Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Denes888
Sikerült kikerülni a szülõk figyelmét? 😄

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

Okés nemgond.

milk41
valaki jön krúzolni?

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

bocs danesz, kidobott

jofer
Majd jön hétfõn Gagyesz, és igazolja az állításom! 😊)))

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

dragon11
Jah😊

Pepsi Twist
lol na vele én is össze akarok futni 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

w77d
már ha tényleg 60éves volt 😊

jofer
Gyerekek!

Ezt el kell mesélnem! Ma egy 60 éves úrral motoroztam együtt! Gagyeszov helyett ugrott be, vagy 60-70 km-re, és együtt toltuk! Csaba bá'nak innen üzenem: respect! 😊

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

nemtom mivan de én 1 magyarralse találkoztam még.az mér van?
trogerzsiger
Valaki verseny?

bocs a késõi reagálásér de jáccottam
most épp az egyik kilátónaál vagyok a sziget keleti alsó csücskében és egy skyline-vel vok.a nevem toth92adam_hun

HUNMemphis
Felõlem találkozhatunk.Most megyek fõl.Szóval ha van kedved akkor megdumálhatnánk egy helyet.Majd megkereslek.Jah meg, hogy milyen katos a kocsid azt is írd le pls.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

csá.nemtom emlékszik e valaki rám multkor írtam h nemmegy a játék de már jó.szal még új vok így multizásba.ha vkinek van kedve driftelgetni akk írjon aztán valahol talizunk.hozzáteszem h driftbe is kezdõ vok😛
HUNMemphis
Igen próbáltam.Rendesen kipörög de mivel nagyon érzékeny a kanyarodásra nem tudsz vele szépeket csinálni.
Én hagynám azt a kocsit.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

milk41
am. Caterham-al próbált már valaki driftelni?

holecsko10

TDU,ETS2 Nick: holecsko

milk41
vki nem akar krúzolni egyet?

Denes888
Shelby GT 500 kimaradt😄

Dante73
Énis hozzászólnék a témához.
Nekem egyenlõre a Ferrari 288 GTO az "igazi". Tegnap este kipróbáltam az XJ220-at. Hogy érzékeltessem; Összefutottam Giborral, aki jogosan körberöhögött. (Jó, egy lapáttal rátettem azért...) Nem mondom, hogy nem lehet irányitani, mert lehet. De annyira kicsi a különbség a kifarolás és drift közt, hogy nem találom. Oké, nem adom fel, de egyenlõre a kormányom is csak tanulom.
Egyébként, szerintem a driftet max 120-ig lehet élvezni is. Felette csak "átcsúszol a kanyaron" idõd nincs kiélvezni a dolgot. Másik, nem is nagyon megy nekem felette... Amennyire én megfigyeltem, lehetnek a legujabb verdák a leggyorsabak, legdurvábbak stb, de a legjobbak a ma már klasszikusnak számitó gépek. Ford GT, 288 GTO, XJ220, és sorolhatnám. Ezeknél a teljesítmény, sebesség, kinézet, hang, kezelhetõség stb sokkal inkább egyensúlyban van. Ezért sajnálom, hogy Lambo Countach (v. Hogy kell írni) nincsen PC-n. Tuti az is kiváló verda. Na, megyek, megnézem a Boroka vs Judy Nero klipet, míg lehet....

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Ez igaz hogy driftre pl nemkell A kat. Én mondjukpont egy Saleen-el tolom és Danesz tanított nemakarok nagy lenni de aza tanítás 5perc volt talán 😄 és még mindig elõfordul hogy hibázok, bár a hibáim nagyrésze hogy vlmiért 2-3 percenként 10másodpercig 3FPS-el fut a játék és ezt nemtom felfogni hogymiért... Mondjuk én annyira leragadtam Driftre az S7-nél hogy még nemis próbáltam másik autóval, de... Skyline, azzal iszonyatos jó négy kerekes driftet lehet csinálni...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Pepsi Twist
lol hát az ilyennek még véletlenül sem adnék jogosítványt 😄

Synit HUN
Megának az volt a szokása hogy kanyar elõtt nem fékezett és kilökött. Ha drifteltem nekemjött. Ha egyenes úton mentünk és lehúzódtam elõle akkor azért leszorított. Ha többen mentünk együtt akkor módszeresen lelökdösött mindenkit. A játékban a szidalmaim és anyázásaim 900%-át mega kapta sztem. 😄
Katasztrófa volt.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Pepsi Twist
miért nem szeretnéd megaharcost? amúgy én nagyon rég láttam 😄

