Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78
Szóktam találkozni olyan emberekkel akik direkt csinálják,de gondolom te is.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
De, ugye emberek vagyunk, és különbözünk. Így kerek a dolog. Mindenesetre, ha fogadtam volna, nyertem volna.
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Jesszom...
http://www.freetvmaci.info/
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Én a büdös életben nem adnám oda senkinek.Már bocsi.
HG14-39HR-0GN1-NCDW-AR4Z
C:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Radio
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
Igen lehet: A MyDocuments-ben (vagy Dokumentumokban) a \Test Drive Unlimited\savegame\"gépneved" almappában létre kell hozni egy "Radio" nevû könyvtárat, és azon belül meg egy olyat "amilyen nevet akarsz a rádióadódnak" - ide lökheted be az MP3-akat vagy elég egy MP3 lista-fájlt...
Illetve van egy program amivel egyszerûbben lehet kezelni a játékban lévõ zenéket. Kedvedre cserélgetheted, változtathatod a rádióállomások számait. A program neve Music Manager 1.1 és ITT lehet letölteni!
A kérdésed elsõ felére a választ a FAQ-ben találod! A második fele, passz! Pedig sokan vagyunk fent! Keresgess...
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
nagyon birom ezt a játékot, és megjelenése óta tolom, de most kb egy hete játszik olyat, hogy az elején az intrókban még van hang, a menüben iss, játszok vele kb fél órát, és elmegy a hang teljesen. van hogy 5 perc, van hogy egy óra után. bármit állítok, nemjön vissza, csakha újra indítom a gémet. fenn volt az 1,66 mikor kezdõdött, de újra raktam, hátha...
hát sajnos nem, mit tegyek hogy jó legyen?
PLS help me, nagyon fontos lenne!!!
HASZNÁLATON KÍVÜL!!! új nickem: roliairsuni
Egyébként van egy másik probléma is:Néha betorzul a hang és pár perce el is ment.De amikor újraindítottam megint jó volt de kicsit torzít.
Amúgy jól mondja atti 12.Nem rég lett leírva hogy eredeti (de nem gond).
TDU 2 nick: SpeedHUN
Már megy az online csak az a baj hogy valami verzió frissítést kér.Gondolom az 1.66a patch-et.De azt fel is raktam erre megint csak azt írja ki hogy frissítés kell.És nem tudom miért?!Tudna valaki segíteni?
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Ez kizárt dolog, mer nemtudom.
TDU 2 nick: SpeedHUN