Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én megyek az tuti!!!
Hol lesz a tali és hány órakor?
oohhh-ohhh egy rendõrnõ az álmom... 😉
bár csak azt mondhatnám h PS, de nem, mikor meg akart büntetni, minde full piros lett... 😉
Xbox Live: Lunatic HUN
kellene mára szervezni valami jó kis talit
ennyire rossz azért még én se vagyok
a 9 percbõl 4 telik csak azzal, hogy nézzük, hogy egy helyben állnak, "mert õk tudnak driftelni"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
http://testdriveunlimited.hu/files/ini_hacked.zip
Tudnivalók, információk:
Gyengébb géppel rendelkezõ játékosok számára nyújthat segítséget ez a két INI file. Aktiválásuk után a növényzet láthatósága lecsökken, a fû gyérebb elrendezésben jelenik meg a játékban, valamint egyéb nem túl jelentõs grafikai elemek eltûnnek a játékból.
A letöltött zip file-ban 2 db .INI kiterjesztésû file található. Ezeket kell bemásolni a játék megfelelõ könyvtárába (Test Drive Unlimited/Euro/Bnk/FX).
errõl tudtok valamit mondani? mert amikor sok autó van egy helyen, nekem kicsit szaggat a játék, gondoltam evvel kicsit segitek rajta...
TDU2 nick: PM75
22'00'43 alatt értem be(<#kuss>#kuss>), így csak második lettem, 100E helyett csak 25E-t kaptam 😞

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Spirit of Perfomance Koenigsegg
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Talán 1024x768-ba leveszi minimumra és ott tudom beállítani.Kérdésem hozzád hogy milyen monitorod van és hány colos.Widescreen?Nah meg látom neked 8800GTX-ed van szóval csak nem szúrod ki a szemedet 800x600-as felbontással ugye?
Mázlista.=)
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
TDU 2 nick: SpeedHUN
http://images.netbag.hu/20080329/23242274381.jpeg

1. Az az érzésem hogy a játékban hiába kapcsolatm be az aliasing-ot mégsem csinál élelmosást szerintem. Driverben beállítottam már azt is hogy ne a játék hanem a saját profilt használja, de szerintem igy sem csinálja meg.
2. Hogyan tudom a meglévõ autóimat átfesteni? És mi szükséges ehhez?
Köszi!
Csoola!Én megvettem azt a kéket.Van még gond?
Nekem csak azért fáj a szívem mert ez az online fizetés nem tetszik nekem.
Valamiért rossz érzésem van e felöl.De majd csak megoldjuk.
Különben szervezés alatt áll egy krúz a RUF salonhoz.A clubbomtól indúlnánk és mindenki jöhet aki szeretne venni egy RUF-ot vagy Wiessmannt.
Azt még nem tom hogy milyen kocsikkal mennénk de a szalonig talán Ferrarival (GTO).Ha megvettük a kocsikat akkor mehetünk tovább a tuning mûhelyhez.VAGY.Aki Dodge Vipert akar venni azt is útba ejthetjük.
A mûhelytõl mehetünk tovább a pályára egy fergetegeset driftelni.Én valszeg 20 percig maradok ott utána megyek vissza a klubhoz.És így körbejártuk a szigetet.Sztem olyan 2 és fél óra lenne ez a kiruccanás.<#hehe>#hehe>
sztem
MSI , Sapphire HD2600 XT AGP , 1 Gb DDR1 , 2,88 Dualcore
amugy jot cruiseoltam ma😄
Spirit of Perfomance Koenigsegg