Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Tévedsz, ugyan én csak singlezek de ha mászkálok megállok a pirosnál😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Dante asszem véletlen küldtem neked egy meghívót vagy levelet nemtom mit.sorry<#szomoru1>
trogerzsiger
A szemem szelektálta a kivül kifejezést

HUNMemphis
Jah azért haladjunk!De valóban élvezni a tájat a társaságot nem pedig parázva hogy jaj most jön a kanyar biztos megelõz.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Nem csak a te hülyeséged. Én is inkább így szeretek krúzolni, szép laza tempóban betartva a szabályokat. Kivéve a sebességkorlátozást 😄

Dante73
Amikor még új volt a játék, linkelgettünk itt olyan vidiket a youtube-ról, ahol egy-két arc tényleg úgy vezetett, mintha a játékban lenne...
Nekem az volt a "kedvencem", ahol az M1-M3 közös szakaszán, bõven 200 fölött cikázott a hülye magyar, és közben idióta mód röhögött, Õ is, és az utasa is, aki filmezett.
Félelmetes videó volt, végig sem tudtam nézni...
Semmi gondom nem volna azzal, hogy száguld, ha nem az én életem tenné vele kockára. De azt teszi, és megvan gyõzõdve róla, milyen jópofa.
Pedig erre való a játék. Szerintem, ott bõven többször "meghaltam" mint egy-kétezer, sõt, innen néhány emberkét nemegyszer magammal rántottam. De a való életben nemutánzom a játékot, legyen az akár a GTA, akár a TDU. Bármi.

http://www.freetvmaci.info/

Denes888
Az van!!! XD Oda írtam. MEg még Mustang GTR-em is, azt kihagytam.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

HUNMemphis
<#nyes>?UgyE?<#nyes>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

trogerzsiger
nekem van egy shelby cobrám!! 9999999-ért a tied!<#vigyor5>

Met
Ezt a fajta krúzolást én is jobban preferálom mint az "agyatlan" száguldozást 😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Denes888
Akinek van eladó ritka autója, amit el tudna adni attól megvennném a Ford Shelby Cobra, Ford GR-1, és Alfa Romeon kivül. MAX pénzért.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

már nálam is fagy, nem is sok idö kell neki...

Sziget észak-keleti részén, egy kis "csücsökben". Hakell majd megmutatom.

zsakosfrodo2
A wowot sosem éhetitek utol 😛

mrmilan
<#nyes>

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

HUNMemphis
HÁ HÁ LOL!!!Látom ennyire megrendítet sokakat ez a piroslámpás megállás.Ugyan srácok ez csak az Én hülyeségem.

Észak! A golf pályához vezetõ út elejénél!! 19.00 tali!!!

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

Természetesen demokrácia van, és egyedi igényeket a lehetõségehez mérten figyelembe veszek, (pl. pirosnál való megállást 😊 ).
trogerzsiger
Izé az hol van?

HTS s3rg1nh00

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Sziasztok!

Köszönöm az elismerõ szavakat az elsõ videomhoz(remélem lesz még jobb is) és a képekhez!

Szóval a közösség nyomásának eleget téve,😊 az USA-ITALY cars fan club vasárnap este 7kor megtartja elsõ hivatalos klubtalálkozóját!
Találkozás a klub elött.
Auto: Alfa GT 3.2, nem fogunk száguldozni, sebesség útviszonyoktól függõen, normálisan tartható tempó, egy dolgot nem csinálunk nem állunk meg a pirosnál, de kinézünk. 😊
Ha az ídõpont nagyon nem felel meg a többségnek akkor alakíthatunk rajta.

HUNMemphis
Veled vagyok testvér!<#wave>

Atti12
nem talán, biztos! 😄

Amúgy ne tudjátok meg mennyire szeretnék már veletek menni 😞. Csak amég nem csinálok valami a procimmal addig esélytelen hogy élvezzem a játékot..

bertino
talán eljutunk oda.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

mrmilan
Ez az Memphis bátyó, errõl van szó, mármint a hozzászólásod elsõ részében foglaltakra gondolok itt.

w77d
sehogy, nincsenek benne a játékban!

mrmilan
Ez tök jó.
Lexus nincs alapban a játékban. Majd a legújabb car add on-ban lesznek.

