Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

értem. én mondjuk kb 8 hónapja csak HC on DA off. mindig így vezetek. nah jó... amikor pénz kell akkor muszáj hc nélkül menni de addig kibírom 😄 és amugy amit irtam, már ha úgy érezted ne vedd lenézésnek vagy ilyesmi😊 én pl a saleenal sehogyse tok driftelni. szvsz 500 LE a plafon amivel még lehet szépen rendesen driftelni

reaper5687
Hát én bill-el csak hc nélkül ülök a Saleen S7-be, hypersporton, mellesleg szerintem ez egy olyan vas ami arra jó, hogy az ember HC nélkül is driftelgethessen, (mellesleg az egyedüli amit nem is tudok megzabolázni ebben a módban, dehát mégiscsak 1000Le <#nemtudom>), a versenypályán minden kanyar félkeresztben vele, 3, vagy 4-ikben.
Helo skacok.
Egy ideig sajnos nemleszek mert gondjaink akadtak a középiskolába menettel sajnos elég szar lett a felvételi és így egy ideig nem gépezhteke.Én mindent megtettem de ennyi vagyok.Majd leszek nemtudom menyi idõ mulva de minimum 1 hónap.Sajnos ez van nemtudok mit tenni.Bocsi skacok.<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>

köszönöm Mester <#worship>

Ohh...Dögvész pusztított, mindenkinek megjavult a gáma, vagy mindenki megvette? <#vigyor3> 3 és fél órája semmi hozzászólás... Ma dolgozó miatt nem tudtam részt venni a klubtali, pedig nagyon frankó volt a felvezetés itt (driftelés gyakorlás, házi verseny stb...) Talán szombaton, ha asszony nem tervez mást számomra <#vigyor> Tegnap (elõtt) ültem elõször motoron egy szállítós küldetésben. Hát mit ne mondjak, kissé szédültem, amikor döntögettem. Az tuti hogy szokni kell majd.

TDU: nemere

milk41
na,holnap du. jön a TDU😊 ennek örömére újratettem a vinyót hogy a mocskos warez végleg eltûnjön😊

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

bertino
ajh... elmult 20 oldal szól szinte 60%-ban arról, hogy már 4000-ért hozzá lehet jutni...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

ChuckyHUN
Hát most teszem fel a crackes változatot.
Ezzel ugye teljesen megoldhatatlan onlinezni? 😞
Mert ha megoldhatatlan, és nagyon bejön a game sztem veszek egy origit metrt g25 mellé már dukál 😄
És ha veszek is akkor mennyibe kerül? Esetleg valami team Recruit???

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Gollo
Valahogy énis igy gondoltam<#eljen>

\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.

Synit HUN
Így már menni fog! Kösz! 😄

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

A legegyszerûbb drift technika, csak erõs autó vagy csökkent tapadóképesség kell hozzá (hó, esõ, sár, por), nem szükséges túlzott tempót vagy oldalgyorsulást az autóra erõltetni. Fontos a gázpedál rutinos kezelése.
Fordítsuk a kocsit egyenesen a kanyar irányába, majd adjunk annyi gázt, hogy elveszítsék a hátsókerekek a tapadást. Ha érezni, hogy az autó hátulja elindult (az oldalirányú gyorsulás és a túlzott mértékû gázadás lesz az oka a túlkormányzottságnak), azonnal ellenkormányozni kell a kanyar kijárata felé és a kocsi addig halad keresztbe, amíg gázt adunk. A gázzal finoman játsszunk. Ha a fékre lépünk vagy hirtelen elvesszük a gázt, akkor az autó túlságosan túlkormányzott lesz és megpördülünk vagy leesünk az útról. Tipikus kezdõ hiba, mindenkivel elõfordul a gyakorlások során.
Ha be akarjuk fejezni a driftet, akkor fokozatosan elvesszük a gázt és egyenesbe hozzuk a kormányt és az autó lassan az elsõ kerekek irányába áll vissza...

dragon11
Hallod, mikrós a neted?vihar van?akkor nem csoda xD

Dante73
HI!
Írni akartam, hol találkozzunk, csak elöbb keresni akartam valami közeli helyet, ami nem zsufi. Erre áramszünet volt, így maradt a pálya, ami "kissé" tényleg zsufi volt!
Mind1, mostmár.
Viszont perceken belül klubverseny. HC-mod-ban. Irány a versenypálya, kocsit ott +beszéljük.

Dante.

ui;
AKI TUD JÖJJÖN!

http://www.freetvmaci.info/

Pepsi Twist
bocs hogy nem jöttem de elszált a netem -.- és csak most jött vissza a kecije

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Azt írta, hogy a versenypályán találkoztok majd 17:00-kor

pontosan hol találkozunk? versenypályán, vagy elõtte az úton? nagy itt a tömeg

Ja eredeti.Többször is próbálkoztam már

Met
Végre csempion lettem😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Mit kell ezen segíteni? Próbálkozz meg többször csatlakozni aztán kész!!!

eredeti?

Én PL mindkettöt csinálom egyszerre =D

Énis megyek.

Valaki tudna segíteni? mert nem szeretnék kimaradni a taliból.

Pepsi Twist
na én erre az 5 órásira jövök ugyan nem vok klub tag te jöhetek?

akkor mehetek Dante? már régóta szeretnék ellátogatni egy találkozóra és driftelni is szeretek, vagy ez most csak klubtali csak klubtagoknak?

