Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MikX
azmeghogy?
Nekem simán megy úúgyis, most is ki van kapcsolva...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Met
én próbáltam mostanában kiszedni a forgalmat de akkor nem tudott csatlakozni a szerverhez

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Atti12
amikor régen felraktam a patcht utána már nem lehetett kiszedni a forgalmat. De ettõl függetlenül lehet hogy megy.

lajzika
ok. thx

[HUN]FaTaL
Érd el a champion szintet (45%)

http://goo.gl/gd6Zi5

Dante73
Akkor ma 17:10 -kor tali a klubépületnél, HC-ben. Kb fél-ig szerintem várunk, hogy a késõnjövõk is megtaláljanak, aztán irány a versenypálya! Session-ban indulunk, ugyhogy, aki késik, kimarad!
Viszont, ugye, a pályára menet is gyakorolgathatnánk, ha nincs forgalom. Viszont ahhoz ugye, mindenki beleegyezése kell, és az esetleges lemaradás miatt, alkalmazni is mindenkinek kellene! Tehát, két kérdés; alkalmazzuk-e? és ha igen, meik fájlt is kell átnevezni?
Más. Remélem, nem lesz gondom, de sajnos fejlesztgetik a kábelt nálunk, ma is elment 1x a net, tegnap délután többször, tehát sorry, ha egyszercsak eltünök!

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

lajzika
valaki megtudná mondani hogy hogy lehet unlockolni ezt a pályát ? mert levan zárva nagy beton tömbökkel 😊

Hi! Én is elmennék arra a drift-mókára, ha lehetséges.

w77d
tényleg kezd chat feelingje lenni a dolognak 😊

Én is ezt akartam kérdezni, hogy muszáj-e szét offolni a topicot...

n3whous3
hát jah -.-

púúúúú

Roger6
Nem akarnátok inkább MSN-n üzengetni egymásnak?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

drot
hol vagy?

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

drot
hol vagy?

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

gduck
Ezt a TDU2 pletykát a TDU megjelenésének hónapjában indították útjára!
HIVATALOS FORRÁSBÓL MÉG UTALÁS SE VOLT ARRA HOGY LESZ TDU2!

Szal ez csak egy pletyka 😞

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

hova?
mi a nicked?

drot
jah és friends menüt hogyislehet megnyitni?xDD

drot
vki jön találkozni vhova??

nem vagy felvéve nekem friendsbe. :S nem talállak

bocs gagyenkov, kifagyott. mindjárt megyek vissza

Roger6
Tegnap beszereztem végre egy komrányt, hát teljesen más, mint billentyûzettel nyomni. Még két hét, aztán jön a net is, akkor meg egész nap nyomom online. Már várom...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Valaki segítene a lefagyós problémát megoldani?

Denes888
Én is megyek G25-el. De elöször a noemál driftet kéne megtanulnom és utána a powerslide-ot.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

Pepsi Twist
erre sztem én is eljövök holnap 17:10re 😊

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Pepsi Twist
powerslide? olyat toltam a valóságba 1 SL 65 AMG-vel és nagyon megteccet azóta a játékban is azzal driftelek 😄

HUNMemphis
Nekem megfelelõen hangzik!!!<#nyes>
Én a pályára vinnélek titeket mert ott széles az aszfalt és ott rendesen ki lehet tanulni a driftelést+megismerni a kocsi fizikáját.
Különben a Ferrari GTO az egy eléggé jól csúszthatató kocsi.
Jólválasztottál.
Szóval akkor 17:10-kor ott leszek.
G25-el meg lehet powerslideolni szóval áhh az felejthetetlen élmény.
Mikor padlógázzal ellenkormázással csúszól.
Na jó lesz!!!<#whatever>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

fery02
A gamecopyworld.com-ról leszedhetsz egy mini image-t a játékhoz. Én ezt rakom be a 4.12-es Daemon-omba, és mellé még egy 1.3.7070-es YASU-t használok, így fut nálam a játék DVD nélkül.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Pepsi Twist
mostmár kiléptem 😊

Pepsi Twist
aki akar csatizhat hozzám msot fenn vok és száguldozok 1 lassab verdával SL 65 AMG

Pepsi Twist
én tudok 1 jó drift helyet! (ahol alapból nincs forgalom) ja és jobbulást 😄

Gyors gyógyulást kívánok!

w77d
jobbulást!
nekem is szar napom van, reggel óta nem tudom mozgatni a fejem, olyan nyakgörcsöm van! voltam dokinál, kaptam bele injekciót de szart sem ért, csak elõrefele tudok bambulni, de az is fáj :S

Atti12
jobbulást.

holecsko10
Köszi

TDU,ETS2 Nick: holecsko

Dante73
Ma már nem jön össze sajna. Influ megfogott kicsit. Semmi komoly, holnapra rendbenleszek...
Jó driftelõs helyet nem tudok sajna, aki tud, vigyen oda minket, legyen szíves! Mondjuk holnap du 5-6 körül kellene tartani, HC-ben, DA-off, gondolom, találkozás a klubnál. Szerintem MINDENKI kapcsolja ki a forgalmat, hogy ne zavarjona sok "civil" és menjünk sessionba. Tehát, akinek így jó, jelezze!

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Pepsi Twist
Kérdezd Gibort mert õ tolja így 😊

trogerzsiger
Hali! nekem is olyan problémám akadt mint zoralkiki-nek, tehát végigmegy a versenyen és aztán befagy. Erre a panaszra kéne nekem is valami gyógyír. Kérlek titeket segítsetek!

HUNMemphis
Felõlem okés a közös drifting!
Mikor és hól találkozzunk?

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

trogerzsiger
ja<#vigyor2>

holecsko10
Sziasztok!

Valaki segítsen nekem. Meg vettem a Test Drive Unlimated Pc játékot és mostanra elégé karcos lett a DVD lemezem. Milyen programmal lehet róla készíteni egy biztonsági másolatot vagy egy ISO fájlt? Meg még azt magyarázzátok el nekem, hogy hogyan lehet a DAEMON Tools-al és a Y.A.S.U-val kijátszani a játékot, hogy eredetinek ismerje fel. Meg még ezeknek melyik verzióját kell használni.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

Nembaj én úgy csináltam mikor elkezdtem a játékot még régen... Így is lehet, meg úgyis ahogy te leírtad...

dragon11
Azt írta vlaki, asszem a clubfõnök, hogy tele van csíterrel..:S hát..gondolkodom!!!!

tulajdonképpen semmi hír nincs róla.. nagyobb sziget + ofród autók..

trogerzsiger
nem kell felmenni a gamespy oldalára

DJ Skyline
TDU2-rõl lehet valamit bõvebben olvasni, vagy kb annyit lehet tudni róla, hogy majd lesz valamikor!? TDU Central-on találtam hírt, de az német, ahoz meg nem sokat értek 😄

nem... max a TDU2-ben lesznek benne ezek a verdák..

Bizony nem

DJ Skyline
mennyi finomság, gondolom az Audin és a Skyline-on kívül más autó nem jött ki azóta PC-re!?

[HUN]FaTaL
OFFtopicban válaszoltam már.

http://goo.gl/gd6Zi5