Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
288 GTO <#eljen>

mrmilan bocs de csak most tok felmenni valami volt a netemmel most tali valahol ?

MSI , Sapphire HD2600 XT AGP , 1 Gb DDR1 , 2,88 Dualcore

Attila889
ha én netezni akarok a TDU-ban akkor bekell írnom az email-címem meg egy képzeletbeli jelszót???
PLEASE HELP ME!!!!!!!!!!!!!!!!!

azt hogyan csináljátok hogy a fényképezö modban is van mosodás? nálam soha nincs mindig kitisztitja, pedig sokkal látványosabb lenne egy mosodo háttérrel :S

mrmilan
Én vagyok.
Világítótorony, most.

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

Van fent valaki most ?? Kéne nyomni egy kis krúzolást 😄

MSI , Sapphire HD2600 XT AGP , 1 Gb DDR1 , 2,88 Dualcore

Dante73
Néhány a kedvenc képeim közül.

És a klubépüéet;

http://www.freetvmaci.info/

fery02
Fényesebb lesz az egész látványvilág, de csak erõs videokártyával rendelkezõknek ajánlatos.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Dante73
Ott a pont... Valsz üldözési mániám van. Vagy követnek?!

Pepsi Twist
akkor sztem nekem is jó 😊

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

hát ha 3 napig tartott neki elinditani -.-"

Mintha olyan nagy dolog lenne, hogy pár óra alatt megszerezte a murcit...

Dante73
Ha ráfexik, simán. Volt itt aki elsõ nap enzót vett...

Pacal17
Valaki leirná már végre mi a szar ez a HDR mod?<#banplz>

és szted már murcival nyomul ? -.-"

hol ? mivel ? 😊

HUNMemphis
Jah jah én is olyan késõdélután fele gondoltam esetleg vacsi után nyugalomba.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Gaben17
valaki krúz?

Spirit of Perfomance Koenigsegg

Ha valóban krisz volt, akkor nem csoda, látszik még kisgyerek, ez ad értelmet nála a játéknak. Lökdösõdik, és ennek örül. Gyökér. Én kinézném belõle, amilyen korlátolt. Ezekután amit itt mûvel bármit...

Pepsi Twist
alap hogy a GTR-el jövök 😄 amúgy nekem csak estefele lenne jó vagy még valójában én sem tudom 😄

HUNMemphis
Szerintem meg egy köcsög tirpak volt aki beírta hogy magyar miután ti is neki.Leutánzott.
Az ilyeneket legszívesebben egy tankall agyonnyomnám lábától kezdve a fejéig.Nah akkor ugasson meg ütközzön az emberrel.Kis porbafingó 10 éves.

Dani,Pepsi!Holnap elkezdjük a videót!
Ammm én biztos motorral leszek gondolom Pepsi a GTR-el viszont Te kérdéses vagy.Felõlem bármivel jöhetsz de egy kis gumiégetést is beletennék ha nem gond.
Délelött nem érek rá mert Tenisz meg Wellnes + a Tanulás de MSN-en írok és megkereslek titeket.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

cicai
Az új kedvencem😊

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Versace21
Én elõsszõr azt hittem hogy kûlfõldi,és amikor valaki,asszem te rákérdeztél hogy magyar e és azt irta hogy magyar,akkor engem egybõl le is dobott..Nem azért,de engem is mindig lõgdõsõttt,nem tom kivolt,még sose találkoztam vele<#violent>

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

Dante73
Arra vagyok kiváncsi, hogy a végén ez a fekete lambós srác, nem krisz88 volt-e, mert nagyon kipécézett magának... Egyszer nem ment el melettem, nekem jött mindannyiszor. Viszont ha kérdeztem, nem válaszolt.
Ha Õ volt, hát egészségére...

A hiba alapján lefogadom, hogy nvidia karid van.<#vigyor5>

Szedd le az összes vga drivert, filtert szûrõt loxart, gép újra indít és tedd fel a legfrissebb drivert szüzen.
(ezentúl ne frissítsd a drivert hanem mindig szedd le teljesen a régit, és csak utánna tedd fel az újat)

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Dante73
Kövi megmozdulás, kedden kalssic verdákkal...
Nem volt rossz, de az elején elég sokat tököltünk... Aztán Gollo a gépe problémáit ecsetelte... Hangulatos volt)))
Meg ez a felváltva elöl rendszer most nem müködött, multkor meg jól ment. Ezentul kijelölök valakit, mert nálunk demokrácia van<#vigyor1>

Versace21
Ez jo kis coupe klub tali volt.Nem volt kõnnyû,megnehezítette egy pár orosz,meg egy Lk1 es nevû motoros,de attól fûggetlen várom a kõvetkezõ õsszezõrrenést..<#nevetes1>

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

Hát úgyérzem mindent megpróbáltam ez ügyben de nem indul el.
Lehet feldobok vistat az 1-ik particióra hátha..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Shongi
F betû ingame és ott kiválasztasz valad majd valamelyik irány gombal lehet felvenni barátnak ha jól emlékszem

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Pacal17
na mi ez a HDR mod?

mrmilan
Világítótotrony most!

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

Pepsi Twist
-.- GTR-el jobban lehet manõverezni a verdák között 😄

láttalak, csak eltûntél, úgy piffpuff. laggolok is kicsit. hol tudok felvenni barátokat?

TDU Nick : [HUN]Log1 1995 Audi A4 1.8T 20v 150Le

mama2
Pedig itt vagyok vazz...Miért nem láttok??:S

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Én hardverhibára gyanakszom, vagy vmi. driver-t kéne frissítened.
túr de izland 😄DD

Az Fx könyvtárba, elötte célszerû lementeni, hogy ha nemtetszik vissza lehessen állítani.

Ez a HDR mod amítõl minden fényesebb és csillogóbb lesz.
itt vagyok a kawa elõtt se senki😄

Még mindig nem tudom elindítani a játékot😞(
Újraindul a gépem.Blokkolja valami másik progi?Vagy mi lehet itt a gond?

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

repülök, hátha látlak titeket végre

Pepsi Twist
igen gondoltam hogy kitérsz erre de mikor fox te 370+al menni? folyamatosan?

trogerzsiger
bankártya, postán csekkel, mint netes fizetõhelyeken.

nyugi nem csak neked..

hogyan lehet rá feltölteni pénzt? pl. sms küldéssel lehet? mert mondjuk ha bankkártyáról kéne rátölteni az cinkes nekem

mama2
Na, aki akar, az jöjjön, motorral,vagy autóval, tök mindegy, a kawasaki szalonhoz, MOST😊!!!

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

és lassabb 😛PP

sziasztok van egy kis gondom. nemrég vettem meg több hónapos tört TDU-zás után 4k-ért eredetibe, megy online minden fasza, csak épp a magyarokat nem találom. SG-n olvasom hol taliztok meg mikor, odamegyek, nincs ott senki:S. néha térképen is látok hunokat, de amikor odamegyek nem látok senkit....pedig a térkép szerint még mindig ott van. másik: hogy lehte friendseket felvenni? sehol sem találtam ilyesmit. és club is érdekelne, ha lehet, ilyen kis krúzolgatásokba én is benne vagyok😉 Nick egyébként Whiskys16

Pepsi Twist
Sima mekláren F1 fos 😄 vegyél GTRt drágább ugyan de jobban fogja az utat meg jobban gyorsul meg egyebek... szóval...

Gaben17
még vmi,melyik mappába kell bemásolnom?

Gaben17
köszönöm [: