Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor egy pár kép<#vigyor>Neked!!!

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

tdu Toyota
😊 áhh most nekem nincs szerver a francba bocs gagyenkov már megint nem tudok ott lenni 😞

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

IJIazz
most már én is aktivizálom magam egy kicsit, mert ahogy látom 2 klubos krúzról is lemaradtam <#sir>

No azért nem mindíg<#kacsint>Én csak pénteken szoktam versenyt csinálni mert akkorvan kimarcsim<#vigyor>

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

Megértelek. Ha már barátnõd nincs, legalább így kitudod élni magad...

tdu Toyota
áhh 2. lettél? majd ma lesz még ilyen?? 19:00kor vagy valamikor?

Én ott vagyok

Sziasztok!!! Kinek lenne kedve kruzolni eggyet 10 órakor?
Tali a Saleen szalonnál!!! Megjelenés mindegy!!!
bertino
még nincs elérhetõvé téve, most néztem meg.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Pepsi Twist
csinálja az akinek vasárnap született és 2 anyja van bazzeg...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Mára terveztek kruzt?Mert mennék énis.

Szórakozik.

😄 jaja

ha csak szórakozol, fogsz ám kapni a fejedre már látom 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

mit láthat????

Miva?

?

Eisenhower
na ha valaki most a downloadra kattint az láthatja.... 😊

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Énvagyokazapád

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

V43 1105
Remélem 😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

gabi89
Na ez szép 😄 Ilyennel se találkoztam még 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Énvagyokazapád
szombaton is kihozzák? :o

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

V43 1105
Az szép XD Szerintem holnapra megkell hogy jöjjön a cuccod 😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Énvagyokazapád
egy kis bugzás

Énvagyokazapád
😊

Dante73
Április 1? Akkor csak egy jól felépitett poén lenne? Jön majd az üzi, az admintól; -Megettétek! Kár érte...
Limitált kocsik...
Természetesen csak ötlet, és a megvalósitását nagyon át kellene gondolni. Ha valaki nem használja, automatice eladódik. Mondjuk, nemhiszem, hogy 300Km-t tenne meg valaki vele, minden héten, ha nem favorizálja... Ha elmegy nyaralni, pech, v eladja havernak, késöbb visszaveszi, de ezis inkább a folyamatos körforgást szolgálná, szerintem. Mekkora már, hogy a legexkluzívabb kcsival mész a talira? Ami biztos nem jön szembe...
Tudom, mindenki más, de nekem tuti nem lenne meg sokáig. Márcsak azért sem, mert rengeteg jó járgány van a programban. Már most is sokszor gond, melyiket válasszam, arra az 1000Km-re (sacc / kb) amit hetente megyek. Ha a kárpekk kijön, és nem csak vicc, (nekem ezzel a megjelenési dátummal, nagyon annak tünik) akkor 135 körüli verda lessz a játékban.- Ez már nem sok. RENGETEG.
Igaz, persze, nehéz lenne megoldani, hogy ne Vérpistikénél legyen az összes, de mondjuk, ha van 5 exkluziv, limitált számú verda, amibõl egyszerre egyet birtokolhatsz, máris kisebb erre az esély.
Folytathatnám, de felesleges, ez az ötletem megbukott<#szomoru1>.
Pedig mennyi van még!!!
Tanácsadónak kellene mennem, egy ilyen céghez, és akkor lenne kit szidnotok... <#nevetes1>
Egyébként, a legfontosabbat elfelejtettem; SAJÁT SZERVER! Nem gémszpájos, nem ilyen-olyan, sosem karbantartott vacak, mint most. Egye fene, valami minimális összeget még fizetnék is érte, ha rendszeresen irtanák a csítereket, akár ban-al is. Harmadik után, örökre... nem lennének fagyások, ország szerinti szûrés, stb...
Nah jó, felébredtem, bilibe lógott a kezem, jó, hogy más nem volt benne, a kezemen kívül....<#idiota><#wave>

http://www.freetvmaci.info/

bertino
hjajj...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

off! sry
egy kis közélet

A világon elsõként, 2007. március 31-én Sydneyben több mint 2 millió cég és háztartás kapcsolta le a világitást egy órára – a Föld Órájára, egy erõteljes nemzeti és világméretû üzenetet küldve arról, hogy van lehetõség tenni a globális felmelegedés ügyében. 2008. március 29-én este 8 órakor a Föld Órája világméretûvé válik, hiszen világszerte városok és emberek milliói csatlakoznak a programhoz bolygónkat valaha legnagyobb mértékben fenyegetõ kérdésben csatlakoznak. Ha szeretnél te is tenni valamit, kérlek, 2008.március 29-én este 8 órakor te is kapcsold le egy órára a világitást!

