Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megéri megvenni

w77d
megéri 😊

dragon11
Megéri megvenni, vagy sem?😊

w77d
radialenget próbáltad?

Hello

Valaki tudna segíteni egy olyan problémában, hogy elindítom a játékot el is indul rendesen, megyek free ride-on kiválasztok egy versenyt, elindul még a verseny is végig is megyek rajta és mikór vissza kéne hogy tegyen free ride-ba mindig lefagy a betöltõképnél eddig teljesen jól mûködött már kb. 40%ot megcsináltam a játékból úgy hogy nem értem mi történhetett!!Már le is szedtem és újraraktam de ugyan úgy nem változott semmi!!Valakinek ötlet?? Elõre is köszi csáo!
w77d
nekem néha akaratamon kívül jön össze olyan drift hogy csak nézek XD

na drift benne vagyok.. hol mikor? driftelés alapját ugyis vágom... és hát nem mondom hogy jól megy de néha látványos 😄

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

tsarffi
Ok kösz😄

Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;

w77d
pontosan!

tsarffi
Cs. Online játékér nem kell fizetni külön, csak egy origi tdu kell nem?

Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;

Dante73
UFF!
Kicsit gyakoroltam a driftelgetést. De azok az átkozott forgalomautók mindig bezavarnak....
Szóval, arra gondoltam, összejöhetnénk páran, és "klubtali" jeleggel gyakorolhatnánk egy kicsit! Akik jól driftelnek, taníthatnának minket, szegény kezdõket! És, bár alapból én is rühellem a csítereket, kikapcsolhatnánk a forgalmat! (persze, session-ban, hogy másokat véletlen se zavarjunk vele!)
Igazságszerint próbáltam a versenypáján is, de ott kifogtam pár lengyel srácot, akiknek csak a kanyarok kellõs közepén volt kedvük parkolni...

Szoltam! UFF!

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

w77d
akkor felejtsd el az online-t, csak eredetivel lehet!

Hoffi
sajna másolt de eddig simán játszottam ezzel a kóddla ezek a képek uis csak akkor jönnek be ha online profilet nyitok meg

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

w77d
eredeti játékod van?

Hoffi
HY
megcsináltam amit mondotok de ezek jönnek be:

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Sziasztok

Valaki tudna segíteni egy olyan problémában, hogy elindítom a játékot el is indul rendesen, megyek free ride-on kiválasztok egy versenyt, elindul még a verseny is végig is megyek rajta és mikór vissza kéne hogy tegyen free ride-ba mindig lefagy a betöltõképnél eddig teljesen jól mûködött már kb. 40%ot megcsináltam a játékból úgy hogy nem értem mi történhetett!!Már le is szedtem és újraraktam de ugyan úgy nem változott semmi!!Valakinek ötlet?? Elõre is köszi ciao!!!
Így van. Elöször a gamespy oldalán csinálsz nevet, hozzá megadsz jelszót. Majd a TDU indításakor New Profile, ott a négyzetre klikkelsz ami a gamespy alatt van megadod az e-mail címed, meg amit még kér, és kész is!

trogerzsiger
a játékban csinélsz új profilt, és a gamespyos fülnél bepilálod és még adsz egy mailcímet, meg jelszót asszem, ennyi.!

Hoffi
hát ezt nem értem na mindegy az msn cimem [email protected]
lécci vegyetek fel és aki ráér vagy van egy kis ideje az léccci magyarázza el

Nagygygygygygyon kösz

Valaki F430 cruise?
=)

n3whous3
Új profil kell ehhez sajnos. Játékon kívül kell csinálni egy reget Gamespyon erre aztán game...

púúúúú

Hoffi
ha nem baj

Hoffi
Hy

multiplayerba hogy kell játszeni?teljessen uj mentést kell csinálnom és ujra kijátszanom vagy ez hogyan müködik?
egyébként ha ez müködik akkor szeretnék clubtag lenni

Elõre is köszi

n3whous3
Kb. 1 hónapja írtunk mi is 1-et, nemtom, hogy Dante vagy valaki felhozta-e valahol. Mindenesetre nagyon sok petíciós oldalon fennvan ez a kérdés.

púúúúú

Jah. =(

Synit HUN
Biztos volt már. Biztos semmit.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

milk41
csináljunk petíciót hogy PC-re is adjanak ki tetves carpackot!(sztem magasról le ....nák az egészet,de azért kíváncsi vagyok hogy mit reagálnának)

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

minek több?

