Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

trogerzsiger
valahogy a karsai szabad akaratát irányitotta után nem hiszek ebben a mûsorban

Misi az ezredes
Gec ez a csávó a TV2-õn hihetetlen! mostmár a 2 hónapja rossz mp3-om újra megy a kedvenc órám újra jár pedig új elem kellet volna bele szal 😮😮😮😮 GG lehet tud valamit vagy ez csak a szerencse? hmm... :/

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

HKS
sry én úgy tudtam hogy nekik nem kellett fizetni nem tom mivel nincs boxom

Dante73
Megnyugtatlak. A boxosoknak a játék közel 2x, a +kocsik pedig 3x annyiba kerültek. Ráadásul fizethetik a LIVE! ot. Valamint a dobozra nem lehet csatlakoztatni a G25-öt. Soroljam tovább?

http://www.freetvmaci.info/

HKS
a lényeg hogy jöhetne már és igen én is megfogom venni!!!!!!!

Kimondta, hogy boxosoknak nem kellett fizetni?

Denes888
off: Tessék itt még az egész oldalt is le lehet fordítattni: ITT

on:

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

HKS
nem sírok csak akkor már inkább adnának egy kiegészitõ lemezt vagy valamit nem tom hát igen van aki régebben vette meg 11 ért hát nem tom 11 se annyira sok egy ien nagyszerû game-ért 4 ért meg hülye aki nem veszi meg de én arra fektettem igazából a hangsújt nem sirok hogy hüde drága de akkor a boxosoknak mér nem kellett fizetnie?

Énvagyokazapád
remélem hétfõre megjön :]

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Milyen lett gyerekek? 😊

én nem sírok😄
megveszem és kész megéri kivárni és megéri kifizetni is!

Aki most "sír" mert fizetni kell, úgyis megfogja venni, szóval tökmindegy. Nem hiszem, hogy manapság 2500 forint bárkit is szívenütne, és mérlegelne. Fõleg, hogy ilyen jó játékról van szó, aminek kiadás óta töretlen a sikere.

bpeti72
tényleg rendes vagy , csak azt nem értem hogy némelyeknek miért olyan természetes hogy itt mindenki perfekt angol

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

Dante73
Tényleg furcsa azért, hogy mindenki sír...
Hogy fizetni kell valami plusszért? Ez miért is gond? Több ember dolgozott vele, ki tudja mennyit... Az valóban hiba volt, hogy a játék kiadásakor ingyenesnek ígérték a packokat. De nehogymár ezért sírjon valaki... NEM KÖTELEZÕ MEGVENNI!
Vagy ott a szerver. Ezen is mindenki nyavajog, (Ezen, énis) de azért gondoljunk már bele... Egy éve megvettem 10 ropiért. azóta jópárszáz órát beleraktam, online. Valakinek, ha mást nem is, de a szerverek számláit fizetnie kell... Mi pedig, ingyen, és bérmentve használhatjuk... Túl sok, ilyen színvonalu online játékot, ami nem havidíjas, nem tudnék mondani. Más kérdés, hogy bár inkább fizetnénk, csak lenne rend.
Ebben a mai warezos világban kicsit túlságosan hozzászoktunk, hogy minden ingyen van. (Ami pl az assassin topikban megy... Istenkém... Egyesek a hivatalos supportra is írtak a fagyások miatt, a játék meg csak hetek mulva jön ki...)
Szóval, azért nem ártana idõnként gondolkodni sem...
Természetesen, nem személyesen valakinek szól az üzenet, csak már unom az állandó sírást, egy kicsit.
Béke!

http://www.freetvmaci.info/

V43 1105
Használd a DXTBmp nevû progit, DDS-be kiválloan ment ! <#nyes>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

mrmilan
Ez szép és jó lenne, próbálkozom vele, de a photoshop sehogy sem akarja az igazságot a .DDS-nel.
Nem akarja lekezelni, megcsinálom 256x128-ra az egyedei rendszámomat, save as után hibát jelez, nem lehet DDS-nek elmenteni.
Mindent az oldalon lévõ instrukciók alapján csinálok.
Ha van ötleted, oszd meg légyszíve.
Köszönöm.