és ne játsz a TDU val se. persze nem kötelezõ...ahogy érzed

TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p

Denes888
Mercedes-Benz CLK GTR-t alig várom. Nagyon faja lesz.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

Pacal17
*sokan

Pacal17
OFF:
Hát emberek, sztem sokat hallottatok már a Midnight Club Los Angeles rõl de én még csak most nézegetek róla képeket

Hát, úgyis terveztem nyárra Xbox360 vételt. Megvan a TDU utódja. 😊

ON

Semmi gond!! De egy baromi klassz verseny sorozatról maradtál le<#nyes>Most fejeztük be!! És Tesco alázott<#sir><#rinya>

gondolom már be lett linkelve ...uj verdák képekkel ...
és akkor ha minden igaz ápr. 1.én elérhetö lesz a carpack ?

TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p

HUNMemphis
Az igaz hogy 500 darabot gyártottak de sztem PC nem 500 ember játszik online.
Azokkal mi lesz akik mondjuk eldöntik.:"Júj kell vennem találkozóra egy XJ220-at de baszki elfogyott.Most mi lesz velem?Mindenkinek vanm mert beletesz hetente 100 métert hogy megmaradjon annak meg nem jut aki meg használná favorizálná.
Vannak a népautók az igaz.Jó itt nem a Suzukira gondolok hanem az Enzora,SLR-re,MC-12,Skyline,RS4,GT500,Lambo Murci,Ferrari F430,V8 Vantage,Saleen S7,Mercedes LS akármi meg az a böszmenagy is.
Szóval én látom nap mint nap hogy miket kedvel a TÖMEG.Vannak különlegességek.:GR-1,Cobra Daytona,Ford GT,Ford GTR,Lotus Esprit v8,Chrisler ME FOUR TWELVE,Ferrari GTO.
Ha megjön a CARPACK akkor jönnek a RUF-ok mert hogy mindenki látja új de faszán néz ki meg de jó vele driftelni stb.
Hát ez a Hétfõi megjelenés ez hehe.............................én még alszok erre.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

tdu Toyota
gagyenkov bocsi nem tudtam menni nem volt rá idõm bocsi 😞

Synit HUN
És te örülnél hogy ha megvennéd a carpack-et és a 46-ból 20 autót vehetnél meg mert a többi másoknál van?
Eza játék arról szól hogy mindenki vezethessen legalább játékból ilyen álomautókat.
Mellesleg asszem a Cobra Concept-bõl 3 darab van. A Holden Efijy-bõl meg 1.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

köszönöm😊
Hali!
Hát én nem tudom srácok de szerintem csak várnia kell mrsimko-nak!!! Nekem is volt már olyan hogy elég sok idöt kellett várnom hogy lássam az emberkéket!!!
link
kiválasztod mien routered van és kiválasztod a TDU-t és megcsinálod amit ír.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

GCsab köszi, de nem voltak ott annyian.<#eljen><#lookaround>
Hát a Windows XP sp2-es tûzfalam kivan kapcsolva, routerre én is gondoltam, de mit kellene ott beállítanom?<#conf>
Hogyha a haverod 8 embert már lát akkor téged nem tud már látni...

router? tûzfal?

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Vártunk kb 10 percet, a megbeszélt fél km-es sugarában kocsikázva, de semmi. Feltehetõen nálam van a baj, mert haverom lát más embereket csak engem nem.
trogerzsiger
Kcsit várni kell, elálítani meg nem tudsz semmit.

Köszi válaszodat, megfogadom, de haverommal szeretnék találkozni, lerakja magát egy útra én látom térképen, lerakom magam hozzá, és nem látom õt és õ sem lát engem. Am meg látom h vannak körlülöttem emberek térképen, de F betûre nem hoz ki senkit. Lehet h beállításokban elállítottam vmit ?
Csak egy kicsit szarkasztikus válaszom van.
Kevesebb térkép, több vezetés. Menj mindenhová kocsival a térkép spawn helyett és meglásd hegyekben találkozol majd playerekkel.<#hehe>

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Sziasztok.
Bocsi a zavarásért, de van nekem egy olyan problémám, hogy TDU-ban "m" betû lenyomására látom az online emberkéket, de mikor találkoznom kéne vkivel nem látnak, de én se õket. Ezt nemrég fedeztem fel, mert elég furcsa volt, h több napja nem látok senkit az utakon. Ha tudtok vmi megoldást rá elõre is kössz!<#conf><#conf><#falbav><#falbav>
A Jaguar XJ220-ból pedig csak 281 darabot gyártottak...

XJ220

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.