Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1.kép:

gabi89
Bizony jöhetne 😊
Ez a kocsik...<#szeret>

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Itt a szépségversenybe benevezett chevy-m:

2.kép:

3.kép:
URL=http://kepup.matrixtech.hu/viewer.php?file=hwqf16xt3dgb62bimd2q.jpg]
4.kép:

Dante73
Frankó!
Nem értem miért nem lehet stabilabbra csinálni a szervert, mind1. Ezentúl, az általam rendezett összes talin session lesz.
10 percig vártalak titeket ott, de még a térkép sem adott be, ill 1x gab89-et, de a spawn rá sem sikerült...
Mind1, elgurultam a kráterig, és elkészült a 3 kép.

Lehet szavazni...

http://www.freetvmaci.info/

Eisenhower
igen mivel egyik emberke közülönk beírta angolul hogy mindenki masszon a kraterhez a festomuhelyhez... :S

na de kruzolhatnánk vmerre persze g kategorias autokkal! lécci lécci lécci 😄

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Eisenhower
nemtudom voltak-e már ha igen akkor bocsi 😞

TDU RUF RGT
Test Drive Unlimited - RUF Rturbo Drift Uncut TDU Central

és ha már régi autok szépségversenye ami sztem visz mindent fõleg a hangjával:
Test Drive Unlimited: Ferrari 250GTO

mostmár jöhetne a carpack >.<

Denes888
Én kb 7 órától fogok ráérni.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

Met
A sok külföldinek hála Dante leszakadt, odaugrottunk a kráterhez, hogy leszakadjanak de oda is követtek a rohattak 😊
Azért megcsináltam a képet 😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Synit HUN
G kategóriába VAS kell 😄

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

PsyPeti
ja, most nekem is fagy gyakran <#szomoru1>

Norbi1990
Durva.Képesek ezt kifigyelni LOL.Gondolom öreg nyugdíjasok voltak a feljelentõk akiknek nincs jobb dolguk mint nézni a forgalmat.
LoL! XD
Ez kemény 😄

rev7
Na, ez a szar nekem megint befagyott, kezdek megorulni..

www.nfinityesports.eu www.live-for-speed.hu

Énvagyokazapád
off

ha már motor, ez a levél fogadott :]

XY László ... szám alatti lakos ellen a Kecskeméti Rendõrkapitányság feljelentése alapján a Közúti közlekedési szabályok kisebb fokú megsértése szabálysértés elkövetése miatt figyelmeztetésben részesítem.

A rendelkezõ részben foglaltak szerint határoztam, mert a Kecskeméti Rendõrkapitányság feljelentése alapján indult eljárás során megállapítottam, hogy fk. XY László 2008-03-07-én 13.00 órakor Kecskemét, Hornyik János krt. -on az általa vezetett segédmotors kerékpáron utasként szállította YX Viktória kecskeméti lakost, ezzel szabálysértést követett el.

bekaphatják a brét :l

on

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

trogerzsiger
aha.

[HUN]FaTaL
Félreértés ne essék tetszenek a verdák csak egy Diablo is kéne😄 Meg vas hogy tudjak multizni, mert amíg nem megfelelõ a vasam nem veszem meg.

http://goo.gl/gd6Zi5

A KAMEHAMEHA klubb az amelyik bellows field-en van? ha igen akkor én már ott vok

megjelenés elõtt 3 nappal a fejlécben lesz hogy mikor jelenik meg pontosan...

Tud valaki közelebb INFO-t a Kiegészittésröl?

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

az USA-ITALY CARS FAN CLUB-ba lehet jelentkezni ? 😊

a játékban már jelentkeztem, csak légyszíves igazolja vissza a fõnõkúr 😄D

Énvagyokazapád
köszi, megrendeltem, 4980Ft, megéri az az 1000+ :]

