Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki tudna segíteni egy olyan problémában, hogy elindítom a játékot el is indul rendesen, megyek free ride-on kiválasztok egy versenyt, elindul még a verseny is végig is megyek rajta és mikór vissza kéne hogy tegyen free ride-ba mindig lefagy a betöltõképnél eddig teljesen jól mûködött már kb. 40%ot megcsináltam a játékból úgy hogy nem értem mi történhetett!!Már le is szedtem és újraraktam de ugyan úgy nem változott semmi!!Valakinek ötlet?? Elõre is köszi csáo!
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;
Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;
Kicsit gyakoroltam a driftelgetést. De azok az átkozott forgalomautók mindig bezavarnak....
Szóval, arra gondoltam, összejöhetnénk páran, és "klubtali" jeleggel gyakorolhatnánk egy kicsit! Akik jól driftelnek, taníthatnának minket, szegény kezdõket! És, bár alapból én is rühellem a csítereket, kikapcsolhatnánk a forgalmat! (persze, session-ban, hogy másokat véletlen se zavarjunk vele!)
Igazságszerint próbáltam a versenypáján is, de ott kifogtam pár lengyel srácot, akiknek csak a kanyarok kellõs közepén volt kedvük parkolni...
Szoltam! UFF!
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
megcsináltam amit mondotok de ezek jönnek be:
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Valaki tudna segíteni egy olyan problémában, hogy elindítom a játékot el is indul rendesen, megyek free ride-on kiválasztok egy versenyt, elindul még a verseny is végig is megyek rajta és mikór vissza kéne hogy tegyen free ride-ba mindig lefagy a betöltõképnél eddig teljesen jól mûködött már kb. 40%ot megcsináltam a játékból úgy hogy nem értem mi történhetett!!Már le is szedtem és újraraktam de ugyan úgy nem változott semmi!!Valakinek ötlet?? Elõre is köszi ciao!!!
lécci vegyetek fel és aki ráér vagy van egy kis ideje az léccci magyarázza el
Nagygygygygygyon kösz
=)
púúúúú
multiplayerba hogy kell játszeni?teljessen uj mentést kell csinálnom és ujra kijátszanom vagy ez hogyan müködik?
egyébként ha ez müködik akkor szeretnék clubtag lenni
Elõre is köszi
púúúúú
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
attól függ,lehet neki nem széthajtani kell az autó,hanem hosszabb távra,és akkor nem mind1(a fogyasztás pláne,300 forintos benzinárral-már aki nem tud 200ért vizezett benzint,ami megjegyzem semmivel sem rosszabb...)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
dobozon meg az utolsó fillért is kikérhetik a userektõl.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]
http://goo.gl/gd6Zi5
- Corvette C1 1957
- RUF RGT
- Koenigsegg CCR
- Noble M400
- Corvette C6 Convertible
- Ferrari 250 GTO 1962
- Lamborghini Countach 25th Anniversary Edition
- Lexus IS 350
- Ferrari 612 Scaglietti
- McLaren F1 GT
- Dodge Viper SRT-10 Coupe
- RUF RT 12
- Alfa Brera
- 1971 Dodge Challenger RT
- Edonis
- Ferrari F40
- Chrystler Crossfire SRT6 Roadster
- RUF Rturbo
- Audi S6
- Chevrolet Corvette Stingray Convertible 1971
- Mercedes-Benz CLK-GTR
- Cadillac CTS-V
- Lexus GS 450h
- Lexus LS 460 L
- Ferrari Challenge Stradale
- Cadillac Cien
- RUF RK Spyder
- Ferrari Dino 246 GT
- Lamborghini Murcielago Roadster
- TVR T440R
- Saturn Curve
- Ferrari 512 TR
- Kawasaki Ninja ZX-12R
- Spyker C8 Spyder T
- Ferrari 308 GTS Quattrovalvole
- Dodge Charger Super Bee
- Chrystler Crossfire SRT 6 Coupe
- Holden Efijy Concept
Jól jönne nekünk is, egy ilyen kis frissítés..
E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'
TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
És pont ezért sír a szám, amit mondasz!
Hogy jön ehhez egy NFS? Vagy akármejik autós játék? Sehogy! Ez a gamma majdnem minden szempomtból mérföldkõ. A teljes szabadság, (hiszen nemcsak az utak, a sziget egésze bejárható!) A kocsik, mocik részletessége, a belsõ nézet élethûsége, az irányítás, (HC on, DA off; KIRÁLY) stb... Gondolj bele, leteszik eléd életed legjobb kajáját, megkostolod, isteni! Majd kijön a szakács, és lesz...ja. Felháborító! Nem? Persze, Én is imádom a játékot, ha tehetem, fentvagyok a szigeten, és mondok valamit, még a kárpekkek hiánya sem zavar. (annyira) Az zavar, hogy hol megy a szerver, hol nem, hol törlik a csítereket, hol nem. Nincs klubok közti verseny. Ennyi. A többivel, ellenék, mégha bosszant is...
TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy
De amiért írtam az elözõt, azt nem értem, hogy ezzel az üzletpolitikával, hogyan akarnak kimászni a sz@rból? (remélem, belefulladnak)<#mf2>#mf2>
Dante.
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
megy 1000 el az egyenesbe és virul a feje hogy lehagy, de egy kanyart se tud bevenni, autókat se tudja kerülni...
(mit ér az erõ ha nem uralod... háátigen xD
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !