Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha szerveroldalon tárolja, kinél van a verda, máris nem egyszerü meghekkelni. (hiszen, mindenkinél meg kell legyen, hogyha összefutsz vele, ne default-car-t láss)
http://www.freetvmaci.info/
Na nem tudok semmit se rá mondani mert nem értek ehez na mindegy.😄
Csak az idõtöket pazarlom.<#vigyor3>#vigyor3>
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Az idõjárás változatosságának a vonzata : Felrakható vászontetõ a cabriokra.
A napszakváltozás szabályozása már most is van. Valahol az atari fórumában véletlenül belefutottam, hogy mit kell átírni a konfigban. Legálisnak mondták a megoldást mert nem számít csalásnak ez a kliens oldali változtatás. Van a beállításokban valós 24 órás napszak változás is, bár az éjszaka nem az igazi.<#idiota>#idiota>
Kissebb konfigok biztos összefosnák magukat tõle. fõleg ha a világítást is bekapcsolhatóvá tennék.
Visszatérve egy régebbi hozzászóláshoz, kegyetlenül csalódtam a nem magyar TDU playerekben. 5 instant challange-bõl mindössze 1 ficerét fogtam ki aki nem használt speed-hacket. Eléggé feeling romboló egy versenynél, hogy 2 azonos verda versenyezne és én éppen 3-ikba rakom az autót a másik pedig szinte fénycsíkot húzva 200 méterrel arrébb beveszi a kanyart...Mostantól tehát csak magyarokkal versenyzem.
Öket legalább rendesen be lehet majd alázni, ha csalnak.<#ravasz1>#ravasz1>
Ja az én igazi elvárásom az atarival szemben a csíterek levadászása, és a bannoláson kívül az eredményeik azonnali törlése a ranglistákból.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Tuning.:Valóban nem kell NFS.De lehetnének boltok ahová betérve egy picit izgisebbé tehetnéd a kocsidat.Motortuning kipufogó hangolás stb.Tegyük fel megveszed a carpackot és kipróbálod a valpamelyik régi izomautót.
Nah ez is megy 200-al nagyszerû.De nem!!!Jöhet a milliókba kerülõ drága motortuning és máris mehetsz gyorsúlni.
Áhh sok az álom.Csak azt nem értem hogy ilyeneket nem álmodnak meg a programozók?Vagy ha igen akkor miért nem teszik bele?Mondjuk 1 évvel késöbb adják ki.Vagy max fél év.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Alapvetõen csak finomítanék a dolgon.
Idõjárás-változás; Legyen esõ, vihar, stb a játékban, ablaktörlö müködjön, és MINDENKINÉL Ugyanolyan idõjárás legyen, mondjuk 30-40 különféle.
Napszakváltozás; 1 órás nappalok, 10-15 perces éjszakák. Szintén szerver szabályozza, egységesen.
Koszolódó autók. 30-40 fokozatban koszolódjanak a verdák, zónákra osztva. 4-5 zóna oldalankénként, 7-8 koszolódási szint, zónánként mérve.
Tankolás. Fogyjon a benzin! Minden verdában másképp, minél életszerübben.
Vizuális tuning. Ujabb verdákhoz spoiler készletek, ablakszinezés, ne adj'Isten neon. NEM kötelezõ módon. (lásd NFS mint ellenpélda) Többféle, szabadon választható felni.
Motortuning a chiptuningtól, egészen az új, sokkal nagyobb motorig. Viszont ez ne csak pénzbe, idõbe is telljen! (mondjukl, leadod tuningra, és egy rövid anim-al, a kiválasztott házadhoz visz egy taxi, ahol átszálhatsz saját kocsuiba. Értesítés után, pedig hívni kelljen a taxit, akármelyik házadból.
Normális, nem pattogós utak.
Müködõ belsõ digitális müszerek.
Minimális grafikai javítás. -Kicsit szebb árnyékok, mondjuk dx10-es szinten, de ne legyen kötelezõ a dx10!
Legyenek LIMITÁLT autók. Mondjuk 1-1 tipusból 1000db öszesen. Vásárlásuknál be KELL álitani egy öszeget, és ha a tulaj 1 hétig nem használja, autómatikusan a TRADE-re kerül. (használat; hetente x kilóméter megtétele.)
Új 5let esetén, folytatom...
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
http://goo.gl/gd6Zi5
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Xbox Live: Lunatic HUN
pedig próbáltam lesbõl, mindenhogy 😄
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
tééékkkk :]]]]]]]]]]]
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
egy TTvel sikerült "összekukáznom" egy Lambot 😉
Xbox Live: Lunatic HUN
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
<újra van bableveses ts szoba..>újra van bableveses ts szoba..>
be a kocsiba és husgy, má itt se vagyok<#idiota>#idiota>
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
lassan adhatnának hírt arról a PC-s addonról... -.-
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
zebra minek mivel nincs gyalogos forgalom.
különbözõ autók. hát nemhiszem hogy jó ötlet mivel az is a sebesség rovására menne. (meg ha esetleg lenne folytatása nem lenne mit ujítani a köv részben)
civil járkáló emberek? persze és aki nem neten játszik folyamatosan nyelné el a pénzét ha kivasalod a gyalogost... meg hát ez nem carmageddon.... a házhoz lapulást nem hiszem hogy meg lehet oldali ugy hogy vmennyire valósághû legyen fõleg ha tépsz 400 felett mondju ka mclarennel milyen reakció idõnek kellene lenni ahhoz hogy elugorj? 😄
ez a játék a sebességrõl szól szerintem ezért nem is kell tulrészletezni
van hatalmas bejárható terep sok egyenessel többsávos autópályával szerpentines stb civil auto is csak kell hogy nagyobb legyen az élmény hogy nyomod lefele a sok turista autost 😄 még több választható auto kellene amit remélem hamarosan meg is kapunk a carpack formájában. én esetleg olyat tudnék elképzelni hogy a tuningmûhelyben legyen egy kicsit több választási lehetõség, persze nem agyonbonyolítva pár alufelni esetleg meg még valami. nekem mondjuk így is megfelel 😊
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
3 Fõ dolog hiányzik a TDUból.
1.😛arkoló civil kocsik a házak elött.
2.:Foltozások az úton,zebra.
3.:Különbözõ civil autók.Nem 6 féle.22 féle legyen.
+Civil járkáló emberek is lehetnének és ha el akarod ütni õket akkor a házhoz lapúlnak mint a Midtown Maddnes 2-be.
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Teljesítményt tekintve így se rossz ár, de maga az autóért sztem meredek
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
88Hawaii nevû srácnak több mint 800 Hawaii motoros videója van fent..
Fõleg hogyha a sebesség határokat is betartod...😊