Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pepsi Twist
Vegyél ShitBox 360at aztán ott orba szájba kapsz mindenféle + verdát! Sajnos itt nincs semmi + verda...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Szevasztok! Nemrég cserélni kellett videókártyát a gépembe. Régebben már próbálkoztam a játékkal de nem tudtam megfelelõ sebességet kipaszírozni a vasból ezért hagytam. Akkor azt mondtátok hogy a procim kevés hozzá. Az új videókártyával nem lenne játszható sebességü?Nem tehermentesíti valamennyire a procit?A régi kártyám egy Radeon 9600 Pro 128 MB-os volt. Az új egy 7300GT 256 MB-os.(AMD athlon xp 2400+,1GB RAM)
Sziasztok, megtudnátok mondani, hogy Lexus, Edonis, Ruf hol vehetõ?
Tuning bolt van csak boltot nem találok, pedig a netes rész kivételével teljesen kész a mentésem.
Dante73
Dehogynem, nem váltanak üzletpolkitikát, és a fantázia, avagy kreativitás továbbra is kimarad a játékaikból, mint a sicc, mennek a csõdfelé!
Atari is ezt csinálta, egyel kisebb méretben... Nekiállnak faragni a marketingen, (lásd; TDU) a játékok elkezdenek nem fogyni, lefaragnivaló kreativitás híján a becsületes iparosmunka a következõ amibõl faragni lehet, a játékaik nemcsak fantáziátlanok, de szarok is lesznek, elmarad a támogatás, és kész a csõd.
Hacsak, nem jönnek rá, hogy NE CSAK KONZOLRA fejlesszenek, mert hosszú távon, nem biztos, hogy jóljárnak...

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

szabod
470km/h másik McLaren F1 mögött ami elõtt egy S7 ment, és asszem lejtett is az út, de már nem emlékszem pontosan.

Mente et Malleo

Atti12
hát én is röhögnék egyet. De sajnos biztos hogy nem mennek csõdbe 😞

bertino
jo, tudom, de én tudnám díjazni és szívesen röhögnék rajtuk, évek óta amit csinálnak, az messze elmarad attol, hogy programozás...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Atti12
nem fognak ne aggódj 😊. Jön a fifa 09, nextgen csillivili. Sok 10 éves megveszi+500 milla 😄. És gondolom jön a kövi NFS is.

bertino

bertino
bazki, multkor találkoztunk, te igen kúltúráltan toltad... le a kalappal elõtted, komolyan.

HUNMemphis
Jah mondjuk egy másik McLarennel!460km/h? Basszus belegondolni is fáj.
Este lesz valami koccanás valamerre?

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Pepsi Twist
bocsi!

de a mangusztanak 410 a vége nem szélárnyékban 1 kis buggal 😊😊😊

Sorry 😄

gabi89
Bill Gates bácsi elintézte,hogy mi ne kapjunk semmit az Xboxosoknak meg kilegyen nyalva a segge... 😞
Pedig olyan jó verdák <#szeret>

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

proway
oxi😊 köszi

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

Atti12
ejj az a ruf 😞

Ahogy kérdezed = mondod! <#vigyor0>

Jah

proway
asztok, szia-sztok😄 azt kérdezném h csak boltból vett vagyis eredeti gémmel lehet csak multizni?

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

Nekem csak egy Carrera GT kéne, de az úgyse lesz sose...
n3whous3
480 megvolt azzal nekem asszem

púúúúú

MikX
Hát én a legtöbbet a Köenigsegg-el mentem, dee már nememléxem mennyi volt pontosan, dee azvolt a leggyorsabb nekem, azt tom...

