Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Csak HDR es kártyákon megy.és ez nem az éjszakai mód.
(bár én azt rátettem erre.)
Fogyasszátok egészséggel. 😊
Wáá adjátok már ki basszus!
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
hogy másképp lehetne még fizetni ?
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Audi A4 Touring Car (DTM)
és állitolag lesz Mercedes-Benz CLK GTR is 😮
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Na, a lényeg nem eredetim van, csak a serial az .. de rájöttem hogy ez igy hülyeség .. szóval elõkapartam a kismalacom (Pénzes Bözsit) 😄 , és megrendeltem a játékot interneten, jövõhét kedd-szerda fele már játszhatok is veletek, mégegyszer elnézést .. Üdv Rocco
U.i.: Remélem hamarosan találkozunk a szigeten!
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
125hozzászólás reggel óta 😄
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.