Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és most a napos és száraz idõrõl beszélek.
ez a HC mod olyan mint ha jégen lennénk kocsival.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
Gondolok én a piros lámpa, stop tábla, elõzések, jobbkézszabály betartására, és a nem 340-el való idióta röpködés mellõzésére.
Nagyon élvezetes így a játék.
Párhuzamos közlekedésre alkalmas úton pedig, ha nem nagy a forgalom a külsõ sávot használjuk, meg ilyenek. (kár hogy nincs index 😊)
A játék garfikája és a valóságot igen csak megközelítõ feelingje biztosítja ezt a fajta játékmódot, amit mindenkinek ajánlani tudok...
Hát látod, lakott területen kívül volt az eset 😊, ha ezt a játékbeli virtuális rendõrség megtudja, még engem vesznek elõ bakker<#vigyor>#vigyor>...
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Tegnap este Raga, Teddy, egy srác (akinek a nick-jét elfelejtettem, sorry) meg én laza krúzt nyomtunk USA vasakkal.
A "srác" egy Gallardo SE-vel kicsit kilógott, de a klub szellemiségébe még belefért (USA and Italy cars).
Szóval egy útszakaszon laza 130-140 km/h-s sebességgel lötyögünk.
1-2km-re elõre jött egy balos keresztezõdés, jó útviszonyok ,napfény stb.
Többiek mögöttem konvojba, elõõtem egy teherautó szüttyög.
Shelby 4. fokozatban, visszapillantóba belenéz, vissza három, padló elõzés indul. AAmikor a keresztezõdéshez értem, úgy jó 170-el a teherautó abban a pillanatban bevágott elém, csattanás, többiek a keresztezõdést elhagyva óriásit fékeztek a megdöbbenéstõl.
Mindenki a chat ablakba, azta, basszus stb felkiáltásokkal kommentálták az esetet.
Szóval a progra nem igazán preferálja minden esetben a "szabályos" közlekedési módot.
De mi így is szeretjük, ez van, de az Ai lehetne kicsit jobban megszerkesztett is...
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Mathiasse: Ebbõl már tudjuk hogy warezod van mert csak az csinálja ezt. Ebben a topikban ez tiltott (ill. mindenhol az lenne) szóval fáradj át az off-spam topikba!
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
A warezverzióddal van baj. Vagy tölts le másik verziót vagy vedd meg!
Akkor lassan klubvideó is készülhet, hiszen személyedben nemsokára profi operatõrt tisztelhetünk 😊
Valahol én is ott vagyok elöl, csak nem lehet kivenni a Shelby-t. Teddy viszont ott "pöfög" szépen elõtted.
<#eljen>#eljen>
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

Teddyvel még egy jó fél órát nyomultunk, amolyan komótos Muscle-s tempóban. 150-190 kmh között volt a krúz átlaga.
Na nem baj, majd legközelebb többet megyünk.
Így is nagyon jó volt, de a szerver szokás szerint szarakodott.
Akkor a vasárnap esti Alfás menetet még megbeszéljük.
Jó éjt...
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
ha a rendõr megbüntet az befolyásolja a játék végi eredményt?
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
láttam vettél vagy 20 járgányt, én meg ugráltam utánnad a térképen, de semmi...
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.