A drift az az erõcsúsztatás, a powerslide pedig a kocsi hátuljával való játszadozás

Dante73
Oké, +gyõztetek. Marad a Skyline. Viszont szombatra mindenki szerezzen be egy XJ220-ast, mert szombaton azzal tépünk!
Saleen egyenlõre túl gyors. Ahogy nézelõdök találkozókon, nemcsak nekem...<#vigyor3>

Dante.<#vigyor3>

hc nélkül...?hmm akkor az nem is igazi drift, sztem hc nélkül nem is lehet rendesen driftelni a tduban

Hali! Nekem kiír egy olyat hogy : the network connection was lost. Valaki aki tud az segítsen már nekem lécci. Elõre is köszi.
TDU nick: szcsaby

xj220at épp a napokban próbálgattam, hogy hogy driftel sztem is jó driftre, de a powerslide-ot én nem is értem, hogy kell csinálni.el magyarázná vki hogyan is kell? ja gollo, szerintem pedig skyline még jobb is driftre mint némelyik hátsókerekes autó a tdu-ban.

MikX
helyesebben inkább úgymondanám, h azzal 4kerekes driftet lehet csinálni, márha ügyes az ember, ami szvsz látványosabb...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

HUNMemphis
Ha igazán szépen akarsz driftelni plusz a poweslideot is alkalmazni, akkor én a Jaguár XJ220-at ajánlom.
Rendesen lehet vele menni (380KM/H) és szép a hangja is.
Ráadásul a powerslideot adja magától.
Ma nem megyek a találkozóra, mert étteremben vacsorázik a család 17:50-tõl.
Szóval majd legközelebb.

U.i.:Fontold meg a Jaguárt.Nem fogsz benne csalódni.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

reaper5687
Saleen S7 😄 hc nélkül persze, a versenypályán nagyon szépen lehet csúsztatni 😄
Gollo
Ugyérti hogy nemlehet vele Rendesen Driftelni mivel össz kerék meghajtású max Power Slide...Mert a hátsó kerekes jobban kidobja a seggét...

\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.

ja és ha ráérek én is benéznék egy kis drift mókára, ha nem zavarok és beférek a 8 slotba

Hali unatkoztam ma, úgyhogy csináltam egy videót 😄 http://youtube.com/watch?v=a4GdaYi1rW4
Dante, sztem a skyline jó driftre, azzal a legkönnyeb, vagy hogy érted azt h nem az igazi?

Dante73
Nos, akkor ma 5-kor klubtali a versenypályán! Helyesbítenem kell viszont, mert a verseny 18:20-30 körül lesz! Addig gyakorlás, fényképezés, ökörködés.
Verdában viszont már nem vagyok biztos. Eddig abban a hitben éltem, hogy a Skyline jó driftverda. Viszont összkerekes, és ugyan lehet erõbõl csusztatni, de nem az igazi. Ti, "driftbajnokok" meik verdát ajánljátok?

Dante.

Met
ha online vagy akkor nem rak be offline ellenfeleket freeride-ban

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

MikX
Hééé, ki lopta el a verdámat? Fekete/narancs GT... XD
Mondjuk az enyém inkább naonsötétszürke, mint fekete... 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Nekem gondok lesznek a csütörtök 17 órákkal, mert órám van, szerintem 18:30 elõtt nem tudok eljutni a TDU-ig. Lehetne késõbb kezdeni?
nemértem... a térképen mutatja a játékosokat meg minden fasza, amikor kimegyek a free ride ba akkor meg semmi?! sehol senki csak offline játékosokat dobál be

5let?

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

dragon11
OK.Köszönöm a segítségeteket😊 Márciusba megveszem kompletten, mert most minek vegyem meg az alapjátékot bill.-lel gamelni^^hülyeség..majd márciusba egybe..😊 addig olvaslak titeket😄

sztem ha tescoba vetted lesz benne<#taps>

Egy széttört, faragott fatányér került az egyik polcra, alatta felirat: Fatal error.

akyyy
én még fel se bontotan😄 szal lehet az eyémbe sincs igaz én tescoba vettem😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Dante73

Ez a tegnapi talin volt, sorry, hogy most jut eszembe.

V43 1105
-Mercedes-Benz 300 SL Gullwing '57
-Mercedes-Benz CLK 55 AMG '04
-Mercedes-Benz CLK DTM AMG '03
-Mercedes-Benz CLS 55 AMG '04
-Mercedes-Benz SL 65 AMG '04
-Mercedes-Benz SLK 55 AMG '04
-Mercedes-Benz SLR McLaren

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Yoda001
hogyne lenne?<#vigyor5>

http://9gag.com/gag/5135249

Pepsi Twist
FAQ amúgy meg párat kellet volna vissza olvasnod és látnád hogy SL 65 AMGrõl beszélek -.-

dragon11
Noob kérdés:
Van Mercedes ebbe a gammába?😊

majd most nézek guglival a képek között ferrari spyder, meg enzot...😄 majdnem ezt is leírtam errõl képet adjatok...de nem kell, gugli a haverom xD

Pepsi Twist
de hallod 30al megyek 1esbe és vissza veszem a gázt 😄 azt megáll a kerék le is fullad 😄