Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Nekem az volt a "kedvencem", ahol az M1-M3 közös szakaszán, bõven 200 fölött cikázott a hülye magyar, és közben idióta mód röhögött, Õ is, és az utasa is, aki filmezett.
Félelmetes videó volt, végig sem tudtam nézni...
Semmi gondom nem volna azzal, hogy száguld, ha nem az én életem tenné vele kockára. De azt teszi, és megvan gyõzõdve róla, milyen jópofa.
Pedig erre való a játék. Szerintem, ott bõven többször "meghaltam" mint egy-kétezer, sõt, innen néhány emberkét nemegyszer magammal rántottam. De a való életben nemutánzom a játékot, legyen az akár a GTA, akár a TDU. Bármi.
http://www.freetvmaci.info/
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Köszönöm az elismerõ szavakat az elsõ videomhoz(remélem lesz még jobb is) és a képekhez!
Szóval a közösség nyomásának eleget téve,😊 az USA-ITALY cars fan club vasárnap este 7kor megtartja elsõ hivatalos klubtalálkozóját!
Találkozás a klub elött.
Auto: Alfa GT 3.2, nem fogunk száguldozni, sebesség útviszonyoktól függõen, normálisan tartható tempó, egy dolgot nem csinálunk nem állunk meg a pirosnál, de kinézünk. 😊
Ha az ídõpont nagyon nem felel meg a többségnek akkor alakíthatunk rajta.
Amúgy ne tudjátok meg mennyire szeretnék már veletek menni 😞. Csak amég nem csinálok valami a procimmal addig esélytelen hogy élvezzem a játékot..
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
Lexus nincs alapban a játékban. Majd a legújabb car add on-ban lesznek.
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
a Lexus LS,GS,SC-t hogy lehet megszerezni??
Én ha krúzt szervezek akkor álltalában kikötünk meghatározunk egy közös normális sebességet,elõzési lehetõséget,piroslámpáknál megállást.
Lehet, hogy baromság de szerintem ez egy normális krúz.Nem pedig az, hogy 320-al csak azért is bevágok elé.
Daninak,Pepsinek,Mihinek köszönöm a tegnapi szereplést!
Gyönyörûen csináltátok!Ma Dénes részét is felveszem plusz folytatjuk a történetet.Tegnap elkezdtem az elejét egész jól haladok szóval türelem.
Még hátramardtak a szövegek a zoomolások és a 3. szakasz felvétele.Végülis 4 lesz.A 4.-dik a befejezõ szakasz.Ma még nem tudom hogy mikor de délután fele MSN-en felkereslek titeket.
Nagyon jók lettek a képek gratulálok a fotósoknak!És kitartást a Carpackig!
Szaggatás után azt sem tudom hol vagyok...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
Téma lezárva.
Mondom hogy nekem nem a játékon belüli dolgokkal vana bajom, hanem azzal ahogy egyesek viszonyulnak hozzá!!
és tényleg nem leszólni akarok senkit, fõleg téged nem mrmilan 😄
azzal meg semmi gáz nincs h 300al mész. mivel ez csak egy játék.😄
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Ha próbálunk (tehát most úgy fogalmazok hogy neked is tetszen barátom) a realitáshoz közelítve játszani, az a mi dolgunk. Okés?
Aki meg ezek után elköti apuci kocsiját, és 300-al száguldozik, annak meg úgy kell.