Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TottiZSolt köszi a válaszod!

TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78

kifli
mondjuk nekem sem elsõre jött össze, csak aztán jobban megnéztem 😛
gabi89
Ja igen lehet a reptéri verseny volt így jobban belegondolva.Amúgy szándékosan pl. krúzolás közbe nem szókásom max véletlen vagy mikor elcseszem az elõzést,kanyart...
Szóktam találkozni olyan emberekkel akik direkt csinálják,de gondolom te is.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Sland
van pár gyenge elméjû aki nem 😄

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Dante73
Nekem rémlik... nekemjöttél... Igaaz, az ütközés ki volt kapcsolva, tehát keresztül is hajtottál "rajtam". A tegnapi versenyen volt ez az eset. És -hiába TUDTAD hogy nem fogunk ütközni- akkor is, jellemzõ....
De, ugye emberek vagyunk, és különbözünk. Így kerek a dolog. Mindenesetre, ha fogadtam volna, nyertem volna.

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

kifli
vicces kis kulcsok 😊
Én megértettem 😛
Dante73
Egyébként nem tünt föl, hogy pirossal ki van írva, hogy TILOS a warez? És agyengébbek kedvéért még a tdu-off-spam-warez topik is ki van linkelve?
Jesszom...

Igen mert tul sokvan beloluk.De azert kossz
de... ezek eredeti kulcsok... legalábbis az enyim 😄 most mivan abban hogy beirom...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Dante73
Olvasni nem tudtok?

Dante.

gabi89
Nem eredeti kulcsok és még csak nem is olyanok amivel a másolt játék is megy.Olvassátok el figyelmesen W-AR4Z=warez stb 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Met
pedig de<#hehe>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Dante73
Persze...

w77d
nem hiszem hogy mûködõ kulcsok 😄

Ezek mind eredeti serial-ok???

Én a büdös életben nem adnám oda senkinek.Már bocsi.
az enyimis hasonló
HG14-39HR-0GN1-NCDW-AR4Z

de rendes...

Dante73
HU14-38ar-0MN1-NCSW-AR3Z

Dante.

igor6: ezen az elérési úton eljutsz idáig a gépeden, csinálsz egy neked tetszõ könytárat, és belerakod a zenéid.

C:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Radio

Met
GOTO-GOOG-LENO-OBXD

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

TottiZsolti segits kérlek 😊
Szerinted ki lesz az a hülye aki odaadja neked a régen még 10 ezres, manapság már 4ezres cd kulcsát??? Gondolkozzál már!

Mi a DVD tokban találtunk egyet...

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

Keri a keyt,es nemkapok semmit<#szomoru1>
leirva ez könnyünek tünik de sehogy nem megy. az a program ami cserélgetni tudná a számokat azt irja a gép hogy hibás. a dokumentumoknál meg már minden elképzelhetö helyre megcsináltam azt a könyvtárat amit irtál de semmi. de azért kösz. hallgatom igy inkább játszok
bátor...

Tessék, csak hogy ne szenvedj vele sokat:

Igen lehet: A MyDocuments-ben (vagy Dokumentumokban) a \Test Drive Unlimited\savegame\"gépneved" almappában létre kell hozni egy "Radio" nevû könyvtárat, és azon belül meg egy olyat "amilyen nevet akarsz a rádióadódnak" - ide lökheted be az MP3-akat vagy elég egy MP3 lista-fájlt...
Illetve van egy program amivel egyszerûbben lehet kezelni a játékban lévõ zenéket. Kedvedre cserélgetheted, változtathatod a rádióállomások számait. A program neve Music Manager 1.1 és ITT lehet letölteni!

á de rendes vagy kösz. keresgetek majd össze jön. kösz mégegyszer
jofer
Szia!

A kérdésed elsõ felére a választ a FAQ-ben találod! A második fele, passz! Pedig sokan vagyunk fent! Keresgess...

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

HTS s3rg1nh00
amikor elmegy a hang,esc és ha még mindig nem jó,akkor hangfal kihúz-bedug és már jó is

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Norbi1990
Nézd meg a FAQ-t!!
jofer
Sziasztok! A sípolás tényleg tõlem jött, de csak késõbb vettem észre! Fogalmam sincs, hogy miért volt! Se mikrofon, se webcam nem volt bedugva! Még egyszer elnézést! 😊

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

heló mindenki!
nagyon birom ezt a játékot, és megjelenése óta tolom, de most kb egy hete játszik olyat, hogy az elején az intrókban még van hang, a menüben iss, játszok vele kb fél órát, és elmegy a hang teljesen. van hogy 5 perc, van hogy egy óra után. bármit állítok, nemjön vissza, csakha újra indítom a gémet. fenn volt az 1,66 mikor kezdõdött, de újra raktam, hátha...
hát sajnos nem, mit tegyek hogy jó legyen?
PLS help me, nagyon fontos lenne!!!

HASZNÁLATON KÍVÜL!!! új nickem: roliairsuni

sziasztok. lehet amatör kérdés de hogy tudom a saját zenéim hallgatni a játékba? és hogy hogy nem találkoztam még egyikötökkel se akinek hunnak kezdödik a neve? kösz
ghost rider
De jó.Most már nem csak torzít és elmegy a hang de összemosódik a kép és ki is lép.Ha pedig kitörlöm azt a radial fájlt amikor belépek a játékba újra elõjön.Bocsi hogy fárasztok mindenkit.De semmi sem akar mûködni.És ez nagyon bosszant.Már azt sem tudom mi a rossz a játék vagy a gépem...<#szomoru1><#conf><#csodalk>

ghost rider
külön szedtem le elsõre.Másodszorra pedig a játékból.
Egyébként van egy másik probléma is:Néha betorzul a hang és pár perce el is ment.De amikor újraindítottam megint jó volt de kicsit torzít.

Atti12
a játékból szedted le a patchet, vagy külön letöltötted? Mert én annó külön szedtem le és ment is.

ghost rider
mikor lett leírva az hogy patch-elve van a játék és mégis azt írja ki hogy patch-elés kell?
Amúgy jól mondja atti 12.Nem rég lett leírva hogy eredeti (de nem gond).

Atti12

"Eredeti játékom van és..."

nekem mindegy mondja egy helyet amugy enzoval vagyok

TDU 2 nick: SpeedHUN

nemrég lett elírva de nemgond... na szal warezos verzió és eredeti cd kulcs?

ghost rider
Sziasztok Újra itt vagyok.

Már megy az online csak az a baj hogy valami verzió frissítést kér.Gondolom az 1.66a patch-et.De azt fel is raktam erre megint csak azt írja ki hogy frissítés kell.És nem tudom miért?!Tudna valaki segíteni?

HUNMemphis
Benne vagyok!Akkor öltözök és megyek is!<#crazya>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

trogerzsiger
Ja egy 8 fõs talihoz mit szólnátok?

jah... én pl most.

HUNMemphis
Ma mozdulunk valamerre a szigeten?

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

ghost rider
én mennék csak van még dolgom a játékkal kapcsolatban😊

Hol leszel? Mivel menjek?

Ez kizárt dolog, mer nemtudom.

Sziasztok valaki jön játszani?

TDU 2 nick: SpeedHUN

ghost rider
Na hála nektek sikerült megoldani a problémámat.KÖSZÖNÖM MINDENKINEK!
Már csak a patch-et kell letöltenem.És mûködni fog.<#vigyor3>

tdu Toyota szerintem ez volt az év leghülyébb kérdé. Azt nem értem ebben a kérdésben hogy ha nem használjuk akkor hogy játszhatnánk?