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

HUNMemphis
Áhh azt majd 2008 december 31.-re megkapod!
Atari megint megcsinálta!Ferrari F40 ugyan már!!! Nem tudom ti, hogy vagytok vele de szerintem egy F50-el (ami mondjuk nyitottetõs lenne) jobb lenne kocsikázni.
Nah meg a Diablo.Hát Fatal én sajnállak gondolom találsz majd más jó kocsit a carpackban de ugye mégis csak kéne az a Diablo.
Részemrõl a Ferrarik példúl a velem egyidõs Ferrari 512 TR vagy esetleg egy Ferrari 308 GTS Quattrovalvolera várok.Nah meg a RUFok.Áhh remélem olyan komolyra csinálják meg mint életben.Látam egy videót amin automata váltóval legyorsúlja az SLR-t.Na jó ki az a hülye aki egy G25-el nem gyorsúlja le?
A másik finom autó amit várok az a Dodge Viper SRT-10 Coupe.
Merem remélni hogy jobb irányítást adnak neki.Legalább valami tapadást az istenszerelmére!
Hát a többit is megnézem persze de ezek az elsõk között lesznek.
Jah majdnem elfelejtettem.Ez az Edonis kocsi.Nah asszem hánynom kell.Nem a rondasága miatt mert modern és fasza kocsi de tényleg hanem amit BOX-on mutattak.XD a fékezéskor 3 lámpa világít.Fújj mondom ez gáz.Ráadásúl nem is úgy ahogy egy rendes magyar ember elvárná.Áhh nem!Két szélén egy-egy és a bal oldalon +1 átlósan eltolva jobbra.
Nah majd meglátjátok.
PÉNTEKEN DÉLUTÁN 4 ÓRÁTÓL ESTE 10-IG RÁÉREK!(VIDEÓZÁS)

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

V43 1105
Én velük neveznék :

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

V43 1105

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Dante73
No, akkor. Ez a három kép a minta. Ehez hasonlóhoz csináljunk a mai krúz alkalmával. Ezekre a helyekre megyünk, és mindenkinek lehetõsége lessz egyesével képet csinálni magáról foto módban. Szûrõket, döntéseket, egyébb efekteket ne csináljon senki, nem fotó, hanem autó szépségverseny. Idõjárást viszont mindenki szabadon álithatja, hogy a verdák szinei kijöjjenek. A képek csak a kocsik, és a kivágás beálitásához swegítségek.

Dante.

Ha nem bánjátok én is csatlakoznék erre a kis szigetköre, de még nem tudom, melyik nyugdíjast hozom

TDU 2 nick: SpeedHUN

[HUN]FaTaL
Nem lesz Diablo a car packben? Brühühü😞 Pedig XBoxra már van.

http://goo.gl/gd6Zi5

Énvagyokazapád
kecskeméti vagyok :]

PsyPeti
Ja, Mamutból én vittem el az uccsót <#crazya>

mrmilan
Ha pötyögni akarsz valamikor egy szigetkört, arra én is benevezek, mondjuk egy jó kis (a játékban nem túl gyors!!!) Pontiac GTO-val.

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

vagy ezzel a shelb gt-500-al?

Szerintetek meikkel menjek?
Ezzel a chevy-vel

Énvagyokazapád
576ba jövöhéten érkezik meg az újabb tdu szállítmány, már kifogytak :[

Énvagyokazapád
nem értem a videohoz, nincsen gyorsítva

mrmilan
Jó képek, jó vasak <#eljen>.
Vizuális orgia...

mrmilan
Mondjuk konkrétan az Eleanor-tól néha, na jó kicsit túlzás, de okádni tudnék.
Aki látta a filmet (elõtte fogalma sem volt, hogy létezett egy Caroll Shelby nevû kurva értelmes faszi, és voltak valamikor úgy 1967 tájékán átalakított Ford Mustangok, az õ nevével fémjelezve) és ismeri valamennyire konkrétan a 67'-es GT350-es és GT500-asok autótörténelmi jelentõségét, az nem Eleanort látja egy brutálisan egyszerû 67'-es Shelby-ben, hanem egy örök klasszikust.

Az átalakított orrmaszk és motorháztetõ nekem már nem jön be.
Ráadásul a film után orrba szájba kezdtek mindenféle pajtában, tyúkolként végzõ Mustang Fastback-et elõkaparni, és Eleanornak átalakítani.

Nem szeretem, én már csak egy ilyen USA STOCK CAR imádó fazon vagyok.

rev7
Az en shelby-jeim 😄
kep1
kep2
kep3

cicai
ÉN EZZEL NEVEZEK:

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

rev7
Na nekem meg pont az eleanor nem jon, tul van mar csicsazva, meg az eleje is tul kinani. Amerikai auto fan leven en is rohadtul varom a car packet. Kar, hogy keresre nem lehet bele autot rendelni, csapatnek a sajatommal 😄
Kruzol most vki? Unalmas egyedul maszkalni..

Lexus GS 450h
Lexus IS 350
Lexus LS 460 L
Lexus LS 600h L
Lexus SC 430
Ferrari 250 GTO
Ferrari 308 GTS Quattrovalvole
Ferrari 360 Challenge Stradale
Ferrari 512 TR
Ferrari 612 Scaglietti
Ferrari Dino 246 GT
Ferrari F40
RUF RGT
RUF RK Spyder
RUF Rt 12
RUF Rturbo

engem inkább ezek fognak meg 😄

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

mrmilan
Jó az ízlése kérem szépen<#nyes><#eljen>!

