Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Synit HUN
Ez a hét kérdése.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

tdu Toyota
amugy minek jelszó ha nem is használjuk? :S

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

Nekem sem ment úgy gamespy-on regeltem, csak úgy ha közvetlen a TDU-ban.
Pepsi Twist
Ha-ha-ha...

Szóval töröld a TDU kulcsot a x:documentand..\all users\ Dokumentumok (vagy valami hassonló nem emléxem már pontosan) aztán indítod a gammát kéri az eredeti kulcsodat beírod csinálsz 1 olyan profilt amibe bármilyen karakter és egyéb lehet kivéve SZÓKÖZ és mehet a menet!!!

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

ghost rider
igen játszottam warezzel.már visszaolvastam 3 oldalt de nem találom.Tudna valaki segíteni ez ügyben?

Igen, raktam rá egy módot amitõl világossabb, nekem így jobban tetszik.
Azért nem a pause-ba fotózok, mert ott leszedi az élsímítást, és elmossa a képet, tehát tök sz@r lesz.(meghát verseny közbe nehéz pause-val fotózni)
Gondolom mielött megvetted a játékot, játszottál a warezzel. Ez lehet a gond, hogy kikell törölni a warezos kulcsot, és átírni az eredetire. Ha visszolvasol, már leírták párszor, mit, és hogy kell.

ghost rider
Amúgy én is hozzáteszem hogy úgy nem enged tovább ha nem írok jelszót csak nevet meg e-mailt.
De már mindenféle névvel meg jelszóval meg e-maillal próbáltam.És nem jött össze az a rohadt belépés.
De már regeltem a gamespy-on is és azt írtam be ami ott van beírva de az se jó neki.
De azért leírom azt amit kiír hátha segít:
This nickname is already in use with another password

Atti12
nem kell regelni a gamespy-on. Egyszerüen belépsz, beirsz egy nevet meg email címet és játszol. Ha azt irja hogy van ilyen akkor más nevet irsz be.
hozzáteszem, ezt már leírtuk egyszer nem is olyan rég

Nincs!

Attila889
sziasztok.Bocs hogy megint rontom a levegõt csak nem kaptam választ a kérdésemre még anno: van valami pack a játékhoz?(patch-en kivül)

ghost rider
Légyszíves segítsetek!

Eredeti játékom van és már regeltem gamespy-on és amikor csinálnék egy új profilt a játékban azt írja hogy már létezik ilyen nick name és létezik ilyen jelszó is amit beírok.

gabi89
Pár jellemzõ kép, mindenki elmegy melettem, Gabi nem...
<#buck><#buck>
Nem rémlik a pillanat belédmentem vagy megálltam ?

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Na miaz tudorok senki nem tud segiteni<#vigyor0>

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

Dante73
Jelenlegi kedvencem...

Nagyon megy. Mindössze 3 próbálkozásból ez a legjobb. Kicsit kipörgött a kerék, de annyi baj legyen.

Tegnapi verseny. Nekem nagyon nem ment, sok okból, de nem baj. Nem magamnak, Nektek rendezem a klubversenyeket. Pár jellemzõ kép, mindenki elmegy melettem, Gabi nem...

Elég sokan voltunk, hála az égnek, bár a végére elfogytunk...
Egyébként DAVETIM nyert, amihez gratula! Várom a jelentkezését, hogy megkaphassa a nyereményét!

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Helló, és Üdv!

Klubtag úgy lehetsz, hogy jelentkezel Danténál, és ha lesz szabad hely a klubjában, akkor "alávet" egy vizsgának, és ha megfeleltél már klub tag is vagy. Amúgy nem fontos a klubtagság megléte, ha figyeled a fórumot, akkor megtudhatod, hogy ki kivel, és mikor merre megy krúzolni. Jó játékot!

HUNMemphis
Pepsi arra gondolt, hogy túl világos a kép. Különben meg jó csak én nem így fotoznék, hanem magával a fényképezõgéppel a paus menüben.
Ma lesz valami megmozdulás?

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Szisztok!Én még új vagyok!Azt szeretném kérdezni hogyan lehetek csapat tag?TDU nick:benyus

TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78

Kérdés! Miért van az .hogy vagy három napja reggel látok mindenkit és pirosak viszont nap közben a csapatból csak egy ember piros a többi fehér és ott a kapcsolat problémát jelentõ jel????? Viszont a hátsó gépen rendben van!!

