Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Ezt el kell mesélnem! Ma egy 60 éves úrral motoroztam együtt! Gagyeszov helyett ugrott be, vagy 60-70 km-re, és együtt toltuk! Csaba bá'nak innen üzenem: respect! 😊
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Én hagynám azt a kocsit.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Nekem egyenlõre a Ferrari 288 GTO az "igazi". Tegnap este kipróbáltam az XJ220-at. Hogy érzékeltessem; Összefutottam Giborral, aki jogosan körberöhögött. (Jó, egy lapáttal rátettem azért...) Nem mondom, hogy nem lehet irányitani, mert lehet. De annyira kicsi a különbség a kifarolás és drift közt, hogy nem találom. Oké, nem adom fel, de egyenlõre a kormányom is csak tanulom.
Egyébként, szerintem a driftet max 120-ig lehet élvezni is. Felette csak "átcsúszol a kanyaron" idõd nincs kiélvezni a dolgot. Másik, nem is nagyon megy nekem felette... Amennyire én megfigyeltem, lehetnek a legujabb verdák a leggyorsabak, legdurvábbak stb, de a legjobbak a ma már klasszikusnak számitó gépek. Ford GT, 288 GTO, XJ220, és sorolhatnám. Ezeknél a teljesítmény, sebesség, kinézet, hang, kezelhetõség stb sokkal inkább egyensúlyban van. Ezért sajnálom, hogy Lambo Countach (v. Hogy kell írni) nincsen PC-n. Tuti az is kiváló verda. Na, megyek, megnézem a Boroka vs Judy Nero klipet, míg lehet....
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Katasztrófa volt.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Megaharcost meg nem szeretném többet látni 😄
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Az a baj hogy a valóságban sokkal könnyebb driftelni... Itt nem érzel semmit csak látod az autót és ez nagyon sokat számít, valóságban látod, hallod, érzed 1 szóval mindent amit csak lehet érzékelsz és itt sajnos a játékban csak látod és esetleg hallod és ez nagyon nagy különbség... ha most kimennél az utcára és úgy driftelnél mint a játékban asszem nem menne de erre is rá lehet érezni nagyon gyrosan 😄
Jah Megaharcost én is ismertem, de már régen láttam <#shakehead>#shakehead>
Na de mostmár ne offoljunk 😄
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Eltelt két hét és istenemre mondom leborúltam amonitor elött mikor láttam hogy ez a kiscsávó ugyanolyan ügyesen tólja mint a Youtubon a Boxos arcok.
Õ kitûzött egy célt maga elé és küzdött érte.Neki sikerült.
Anno (haaaj de régen volt mááár)2007 tavaszán billel non-HC-be találkoztam egy sráccal.Õ volt az elsõ ilyen online barátom.Õt úgy hívták hogy Megaharcos.Rengeteget szórakoztunk együtt és szépen lassan bevitt az SG-s közösségbe.Ajánlotta hogy regisztráljak ide is.
Szóval õ hozta fel nekem azt az ötlete hogy próbáljam ki a driftelést.
Jelzem hogy Non-HC-be és billel tólva.Nem akarok itt villogni de egész jól ment.Volt hozzá érzékem.Aztán egy szép nap sikerült vennem egy Logitech G25-öt.
Paráztam hogy vajon milyen lesz vele vezetni.He he driftelésrõl álmodni se mertem.(Ez kábé ólyan volt mikor egy ember elveszíti a lábait és mûlábakat kap).Nehezen megérettem a HC-módra persze segítség is volt.
Sajna elfelejtettem a srác nevét aki tanított vezetni de akkor is és most is megköszönöm neki.
Szóval sokat gyakoróltam vele és egyre jobban sikerûlt mind a kanyarbevétel mind a gázadás stb.
Aztán egy szép nap vettem egy Ford GT-t.Akkor még nem gondoltam volna hogy milyen remek autót választottam.Jó a hangja (EGYEDI) gyórsúl is a többit már le se írom hiszen ismeritek.
Én ezzel az autóval megtaláltam a közös összhangot.Sokszor hagytam a garázsba azzal a mondattal hogy "Áhh nem kellesz már jobb a McLaren meg az Aston Martin V8 Vantage meg a Dodge Viper.És csalódtam ezekben a kocsikban.Az egyik nem tudott driftelni HC-be a másik túl jól kormányozható volt a harmadik meg olyannyira nem feküdte az utat hogy 180km/h-nál elszáltam úgy hogy hülyére kormányoztam.Szóval maradt a GT és asszem hogy ez maradni is fog örökké vagy amíg meg nem halok vagy amíg a server le nem áll.
Igyekeztem egyedivé tenni de ez a lehetõség igen korlátolt.
Persze sokan mondják hogy áhh hülye vagy nem jó kocsi az meg mi a francnak B kategória ha van A-ba Enzo is.
Nos lehet hogy Enzod van de soha nem fogsz tudni olyan powerslideot nyomni mint én a GT-vel.
Nem egy skilles kocsi...........az igaz.De akkor is egy GT.
Én csak annyit mondok hogy megkell találnotok az ideális kocsit ami gyórs, szép, és csúszik.
Daninak meg sok sikert hogy felvegyék valami olyan helyre ahová tervezi a továbbtanulást.
U.I.:A kezdõ drifteseknek meg annyit tanácsólnék hogy ne ugorj a mélyvízbe és egybõl na akkor jöhet a kanyar.Egyenesbe borogasd a kocsit és érezd át a korlátait, hogy meddig lehet feszíteni a húrt.

Ja rohadt nehéz volt nekem 72 pontom lett. De ahogy néztem pl. Kölcseyben(Bp) 262 gyerek közül csak 22 írta 70 vagy a fölött. Szóval aki elérte a 70 pontot azt valószínûleg felveszik oda ahova menni akar.
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
én is jártam már hasonlóan csak én általános iskolában, nekem még a monitorom is elvették 😞
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
Egyébként ez nem két különbözõ dolog, hanem a powerslide a drift egyik lehetséges technikája, vanpár, pl a kézifékes, kuplongrúgásos, fékezéses, súlyponthelyezéses, stb. dee itt levan írva pontosan minden...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85