsöknél meg gond nélkül ment. B+ nehogymár hétvégére TDU nélkül maradjak!!!!

Dante.

RAZOR27
inkább az a kérdés, hogy lessz-e a közeljövõbe 2?

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Nem rossz lista, de szerintem az ott levõ kocsik 30-50% nem lesz a TDU2-ben. A Porsche, ha jól tudom a TDU1-ben azért nem volt, mert az EA-é, akkor most miért lenne??? Különben is csak egy kívánság lista. Még egy kép nincs a TDU2-rõl.