HÉÉÉÉ!! Este VERSENY!!<#vigyor> Fenn találkozunk a DIVIDE TO RULE-nál! És látom már egy páran keresik a képet!<#vigyor>

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

Elnézést a kérdésekért,megoldottam😄
a Lexus LS,GS,SC-t hogy lehet megszerezni??

HUNMemphis
Akkor legyen meg a 42.001-dik is!
Én ha krúzt szervezek akkor álltalában kikötünk meghatározunk egy közös normális sebességet,elõzési lehetõséget,piroslámpáknál megállást.
Lehet, hogy baromság de szerintem ez egy normális krúz.Nem pedig az, hogy 320-al csak azért is bevágok elé.

Daninak,Pepsinek,Mihinek köszönöm a tegnapi szereplést!
Gyönyörûen csináltátok!Ma Dénes részét is felveszem plusz folytatjuk a történetet.Tegnap elkezdtem az elejét egész jól haladok szóval türelem.
Még hátramardtak a szövegek a zoomolások és a 3. szakasz felvétele.Végülis 4 lesz.A 4.-dik a befejezõ szakasz.Ma még nem tudom hogy mikor de délután fele MSN-en felkereslek titeket.

Nagyon jók lettek a képek gratulálok a fotósoknak!És kitartást a Carpackig!

Atti12
utól kell érni a WoW fórumot 😄. Az most jár #121765. kommentnél <#pardon1>

mrmilan
Nekem is van olyan, hogy indokolatlanul beszaggat mint állat.
Szaggatás után azt sem tudom hol vagyok...

bertino
lassan 42.000 post, ez aztán fórum vazze <#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

w77d
igen

V43 1105
Radialt törölted? <#confused>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

w77d
még mindíg nem igazán oldódott meg a fagyás problémám, szóval túl nagy krúzban nem tudok résztvenni 😞

Shongi
Nahogy azt mondd hogy minden "Speed limit-es" táblánál lelassítas a normális sebességre, mert az durva lenne😄

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

w77d inkább gyere cruiseolni mert 1edül uncsi... merci szalonnál vagyok :]

w77d
sajnos vannak ilyenek a mai elfajzott fiatalok között 😄

mrmilan
Persze én sem errõl beszéltem, hanem arról, hogy a játék adta lehetõségeken belül próbálunk kicsit szabályosabban közlekedni, NA.
Téma lezárva.

mrmilan
Na látod, ezért próbálom inkább a "hülyegyerkebbjét" a normális közlekedésre nevelni<#vigyor>!

de ki az a hülye aki átemeli a tdu-t a való életbe? már nem azért...

w77d
nekem aztán édes mindegy hogy ki hogy játszik, csak azt ne hajtogassák hogy az életben így meg úgy, mert sikerült már sok hülyegyerekkel elhitetni olyanokat hogy könnyû a drift, toljátok, meg hogy lehet így elõzgetni!
Mondom hogy nekem nem a játékon belüli dolgokkal vana bajom, hanem azzal ahogy egyesek viszonyulnak hozzá!!
és tényleg nem leszólni akarok senkit, fõleg téged nem mrmilan 😄

Ahh..

mrmilan
Fizikai képtelenség, ugyanis a munkahelyemen vagyok...

mrmilan
A másik meg az, hogy téged is szívesen látunk egy "reális" 😊 krúzra ha akarod...

MrMilan, nem megyünk most egyet?

cicai
pont ezt mondja, h ezért nem hasonlít a való élethez-.-

azzal meg semmi gáz nincs h 300al mész. mivel ez csak egy játék.😄

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

mrmilan
A másik része a dolgnak, hogy a klubunkban úgy játszunk, ahogy akarunk.
Ha próbálunk (tehát most úgy fogalmazok hogy neked is tetszen barátom) a realitáshoz közelítve játszani, az a mi dolgunk. Okés?
Aki meg ezek után elköti apuci kocsiját, és 300-al száguldozik, annak meg úgy kell.

na de ha én így élvezem? A való életben meg megint másképp vezetek, de én így élvezem a játékot...