Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

holecsko10
Ma este jót szórakozott a banda.

Cukiborsoo Opelos_Hun,<CTDD>Broco

TDU,ETS2 Nick: holecsko

w77d
bújj be XD

GyZolee12
Hála az égnek (kop-kop) nekem megvannak még a friendek.

Synit HUN
Én ezt annyira nem is bánnám 😄

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

A kecseg Tour of island másodszor os megszopatott. Pedig már rájöttem a taktikára csak türelmetlen voltam a végén....Szétültem a seggem a kétszer ötven perc alatt...
Valóban valami gebasz van friendileg mert én sem láttam senkit, pedig egy-két kósza lélek mindig szokott lenni... Remélem ATARI-éknál elveszett mindenki friends listája mert az marha jó lesz

TDU: nemere

Attila889
értem jólvan köszi azért...meg a kiabálást is :S

Synit HUN
Minden? Van egy kurvajó online nyomjunk már egyet!

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Kérdés: Ez mi? YOUR FREIND LIST EMPY! Belépek a klubomba, hogy meg nézzem a freid listát és ez vár ott<#merges2>És NEM tudok több barátot fel venni<#gonosz2>

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

kifli
Jó a példa és igazad van!! Csak neki a lopott kocsija szarabb minõségû nem tudnak beûlni mellé (nincs multi) meg csak egy másolat és kész 😊
Atti12
teljes mértékben igazad van, az a példa meg rohadt jó 😄D

Hmmm! Nem szoktam belefolyni az off/on dolgokba, de most egy kicsit fáradt vagyok mert éjszakáztam, és ilyenkor ingerlékenyebb a lelkem <#eplus2> Szóval vagyunk itt páran akik nem sajnáltak zsetont / pénzt /forintot / fizetést /zsebpénzt / karácsonyi pénzt stb. adni ezért a játékért. Te pedig büszkén az orrunk alá dörgölöd hogy nem is kell megvenni hülyék megy ez krekkel... Nem azt mondom hogy minden gámám dobozos, de legalább kussolok... Ez a hozzászólásod most olyan kicsiben, mint amikor megveszem a kocsim 4 évig fizetem rá a részleteket hogy az enyém legyen és a parkolóban beáll mellém egy ficsúr aki büszkén mondja, hogy hülye vagy, most loptam egy ugyanilyet... Mondom ez csak példa és fáradt is vagyok... De mégegy ilyen hsz és trancsírozás lesz... Nem nem kell válaszolni, nem érdekel...Nem az sem...

TDU: nemere

Synit HUN
A 2. képen jobb oldalt mi az az áttetszõ valami? 😄

tehát akkor nálam van a probléma

TDU 2 nick: SpeedHUN

holecsko10
Hétvégén lesz valamilyen találkozó?

holecsko10

Sajna az utolsó kép elég sötétre sikerült.

Synit HUN
Nekem tegnap is minden patent volt. A hiba az ön készülékében van. -ezt kötve hiszem de olyan jól hangzik.

Sziasztok
Nektek se mutatja még mindig a barátokat?
Amúgy nincs kedvetek egy kicsit játszani?

TDU 2 nick: SpeedHUN

Pepsi Twist
sztem nincs limit... kivan zárva...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

w77d
lenne rajta limit??

Szevasztok! Kérdés: hány barátot lehet jelölni a játékban?? Mert nekem már nem vesz föl senkit<#szomoru1>

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

Hmmm... Tegnap volt 1 jó kis lefagyás a játék részérõl, és azóta nem találok 1etlen barátnak bejelölt tagot se a térképen. De újra bejelöltem 1-2 embert, aztán azokat se mutatta ugyanúgy. Kezdek depi lenni.

TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...

