Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HUNMemphis
Danival éppen cruseolunk a szigetkörûl.
Gyere te is ha ráérsz!
Estefelé lehet hogy szervezek egy Clubbos megmozdulást, de nég gondolkodom rajta.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

A radial.cdb törléséhez itt van egy remek kis progi, ha valaki még nem ismerné.
Fixer

Csak 32 bites op rendszerek alatt mûködik!(Vista, Xp)

Bocsi, de ha eredeti a progid akkor vedd elõ a kézikönyvet és olvasgasd lelkesen. Utánna, ha van kérdésed az .......

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

csinálj pár versenyt, lépj ki a játékból, majd lépj vissza..

Pacal17
járkállj sokat és ne menj ki a mapra fél percenként.

Még egy kérdés kb.: mikor látlak titeket majd?? Mert már neten vagyok, ha az van kiírva hogy TDU server available! Mert csak a netes versenyeket látom még csak!
Shongi
Végre lesz porsche még ha nem is az a neve😄 Szerelmes vagyok a jó öreg 911es formába😄

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Dante73
"Kissé" sok volt az off, ezért megismétlem.
18:30, Triumph szalon, KABRIÓ, ill nyitottkocsis (én caterhammal leszek, az meg inkább nyitott, mint kabrio) találkozó. Tempó nyugis lessz, az elölhaladó viszi a csapatot. Aki tud, használja a HC-t!

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Pepsi Twist
ott az ELEM!!! LOVE!!! Az új mekláreneket mindenképpen ki fogom próbálni és lehet váltani fogok 😊

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

pár xbokszos kép..

Pepsi Twist
ma estefele csinálhatnánk valami krúzt 😊

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

HUNMemphis
Csak az kapja aki megérdemli!Bár nekem semmi bajom sincs senkivel.Amihez nem értek ahhoz nem szólok hozzá helyette egy új témát próbálok feldobni hátha váltunk rá.
Szóval most hogy én is RUF-FAN lettem gondoltam belevágok egy nagy tesztbe.Gyórsulás és topspeed.Ezzel foglalkoztam.
Íme a képek és az eredmények.:

Ezek az adatok álltalam készûltek az ÉN vezetési stílusommal.
Természetesen ezeknél jobb eredményt elérni nem nehéz csak gyakorlás kérdése.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

én meg nyomom a gázt, szegény Ford GT-m már haldoklik a sok Redlájnos száguldozástól 8-)

Most töltöm máshonnan!!!
Smicy2
Akkor töltsd le máshonnan <#wilting>

Charade GTti

Dante ez azért övön aluli volt!!! Amugy meg nincs kinn az hogy PATCH DOWNLOAD!!! De azét köszi!
Köszi Met! Amugy a patchletöltés pedig nem indul el!!! Errõl ennyit!!!
Synit HUN
<#idiota>

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Dante73
Az uninstallra kattintasz, aztán kimész a fürdõszobába, és játszol azzal, ami a kezed ügyébe kerül. Csajt igénybevenned tilos, az emberiség genetikai állományának megörzése érdekében!

Met
Most mit kell agyalni? Feltelepíted a játékot, letöltöd a patch-et a játék könyvtárába és elindítod, ennyi.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Már ellett mondva ezerszer. Mostmár tényleg elég legyen!!! 3 napja már itt írogatod ugyanazt, már unalmas nem kicsit! Csináld meg amit leírtak, ha nem megy, nem játszol vele, ennyi. De most hagyd abba!

Ahelyett, hogy fikázna mindenki, valaki ismétlem EGY valaki normálisan elmondaná, hogy mi a teendõ, mert így kurva szar, hogy írkál mindenki, mint a hülye hogy mit csináljak?!
LOL. Megcsináltam a milliomos versenyt megint és a végén az uccsó hátralévõ 1 km en lehúzott egy szaros könig.
Dante73
Direkt megnéztem. 2 kattintás, és megindul lefelé a patch.
Nem cikizni kivánlak, de muszály neked ijen bonyolult dologgal játszanod? 3 percenként jössz valami problémával, amit 5 perc gondolkodással, könnyedén meg tudnál oldani. Tudom, hogy gondolkodni nehéz, de hidd el, ha egyszer elkezded, egyre könyebb lesz.

[HUN]FaTaL
Vidd vissza a játékot a boltba és kérdd meg hogy adják vissza a pénzed mert túl hülye vagy ahhoz hogy a játékkal játszál.

http://goo.gl/gd6Zi5

Hali! Azt hiszem itt az idõ átadni a helyet ahogy mondod. Szóval önként lemondanék a helyrõl. Nem tudom sajnos összeegyeztetni a mostani elfoglaltságaimat az általában 18.00-as vagy 18.30-as klubtali kezdésekkel. A játékot sem vettem elõ két hete... Sorry... Azért ha látlak titeket majd megyünk együtt. Szóval hajrá ifjú nemzedék!!!

