Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p
Amúgy valaki esetleg a #42928-ra?
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Charade GTti
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
TDU 2 nick: SpeedHUN
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
tudod mit? most jó kedvem van, alul a keresõbe írd be, hogy yasu
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
no dvd cracet lehet használni netes játéknál, vagyis h ne kelljen berakni a dvd-t játék közben....?!
6-8 Gbot felrak s még elvárná h legyen bent a dvd... <#falbav>#falbav>
Xbox Live: Lunatic HUN
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
a .../Euro/Bnk/Level/Hawai mappádban találsz 2 fájlt:
CommonWorld.bnk
CommonWorldDiv2.bnk
ELÕSZÕR IS!!! Csinálj backupot errõl a két fileról!!!!
ezután a .bnk Unpacker/Repacker programmal, nyisd meg a CommonWorld.bnk-t, és cseréld ki az alábbi sorokat:
r4_d_00.2DB
r4_d_01.2DB
r4_g_00.2DB
r4_g_01.2DB
r5_d_00.2DB
r5_g_00.2DB
ezeket a filekat, a HI RES mappából
mentsd el a filet!
ezután újra .bnk Unpacker/Repacker progival, nyisd meg a CommonWorldDiv2.bnk-t, és cseréld ki:
r4_d_00.2DB
r4_d_01.2DB
r4_g_00.2DB
r4_g_01.2DB
r5_d_00.2DB
r5_g_00.2DB
ezeket a fileokat a LO RES mappában levõkre.
mentsd el a bnk filet.
ezután menj a ...Euro\Bnk\ mappába, és a Details mappát nevezd át Details_bak -ra
ENJOY.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Danesz: Use google it works 😛 amúgy szinte minden TDU fan oldalon megtalálható
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
megvettem ma a játékot, most telepitem...
csak egy gyors kérdés, a patchnál, elég ha a legfrissebet rakom fel , vagy ajánlott végigmenni a kiadott patcheken?
Xbox Live: Lunatic HUN
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
TDU2: HUNPalika WOT : Stelelmaster67
TDU Nick: tinky713hun TDU Club: HUNStreetRacers Notorius Lassanhajtó és kórosan trafic törő.
nem tom hogy ez eddig is így volt e, de nálam van downloads menüpont, igaz ez jön ki ha rákattintok (downloadable content)

A Sparco ülés a DTM-es Merciben: 100%
Az izzók cseréje: 100% (a xenox nagyon állat)
A fekete felni: 100%
A rendszám mód: 15% (nem jön be igazán)
Az út mód pedig túl "tökéletesnek" tûnik a képek alalpján... ja, és nem is sikerült elindítani!
Köszi a linket! Nagyon hasznos! <#worship>#worship>
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
Egy <#lama>#lama> kérdés.
Hiába csináltam meg a radio mappámat és pakoltam bele a nekem tetszõ zenék tömkelegét, a nyûves nem játszik le csak 8-10 számot belõle. Ez gáz mert egy idõ után már ehm...
A Faq-ban írta az ember, hogy elég lenne egy "MP3 lista-fájl", nade milyen lista file? Amit a winamp készít azt nem hajlandó kezelni (mind a 3 formátumot próbáltam)
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
TDU2: HUNPalika WOT : Stelelmaster67