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

gduck
Amikor térkép módból viszzaváltasz kell egy kis idõ amíg "meglátod" a többieket 😉 Sajnos ez a rész sem tökéletes a programban 😞

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

lajzika
nálam is ugyanez a "hiba" <#falbav>

Fred10
Sziaztok! Most megvettem eredetibe a játékot és online akarok játszani vele de egyszerüen nem értem miért van az hogy a térképen látok jópár embert mondjuk kb 10-15öt de a free ride-ban egyet se ír ki vagy maximum kettõt?? Routerem van de ha kihúzom a routert akkor is ez van!:S

Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W

V43 1105
Mai kocsikázás, sajnos egyedül =(

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

OKés, köszi

ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED

Nekem meg gyõnyõrû!
JA! <#pardon1>

Pepsi Twist
hú de ritka ronda 😄 már bocs magák a képek jók de valahogy nekem ronda a grafika 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Volt ma forgalom.

A többi kép erre...
lajzika
nemtudja valaki miért nem látom az embereket ha a térkép szerint ottvannak mellettem , gps szerint meg senki sincs ott .. meg olyat csinál hogy egyszerre beugrik 8 ember a gps szerint , aztán meg lemegy 1re .. mitõl lehet ez ?

holecsko10
szacseee, toweliee, holecsko, Opelos_HUN, {HUN}Speed_Limi, Backspac3.hu, TESCOZsomle, SimisaHUN

TDU,ETS2 Nick: holecsko

gabi89
Jó volt a mai verseny mégha nem is voltunk sokan én élveztem 😊
Amúgy bocs,hogy a második tantalus versenynél eltüntem,de végzetes hibával elszállt a TDU a windows szerint.Nem szokott ilyet csinálni de most megcsinálta 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

kifli
na megvannak az új hangok 😊
végre bejött a tduaddons.com
w77d
adtál egy ötletet, holnap megnézem

bpeti72
Nekem a régebbi vid kártyával (7600 gs) volt ilyen a hûtés miatt.

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

Hello!

Olyan problémám lenne, h olyan 1 perc játék után elkezdd szaggatni a game.Addig tök folyamatos utána meg akad mint a szemét.Egyszer már volt valami baja és mindig kilépett de azt megoldottam töredezettségmentesítéssel...aki tud segíteni az pls írjon...köszi

ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED

Dante73
W77D!
Azt próbáltad fagyás ellen, hogy lekapod valahonnan a game-t, és "warezról" telepítesz? Mert nekem úgy tünik, a lemez sérülhetett meg, bizonyos adazok hiányosak, ill rosszak. Akár rossz textúrák, akár egyéb rossz adatok...

Dante.

Nekem mükszik!! És vissza kapatam a freindeket<#vigyor>

trogerzsiger
ki jön versenyezni?😄

Nálam sem.
nálam most nem jo a server 😞

TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p

Hali srácok!
Tnap nyomtam egy versenyt egy sráccal,de nagyon lenyomtam 😊 mercedes clk dtm-e volt 😄 lehúztam 30k-val😊
amugy nem nagyon vágom ezt a klubb versenyt,én még új vagyok,azért nem tudok szinte semmit sem :S😄
a klubba h lehet belépni??
A fõ reptér mögött! És csak akkor nyillik mrg ha elérted a champion szintet<#szomoru1>De belehet ugratni<#nyes>

Igen! De csak ranked versenyek!! Azthiszem 30 rankedet kell nyerni 30pontért<#kacsint>Már rég vót<#wink>

Dante73
Üdv!
Nem elfelejteni, este 6-kor klubverseny! Tali ODABENN a klubban. Akinek a legtöbb pontja van a verseny végén, 3 milkát kap tõlem, +annak a kocsinak az árát, amit átveszek tõle! Szükséges verdák; Caterham, Ferrari 288GTO, Chevrolet Corvette Z06' Lamborghini Gallardo. A verseny DA-on, HC OFF!, álásban. Verseny után, ha lessz hozzá kedvünk, levezetésként egy rövid krúz a kráterhez, ott fényképezkedés.
Remélem, leszünk páran!

Dante.

Attila889
az a raceway verseny pálya hol van? 😄
És mikor lehet oda bejutni? 😛

Synit HUN
Tegnap azt néztem, hogy március 17-én léptem be a Champions.hu-ba. Lassan egy éve. Ahhoz képest elég jók vagyunk. <#ravasz1>

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

trogerzsiger
42%!! mindjárt mehetek a racewayre garázdálkodni<#hehe> ám a multi versenyek is beleszámítanak a game progessbe?

Ja mán tényleg kéne egy jó krúz he! Abötyárját már nekije!

bertino
mi is hullunk szét folyamatosan, már a faszom ki van az egésszel <#szomoru1>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

w77d
huhh gyerekek kezdek kihullani a társaságból, de egyszerûen nincs idõm kocsikázni!! Holnap estére mindenképpen összehozok valamit 😉