TDU: nemere

a patchet hogyan töltsem le?? Mert sehogysem sikerült, pedig V43 küldött egy linket is!!! De nem tom letölteni!!! Bakkerr!!!
Szabi a patchelt eredeti exet azt hova másoljam be??
hello mama ha tudok én ott leszek. mrmilan kösz a körözést. sajnálom de ledobott és mot mennem kell.csá
mama2
Én szervezhetek találkozot? Mert akakrok, csak nektek mikor felelne meg. Amúgy motorral mennénk😊. Benne vagytok? ma este 8 órakkor a kawasaki szalonnál?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

a RUF Rturbo 3.as tuingal kb 3mp alatt lesz 100-on 😊

HUNMemphis
Jah még valami!A Lamborghini Countacht D kategóriás lesz és alapból megy 306km/h-t.
Igazából nekem nem tetszik ez az autó mert olyan régi és..........nah hát régi.
A lényeg, hogy H váltós.Persze a Lambó fanoknak üzenem ha lesz RUF-om és tényleg úgy fog menni ahogy írják akkor elkéne gondolkodni, hogy gyórsulunk-e =))))

HUNMemphis
Úhh baszki adják már ki mert kezdek megõrûlni.B katba van nekünk a Farboud Supercharger GTS 2005 és az Ascari KZ1.Ezek mennek 360km/h környékén.
Jah meg a Dodge Viper ami kegyetlen szar vezetni mert nem tapad de azzal 353-at lehet menni csak tarsd egyenesben.A többirõl nem nagyon beszélnék.Van még a Ford GT 346km/h ami piszkosúl húz és egész jó a tapadása is!Van ugye a Jaguar XJ220 ami 380km/h-val eléggé kegyetlen de mire felgyórsúl addigra megelõzi a legtöbb autó.A VW-ek sem rosszak de én azokkal nem foglalkoztam mert H váltóba vagyok jó és nekem az jelenti a maximális irányítást.
Jönnek a RUF-ok!2B kategóriás és 2D.
Ha esetleg max 3.30-as gyorsulásuk lesz és tényleg 360km/hval tépnek akkor könnyen lehet hogy dobogósok lesznek.<#rolleyes>

Dante73
np. Nem feltétel egyik sem. Ha a "vizsgán" megfelelsz, akkor szívesen látunk.

a valóságban asszem 250 re van korlátozva :S

kb. 315 el képes menni a szabályozás nélkül..

HUNMemphis
Ugye tuning nélkûl?Mármint a B katos RUF-ok 330-at mennek tuning nélkûl?
Mert ha igen akkor tuningal 360km/h és az már büntet rendesen!

Ha még lesz hely, én jelentkezek majd a klubodba. Teszem hozzá gyorsban, hogy kormányom nincs, és a HC-t sem használom, szóval hozzád képest gyengébb vagyok, de azért hátha így is megfelelek majd. Remélem nem gond, ha igen, akkor sztornó, és nem jelentkezem.

Dante73
Az elírás, 285 lesz az...

az én postomra valami reakcio? 😊

Dante73
A nemrégen betett linkrõl lekaptad a patch-ot, és ezt írta ki, úgy, hogy feltelepítetted, a serial rendben, és a lemez bent volt?
Patch után ne rakosgass fel más exét, csak peccseld. Akkor rakd ujra a gamát, mert valami nem stimmel. Törölj ki mindent ami hozzá tartozik, a serial-t is. Ujrarakod, kéri a serial-t, peccseled, bejelentkezel, játszol. Ennyi. Igazság szerint ez a képernyõ ismert warez hiba, ugyhogy valamit módosítottál, amit nem kelettz volna.

HUNMemphis
Köszönöm szépen!<#nyes>
Most asszem dobok egy hátast!Nézem Szabi linkjét és hát ugye a RUF-ok-kat kerestem és valami szörnyû dolgot véltem felfedezni.
Nem is ragozom tovább ctrl+c ctrl+v tessék:
RUF RGT D 271 305 km/h 4,5s 395PS
RUF RK Spyder D 253 385 km/h 4,5s 420PS <#ijedt>
RUF Rt 12 B 299 330 km/h 3,8s 530PS
RUF Rturbo 283 330 km/h 3,7s 520PS

Most ez elírás vagy tényleg tuning nélkûl megy ennyivel?
Vagy én értettem félre és ez már a tuningolt értékek?

Azokkal nem sokra mész. Nekik az az érdekük, hogy eladják a dolgokat, utána már lesz.rják, mi a gondod. Fõleg játékoknál.

V43 1105
Lemez bent, serial ok, Szabitól mostkaptam exet, de még mindig ez .. asszem hétfõn felhivom a MediaMarktot .. 😞

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Dante73
Gollo már a helyeden csücsül...

Ezt most olvastam az atari fórumán, az atari-s csávó írta:

As for the credit card/download issue, the easy solution I can think of is for us at the UK office to burn the pack onto a dvd and send it out upon receipt of cash or a cheque. Is it something you'd be happy with?

I'm not promising anything at this stage - I'm happy to do it from a logistics point of view but I need to check with the Finance Director if it's doable, but I'd like your opinion first. With some notice, I can most probably have this organised so that you get it bang on on release day.

Ez, ha jól értem azt jelenti, hogy lesz bolti DVD verzió a pack-ból?

Dante73
Akkor vagy a serial, vagy az exe nem eredeti, esetleg nem tetted be a lemezt. EZ a WAREZ verzió hibája. Ha semmi nem warezos, akkor ttényleg elkeveredett a win. És most nem viccelek!

Mire kattintsak ha a patchet leakarom tölteni??😄 Rohadt béna vagyok bakker!!! Köszi V43 a patchküldést!!!
Szabi, ha letöltöttem az exe-t amit küldtél linket azt hová másoljam be?? Köszi
HUNMemphis
Dante!!!
Törlöld ki a régit és én át is adnám a helyemet az ifioncoknak.
Köszönöm a lehetõséget de most a saját klubbom köt le =)

Dante73
Kössz, tudom. Poénnak szántam, mekkora lett volna, ha ujrahúzza a gépet...
De elrontottad...

V43 1105
Na látod ezaz.. még elõtte felpatcheltem, most csináltam volna accot, és ezzel terrorizál .. :S gép pedig nem is olyan régen lett telepitve 😞

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

ha felvan krekkelve a játék, akkor írja ki ezt...

nem a winfos halt be <#idiota>