Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabi89
08-14-2006, 11:18 PM

Ekkor írodott hát nekem ez gyanus mert akkor még TDU sem volt 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

jajj istenem.... ébresztõ.

E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'

de egyébként igen. Semmi gond 😉

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

A Land Roverekre befizetnék. 😊
(Oops, most nézem, ez csak kívánságlista, tehát még messze nem végleges. /szerkesztettem/ )

A Milliomosra írok egy véleményt az offspamba.

hmm 2gyors kérdés... a japó házakat merre találom? meg a sziklát... jolvan szikla elég sok van de elvileg van egy hely ahol sokat kell menni az erdõsbe és a végén egy part ahol egy hosszu szikla van...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Hi Dante!
Még mindig tele van a klub, nem tudok belépni.
Denes888
Most nézelõdtem neten és erre bukkantam TDU 2 Cars and Bikes list

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

dragon11
Pakolj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OFF,FLÉM,AZ OFF TOPICBA.

Mikor lehetne vizsgázni?

Ez kizárt dolog, mer nemtudom.

Dante73
Egyesek annyira hülyék itt, hogy az fáj!
Most komolyan. Ülsz egy stúdióban, ne adj isten, még szégyenlõs is vagy egy kicsit, körülötted 10 kamera, az "Ország Kvízmesterével" ülsz szemben, ráadásul, számodra komoly összegek függnek a válaszaidtól, és akkor szellemileg legyél topon... Nem tünt fel senkinek, hogy a játéknak az a lényege, hogy hasonló helyzetben sokaknak még a keresztneve sem jut eszébe? 3 éve egy ismerõsöm a saját szakmájába vágó kérdésen vérzett el! Tudta a jó választ, de abban a székben, (egy aréna közepén!) biztos volt az ellenkezõjében!
Hiába, ijen a Magyar; Mind meg van arról gyõzõdve, hogy Õ fingta a passzát-szelet...
Na mindegy, errõl enyit! ON!

Este 6, tali bent a klubban!
Kocsikat már írtam.
Egyébként, elõre is sorry, srácok, de reggel 8-ig melóztam, (sürgös munka) úgyhogy nem leszek ma a topon....

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

hallod béli, ne anyázz.. <#hehe>

E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'

w77d
értem, szóval neked már nincs családod mert eltaszítottak amikor meglátták milyen ynomorék vagy! sajnállak!

Snoop, ha kiíród a mentésed cd-re vagy felrakod vhova (pl.: Rapidshare) akkor ugyanúgy tudod használni a mentésedet, attól nem kell félned, de viszont új Windows-nál, újra fel kell telepíteni a Gamespy-t, sztem ez evidens, csak elmondtam😊

TDU Nick: Danyello86

Szép Napot az Uraknak!)

Valaki van fent a szerveren, gurulhatnánk 1et, vagy kimehetnénk a versenypályára, hmm...jelentkezõ?<#integet2>

TDU Nick: Danyello86

Sorry Igazad van

OFF vége

TDU: mohosenator

Na azért egy bizonyos szintet tartsunk meg, mégha off is a téma. Nemkéne átmenni anyázásba, stb... Nincs értelme

át tudod rakni csak a tdu mappát a felhasználói mappádból mentsd le vhova..peace

Inkább anyád vágjon pofon h iylen hülye fia van

Nem neked szólt sorry..!! Hanem a kis Pöcs totya4nek!!!!!

Nagy paraszt vagy..!!!<#violent><#violent>

Met
direkt vagy ennyire sík hülye vagy csak rájátszol?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

szasztok. lehet h butaság és megtalálnám vhol a választ...elöre is elnézést kérek érte ne haragudjatok ....bla...bla

na. rakom ma fel az uj winfos-t. az online mentésemet át tudom é rakni az uj rendszerre? vagy megy a levesbe...

TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p

A te nõvéred? Mentem hanyattvágom magam. Ha az én nõvérem lenne kapna egy két fülest hogy így szégyent hoz a fejemre. Ez a te problémád, nem az enyém, oldd meg magad.
w77d
de figyelj! megpróbálok veled most normálisan beszélni, én aztán nem akarom a vitát! az iit jelenlévõ emberek 90%-a a jó barátom! én velük osztottam meg az információt!! te erre lecsalóztad a testvérem!! Miért tetted??? jól esett???

