Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
és ki jön TS-re ? :-)
Na megyek a talira (sikeresen hazaértem 😄)
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Apropo. Nekem sem lessz exû beszerezni a cuccost. Ha esetleg akad valaki, akinek van megfelelõ kártyája, és vállalná a megvételt, sokan lennénk jelentkezõk szerintem...
Mondjuk, táviratilag feladjuk a 3 ropit, és priviben kapjuk a kódot? Valaki?
http://www.freetvmaci.info/
költségcsökkentés céljábol lesznek csak elérhetõek online, lemez nélkül.
(milyen meglepõ) <#idiota>#idiota>
nah, ugy néz ki azért õk is használják néha az eszüket.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Majd összejön az.Különben meg ügyesek vagytok!Tényleg le akalappal elöttetek.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
neked egybõl elindultak a szerkesztõ progik ?
sztem jók lettek:
svájci:
san marinoi:
Ontario tartomány (lol, magyar emberé lehet mert TRAGACS a felirat rajta):
Monaco:
Kína:
Dubai, a Burj al Arab képe is rajt van:
Andorra:
milyenek? 😊
hisz az elsõ, és hátsó kerék a legtöbb kocsin külön fájlba van.....
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Xbox Live: Lunatic HUN
katt
a netes játéknál az nem tetszik h nincs semmilyen lista h ki van fent, csak úgy elhelyezi a térképen az embereket...
szóval szerintem csak vedd meg nyugodtan, sokáig le fog kötni...
a szerver stabilitásával nekem sincs bajom... valamelyik nap ... körbe körbe száguldoztunk az autópályákon több netes emberkével, de semmi probléma nem volt...
egyik srác ilyennel találkozott:
kicsit fura 😄
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
Most szeretném megvenni a játékot és az lenne a kérdésem hogy ha játszotok online akkor mennyire stabil a szerver és mennyire lehet mondjuk 2 órát egyhúzamba játszani anélkül hogy kidobna vagy valami? És megköszönném hogyha valaki nekem leírná hogy hogy miként mûködik ez az online mód mer a Faq-ban nem sok minden van, miket lehet csinálni meg ilyesmi! És hogy ez hogy mûködik hogy hány ember játszhat egyszerre, vagy mindenkit lehet látni a térképen vagy hogy van ez, vagy csak max 8fõt? Meg hogyan fejlesztem magam az Online módban, hogy veszek autókat, meg ilyenekre gondolok! Vagy online mód közben is csinálhatom a kampány módot vagy csak autókázni lehet? Elõre is köszönöm
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
Ha nem megoldható akkor jöhet valaki a helyemre.