Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy ideig sajnos nemleszek mert gondjaink akadtak a középiskolába menettel sajnos elég szar lett a felvételi és így egy ideig nem gépezhteke.Én mindent megtettem de ennyi vagyok.Majd leszek nemtudom menyi idõ mulva de minimum 1 hónap.Sajnos ez van nemtudok mit tenni.Bocsi skacok.<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
TDU: nemere
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ezzel ugye teljesen megoldhatatlan onlinezni? 😞
Mert ha megoldhatatlan, és nagyon bejön a game sztem veszek egy origit metrt g25 mellé már dukál 😄
És ha veszek is akkor mennyibe kerül? Esetleg valami team Recruit???
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Fordítsuk a kocsit egyenesen a kanyar irányába, majd adjunk annyi gázt, hogy elveszítsék a hátsókerekek a tapadást. Ha érezni, hogy az autó hátulja elindult (az oldalirányú gyorsulás és a túlzott mértékû gázadás lesz az oka a túlkormányzottságnak), azonnal ellenkormányozni kell a kanyar kijárata felé és a kocsi addig halad keresztbe, amíg gázt adunk. A gázzal finoman játsszunk. Ha a fékre lépünk vagy hirtelen elvesszük a gázt, akkor az autó túlságosan túlkormányzott lesz és megpördülünk vagy leesünk az útról. Tipikus kezdõ hiba, mindenkivel elõfordul a gyakorlások során.
Ha be akarjuk fejezni a driftet, akkor fokozatosan elvesszük a gázt és egyenesbe hozzuk a kormányt és az autó lassan az elsõ kerekek irányába áll vissza...
Írni akartam, hol találkozzunk, csak elöbb keresni akartam valami közeli helyet, ami nem zsufi. Erre áramszünet volt, így maradt a pálya, ami "kissé" tényleg zsufi volt!
Mind1, mostmár.
Viszont perceken belül klubverseny. HC-mod-ban. Irány a versenypálya, kocsit ott +beszéljük.
Dante.
ui;
AKI TUD JÖJJÖN!
http://www.freetvmaci.info/
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Saleen egyenlõre túl gyors. Ahogy nézelõdök találkozókon, nemcsak nekem...<#vigyor3>#vigyor3>
Dante.<#vigyor3>#vigyor3>
TDU nick: szcsaby
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Rendesen lehet vele menni (380KM/H) és szép a hangja is.
Ráadásul a powerslideot adja magától.
Ma nem megyek a találkozóra, mert étteremben vacsorázik a család 17:50-tõl.
Szóval majd legközelebb.
U.i.:Fontold meg a Jaguárt.Nem fogsz benne csalódni.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
Dante, sztem a skyline jó driftre, azzal a legkönnyeb, vagy hogy érted azt h nem az igazi?
Verdában viszont már nem vagyok biztos. Eddig abban a hitben éltem, hogy a Skyline jó driftverda. Viszont összkerekes, és ugyan lehet erõbõl csusztatni, de nem az igazi. Ti, "driftbajnokok" meik verdát ajánljátok?
Dante.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Mondjuk az enyém inkább naonsötétszürke, mint fekete... 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
5let?
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
Egy széttört, faragott fatányér került az egyik polcra, alatta felirat: Fatal error.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
-Mercedes-Benz CLK 55 AMG '04
-Mercedes-Benz CLK DTM AMG '03
-Mercedes-Benz CLS 55 AMG '04
-Mercedes-Benz SL 65 AMG '04
-Mercedes-Benz SLK 55 AMG '04
-Mercedes-Benz SLR McLaren
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Van Mercedes ebbe a gammába?😊
majd most nézek guglival a képek között ferrari spyder, meg enzot...😄 majdnem ezt is leírtam errõl képet adjatok...de nem kell, gugli a haverom xD