Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
de megváltosztattam a jelszót😛PP
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

megcsináltam...
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Odaértünk a versenypályára, és volt aki nem tudott bejutni... Viszont az akinek nem kelett volna, bejutott... Jelesül, egy Caterhamos arc, aki nagyon szeretett ütközni. (Miért élvezik egyesek, hogy más talikat tesznek tönkre, nem értem<#nemtudom>#nemtudom><#mf2>#mf2>)
Gondoltam, akkor csinálok egy jelszavas versenyt, kiírom a jelszót; sghukettõ számmal írva! -hogy más ne értse, csak magyar. 1 ember jött utánam... 10 perc után kiléptem, rajtam kívül 2 magyart találtam. Kissé meszebre elmentünk, hátha jönnek a többiek. Na nekem akkor fagyott ki a gém, a netemmel együtt. Melyik vitte magával a másikat, nem tudom, mostanra hoztam rendbe...
Legközelebb, remélem, több szerencsénk lesz!
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
http://www.freetvmaci.info/
Pénteken befejezzük!
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Hogyha nem segít akkor az egész gépet!
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Most ismerkednék meg a játékkal, de kegyetlenül "bugzik" a kép folyamatosan, vibrál, villog. Mitõl lehet ez? 6600GT-m van, a legfrissebb és régebbi driverrel is ez a helyzet.
http://epica.nl
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
De max 10 perca késés! 😊
A faq-ban találtam listát, hogy mennyibe kerülnek a kocsik de azok csak alap árak
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Meg vettem a játékot,nem bántam meg,nagyon tetszik.Nagyon élvezetes csak úgy autózgatni is a versenyzés melett,most 28%-nál tartok,ma vettem meg az elsõ B-s autómat,egy Chevrolet Corvett-et.
Egy kérdésem lenne,kb mennyien játszanak online a játékkal?
Csak mert én átlagban a mapon látok 10-12 játékost egy idõben.
Ez normális vagy nálam van a bibi?
De én A kategórival megyek!
(MCLaren F1 GTR 😛)
Aki tud az jöjjön 😊