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

igazad van😊

HUNMemphis
Bocsi öcsi de mi ezt anno 11 kilóért vettük.És 2600Ft miatt nem sírunk.Az vegye meg aki tényleg örûl neki és nem az van hogy jaj bazdmeg 2600Ft-ba kerûlt.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

[HUN]FaTaL
Az aki nem vette meg nem fogja látni a traden az addon autokat gondolom. Az utakon meg a default car fog mászkálni helyettük.

http://goo.gl/gd6Zi5

Eisenhower
még egy vmit nem értek. mivan ha pl nem veszi meg az emberke a gammát. más megveszi megunja mondjuk a ferrari f40-et felrakja eladásra és más aki ne mvette me ga carpackot az meg siman megveszi es egy fillért se fizetett? wtf?

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Eisenhower
4000-et fizettél és 2500ft-ért reklamálsz. és aki az elején megvette (mint én 8kért?) 😄 mégse reklamálok csak adják már ki

persze, de nekik drágábbak...

HKS
a boxosoknak is fizetnie kellet értük? mer akkor ez kicseszés

HKS
hát ezt a carpackot már elég régóta mondja az atari hogy mingyá jön és azóta sincs semmi bár nem értem ha megvettem 4000ft ért a játékot akkor mér fizessek még 2500ft 45+1járgányért?bár kiváncsi lennék a ruffokra meg a lexusokra na meg a többire csak jönne már a pack

amúgy lesz ilyen ingyen verzió csak a carpack 15 autóját lehet letölteni az meggnem éri meg...az lenne király ha ki lehetne választani melyik 15 autót lehet letölteni😄

bertino
helyes

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Igen.Mert?

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Synit HUN
A játékod legalább eredeti?

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Akkor ezek a Fizetössek.En nem KÕ.Más nem lessz Mondjuk Ingyenes

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Pepsi Twist
shitbox

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

xbox...

bevizzoli125
megmondaná nekem valaki hogy mi az a sok diabló? vagy az xbox? ha meg pc akkor honnan?

TDUnick: bevizzoliHUN

Eisenhower
aki szeretne magának saját rendszámtáblát annak itt van leírás mit hogy:

KATT

ne szivass😄

Eisenhower
Enter a web site where Carpack is located -------> enter your TDU cd-key -------> cd-key veryfication -------> if everything's OK -------> payment site (Visa, Mastercard, Paypal) -------> you get a CODE of your payment -------> enter this CODE in a special box -------> download the carpack ( in this way each carpack has its own genuine cd-key "built in" )

na menek is tdu-zni ^.^

Eisenhower
http://diablo.tdu-central.com/

ugye ez xbox? 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Eisenhower
jobb klikk ->> kép mentése <#idiota><#hehe>

Norbi1990
AKAROM ÕKET!!!!!
Eisenhower
böngészõdben tiltsd le a képeket <#mf2><#fogmosas><#taps><#idiota><#vigyor1><#puszi>

Eisenhower

<#mf2><#mf1><#idiota><#ravasz1><#banplz><#taps><#hehe><#eplus2><#nyes>

Met
csak engem kezd zavarni ez a kurva sok kép?<#zavart1>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Eisenhower

Atti12
3 . Repülni is tud 😊

szívesen!

Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]

Eisenhower
nem is tudtam hogy az mv kétéltû 😄

V43 1105
Üdv, néhány képecske :

<#idiota>

Köszönöm a krúzt srácok 😉 ColdFire megjöhetne már az a fránya TDU-d ! 😊)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

HUNMemphis
Te Dénes a Holden Efijyt hól tuningolnád?Talált valaki olyan tuning üzlete t ahhól írták? Mert a RUF-oknak meg az Edonisnak van.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Eisenhower
van már carpack. csak nem adták még ki <#idiota><#taps>

gabi89
Vége van már a márciusnak nem na akkor meg.Szóval még hétfõn kijöhet még az is március vége...Meg az Atari-t nem úgy ismerjük mint akik pontosak 😄 lásd a patch sem akkor jött mikor kellett volna.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...