Am hosszú egyenes szakasz, forgalmat kiiktatni, és meglehet...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Synit HUN
A McLarent kéne valamivel behúzni (szélárnyékban) esetleg több lépcsõben, mert azzal egyszer mentem 460-at de nem volt még vége 😄

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

HUNMemphis
Nekem elég lenne egy H váltós Lamborghini Reventón.Tudnék vele mitkezdeni azt hiszem.
Mondjuk A kategóriás lenne.380km/h a végsebessége gyórsulása kuplungal együtt 3.10 sec és nagyon stabil mint a Murci.
Csak ennyit kívánok.
Mikulásnak is megírom majd.<#sir>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

n3whous3
jaok D😄😄😄😄D😄: tééényleg... nem baj, ez is kell 😄 (meg ha jól tudom van Diablo valamelyik packban)

púúúúú

MikX
Ok, de az egy Countach... 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
599-et akarokk...
Bárr... soha nemkapunk mi carpack-ot...

n3whous3
DIABLOT AKAROK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!444444444444

púúúúú

Nincs mit<#kacsint>Nagyon megy!!! Érdekes, hogy elöted mentem és nekem 360km/h mutatott<#rolleyes>Nem megy töbett a tamburini! vagy mégis<#merges2>

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

HUNMemphis
XD ha jól kinyitjátok a szemeteket akkor a PC-n is találtok pár huncut verdát.
Gagyenkov barátommal sikerûlt egy Bé kategóriás sport kocsit 400 kilóméteres sebességre bírni.Köszi a segítséget Gagyenkov!

SOSE LESSZ!

óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
Legyen már carpack pc re is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NE NE ne kínozz minket <#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

Nekem van X-box 360 emulátorom.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Letölteném a boxos verziót akkor benne lennének ezek a kocsik?
Ha igen akkor áttudnánk konvertálni õket de ez csak feltételezés.

Norbi1990
F40-et és F50-et akarok!!!<#rinya><#rinya>
Pepsi Twist
nyami

Énisssss. ='(

n3whous3
F40-et akarok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

púúúúú

<#idiota>

Dante73
Hogyha megfelelõen uralod a mocit HC-ben, részemrõl nem gond. A Ducati-t azért javasoltam, mertha egyesek túl gyorsak, szétszéled a csapat, de ezt is rádbízom, én csak tippeket adok, semmi sem kötelezõ! Tehát a lényeg;
Szombaton Motoros tali, a Dillingham reptér meletti háznál!
(egyébként, gondoltam arra is, menjünk e toronyiránt, de egyenlõre maradunk az útón. Talán legközelebb!)

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Na megvan az AUTÓMOSÓÓ<#nyes>nagyon jóó

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

HUNMemphis
HC-ben vezetjük a mocikat?Esetleg hozhatnám a Kawámat?És szeretnék szólni hogy valszeg késni fogok szóval tudnátok várni 10 percet?Igyekezni fogok csak Teniszrõl jövök haza.

[HUN]FaTaL
controls utolsó fül és állítsd wheelre és állítsd be az irányítást a kormányra

http://goo.gl/gd6Zi5

Hali, kérem valaki segítesen, hogyan lehet a Test DRive-ban a kormányt, mert nekem sehogysem megy, egy Logitec Momo Korányról van szó. elõre is köszönöm a segítséget!

TDU Nick: Danyello86

Úgy tudom, hogy az F betüvel aztán 4,8,6,2-es billentyûvel választhatsz!<#kacsint>

Igen! Be is kell menni(( De aztán!!! Minde autos le marad<#ravasz1>

Köszi a tippet ja és még egy láma kezdõ kérdés és nem zaklak tovább friendbe hogy tudok valkit felvenni?

Köszi!

Azt én sem tudom, mindig összevissza mutogat mindent. Nekem is volt már ilyen, meguntam, kiléptem, majd vissza a játékba és jó lett. Erre az összevisszaságra egy példa: nekem múltkor lagolt az egyik gyerek, másnál meg nem, úgyhogy ez elég érdekes.. De gondolom ha játszol nem fut más ami a netet fogná, mert az is bezavarhat. Szóval ez ilyen vagy minden jó, vagy semmise jó dolog ennél a játéknál..