Te valami jósnõ vagy? A nevedbõl ítélve fiúnak kellene pedig legyél. Esetleg vegyes? Mindegy, nem tudom hogy látsz el a polcomig hogy megállapítsd eredeti-e a lemezem vagy nem, de nagy vakmerõségre vall 😊
w77d
képzeld el számít! ha csak kicsit is de számít!! És képzeld el nagyon szépen megvagyok, dolgozgatok, és nagyon jól élek <#integet2>

Szerintem Te nagyobb csaló vagy, mert letöltötted a játékot, és nem megvetted. És még neked áll feljebb mert nem segít neked senki. Ezekután ne is várd el!

1 nap tényleg nagy gyakorlat mit ne mondjak, látom te még életedben nem dolgoztál 😊 Te mehetsz ha akarsz a 3 csillagoddal együtt.
w77d
mert elõnyt jelenthet egyes munkahelyeken a gyakorlat/gyakornokság te láma!
Látom te is az agyilag gyengék közül vagy te senki! Ráncigáld ki innen a beled de azonnal!!
a csalóért meg kérj bocsánatot, mert igen megütheted a bokád rágalmazásért, a debreceni köcsög mellé még pont beférsz 😉

Met
A dolog nálam ott kezdõdik, hogy 1 napos gyakornokságot minek ír bele az önéletrajzába? Ne vedd támadásnak

#37101 nem kellene csalózni!

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Micsoda offtopik egy rtlklubos csaló miatt, bezzeg aki TDU ügyben kérdezett az le lett tolva hogy offtopic. Tiszta dedó. Deha már dedó van, akkor érdekes ha valaki egy napot dolgozik valahol akkor azt miért írja bele az önéletrajzába 😊
dragon11
Aha, szép.Jah, sztem nem kell félni, nem lesz ebbõl a perelésbõl semmi hidd el >< 😊

w77d
igen, a nõvérkém 😊

dragon11
Hm, az a csajszi a képen, a nõvéred?Azért kérdem, mert azt írtad " Mellettünk vannak" ?😊

Látszik Magyarországon vagyunk... Ez a legfõbb jellemzõ ránk, ha valaki sikeres, és több van neki mint a másiknak akkor egybõl "bele kell rúgni", mert milyen szemét, hogy nyert... Szánalmas komolyan mondom, és ez csak rosszabb lesz sajnos...

w77d
de érted, legalább igaz lenne!! a nõvérem NEM dolgozik az rtl klubnál, egy éve volt egy kibaszott napot gyakornok, mert az iskolája oda rendelte ki!!

Remélem aki küldte a blikknek a levelet, és kapott érte 10ezer forintot, azt mind gyógyszerre költi a hülye gyökér... Többet nem érdemel, biztos erre veri minden este.. Hát azt kívánom neki ez legyen a legnagyobb öröme az életében!

Denes888
Szerintem ez ez szánalams, hogy ennyire utána jár valaki, hogy van-e kapcsolatqa az RTL Klubbal. CSak azért hogy más idejét pocsékolja, vagy hogy másnak ne legyen jó, mert õ elbukott egy 100k-s kérdést. Szerintem ezek a hülyék azok lehetnek akik egy egyszerû kérdésnél kiestek ésbuktak kb 100,300k-t.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

Atti12
igen 😊

w77d
te Debreceni vagy? 😊

w77d
nem anyáztál és warezoltál? 😊 amúgy nem akrtalak megsérteni, szóval bocs, kis jelzõ visszaszívva 😉

Atti12
Debreceni? melyik volt? megyek megverem <#hehe>

komolyan? a szemét....és milyen kicsi volt?

(egyébként azt csiripelték a verebek, hogy annyira helyretették, alig bírt ma felkelni...)<#kocsog><#lama>

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Szia! Egy azonos szerveren vagytok mindannyian, mivel csak egy szerver van. Azért pakol szét titeket, mert egyszerre egy helyen csak 8 embert jelenít meg, így ezért nem látjátok mindig egymást. De ha a térképen ráklikkeltek egymásra, akkor általában oda rak és megjelenik a "célszemély".

Sziasztok arra lennék kiváncsi friss TDU tulajdonosként hogy a haverokkal hogyan tudnánk egy azonos szerveren játszani mert így szétpakol minket mindig másikakra! köszi szépen a választ
w77d
ne is mond! egy Debreceni köcsög lejáratókampányt indított! Alaptalanul! De hál isten az rtl klub és a jogászok mellettünk vannak!

Hm, nem semmi mennyit kap mindenhonnan szegény lány... Blikk cikk...

Az a gond, hogy ide írkálsz, közben ott van, hogy TDU-OFF,SPAM topik Na, az a Te helyed az ilyen kérdésekkel!

w77d
warezzal nem lehet online tolni

dragon11
Sztem törttel nem lehet online profilt létrehozni..>< vedd meg eredetibe!😊