Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
A füves focipályán szépen kidobja a seggét XD
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
nem szeretném részletezni, mert milliószol le lett már írva nem is nagyon rég
Valaki tudna segíteni egy olyan problémában, hogy elindítom a játékot el is indul rendesen, megyek free ride-on kiválasztok egy versenyt, elindul még a verseny is végig is megyek rajta és mikór vissza kéne hogy tegyen free ride-ba mindig lefagy a betöltõképnél eddig teljesen jól mûködött már 30%ot megcsináltam a játékból úgy hogy nem értem mi történhetett!!Valakinek ötlet?? Elõre is köszi csáo!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Lebuktam xD
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
hogy lehet leggyorsabban elérni?
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
Most is fent voltam kicsit Jaguar XJ220 HC-ben persze hát érdekes volt 😊 Megtetszett a kocsi pedig eddig nem nagyon mentem vele 😊
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Okés ott leszek.
ma 13:16 | privát | válasz erre | #37535
Akkor ma 17:10 -kor tali a klubépületnél, HC-ben. Kb fél-ig szerintem várunk, hogy a késõnjövõk is megtaláljanak, aztán irány a versenypálya! Session-ban indulunk, ugyhogy, aki késik, kimarad!
TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...
Tanulóknak a Ferrari 288GTO-t ajánlom, vagy a Skyline-t. Sokat segít, (vagy nehezít?) a dolgon a da off álásba helyezése. Akkor szerintem hagyjuk a forgalmat, én is rég próbáltam, annyira, hogy arra sem emléxem, meik mappát kell átnevezni. Ha valakinek ezért áll le a gamma, elég bosszantó! So, versenypályáig csak kibírjuk, valahogy...
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
hm
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Mindegy milyen kocsival megyünk ?
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
TDU Nick: Danyello86
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"