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

HTS s3rg1nh00
a tömegéhez képest nem(egyébként van 115,150,tán 180-bár ez rohadtul nem rémlik-,és 204 lóerõs)
attól függ,lehet neki nem széthajtani kell az autó,hanem hosszabb távra,és akkor nem mind1(a fogyasztás pláne,300 forintos benzinárral-már aki nem tud 200ért vizezett benzint,ami megjegyzem semmivel sem rosszabb...)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Pepsi Twist
avagy amit megveszel discet serial van hozzá 😊

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

bertino
naja, csak ha kiadják egy valakinek az kiadja mindenkinek és csak egy ember fizetett érte, többi meg ingyért használja 😊

dobozon meg az utolsó fillért is kikérhetik a userektõl.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

w77d
egy komolyabb car pack ért én is szívesen fizetnék pár darab ezrest

Atti12
Ha köcsög lennék most szolnék egy adminnak hogy rugon jól szájba, de mivel nem vagyok ezért hagylak a p*csába 😄. Megnyugtatlak hogy nem kattintottam rá. Nem itt kéne ezt reklámozni.

úgy ebben a sorrendben jöhetnének is, nem állna félre a szám egy kicsit sem, elfogadnám a sanyarú sorsot, de kibírnám 😄

Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]

n3whous3
kis... 😄

púúúúú

[HUN]FaTaL
Ebbõl azért akad néhány ami jó lenne: A 3 RUF, A lambo countach, Audi S6, a Lexusok, az F40, a kawa meg a ferrari 512TR ezek érdekelnének elsõsorban. 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

csak h csorogjon a nyálunk, lássuk, milyen +verdákat kaptak a fasza bokszos gyerekek..

- Corvette C1 1957
- RUF RGT
- Koenigsegg CCR
- Noble M400
- Corvette C6 Convertible
- Ferrari 250 GTO 1962
- Lamborghini Countach 25th Anniversary Edition
- Lexus IS 350
- Ferrari 612 Scaglietti
- McLaren F1 GT
- Dodge Viper SRT-10 Coupe
- RUF RT 12
- Alfa Brera
- 1971 Dodge Challenger RT
- Edonis
- Ferrari F40
- Chrystler Crossfire SRT6 Roadster
- RUF Rturbo
- Audi S6
- Chevrolet Corvette Stingray Convertible 1971
- Mercedes-Benz CLK-GTR
- Cadillac CTS-V
- Lexus GS 450h
- Lexus LS 460 L
- Ferrari Challenge Stradale
- Cadillac Cien
- RUF RK Spyder
- Ferrari Dino 246 GT
- Lamborghini Murcielago Roadster
- TVR T440R
- Saturn Curve
- Ferrari 512 TR
- Kawasaki Ninja ZX-12R
- Spyker C8 Spyder T
- Ferrari 308 GTS Quattrovalvole
- Dodge Charger Super Bee
- Chrystler Crossfire SRT 6 Coupe
- Holden Efijy Concept

Jól jönne nekünk is, egy ilyen kis frissítés..

E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'

Sleepy Bone
Csak annyit reagálnék még a tdu2-re, hogy inkább jöjjön ki késõbb, csak csinálják meg rendesen, kivárjuk mi azt, de legyen jó és nöjje ki a gyerekbetegségeit. (bocsi a hibákért félrenyomásokért, mert nem tok sötétbwn gépelni.)

TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy

Pepsi Twist
de pl opel calibra helyett vehetnél 1 (1980-1990 esek) BMW 525i vagy 318i -t pont tegnap néztem giborral a verdákat és láttam 1 318i-t... az volt a leírásba hogy 160LE-s motor nagyon erõs marhulásra hülyülésre vagy széthajtásra tökéletes 😄

Pepsi Twist
ja lehet...

kezdésnek nem... de én nemvenném meg mert FF... én 100%ig FR-t veszek.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Pepsi Twist
Én már nem szólok ehhez hozzá hogy mikor mi hogy merre jelenik meg milyen hibákkal vagy éppen hibák nélkül vagy félig van kész vagy sem mert csak felidegesítem magam és k*rva hosszú hsz-t írnék...

Pepsi Twist
Opel Calibra? 150LE? nem túl kevés az?

