Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
Én igazság szerint a TDU2-vel kapcsolatban 1 dologtól tartok. Az irányítás! Elég sokat "kocsikázok" itt a gép elött ülve, akár komoly Szimekkel is, de eddeig a TDU irányitása jött be leginkább. Fõleg HC-ben van jól eltalálva a Szim-Árkád egyensúly. Se nem túl Szimes, se nem túl árkádos. Ha csak finomítanak a 2-ben és nem esnek tulzásokba, akkor rendben, de tartok tõle, hogy elbaxák. (ne legyen igazam).
Más;
Tegnap volt itt szó arról, mennyire érezni a driftet. (talán Pepsi?) Odáig rendben, hogy a "seggeddel" nem érzed a kocsit, de azért nem csak hallod, és látod! Egy JÓ FFB-s kormánnyal azért érzed is valamennyire! Itt nem mindjárt G25-re kell gondolni, például a régi kormányom, (Saitek R440) is megfelelõen visszajelzett, és azért éreztem, hogy mégis, mi merre hány méter!
Most gondolkodom egyébként egy oan "keret" összerakásán, ami mozog, tehát kanyarban dõl jobbra, balra, fékezésnél, gyorsításnál elõre-hátra. De mûszaki szempontból nem tünik egyszerünek, készen meg rohadt drága...
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
A tdu2-ben elég lenne ha nagyobb ütközések után jó drága lenne a javítás. De persze mindenki örülne ha egy noob gyökér letörné az Enzóját egy TT-vel és ezzel tetemes kárt okozna ami a teljes profiolt is meglõhetné.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Az én Saleenemben 8134km van. =)
Így jelenleg 1648KM van benne.
Jó volt a tegnapi drifting a buli elött meghozta az alaphangulatomat thx srácok élveztem!
Ma nem leszek itthon mert ismét szórakozni megyünk.Talán estére hazakerülök.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN