Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
én senkit sem akarok leosztani, ne értsd félre a helyzetet 😊

w77d
én nem azt mondom, hogy ne csapassunk a játékban, hanem hogy már régebben is volt sokszor olyan hozzászólás, hogy a való életbe akarták emberkék áthelyezni a dolgokat. a 41894-es hsz is közel állt ehhez ezért gondoltam hogy megosztom veletek a gondolataim 😊

cicai
amugy meg a HC mod egy hatás kaki, mivel 50nél a kocsi a valóéletben (legalábbis a mienk😄) nem megy tovább egyenesen ha barra kanyarodok😊
és most a napos és száraz idõrõl beszélek.

ez a HC mod olyan mint ha jégen lennénk kocsival.

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

cicai
igaz

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

én is így... nem megyünk most egyet?

persze hogy köze nincs az igazihoz, de sztem te egy kicsit tul komolyan veszed itt a dolgokat nem? és pont te osztod le a többieket. ne szorakozz

mrmilan
Szerintem mindeni úgy játszik vele, ahogy jónak látja.

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

hogyan lehet játszani vele neten hm?
nem tudom mire akarsz kilyukadni, de engem még csak nem is érdekel hogy egy játékban 300al csúszkáljak az utakon... nagyobb örömet okoz ha normálisan megyek... és mindenkinek saját szíve joga

mrmilan
Igen, általában szabályosan próbálunk közlekedni konvojban.
Gondolok én a piros lámpa, stop tábla, elõzések, jobbkézszabály betartására, és a nem 340-el való idióta röpködés mellõzésére.
Nagyon élvezetes így a játék.
Párhuzamos közlekedésre alkalmas úton pedig, ha nem nagy a forgalom a külsõ sávot használjuk, meg ilyenek. (kár hogy nincs index 😊)
A játék garfikája és a valóságot igen csak megközelítõ feelingje biztosítja ezt a fajta játékmódot, amit mindenkinek ajánlani tudok...

w77d
látom sokan ezt a játékot úgy értékelik, mintha igazi autózás lenne. ennek a játéknak SEMMI köze nincs a realitáshoz. És én most nem a fizikáról beszélek (bár az is messze áll a valóságtól, még HC módban is). Addíg egy autós játék nem lesz ralisztikus, amíg sokan padlógázzal száguldanak 200+ km/h-val! Ez egy játék. az életben ez a fajata vezetési módszer amit szinte mindenki csinál a TDU-ban (köztük én is) sorozatos elhalálozáshoz vezet. tehát megkérlek benneteket, hogy ne úgy kommentáljátok ezt a játékot, mintha valami köze lenne a valósághoz, mert a sok gyermeklelkû emberke képes lesz elhinni aztán apuci kocsiját elkötve TDU-zik az utakon. Senkit nem akarok megbántani, de ez már régóta nyomta a lelkem <#integet2>

szia asztok lehet belerakni a játékba kocsikat vagy letölteni és ugy berakni ujakat hm?
xD ! mrmilan ha mentek cruiseolni nekem is szólj mert én is szabályosan megyek csak... és kevés ilyen embert találok

mrmilan
A jobbkézszabályra +ha valaki elõzésbe kezd, nem vágok be elé, ezekre gondoltam.
Hát látod, lakott területen kívül volt az eset 😊, ha ezt a játékbeli virtuális rendõrség megtudja, még engem vesznek elõ bakker<#vigyor>...

Synit HUN
170-el elõztél! Milyen tábla volt? Hamár szabályosságról beszélünk...

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

mrmilan
Azért vannak éles helyzetek a játékban, amik ha igazából megtörténnek, nem végzõdnek szerencsésen.
Tegnap este Raga, Teddy, egy srác (akinek a nick-jét elfelejtettem, sorry) meg én laza krúzt nyomtunk USA vasakkal.
A "srác" egy Gallardo SE-vel kicsit kilógott, de a klub szellemiségébe még belefért (USA and Italy cars).
Szóval egy útszakaszon laza 130-140 km/h-s sebességgel lötyögünk.
1-2km-re elõre jött egy balos keresztezõdés, jó útviszonyok ,napfény stb.
Többiek mögöttem konvojba, elõõtem egy teherautó szüttyög.
Shelby 4. fokozatban, visszapillantóba belenéz, vissza három, padló elõzés indul. AAmikor a keresztezõdéshez értem, úgy jó 170-el a teherautó abban a pillanatban bevágott elém, csattanás, többiek a keresztezõdést elhagyva óriásit fékeztek a megdöbbenéstõl.
Mindenki a chat ablakba, azta, basszus stb felkiáltásokkal kommentálták az esetet.
Szóval a progra nem igazán preferálja minden esetben a "szabályos" közlekedési módot.
De mi így is szeretjük, ez van, de az Ai lehetne kicsit jobban megszerkesztett is...

gduck
Majd egy év TDU, majd pár hónap szünet után (ha valaki számolna és nem stimmelne, akkor annyi infó hogy a zárt béta már 2006 december elején indult <#wave>)ismét visszaköltöztem a szigetre! Ha van felvétel valamelyik klubba, szóljatok! Azt vegyétek figyelembe, hogy csak este 10 után vagyok "TDU-s gép" elõtt <#szomoru1>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

mrmilan
Matt fiam, a macska rúgja meg 😊 <#gun>

bertino
mást nem kell tenni, csak meg kell venni 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

w77d
Mat tényleg azt tudom tanácsolni, hogy vedd meg, mert csak eredetivel tudsz neten nyomulni!

Synit HUN
A fraps-re énis gondoltam, de nekem az nem vesz hangot. Ill. szokott de nagy halkan, használhatatlanul. De kipróbálom amit írtál és meglássuk. Köszi!

Mathiasse: Ebbõl már tudjuk hogy warezod van mert csak az csinálja ezt. Ebben a topikban ez tiltott (ill. mindenhol az lenne) szóval fáradj át az off-spam topikba!

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

DJ Skyline
gondolom Fraps! én pl csak akkor tudok felvenni, ha a hangbeállításoknál bekapcsolom a Stereo Mixet is

w77d
Mat! nem fognak itt örülni a kérdésednek, de én válaszolok mivel mégiscsak valami protekciód van 😄

A warezverzióddal van baj. Vagy tölts le másik verziót vagy vedd meg!

mrmilan
Szép jó reggelt!
Akkor lassan klubvideó is készülhet, hiszen személyedben nemsokára profi operatõrt tisztelhetünk 😊
Valahol én is ott vagyok elöl, csak nem lehet kivenni a Shelby-t. Teddy viszont ott "pöfög" szépen elõtted.
<#eljen>

Gratulálok! Frankó<#vigyor>

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

Synit HUN
Hogy vettél fel hangot? Mivel vetted ezt fel? És alaplapi hangkártyát használsz-e?

BBird
Raga! Tegnap éjszaka azt hiszem összefutottunk, de én jól elvesztem. Sorry, csak épp autószalon túrán voltam... még ismerkedem a játékkal. ;-)
Na még 1 szer:
Ferrai 288Gto tali:

A tegnapi krúz:

A többi kép erre ...
Eltüntem és nem engedett vissza, a térképen láttalak, de nem tudtam odaugrani.
mrmilan
Raga testvér eltûntél, mint szürke szamár a ködben...
Teddyvel még egy jó fél órát nyomultunk, amolyan komótos Muscle-s tempóban. 150-190 kmh között volt a krúz átlaga.
Na nem baj, majd legközelebb többet megyünk.
Így is nagyon jó volt, de a szerver szokás szerint szarakodott.
Akkor a vasárnap esti Alfás menetet még megbeszéljük.
Jó éjt...

Smicy2
Subaru kell :/

Charade GTti

V43 1105
Csempézést olvastam XD

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Drog árusítást \ csepészést se hagyd ki!

Pepsi Twist
ahha

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

V43 1105
Pláne ha rányomod a 3-as Tuningot ! Hmm Skyline <#awink>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Shongi
Hmm asszem ezután kevésbé támaszkodok mindenféle netes autó összehasonlító listákra, meg fórumokra😄 E kategóriás kocsik közül annak idején a 350Z-t választottam, mert mindenhol ezt hozták ki a legjobbnak, de most nagyon szencedtem egy versennyel, gondoltam kipróbálom a Skyline-t. Hát valami eszméletlen hogy gyorsul a többi e-s géphez képest és nekem még irányítani is könnyebb mint a 350Z-t<#vigyor2>

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

V43 1105
Max annyiban, hogy elfogy a pized 😄

[HUN]FaTaL
nem

http://goo.gl/gd6Zi5

hali all
ha a rendõr megbüntet az befolyásolja a játék végi eredményt?

szerintem nem, csa tudni kell bánni velük :]

Smicy2
25 😄

Charade GTti

Pepsi Twist
itt a játékban minden autó alulkormányzott sztem...

embeeer, ne nevettess már! Hát ez a lényeg, a valódi autónak is az eleje csúszik ki ha hirtelen veszed a kanyart 😄 30kmh nál is ha hirtelen olyan élesen veszed 😄 ááh oouch

nemláttál 1x se ??

láttam vettél vagy 20 járgányt, én meg ugráltam utánnad a térképen, de semmi...

V43 1105
Minden max ! 😄

Smicy2
Jöttem volna én is, majd legközelebb, de legalább megvan a champion szint. 😄

Charade GTti

Pepsi Twist
váá elsõ képen én is rajta vok 😊

gabi89
Bocsi,hogy mégse tudtam jönni,de most értem haza 😞
Majd legközelebb 😊

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...