Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ne basszatok ki velem, se tdu se sg? hát van szívetek? <#mf1>

gduck
Sztem is, mert 3 büntipont lesz belõle 😞

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

trogerzsiger
Ja Pepsi twist kollega törölje sztem.

én nem kockáztatok semmit. én nem vettem meg

cicai
ezért sztem <#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas> kapsz ha észreveszik

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

ChuckyHUN
otttttapontttt...

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

[HUN]FaTaL
az exe mindenkinek ugyanaz mit kockáztatsz vele, serialt nem kértem...

http://goo.gl/gd6Zi5

nem megy a tdu. GYURCSÁNY TAKARODJ! <#mf1><#mf1><#vigyor1>

tudod hülye is lenne ha valaki feltölti, miért kockáztatna ha kifizette. a másik meg hogy mindenki vértyogott a karpakkért amig nem jelent meg, szidták az atarit hogy mikor jelenik már meg, és amikor megjelenik mi történik? alig veszi meg valaki, inkább azt várja hogy legyen egy hülye aki felteszi és ingyen élvezhesse. ezért vértyogtak?

[HUN]FaTaL
Biztos hogy el fogja fogadni de az is lehet hogy nem lesz EU-s verzió... Legalábbis a moderator szövege alapján nekem az jött le hogy õ is csak találgat és a patchbõl is csak egy féle verzió van.

bertino
ha lesz EU verzio és nem fogadja el azt a kódot, amit az US-hez kaptam tegnap, az tuti, hogy halálosan beperlem atarit bazdmeg 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

tdu Toyota
de van dani küldi gibornak õ meg megcsinálja remélem

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

[HUN]FaTaL
Mindjárt feltöltik ha mindenigaz😊

Totti: Miért is? Kódot nem kértem csak az exet.

Szerintetek lesz olyan aki megvette, és fel is tölti? Én nem hiszek benne.

ChuckyHUN
Ezt mondom tegnap este óta 😄
#45825: <#action><#puszi><#puszi><#puszi><#puszi><#puszi>

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Denes888
Akkor én meg EU-s tduval és USÁ-s megapackal tolom neten. Tök mind1. Sikerül belépnem, viszont nincs senki, és vannak rendõrök mind singleben.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

Shongi
Azért ez nem biztos:
http://forums.eu.atari.com/showthread.php?t=81496 (moderátor írta a fórumon)

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

[HUN]FaTaL
Csinálok FTP-t a gépemen ha ezen múlik😊

tdu Toyota
jah 😊<#eljen>

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

[HUN]FaTaL
Valaki töltse már fel légyszíves a Car Pack telepítõ exejet hogy mi is tudjunk vele játszani😊

ja meg a megapackot honnan lehet szedni?köszi!!magyarítást hogy lehet megcsinálni??
trogerzsiger
nemtudom, én tegnap vettem :-)

gduck
Már péntek délután is? 😊

bertino
100%ig kizárt, hogy külön EU verzio lesz, mivel patchbõl is tudtommal egy verzió volt.
ha nem így lenne, akkor én tévedtem.

jofer
Ez az egyéni rekordom, szélárnyék nélkül:

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

😄😄😄<#taps><#taps><#love11><#love11><#vigyor><#vigyor>
trogerzsiger
volt ott outside us/canada opció is

LeWyTy
<#vigyor1><#vigyor1><#ravasz1>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

ChuckyHUN
Mikor lesz már link?<#vigyor1><#vigyor1><#ravasz1>

LeWyTy

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

gduck
Sztem nem lesz másik verzió! Ahogy olvastam az ATARI fórumot, amikor kijött a carpack csak US/CANADA régióból volt megvásárolható! (Ez ismerõs mert amikor kijött a játék és 1 nap után "befagyasztották" a Digital Download verzió letöltését egy BUG miatt, akkor amikor újraindult ugyanez volt a helyzet.) Tegnap a vásárlásnál már bárhonnan elérhetõ volt! Szal ezt figyelembe véve és a carpack mûködésének feltérképezése után, nem hiszem hogy lesz még1 külön verzió belõle... (Persze ez csak személyes vélemény)

LeWyTy
nézzétek a jobbik oldalát...nektek elõbb megvolt 😄

nekem is pontez

kb 3 dollár különbséggel max. szívni fogunk...

LeWyTy
TEST DRIVE UNLIMITED szerver nem elérhetõ.Kérjük próbálja meg késõbb.<#boxer>

sziasztok honnan tudok magyarítást szedni??lécci!valami link vagy valami nagyon kéne köszike!!
trogerzsiger
Basszus ugye most nem az lesz hogy aki megvette az us verziót, az szopik, mert itt az eus olcsóbb?

LeWyTy
Engem 3perc után jah.mármint kiírt valamit és jáchattam tovább ofline

cicai
nem, csak nem látok senkit

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

cicai
Nem akarja vki feltenni a CarPack exe-jét és a játék Euro mappáját egy torrentoldalra?

és kidobott?

LeWyTy
A TS-el mivan?
És ar irc-el lessz valami?

LeWyTy
Engem elsõre.
És énse vettem.

cicai
ENGEM FELENGEDETT 3. PRÓBÁLKOZÁSRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem vettem meg a carpakkot

jofer
Megnéztem! Változott! <#rinya>

A DB_US fájlban tizenegynéhány fájl található, és pl. a menü mérete is változott! Magyarán újabb sorok kerültek bele... f*ck!

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

miért, nektek az játszás hogy kapcsolodik és 3 perc mulva senkit se látni és/vagy ledob? mert szerintem az max cigánykodás. a jáccás nállam nem ez.

Velem is ez vn.
Belépek térképen van pár ember.Rámegyek írok nekik hogy cruise meg minden 2 perc és sehol senki és kiírja hogy probálld ujra csatlakoztatni a servert
pfff

bertino
mert idioták 😊

engem elõbb összekapcsolt valakivel, bizonyítékom is van rá 😄
de sajnos 3 pec multán szétkapcsolt.

gduck
Bár nem biztos, mert az 1.66A-s pach is júliusban jött ki! A carpack fájlja is akkoriak szal lehet hogy benéztem 😞

A DB_US.bnk 642640 byte és 2007.07.02-es dátumú! Szal ha elnéztem és ez nem változott, akkor jó a magyarítás is! SRY <#worship> Vki megnézhetné, akinek nincs carpack hogy ez e a fájl mérete és dátuma!