Dante73
Kicsit mászkáltam ma a szigeten, jelesül, lejöttem a klub meleti házamhoz, egy másik házból. (ugye, én SOSEM ugrálok) A vicc kedvéért most betartottam minden szabályt, még a sebességhatárokat is. Gyerekek, ez a sziget így, valami gyönyörû! Látszik a belefektetett munka. Igaz, az utak "minõsége" 60Km/h nál is rangon aluli, viszont a többi... Tényleg, most hogy volt idõm bámészkodni, mintha egy új szigetet ismertem volna meg, sõt, az NPC-k sem annyira hülyék így. (elsõ adandó alkalommal lehúzódnak, nem vág be eléd egy barom sem, egyebek) Sõt, így még a változatosság is sokkal egyértelmübb. Azthiszem, valamelyik nap, valami lassú verdával, csinálok egy teljesen szabályos sziget kört. (lesz vagy 2-3 óra...)
Szóval, aki fogékony erre, próbálja ki, szerintem, megéri!

Dante.

Nos, Milan, ha netán ráérnél, akkor két shelby GT500-as lesz, mert én is azzal jövök a talira kedvenc amcsi verdám a kicsi elenor

TDU 2 nick: SpeedHUN

mrmilan
Chevrolet Corvette C1 1957
Chevrolet Corvette Stingray Convertible 1971
Dodge Challenger RT
Dodge Charger Super Bee

Amik nekem a leglényegesebbek a carpack szempontjából.
Csak jönne már végre, minden fanatikus TDU-s legnagyobb örömére.

tdu Toyota
nagyon szépen köszönöm 😊 1000 köszönet

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

mrmilan
Én marhára szubjektíven eldöntöm, hogy az USA izomautóknál nincs szebb a játékban<#vigyor>.
Szerintem az európai verdákat nem lehet egy lapon említeni az USA vasakkal. Mindkét földrészrõl származó gépcsodáknak megvan a maga varázsa, úgy egy angol vagy olasz szépségnek mint egy vérbeli amerikai muscle car-nak.
Ám legyen, ha összehasonlítósdit játszunk, és csak az a bizonyos "G"-s halmaz a lényeg (földrésztõl függetlenül), és ha rá is érnék 17:00-kor, akkor Tuti, hogy Shelby GT500-al mennék.
Persze ha lenne a játékban mondjuk 1971-es Mercury Cyclone Spoiler, akkor pl. azzal, de végülis nekem tök mindegy, csak USA legyen...

<#vigyor2>

Eisenhower
Alfa Romeo Brera
Audi RS4 Quattro Saloon
Audi S6
B.Engineering Edonis
Cadillac Cien Concept
Cadillac CTS-V
Chevrolet Corvette C1 1957
Chevrolet Corvette C6 Convertible
Chevrolet Corvette Stingray Convertible 1971
Chrysler Crossfire® SRT-6 Coupe
Chrysler Crossfire® SRT-6 Roadster
Dodge Challenger RT
Dodge Charger Super Bee
Dodge Viper SRT-10 Coupe
Ferrari 250 GTO
Ferrari 308 GTS Quattrovalvole
Ferrari 360 Challenge Stradale
Ferrari 512 TR
Ferrari 612 Scaglietti
Ferrari Dino 246 GT
Ferrari F40
Holden Efigy Concept
Kawasaki Ninja ZX-12R
Koenigsegg CCR
Lamborghini Countach 25th Anniversary
Lamborghini Gallardo Coupe
Lamborghini Murciélago Roadster
Lexus GS 450h
Lexus IS 350
Lexus LS 460 L
Lexus LS 600h L
Lexus SC 430
McLaren F1 GT
McLaren F1 LM
Mercedes-Benz CLK-GTR
Nissan Skyline GTR R34
Noble M400
Pagani Zonda C12S Roadster
RUF RGT
RUF RK Spyder
RUF Rt 12
RUF Rturbo
Saturn Curve Concept
Spyker C8 Spyder
Spyker C8 Spyder T
TVR T440R

Source: http://forum.eu.atari.com/showpost.p...postcount=1056

tdu Toyota
uhh hangulatos kis kép 😊 nice

Eisenhower
képet ugyse raktam még be 😄 (rendszámot is nézzétek 😄 )

firebird 😊
firebird 2

tdu Toyota
bocs fiúk régen olvastam és nincs idõm vissza olvasni lécci lökjetek meg egy car pack listával köszi 😊