Dante73
Azthiszem, (nem tuti) törvény kötelezi a kiadókat, fejlesztõket a szerver üzemeltetésére, 5 évig. (terméktámogatás, online játékok esetén) Bármely vizsgállt idõszakban 95% os-nak kell lennie a rendelkezésre állásnak. (persze hoszabb távon)
És pont ezért sír a szám, amit mondasz!
Hogy jön ehhez egy NFS? Vagy akármejik autós játék? Sehogy! Ez a gamma majdnem minden szempomtból mérföldkõ. A teljes szabadság, (hiszen nemcsak az utak, a sziget egésze bejárható!) A kocsik, mocik részletessége, a belsõ nézet élethûsége, az irányítás, (HC on, DA off; KIRÁLY) stb... Gondolj bele, leteszik eléd életed legjobb kajáját, megkostolod, isteni! Majd kijön a szakács, és lesz...ja. Felháborító! Nem? Persze, Én is imádom a játékot, ha tehetem, fentvagyok a szigeten, és mondok valamit, még a kárpekkek hiánya sem zavar. (annyira) Az zavar, hogy hol megy a szerver, hol nem, hol törlik a csítereket, hol nem. Nincs klubok közti verseny. Ennyi. A többivel, ellenék, mégha bosszant is...

Sleepy Bone
Szerintem elégedjünk meg azzal ami van, így is nagyon sok autó van a játékban, sok verseny, és persze sokkal jobb a játékélményünk mint a b*zi boxosoknak. A kis debilek hagy nyomkodják a kontrollerüket, amíg mi ffb-s kormányokkal játszunk. Persze van néhány dolog ami így szar, pl.: optimalizáció teljes hiánya, vagy a szerver szarakodása. Ezeket talán megkapjuk a TDU2-ben. Én mindenesetre türelmesen várok, addig se kell kiadni 11 ezer ft-t ahhoz hogy neten játszhassak. Lehet mondani, hogy szemét Atari etc, etc, de az mondjátok meg, hogy az EA-tõl mikor kaptok ien jó játékot? Vagy mikor lesz ennyi ideig életben a multi. Örüljünk, hogy a TDU társadalom nem NFS szintû k*csögökbõl áll, és hogy még 1 év után is tudunk jókat krúzolni, és mindig találunk valami újat (persze ehhez ki kell nyitni a szemünket.)

TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy

bertino
mert fizetnek érte, azért.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Dante73
Á, dehogy azért csúszik, mert mani nincs, vagy nem lessz kész! Szerintem rég készen van, max csiszolnak rajta még. Viszont infogrames átvette a TDU jogait, a következõ 5 évben kiadhat 2-õt! Osszátok el! 2013-ban jöhet a 4, azaz ha az 5 év letelt. Így 2011 ben a 3, 2009-ben a 2. Ennyire egyszerü. Nem az van, hogy van egy gém és kiadjuk, dehogyis! Elöbb kihozunk mindent az elõdbõl! Jelen esetben kisajtolnak mindent M$-bõl, a kárpekkekért, aztán, ha a box szerverek kezdenek kihalni, senki nem kiváncsi a 298. új kocsira, na akkor jöhet a következõ TDU "hatalmas" újitásokkal. Mi PC-sek pedig, -finoman szólva- le vagyunk ejtve. Nem fizet senki a MI kárpekkjeinkért, (az elemzõk szerint (gondolom) pénzért a kutyának sem kellene, nem áll mögöttünk egy multi, aki vigyázna a saját, és ezzel együtt a mi jogainkra, így, hacsak nem térnek észhez, (amit nem hiszek) ígéreteken kívül a TDU2 höz sem kapunk majd semmit...
De amiért írtam az elözõt, azt nem értem, hogy ezzel az üzletpolitikával, hogyan akarnak kimászni a sz@rból? (remélem, belefulladnak)<#mf2>

Dante.

drot
rohadt buzi xboxosok szarok MIÉRT KAPNAK LETÖLTHETÕ AUTÓKAT???MEG NEKIK MÉVAN LEXUSUK????ÁÁÁÁÁÁÁ-.-

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

hehe mennyit röhögök a sok kis hülyegyereken... xD
megy 1000 el az egyenesbe és virul a feje hogy lehagy, de egy kanyart se tud bevenni, autókat se tudja kerülni...

(mit ér az erõ ha nem uralod... háátigen xD

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

trogerzsiger
Áhhh tököm!!! csináltam azt a 200 km-es versenyt, 7 perc még van köbö 16 km, tuti meglesz, erre bazz... befagy az egész... "eszem faszom megáll" hogy Ford Fairlane szavaival élhessek..