Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem simán megy úúgyis, most is ki van kapcsolva...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Viszont, ugye, a pályára menet is gyakorolgathatnánk, ha nincs forgalom. Viszont ahhoz ugye, mindenki beleegyezése kell, és az esetleges lemaradás miatt, alkalmazni is mindenkinek kellene! Tehát, két kérdés; alkalmazzuk-e? és ha igen, meik fájlt is kell átnevezni?
Más. Remélem, nem lesz gondom, de sajnos fejlesztgetik a kábelt nálunk, ma is elment 1x a net, tegnap délután többször, tehát sorry, ha egyszercsak eltünök!
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
HIVATALOS FORRÁSBÓL MÉG UTALÁS SE VOLT ARRA HOGY LESZ TDU2!
Szal ez csak egy pletyka 😞
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
mi a nicked?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Én a pályára vinnélek titeket mert ott széles az aszfalt és ott rendesen ki lehet tanulni a driftelést+megismerni a kocsi fizikáját.
Különben a Ferrari GTO az egy eléggé jól csúszthatató kocsi.
Jólválasztottál.
Szóval akkor 17:10-kor ott leszek.
G25-el meg lehet powerslideolni szóval áhh az felejthetetlen élmény.
Mikor padlógázzal ellenkormázással csúszól.
Na jó lesz!!!<#whatever>#whatever>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
nekem is szar napom van, reggel óta nem tudom mozgatni a fejem, olyan nyakgörcsöm van! voltam dokinál, kaptam bele injekciót de szart sem ért, csak elõrefele tudok bambulni, de az is fáj :S
Jó driftelõs helyet nem tudok sajna, aki tud, vigyen oda minket, legyen szíves! Mondjuk holnap du 5-6 körül kellene tartani, HC-ben, DA-off, gondolom, találkozás a klubnál. Szerintem MINDENKI kapcsolja ki a forgalmat, hogy ne zavarjona sok "civil" és menjünk sessionba. Tehát, akinek így jó, jelezze!
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Mikor és hól találkozzunk?
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Valaki segítsen nekem. Meg vettem a Test Drive Unlimated Pc játékot és mostanra elégé karcos lett a DVD lemezem. Milyen programmal lehet róla készíteni egy biztonsági másolatot vagy egy ISO fájlt? Meg még azt magyarázzátok el nekem, hogy hogyan lehet a DAEMON Tools-al és a Y.A.S.U-val kijátszani a játékot, hogy eredetinek ismerje fel. Meg még ezeknek melyik verzióját kell használni.
TDU,ETS2 Nick: holecsko