Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dante73
A limitált verda azért jutott eszembe, mert pl minden harmadik ember MC12 -vel mászkál, holott 500 darab jött ki öszesen belõle. Az én szememet kicsit zavarja.
Ha szerveroldalon tárolja, kinél van a verda, máris nem egyszerü meghekkelni. (hiszen, mindenkinél meg kell legyen, hogyha összefutsz vele, ne default-car-t láss)

http://www.freetvmaci.info/

trogerzsiger
Vaaaaagy a játék egyszerûségánek eltünése miatt elék sok játékos elpártolna.. szerintem.

Máté94
Nem igen szoktam hozzászólást írni inkább olvasom a topikot de erre válaszolok,hogy szerintem miért.Talán azért vagy félnek attól,hogy ha õk ezt megcsinálnák akkor valaki lemásolja de ez lenne a legkisebb baj.Túl hosszú lehetne ezeket megtervezni meg talán "lusták", de arra van a mondás Jó munkához idõ kell. .Szóval nem kivitelezhetetlen csak akkor......
Na nem tudok semmit se rá mondani mert nem értek ehez na mindegy.😄
Csak az idõtöket pazarlom.<#vigyor3>
Pepsi Twist
öhhmm lehet hogy ez kivitelezhetetlen bár nemhiszem...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

A limitált verdát én is marhaságnak tartom.
Az idõjárás változatosságának a vonzata : Felrakható vászontetõ a cabriokra.
A napszakváltozás szabályozása már most is van. Valahol az atari fórumában véletlenül belefutottam, hogy mit kell átírni a konfigban. Legálisnak mondták a megoldást mert nem számít csalásnak ez a kliens oldali változtatás. Van a beállításokban valós 24 órás napszak változás is, bár az éjszaka nem az igazi.<#idiota>
Kissebb konfigok biztos összefosnák magukat tõle. fõleg ha a világítást is bekapcsolhatóvá tennék.

Visszatérve egy régebbi hozzászóláshoz, kegyetlenül csalódtam a nem magyar TDU playerekben. 5 instant challange-bõl mindössze 1 ficerét fogtam ki aki nem használt speed-hacket. Eléggé feeling romboló egy versenynél, hogy 2 azonos verda versenyezne és én éppen 3-ikba rakom az autót a másik pedig szinte fénycsíkot húzva 200 méterrel arrébb beveszi a kanyart...Mostantól tehát csak magyarokkal versenyzem.
Öket legalább rendesen be lehet majd alázni, ha csalnak.<#ravasz1>

Ja az én igazi elvárásom az atarival szemben a csíterek levadászása, és a bannoláson kívül az eredményeik azonnali törlése a ranglistákból.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

HUNMemphis
Én megmondom õszíntén tetszene Dante játéka.Az életszerûség az amin dolgozni kéne a TDU esetében.
Tuning.:Valóban nem kell NFS.De lehetnének boltok ahová betérve egy picit izgisebbé tehetnéd a kocsidat.Motortuning kipufogó hangolás stb.Tegyük fel megveszed a carpackot és kipróbálod a valpamelyik régi izomautót.
Nah ez is megy 200-al nagyszerû.De nem!!!Jöhet a milliókba kerülõ drága motortuning és máris mehetsz gyorsúlni.
Áhh sok az álom.Csak azt nem értem hogy ilyeneket nem álmodnak meg a programozók?Vagy ha igen akkor miért nem teszik bele?Mondjuk 1 évvel késöbb adják ki.Vagy max fél év.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Jah =D

Pepsi Twist
Sok szerencsét a játék készíteséhez...

Ez csak álom mindenki tudja!

