Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Valóban valami gebasz van friendileg mert én sem láttam senkit, pedig egy-két kósza lélek mindig szokott lenni... Remélem ATARI-éknál elveszett mindenki friends listája mert az marha jó lesz
TDU: nemere
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
TDU: nemere
TDU 2 nick: SpeedHUN
Nektek se mutatja még mindig a barátokat?
Amúgy nincs kedvetek egy kicsit játszani?
TDU 2 nick: SpeedHUN
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
Hiába van a readme fájlába oda írva hogy Ati 9600-oson nem megy,mert megy 😛
Opelos.:Köszönöm a linket.A TDU addonsról le lehet tõlteni egy kiváló hangot a Shelby Cobra Daytonának.Ami onnan kéne az az alaphang 1000-2000-ig.Egyszerûen kiváló.Igazi amcsi öblös rotyogós hang.
Megyek meg is nézem.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
gamespy id PIPA
email: [email protected]
jelszó: *******
és ok és csatlakozik.
Azért idézem magam: "Mert azt írja ki hogy rossz információt töltöttem ki de azt nemtom hogy mit 😄"
Esetleg MSN vagy valami?Mert én ehez a gamespy-os dolgokhoz hülye vagyok 😄