Synit HUN
Én D kategóriás autókkal driftelek, ameddig az erejük engedi.
Megaharcost meg nem szeretném többet látni 😄

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Pepsi Twist
csak itt ez a baj 😄 hogy csak látod 😄

HUNMemphis
Max pályán próbálnám ki milyen is az a valóságban driftelés.Mondjuk igazad vam hogy nem lehet érzékelni semmit gépen keresztûl de mégis valamennyit öhm hogy is mondjam számítgatsz vagy kiméred esetleg áhh nem tudom.Ez olyan agy munka szerüség.Látod hogy mindjárt kicsúszik és akkor visszahúzod.Leegyszerûsítve.

Met
olyan pickup kell nekem is <#idiota>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

holecsko10
Párkép tegnapi furikázásról.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

Pepsi Twist
Télleg jó ez a GT csak nekem lassan vált 😊

Az a baj hogy a valóságban sokkal könnyebb driftelni... Itt nem érzel semmit csak látod az autót és ez nagyon sokat számít, valóságban látod, hallod, érzed 1 szóval mindent amit csak lehet érzékelsz és itt sajnos a játékban csak látod és esetleg hallod és ez nagyon nagy különbség... ha most kimennél az utcára és úgy driftelnél mint a játékban asszem nem menne de erre is rá lehet érezni nagyon gyrosan 😄

Mikortól leszek 50 %-on? Csak mert 44 %-on van már egy csomó ideje.
reaper5687
Hát igen a Ford GT ténlyeg az egyik legjobb driftre, én mondjuk mint mondtam billel nyomom, ezzel, meg a Z06-tal általában (na jó néha a Camaro is befigyel, de akkor mindenki levillog <#violent>), és szerintem igen is lehet jókat csúszkálgatni igy is HC-ben. Azt sem tudom mihez kezdenék, ha most lenne egy kormányom <#vigyor2>.
Jah Megaharcost én is ismertem, de már régen láttam <#shakehead>
Atti12
osztálytársam 96 pontot írt... Azt hittem beszarok amikor mondta 😄. 50 pontos matek. 😊

Na de mostmár ne offoljunk 😄

Roger6
Hát ez szép esszé volt. Teljesen igazad van, nem kell "A" kategóriás szörny a drifthez. Én egy Maserati Spyder 90th Anniversary-val driftelgetek otthon HC-ben, kormánnyal. Nekem tökéletes.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

HUNMemphis
Megmondom õszíntén hogy én sok féle embert tisztelek.DE csak azokat akik megérdemlik.Vegyük páldáúl szerencsétlen pajtimat Danit.Egyszer ez a srác azt mondta nekem hogy:"Úgy fogok driftelni a Saleennel mint a Boxxosok".
Eltelt két hét és istenemre mondom leborúltam amonitor elött mikor láttam hogy ez a kiscsávó ugyanolyan ügyesen tólja mint a Youtubon a Boxos arcok.
Õ kitûzött egy célt maga elé és küzdött érte.Neki sikerült.
Anno (haaaj de régen volt mááár)2007 tavaszán billel non-HC-be találkoztam egy sráccal.Õ volt az elsõ ilyen online barátom.Õt úgy hívták hogy Megaharcos.Rengeteget szórakoztunk együtt és szépen lassan bevitt az SG-s közösségbe.Ajánlotta hogy regisztráljak ide is.
Szóval õ hozta fel nekem azt az ötlete hogy próbáljam ki a driftelést.
Jelzem hogy Non-HC-be és billel tólva.Nem akarok itt villogni de egész jól ment.Volt hozzá érzékem.Aztán egy szép nap sikerült vennem egy Logitech G25-öt.
Paráztam hogy vajon milyen lesz vele vezetni.He he driftelésrõl álmodni se mertem.(Ez kábé ólyan volt mikor egy ember elveszíti a lábait és mûlábakat kap).Nehezen megérettem a HC-módra persze segítség is volt.
Sajna elfelejtettem a srác nevét aki tanított vezetni de akkor is és most is megköszönöm neki.
Szóval sokat gyakoróltam vele és egyre jobban sikerûlt mind a kanyarbevétel mind a gázadás stb.
Aztán egy szép nap vettem egy Ford GT-t.Akkor még nem gondoltam volna hogy milyen remek autót választottam.Jó a hangja (EGYEDI) gyórsúl is a többit már le se írom hiszen ismeritek.
Én ezzel az autóval megtaláltam a közös összhangot.Sokszor hagytam a garázsba azzal a mondattal hogy "Áhh nem kellesz már jobb a McLaren meg az Aston Martin V8 Vantage meg a Dodge Viper.És csalódtam ezekben a kocsikban.Az egyik nem tudott driftelni HC-be a másik túl jól kormányozható volt a harmadik meg olyannyira nem feküdte az utat hogy 180km/h-nál elszáltam úgy hogy hülyére kormányoztam.Szóval maradt a GT és asszem hogy ez maradni is fog örökké vagy amíg meg nem halok vagy amíg a server le nem áll.
Igyekeztem egyedivé tenni de ez a lehetõség igen korlátolt.
Persze sokan mondják hogy áhh hülye vagy nem jó kocsi az meg mi a francnak B kategória ha van A-ba Enzo is.
Nos lehet hogy Enzod van de soha nem fogsz tudni olyan powerslideot nyomni mint én a GT-vel.
Nem egy skilles kocsi...........az igaz.De akkor is egy GT.
Én csak annyit mondok hogy megkell találnotok az ideális kocsit ami gyórs, szép, és csúszik.
Daninak meg sok sikert hogy felvegyék valami olyan helyre ahová tervezi a továbbtanulást.

