Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
Na már most ha eljön az a bizonyos nap, (már nem emlékszem) akkor nagy csönd lesz.
Az biztos hogy lesz egy srác aki feélteszi a hivatalos forumon a kérdést."Am srácok és hól van a TDU 2?"
Na utána tengernyi hozzászólás hogy így baa...meg az annyukat meg úgy.......le lesznek oltva rendesen.
Olyan nincs hogy egy kurva hír sincs a 2-rõl.Tudjáto kez olyan mint amikor megkapod az új kocsidat és vegyünk engem (Calibrára gyûjtök 150 LE)szóval ha megvan akkor meg elkezdõdik, hogy wow végre sikerált kiadni az 1-et, persze srácok lesz 2 is!!!Mi vagyunk az istenek (Persze 5 percig) és mi szartuk a legjbb autós gémet.
Másnap már nem is emlékeznek mit igértek.
Ami még aggasztó hogy megigérték.Na most az igéret szép szó ha betartják úgy jó!
Vagy az lesz hogy az esedékes napon írnak egy rövid levelet, hogy "Szorri gájz, bát ve hev no mór máni" vagy elkussolják és lapítanak mint ATARI az igazság elött.
Csak tudnám hogy ilyenkor mi a faszt csinálnak?Ûlnek a seggükön?És?Várnak?Vagy le vannak fagyasztva?Azt ne mondja nekem senki hogy türelmetlen vagyok!
Amit még nem hiszek el az az a tény hogy teljes hírzárlat van a játékkal kapcsolatban.Mi ezen olyan titkos?Nem kéme beizzítani a levegõt, hogy mondhassák "Hú srácok, láttáok azt a TDU 2-es vidit?Baszki de dúrva lesz !Én meg fogom venni!"
<#duhos2>#duhos2>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
TDU2-rõl meg semmi info nincs, örüljünk ha egyszer nekiállnak, többet meg nem is tudunk róla...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Sztem a carpakkokon semmit nemkéne már csinálni csak kiadni... tuti megvan nekik már készen és tutira van 1 tag ott aki unalmában munka helyett PC-n jáccik a TDUval sok sok + verdával ahelyett hogy feltenné a netre...
Egyébként, (jut eszembe) nem értem atari-infogrames-eden hármast továbbra sem... Hogyan akarnak kimászni a slamasztikából? patch, carpack, stb továbbra sincs a játékhoz. A szerver egyre vacakabb, csíterek uralják az eredménylistákat, immár hivatalosan is "elismerik" a csítereket, mivel gondolom a lenti cikkben szereplõ 20x földetmegkerülõ srác, és a másik akinek 30egynehány milliárdja van, elég képtelenség... és sorolhatnám. Tehát ezt a játékot minimálisan támogatják, épp csak megy a szerver. Ez iszonyatosan rosz reklám! Nem azért, de ezekkel a nevekkel fémjelzett játékokat ezerszer meggondolom, mielött megveszem, mi több, minden ismerõsöm figyelmeztetem a dologra... Márpedig, ezzel, gondolom nem vagyok egyedül. Így bármit hoznak ki, nem éri el azt az eladási szintet, amit elérhetne. Jelzem, maga a TDU sem, mert mindenki rengeteg rosz dolgot halott róla, annyira, hogy a fele sem igaz már. Pedig nem kellene sok energiát ráforditani.
Ha mást nem is tesznek, legalább heti 1x nézze át valaki az eredményeket, a csalókat töröljék, és a belsõ levelezõn keresztül értesítse, még 1 ilyen, és BAN! 1 órás meló, max!És máris mindenki jobban érzi magát. Aztán ottvannak az autómosók, benne a játékban, de inaktívak. Gondolom a benzinkutakkal ugyanez van. Megcsinálhatnák végre a digitális müszereket belülre, összehozhatnák a klubok közti versenyeket, stb. Egyik sem hatalmas dolog, de érezné a játékos, hogy foglalkoznak vele...
Hogy közben hibáztak, és a miocrosoft miatt nincsenek carpackok, egy dolog, elöbb-utóbb megoldható az is. Csakhát így ugye, dolgozniuk kellene az ügyön, és TÁJÉKOZTATNI minket a dologról.
Komolyan mondom, ezzel a hozzáálással, nem látom, hogyan másznak ki a csõdbõl.
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Nem nagyon viszik mondjuk... :/
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
😄
Azthittem hogy csak nekem nem megy kormánnyal.
én autós játékot el sem kezdek kormány nélkül. ezért lett a juiced 2 is egybõl uninstall 😄
csak az a gond a kormányom szenzor hibás(nem az én hibááááám,áááá😄),és billentyûvel nem akarok játszani:S
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
Sempron 3100 lenne mellé + 2GB RAM
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Azt viszont nem tudom, hogy ki volt az.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
http://goo.gl/gd6Zi5
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Ha valaki találkozott volna a tiédhez hasonló problémával, akkor írna! Régebben voltak gondok az USB-s kormányokkal, de mostanában nem panaszkodott senki erre! (Talán a patch segített... nem tudom...) Csak annyit tudok javasolni, hogy légy türelemmel, hátha jön egy illetékes elvtárs!
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB