Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali mindenki!!! Ja, a tali az egy jó ötlet estére!!!
Én megyek az tuti!!!
Hol lesz a tali és hány órakor?
Lunatic83

oohhh-ohhh egy rendõrnõ az álmom... 😉

bár csak azt mondhatnám h PS, de nem, mikor meg akart büntetni, minde full piros lett... 😉

Xbox Live: Lunatic HUN

Lunatic83
szerintem is, de valahogy este 7 felé, mert most csak a laptop van nálam, és annak gyenge a netes hozzáférése, "T-online, gratulálok!" 😊

hy all
kellene mára szervezni valami jó kis talit

BOLDOG SZÜLINAPOT GAGYENKOV!!!!!!!!!!

Hát elég sok.Menj az OFF topikba ott segítenek.

Van. Annyi, hogy a te topicod a TDU-OFF-SPAM. Szevasz!

Lambo fan
március 30... Hol az a car pack, Atari???

bertino
nekem van egy tippem: nem

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Eredeti?

bertino
ez egy halálosan szánalmas és unalmas összeállítás
ennyire rossz azért még én se vagyok

a 9 percbõl 4 telik csak azzal, hogy nézzük, hogy egy helyben állnak, "mert õk tudnak driftelni"

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Aki csinálta nagy haverom.Xbox-on is nyomja meg PC-én is.Nem egyszer driftlgettünk eggyütt.

Na ez pont olyan király videó amit énis szeretnék csinálni de hátegyedül az ilyen sohasem megy....

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

tdu Toyota

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

Én az elsöt megtudtam csinálni de a másodikat nem nemtudom miért pedig az kellene a legjobban.

Lunatic83
Módosított INI file-ok gyengébb gépekhez

http://testdriveunlimited.hu/files/ini_hacked.zip

Tudnivalók, információk:

Gyengébb géppel rendelkezõ játékosok számára nyújthat segítséget ez a két INI file. Aktiválásuk után a növényzet láthatósága lecsökken, a fû gyérebb elrendezésben jelenik meg a játékban, valamint egyéb nem túl jelentõs grafikai elemek eltûnnek a játékból.

A letöltött zip file-ban 2 db .INI kiterjesztésû file található. Ezeket kell bemásolni a játék megfelelõ könyvtárába (Test Drive Unlimited/Euro/Bnk/FX).

errõl tudtok valamit mondani? mert amikor sok autó van egy helyen, nekem kicsit szaggat a játék, gondoltam evvel kicsit segitek rajta...

19'-es TFT-vel játszom, 1280x1024ben. És az autó éleinél látom hogy nem akarja az élsimítást. Cseréltem drivert is de egyik driver pörgeti a hûtést állat módon, a másik meg nem csinál élsimítást, de úgy néz ki most sikerült egy olyat találnom ami jó. Bár nem a legújabb, de mûködik és a ventillátort sem pörgeti csak ha szükséges. 162.67 a verzió, ha esetleg valaki még ezzel küzd.

TDU2 nick: PM75

Köszi, neki is ugrok gyorsan! 😊

Lunatic83
Beat the clock

Lunatic83
van egy sp verseny amit tegnap nagyon megszívtam... szintidõ 22 perc...
22'00'43 alatt értem be(<#kuss>), így csak második lettem, 100E helyett csak 25E-t kaptam 😞

Lunatic83
van egy futam, Around the Crater, amit meg kell nyerned, már nemtudom melyik kategóriára volt korlátozva (G kateg. by szerk 😉 ), de "oldtimer" futam volt, Miurával és társaival...

Énvagyokazapád
jókor 😄

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

gabi89
Carpack-ot akarok <#buck><#buck><#gun>

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Eisenhower
na jutalmul egy kis ruf drift video 😊

katt

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Eisenhower
speedlimit nem kell minden ötközésnél beírni a bocsi-t 😄 szard le mas is karambolozik tudjuk hogy nem akarattal de ha mindig beírod akkor nem tudunk tépni mert mindíg meg kell állni :S irtam privit a fájlok linkjével... remélem mostmár jó lesz. nyomtuk driftr-el a sziget körülit. istenkira volt. kellene több ember. majd indítunk sziget körüli versenyt sg-re beírjuk majd mikor...

Eisenhower
2x van a http....

ez a jó link....

Eisenhower
normálisan is be tudtunk volna állni ha az a két gyökér a saleen meg a fekete autos nem jött volna mindenhova utánunk és nem jön állandoan belénk... idiota parasztok. a világítótoronynál is ugyanezt csinálták... igazi értelmesek...

Misi az ezredes
nah te téleg nem csítelsz de van aki igen! pl... CSITER ZS**ÓK

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Gaben17
nanana nem vok csíter😄 csak szimplán hátulról belém jött vmi yómagyar😄😄

Spirit of Perfomance Koenigsegg

HUNMemphis
A csiter nénikédet!!!Na ezt érd utól ha tudod.)=/<#hehe>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Gaben17
gyorsulás xDDDD ->

HUNMemphis
XD nekem csak egy 7600GT-m van de azon hiába kapcsolom ki vagy be úgy is 4x elsimítást eredményez.Én sem tudom állítgatni.
Talán 1024x768-ba leveszi minimumra és ott tudom beállítani.Kérdésem hozzád hogy milyen monitorod van és hány colos.Widescreen?Nah meg látom neked 8800GTX-ed van szóval csak nem szúrod ki a szemedet 800x600-as felbontással ugye?

Mázlista.=)

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Szükséges hozzá a champion szint? Mert expert vagyok de a térképen nem jelez egy paintshop-ot sem.

Dante73
Mert csak;

http://www.freetvmaci.info/

sorry lusta vok ki satirozni és mindig akkor irtatok amikor fényképeztem 😞

TDU 2 nick: SpeedHUN

ezez pedig friss kép szinte még meleg

http://images.netbag.hu/20080329/23242274381.jpeg

Eisenhower
na bazz latszik az ertelmes hsz-em 😄

Eisenhower
ez pedig friss kép: Speedlimit én és DriftR

másik szemszögböl igy néznek ki az autok

Eisenhower
kruzolunk most eppen a nyugati csucsokben pihizunk a vilagitotoronynal ha erdekel vkit 😊

trogerzsiger
A Paint shopokban.

Két dolgot kérdeznék, hátha tudtok segíteni.
1. Az az érzésem hogy a játékban hiába kapcsolatm be az aliasing-ot mégsem csinál élelmosást szerintem. Driverben beállítottam már azt is hogy ne a játék hanem a saját profilt használja, de szerintem igy sem csinálja meg.

2. Hogyan tudom a meglévõ autóimat átfesteni? És mi szükséges ehhez?

Köszi!

trogerzsiger
Jó, de mi a nevetek?

HUNMemphis
Jó kép jó kép!Tetszik!
Csoola!Én megvettem azt a kéket.Van még gond?
Nekem csak azért fáj a szívem mert ez az online fizetés nem tetszik nekem.
Valamiért rossz érzésem van e felöl.De majd csak megoldjuk.
Különben szervezés alatt áll egy krúz a RUF salonhoz.A clubbomtól indúlnánk és mindenki jöhet aki szeretne venni egy RUF-ot vagy Wiessmannt.
Azt még nem tom hogy milyen kocsikkal mennénk de a szalonig talán Ferrarival (GTO).Ha megvettük a kocsikat akkor mehetünk tovább a tuning mûhelyhez.VAGY.Aki Dodge Vipert akar venni azt is útba ejthetjük.
A mûhelytõl mehetünk tovább a pályára egy fergetegeset driftelni.Én valszeg 20 percig maradok ott utána megyek vissza a klubhoz.És így körbejártuk a szigetet.Sztem olyan 2 és fél óra lenne ez a kiruccanás.<#hehe>

én megyek
sztem

MSI , Sapphire HD2600 XT AGP , 1 Gb DDR1 , 2,88 Dualcore

PsyPeti
Hi! Jön valaki 23:00-ra a Ducati szalonhoz egy kis békés G-osztályos kocsikázásra ?

Memphis ha komolyan gondoltad amit mondtál, akkor ott a golf R32 elado, a multkor véletlenül nem okéztam le...
amugy jot cruiseoltam ma😄

fery02

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Gaben17
nálunk csak a 30éve nem menõ óra kezdett el ketyegni😄 box:ami ingyen volt én csak azt szedtem,gold lejárt de tuti nem veszek xD pc-n jobb,tele yófej emberrel😊

Atti12
hát én halálra röhögtem magam rajta 😄D