U.I.:A kezdõ drifteseknek meg annyit tanácsólnék hogy ne ugorj a mélyvízbe és egybõl na akkor jöhet a kanyar.Egyenesbe borogasd a kocsit és érezd át a korlátait, hogy meddig lehet feszíteni a húrt.

Denes888
OFF:
Ja rohadt nehéz volt nekem 72 pontom lett. De ahogy néztem pl. Kölcseyben(Bp) 262 gyerek közül csak 22 írta 70 vagy a fölött. Szóval aki elérte a 70 pontot azt valószínûleg felveszik oda ahova menni akar.

Atti12
😞. Én szerencsére nem kúrtam el nagyon, 74 pontom lett, valszeg felfognak venni ahova menni akarok 😊. Egyébként most nagyon nehéz volt szerintem. Tehát amit csináltam felvételiket elõtte teljesen más volt.

Met
így lesz valakibõl sorozatgyilkos<#hehe>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Drift Technikák (magyar leírás, profi versenyzõktõl..)

a driftnél pedig nem a sebesség számít mármint nem kell 300-zal driftelni. na jó nem kötözködöm tovább 😊

Pepsi Twist
kisgyerektõl elveszik a kedvenc maciát... az úgy lehet az egész életére hatással lesz :S

reaper5687
Pedig kb ugyanúgy kell mint a többi vassal HC-ben, csak a tempó nagyobb, ezért a legjobb hely neki a versenypálya, mert az szélesebb, és nincs forgalom <#taps>
w77d
az más dolog ha abszolút nem volt géped, és ha azzal nõttél föl és eltiltanak tõle 😊

Roger6
Nekem meg az egyetemig gépem sem volt, simán ki lehet bírni nélküle. (Mondjuk akkor elég sokat kocsmáztam...)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

w77d
hát Danesz sajnállak 😞

én is jártam már hasonlóan csak én általános iskolában, nekem még a monitorom is elvették 😞

Sajnálom, hogy daneszt eltiltották a gépezéstõl, de van benne igazság, hogy ezt megtették. Tényleg van ami fontosabb, s az most a tanulás. Aztán ha egyenesbejött, gondolom újra visszaengedik. Reméljük minél hamarabb!

MikX
Hali, tõlem... én ottvagyokmár...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Szép napot mindenkinek!! Egy reggeli motorozás? DUCATI szalon 10.00<#wave>

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

MikX
Nem, a drift az drift, a powerslide magyarra fordítva jelent erõcsúsztatást, mikor echte "gázzal" kormányzod az autót, tehát ha többet adsz jobban csúszik a hátulja, ha viszábbveszed akkor értelemszerûen nem annyira...
Egyébként ez nem két különbözõ dolog, hanem a powerslide a drift egyik lehetséges technikája, vanpár, pl a kézifékes, kuplongrúgásos, fékezéses, súlyponthelyezéses, stb. dee itt levan írva pontosan minden...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85