Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!!! Az mi a fenétõl lehet,hogy tegnap beléptem a játékba!!! ÉS megvolt már 20%-om de tegnap 0%-om volt amikor beléptem!!! Pedig tutira nem játszott senki a játékkal rajtam kívûl!!! És ezt nagyon de nagyon nem értem!!!
Én jönnék Dante, ha nem gond és bizom benne ma mellettünk áll a server

TDU 2 nick: SpeedHUN

Met
arra

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

a Tool Kit-re gondolsz ? 😄

(én ismerem, és használom is néha 😊

Met
Ismeritek ezt a kis segédprogit?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

tdu Toyota
jön valaki tdu videózásra próbálok egyet én is csinálni de majd ha nem gond egy kicsit segíthettek 😄 várok még úgy 2-3 embert aki akar jelezen még valami a movie maker programmal hogy lehet le kicsinyíteni a videót?

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

én benne vok a szépségversenybe és ott leszek

cicai
😄

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Eisenhower
ja 😄 na majd eccer ^^ most pedig menek egy kört vmerre

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

cicai
de ezt igaziból gondoltam😄

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Eisenhower
rendben. milyen auto kell megveszem felrakom neked 1 dollárért 😄

cicai
nemgond, de a kocsik árát te állod😄

Eisenhower
akkor mondjuk az a6-osomba is kicseréhetnéd a moccit. mondjuk egy paganiéra 😄

cicai
😄

kicsréltem😛PP

Eisenhower
de ha kicseréled a moccit a 300sl-re 😄

cicai
akkor McLarennel nem lehet?<#idiota>

Dante73
MIcsoda vita!
Sztem, tartsunk szépségversenyt!
Ma délután, a Kamehameha klubbnál! 17:00-ra, hozza mindenki oda, az általa legszebbnek ítélt G-s verdát, fényképezkedünk, és a képeket feltesszük ide. Itt pedig lehet majd szavazni. Azthiszem, ezen a fórumon is megoldható a szavazás kiírása, ha nem, akkor csinálunk 1et! V megoldjuk másként. Felkeresünk 3 "szép" helyet a játékban, egyesével, fotó opció használatával katt, ésatöbbi, ésatöbbi. Aki benne van jelezze, hogy a szabályokat kigondoljuk gyorsan.

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Nethyrrea
szubjektív vélemény 😊

bár tény hogy a luxury painternél átfestve sokkal jobb kinézetet lehet neki adni

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Eisenhower
ma délután vagy este esetleg hajnalban lesz vmi találkozsó? 😄

cicai
ugyan nem

Igen! Én voltam de azt hiszem nem Tescoval<#rolleyes>Talán Bendey volt ott már nem emlékszem!

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

Nethyrrea
frászt, shelby cobra pár kategóriával szebb 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
á, akkor ti voltatok ott a világítótoronynál délután vagy mikor. én voltam az az amatõr murcis aki próbált beugratni a kerítésen oda 😄

Ez igaz! De mit csináljak ha én mikrofonon beszélek és akkor jönnek azok akik nem tudják. hogy a loop backot kikell venni? Ha magyar elmondom, hameg külhoni akkor ignore<#vigyor>

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

BBird
Nálam csak olyan szokott elõfordulni, hogy nagyobb sebességnél kis emelkedõnél odaverem az alját, s máris kevesebb a $. Oda a Perfect! :-(
BBird
rev7, Eisenhower, gagyenkov: Köszönöm néktek a segítséget! :-)
Synit HUN
De ha ignore-t nyomsz akkor azt se fogod látni amit ír és versenyre se tud kihívni és nagy eséllyel nem is látod többet.
Ha némítani akarsz ki kell kapcsolni a voice-t. Vagy lehet beállítani asszem club voice-t.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Egy kis motoros kedvcsináló<#vigyor>

Tegnap nyomtuk TESCOval<#vigyor>

A némítás baromi egyszerû! Annak a játékosnak a nevére nyomsz egy IGNOR-t aki zavar<#kacsint>Egyébként látom sok motoros van itt! Akkor péntek este reméllem leszbelöle egy pár a versenyen is<#rolleyes>Tudjátok:19.00 DIVIDE TO RULE!! MOTOROS verseny!!!!