Pacal17
Ez a limitált autós nem valami jó ötlet. Plussz mivn ha valaki elmegy nyaralni, visszarétve lõttek a 2 napja 10 milláért vett kocsinak... Am. erre lennének hackek, mondjuk 1 külsõ prpgi ami berakja a kocsit (kiválasztod a szint stb és a savegamedet meghackeli)

Dante73
TDU2 kivánságlista

Alapvetõen csak finomítanék a dolgon.
Idõjárás-változás; Legyen esõ, vihar, stb a játékban, ablaktörlö müködjön, és MINDENKINÉL Ugyanolyan idõjárás legyen, mondjuk 30-40 különféle.
Napszakváltozás; 1 órás nappalok, 10-15 perces éjszakák. Szintén szerver szabályozza, egységesen.
Koszolódó autók. 30-40 fokozatban koszolódjanak a verdák, zónákra osztva. 4-5 zóna oldalankénként, 7-8 koszolódási szint, zónánként mérve.
Tankolás. Fogyjon a benzin! Minden verdában másképp, minél életszerübben.
Vizuális tuning. Ujabb verdákhoz spoiler készletek, ablakszinezés, ne adj'Isten neon. NEM kötelezõ módon. (lásd NFS mint ellenpélda) Többféle, szabadon választható felni.
Motortuning a chiptuningtól, egészen az új, sokkal nagyobb motorig. Viszont ez ne csak pénzbe, idõbe is telljen! (mondjukl, leadod tuningra, és egy rövid anim-al, a kiválasztott házadhoz visz egy taxi, ahol átszálhatsz saját kocsuiba. Értesítés után, pedig hívni kelljen a taxit, akármelyik házadból.
Normális, nem pattogós utak.
Müködõ belsõ digitális müszerek.
Minimális grafikai javítás. -Kicsit szebb árnyékok, mondjuk dx10-es szinten, de ne legyen kötelezõ a dx10!
Legyenek LIMITÁLT autók. Mondjuk 1-1 tipusból 1000db öszesen. Vásárlásuknál be KELL álitani egy öszeget, és ha a tulaj 1 hétig nem használja, autómatikusan a TRADE-re kerül. (használat; hetente x kilóméter megtétele.)

Új 5let esetén, folytatom...

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Pepsi Twist
ha ma nem lesz meg akkor valakinek helyettem kell menni :S

én megyek 8-ra a vw-hez de csak 20:35-ig mer BK van.chevrolet corvette z06-al.

bpeti72
Na hol az a kárpakk

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

[HUN]FaTaL
Valaki kérdezte hogy hogy fut a játék 7600gsel. Nos az aláírásomban látható configon (DDR2es 7600gs), Windows XP-n a legújabb hivatalos Forceware Driverrel, 1280x1024 HIGH 2xAA HDR OFF: városban 20-23, városon kívül 25-30 FPS. Nekem ez már teljesen jól játszható. Nyílván AA nélkül, esetleg LOWon vagy 1024ben még játszhatóbb. Ezek a single player értékek, multiban az eredeti példány hiánya miatt nem tudom tesztelni.

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Nem azt mondta hogy 22szer ennyi autó legyen hanem azt hogy 22 féle...

http://goo.gl/gd6Zi5

HUNMemphis
Én folyamatosan fent vagyok de a videó szereplõi sehól sincsenek.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Pepsi Twist
Na memph van 1 órás dolgod vagy meglpróbálom 30 percbe sûríteni és akkor mehet a videózás...

Sziasztok!!! Jön ma valaki velem 8-kor kocsikázni??? Talizhatnánk a VW szalonnál!!! Megjelenés akármilyen kocsival!!!
Lunatic83
az MM2 is nagyon jó játék volt, és neten valami fantasztikus volt... divat volt h csak buszokkal lehetett menni ... kék buszok vs piros buszok 😉

Xbox Live: Lunatic HUN

Énvagyokazapád
Midtown Maddnes 2-be szar érzés volt hogy elakartad ütni, és még esélyed se volt :[
pedig próbáltam lesbõl, mindenhogy 😄

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Énvagyokazapád
nem 😞(((((

tééékkkk :]]]]]]]]]]]

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Lunatic83
sikerült felrakni a játékot, mindenestül, patch, yasu és társai, na nem eddig tartott, csak ha már fent van, gondoltam "kipróbálom" 😉
Lunatic666 névvel vagyok fent...
egy TTvel sikerült "összekukáznom" egy Lambot 😉

Xbox Live: Lunatic HUN

bertino
megnéztem... fail :|

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
nemtudok róla, mindenesetre érdekes az a felírat 😊

<újra van bableveses ts szoba..>

holecsko10
Szia!

