Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Indulásnál 6-an voltunk, mire a világítótoronyhoz értünk, már 8-an;
(ATTI itt laggolt, azért nem a sorban áll)
De mire a kiindulási ponthoz értünk, 3-an maradtunk...
A másik két verda nem magyar, amelyik csak belóg, az a narancs lambó. Nyugati parton, egy ereszd el! felkiáltással, nekiálltam nyomni a verdának, 350-ig kb, de jött a kanyar, amit tudtam, ennél a sebességnél lehetetlen bevenni. Fék, jóval elötte. Beriszáltam a kocsit, hogy füstöljön kicsit a kanyarban, erre bumm, hátulról belém... Õ persze ment tovább, én meg a fák texturáit csodálhattam.
Ezért kértem mindenkit, hogy HC legyen, mert akkor õ is fékez, nem jön nekem, kanyarba, 270-nél. De ugye a srác nem magyar volt, így nem álltam neki könyörögni, hogy tünjön el, ugyse tette volna.
Szóval, ezektõl függetlenül, élveztem a mai talit!
Köszi srácok!
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
de már értem
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Szabi és az MV Agusta =D
Csoport 1.
Csoport 2.
Csoport 3.
Benzinkút 😄
És végül újra Szabival =)
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
és igen, most is fentvagyok a szerveren..
Illetve a TS-t még valaki irja már le 😄
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
(mert már meglehet nyitni a texturákat, és a modelleket is..)
TDU 2 nick: SpeedHUN
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
MIndenképp HC legyen aki jön, és B-s verda legyen a segge alatt, valamint lessz vagy másfél óra a tali, mivel megyünk egy teljes kört a sziget körül, 200, max 250-es tempóban.
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
TDU 2 nick: SpeedHUN
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
végre kérte a serialt. Kitöltöm. Akko kéri a profilomat, ezt is kitöltöm.
akkor kiírja h 90mp ig is eltarthat, várok. De utána kijön h szeretné frissíteni a Test DRIVE UNLIMITEDET? Rámegyek h igen, és utána nem tom megmozdítani az egeret. Miért van ez?
Ez is a régi varez miatt van?
TDU Online: k4rL06