Fantasztikus! Akkor ezentúl az élményeidet írkáld a TDU-OFF-SPAM Topicba!

bertino
gratulálok

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Ley Roland
nem is kell megvennem leszedtem egy másik crack-et és jó lett vele megy minden verseny 😄

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

kifli
mármint EZ müxik-e kimaradt bocs 😊
Nekem müxik. 😊

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

kifli
Valakinek bejön ez az oldal? (úgy értem betölt-e?)
kifli
én 1024x768-ba tolom és semmi gond mivel nem külsõ nézetbe tolom nem zavar annyira hogy nincs AA
nem lehet optionbe megadni új profilt kell létrehozni.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Nekem a procival van gondom. Elötte nekem is ilyen karim volt, és tényleg jó kis szerkezet.

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

kifli
neked bejön az oldal? mert nekem nem 😞
Attila889
800X600-ban very high-on megy...1024X768-ban már egy picit szaggat.Nemtudom miért vagy úgy oda...szar gépen is megy XD
Hiába van a readme fájlába oda írva hogy Ati 9600-oson nem megy,mert megy 😛

kifli
elvezhetõ az !! fõleg a meghúzza a fülét annak a karinak 😊 (tapasztalat)
Nem tudom mit nem lehet ezen érteni. Megadsz egy e-mailt és egy jelszót és ezzel leszel regelve a gamespy-on. Egyébként a konfigod nézve sok esélyed nincs az élvezhetõ játékra.

Attila889
hmm értem...és ha már van egy létezõ profilom akkor az optionsban hol tudom bepipálni?

kifli
a jelszó az a dolog amit te beírsz (elötte kiatlálod) és ilyen *-al jeleníti meg 😊
Atti12
belépsz a játékba, kipipálod a gamespyid-t és beirod azt amit kér. Csinál neked egy gamespy profilt. Ennyi.

Attila889
de akkor a jelszó az mi?
Most akkor ezt nem fogom fel 😄

DE ÉRSD MEG HOGY NEMKELL A GAMESPY-ON CSINÁLNI ID-T ELÉG A JÁTÉKBAN.

Attila889
de én még nem csináltam GameSpy ID-t...és ahol kell csinálni GameSpy ID-t ott nem töltöttem ki valamit jól...de azt nem mondja hogy mit....még mindig félre érted amit mondok...tehát a játékban értem...de ha nincsen GAMESPYID-m akkor hogy csatlakozzak fel?Mert Gamespy ID-t csinálni kell a gamespy oldalán...nah és én ott ragadtam le...érted? :S 😄

HUNMemphis
Annak segítünk aki megérdemli.Aki képes volt rá áldozni anno 10 ropit vagy most 4 ropit.
Opelos.:Köszönöm a linket.A TDU addonsról le lehet tõlteni egy kiváló hangot a Shelby Cobra Daytonának.Ami onnan kéne az az alaphang 1000-2000-ig.Egyszerûen kiváló.Igazi amcsi öblös rotyogós hang.
Megyek meg is nézem.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

<#vigyor><#vigyor5>

figy... elinditod a játékot. bejön hogy csinálj profilt beírod névnek N00b

gamespy id PIPA

email: [email protected]

jelszó: *******

és ok és csatlakozik.

Attila889
neeem,neeem....én ID-t nemtudok csinálni.Félreértetted amit mondtam 😊
Azért idézem magam: "Mert azt írja ki hogy rossz információt töltöttem ki de azt nemtom hogy mit 😄"

Lehet, hogy ismerkedés céljából kell neki az MSN címed! Ennyire ne legyél kocka! Hajrá fiatalok!

figy... nem nehéz hogy elindítod a játékot és ott kipipálod a GameSpyID-t és beírod a neved elé hogy és létezõ emailt adsz meg egy jelszóval.

Attila889
hmmm megpróbálom majd :S
Esetleg MSN vagy valami?Mert én ehez a gamespy-os dolgokhoz hülye vagyok 😄

Igen... szal írd be a valós email címed meg egy jelszavat és mellete névnek tedd a neevd elé hogy és akkor jónakkell lennie...

Köszi tesó😊 már nem is akad😊 köskös 😉
Attila889
és akkor nekem tudsz segíteni? 😄