Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ekkor írodott hát nekem ez gyanus mert akkor még TDU sem volt 😄
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
(Oops, most nézem, ez csak kívánságlista, tehát még messze nem végleges. /szerkesztettem/ )
A Milliomosra írok egy véleményt az offspamba.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Még mindig tele van a klub, nem tudok belépni.
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
Ez kizárt dolog, mer nemtudom.
Most komolyan. Ülsz egy stúdióban, ne adj isten, még szégyenlõs is vagy egy kicsit, körülötted 10 kamera, az "Ország Kvízmesterével" ülsz szemben, ráadásul, számodra komoly összegek függnek a válaszaidtól, és akkor szellemileg legyél topon... Nem tünt fel senkinek, hogy a játéknak az a lényege, hogy hasonló helyzetben sokaknak még a keresztneve sem jut eszébe? 3 éve egy ismerõsöm a saját szakmájába vágó kérdésen vérzett el! Tudta a jó választ, de abban a székben, (egy aréna közepén!) biztos volt az ellenkezõjében!
Hiába, ijen a Magyar; Mind meg van arról gyõzõdve, hogy Õ fingta a passzát-szelet...
Na mindegy, errõl enyit! ON!
Este 6, tali bent a klubban!
Kocsikat már írtam.
Egyébként, elõre is sorry, srácok, de reggel 8-ig melóztam, (sürgös munka) úgyhogy nem leszek ma a topon....
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'
TDU Nick: Danyello86
Valaki van fent a szerveren, gurulhatnánk 1et, vagy kimehetnénk a versenypályára, hmm...jelentkezõ?<#integet2>#integet2>
TDU Nick: Danyello86
OFF vége
TDU: mohosenator
na. rakom ma fel az uj winfos-t. az online mentésemet át tudom é rakni az uj rendszerre? vagy megy a levesbe...
TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p
Látom te is az agyilag gyengék közül vagy te senki! Ráncigáld ki innen a beled de azonnal!!
a csalóért meg kérj bocsánatot, mert igen megütheted a bokád rágalmazásért, a debreceni köcsög mellé még pont beférsz 😉
#37101 nem kellene csalózni!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
(egyébként azt csiripelték a verebek, hogy annyira helyretették, alig bírt ma felkelni...)<#kocsog>#kocsog><#lama>#lama>
///// Asus G751 \\\\\\\\\\