Ajánlom figyelmedbe a következõ linket, különös tekintettel azt az oldalt, ahol a TDU teszt szerepel (5. oldal közepe).

PH

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

gduck
Ez azért pici túlzás 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Hali Csabi, és a többiek!!! Csabi,nekem Geforce 7300 videókártyám van és full graffon tökéletesen fut!
lehet kicsit késõn válaszolok de hogy a 7600gs lazán viszi az enyhe tulzás. nekem is ez volt és lazán kurva kevés a játékhoz. 1680x1050ben volt vagy 10 fps vele.

rev7
Na ezt nem ertem. Megyek lamboval, viszek egy foszert. Mar majdnem a celnal vagyok, idom mint a tenger, megvan mind a 30 pont, erre ilyet szol h im getting negative vibes from this car, egy pillanatra megszolal egy rendor radio, de csak 1 tized masodperce, es kiszall. Nem mentem neki semminek, probaltam mar 5x, de semmi. Nem ertem. Talalkozott valaki hasonlo dologgal?

www.nfinityesports.eu www.live-for-speed.hu

Eisenhower
motort le lehet állítani. controllers rész és ott keresd meg a start gombot alapbol nincs beállítva rá semmi amire állítod azzal fogod indítani és leállítani mind a moccit mind az autokat. ugye eddig ha gázt nyomtad indult. most ha beállítod külön meg kell nyomni azt a gombot 😊 a mikrofonhangot meg a sound résznél a voices-t vagy leveszed teljesen vagy egérrel rákatt a kis led szerûségre és kész

rev7
Options>voices>enable voices

BBird
Én meg pénzt gyûjtöttem. ;-)
Viszont két egyszerû kérdésem lenne:
- Le lehet állítani a motort? ;-)
- Ki lehet kapcsolni valahogy a másik játékosok mikrofonhangját? Nem egyszer sikerült olyan játékost látni, akinek mikrofonja be volt kapcsolva, s valami iszonyat hangos BÍP BÍP BÍP... szólt addig, míg el nem veszett a környezetembõl. Máskor hallgathatom az oroszok üvöltözéseit, bekapcsolt rádióit...
rev7
En meg kruzolok.

Eisenhower
éppen moccizok itt unalmamban majd megtalált vmi xxSxx akármi nevû gyerek a srác bunnyhoppolt 😄 csak azt láttam a gps térképen hogy irdatlan sebességgel közelít felém a fás bokros sivatagon keresztül majd a térkép szerint lehagy egyszercsak leesett elém az autoval 😄 csittos 😄 utána eljátszotta ezt párszor most átugrottam inkább a sziget másik végébe... mindenki alszik? 😞

de ez gyorsitva van nemdebár ? ...

TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p

V43 1105
Na, ha holnapra megvan, akkor megszervezem a dolgokat, aztán gogogo 😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Énvagyokazapád
szerintem jövöhéten, vagy ha minden jól megy, holnap, de inkább jobb lenne ha holnap venném, mert holnap adom le szervízbe a mocit (igazit😊, és addig úgysem tudnék mit csinálni még kész nincs 😊

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Énvagyokazapád
ha térképen megnézed, a high-end tuningoló helyeket, ráviszed az egeret, és kiírja hogy ott miket lehet tuningolni ;]

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

V43 1105
Mikor veszed meg eredetiben ?😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

V43 1105
Változó , MV Agusta; Ducati -> FORZA TUNER
Kawasaki -> Japan Auto Parts

Többit nem tudom, sorry .. :$

PsyPeti
jó kis video! azt áruld el pls h motort hol lehet tuningolni.

Énvagyokazapád
köszi 😊
végén van a nagy durranás, szegíny ford :]

V43 1105
Nice 😉

Énvagyokazapád
újabb gurulás (reflex teszt😊

cicai
😊))

Ez jól esett^^