Ez most tényleg igaz, hogy lehet tölteni?

TDU,ETS2 Nick: holecsko

AZANJÁT!! Ez tényleg eltûnt 😄

amúgy hovatûnt a bableveses TS-rõl a TDU szoba ? 😮

magyar idõ szerint ha kb 12-ig nincs kint, akkor utánna már csak hétfõn várható :S

Met
szerinted érdekel?
be a kocsiba és husgy, má itt se vagyok<#idiota>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Eisenhower
azért nézd meg a THM-et is ^^ meg nem havi hanem heti xxxxft 😄

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

bertino
észrevettétek, hogy március vége van ?
lassan adhatnának hírt arról a PC-s addonról... -.-

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Vagy így elvetõdnek a kocsid elõl<#idiota>

Eisenhower
így is sok autó van fõleg a városban akkro semmi értelme nem lenne a sportautoknak mert mindegyikbe beleütköznél.
zebra minek mivel nincs gyalogos forgalom.
különbözõ autók. hát nemhiszem hogy jó ötlet mivel az is a sebesség rovására menne. (meg ha esetleg lenne folytatása nem lenne mit ujítani a köv részben)
civil járkáló emberek? persze és aki nem neten játszik folyamatosan nyelné el a pénzét ha kivasalod a gyalogost... meg hát ez nem carmageddon.... a házhoz lapulást nem hiszem hogy meg lehet oldali ugy hogy vmennyire valósághû legyen fõleg ha tépsz 400 felett mondju ka mclarennel milyen reakció idõnek kellene lenni ahhoz hogy elugorj? 😄

ez a játék a sebességrõl szól szerintem ezért nem is kell tulrészletezni
van hatalmas bejárható terep sok egyenessel többsávos autópályával szerpentines stb civil auto is csak kell hogy nagyobb legyen az élmény hogy nyomod lefele a sok turista autost 😄 még több választható auto kellene amit remélem hamarosan meg is kapunk a carpack formájában. én esetleg olyat tudnék elképzelni hogy a tuningmûhelyben legyen egy kicsit több választási lehetõség, persze nem agyonbonyolítva pár alufelni esetleg meg még valami. nekem mondjuk így is megfelel 😊

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

HUNMemphis
Miután megnéztem a srác videóját ezek jutottak eszembe.
3 Fõ dolog hiányzik a TDUból.
1.😛arkoló civil kocsik a házak elött.
2.:Foltozások az úton,zebra.
3.:Különbözõ civil autók.Nem 6 féle.22 féle legyen.

+Civil járkáló emberek is lehetnének és ha el akarod ütni õket akkor a házhoz lapúlnak mint a Midtown Maddnes 2-be.

Elnézök oda, bár nem vagyok prof, remélem nem veszem el senkielöl a helyet.

19.00 motoros verseny!!!!! DIVIDE TO RULE!!!!Motorosok gyertek!! Jelszó:sghu!!!!

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

Synit HUN
Én is.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

csak ez USA-ban kb. 7 millió lehet újonnan 😊
Teljesítményt tekintve így se rossz ár, de maga az autóért sztem meredek

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Szerintem a Car Pack-re érti 😄

Synit HUN
Nah ezt vajon mibõl sikerült leszûrnöd?

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

ma jön ki a cucc?

Szasza20
Hát ha azt vesszük hogy egy új 5ös BMW 11-13 Millió, akkor ez nem is Drága, mert ez is szinte új, és azért kicsit jobban néz ki mint egy bömös

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

azért hávájba is van pár kátyú 😄

88Hawaii nevû srácnak több mint 800 Hawaii motoros videója van fent..

Tenebra azt írja, hogy még türelem.. <#rinya>

Hogyh szabályosan akarod megkerülni a szigetet az nem 1 óra lesz 😄
Fõleg hogyha a sebesség határokat is betartod...😊

lol

bal alsó sarokban van a lényeg <#wow1>

nekem a 16:00 😊