Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeWyTy
http://youtube.com/watch?v=Ip_7M3c9IpE

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

tdu Toyota
hogy álltok gibor?

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

Ma 5-ödjére sikerült fellépnem, csatlakoztam Synitkához (remélem jól írtam). Látam a csodaszép RUF-ját (úgy nézet ki mint agy Audi<#vigyor>).Erre nemsokára rá kidobott tõlük!<#sir>Utána már nem láttam õt sehol. A map-on is kb. fél vagy egy perc telt el hogy láttam embereket, próbáltam rájuk lépni de nem tett be hozzájuk. Egy idõ után le is fagyott a játék! Remélem hamarosan tudunk majd játszani normálisan a szerveren!<#falbav><#rinya>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

gduck
Semmi köze hozzá, de a CARPACK-os verzióhoz nem jó!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Akkor egy derék ember jelentkezzen aki beválalná😊
Én még mindig azt nem értem miért írják azt hogy a carpack nélkül nem lehet játszani? én kb 1órája jöttem le és még nincs carpackem...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Szabi neked erre azt mondom h le a kallappal elõtted 😊
gduck
Akkor ezt (#45711) megcsináljátok és kész is 😊

Hát akkor jah egy probát megérne pl 1vki aki naggyon jóban vkivel elküldi a packot,és kiporbálja és akkor mi is tudjuk h megy és nem csak reménykedünk.
Gaben17
törjétek csak törjétek,atari meg legalább be*pja .hiába dolgoztak<#mf1> ya és néha felenged,és van magyarosítás szal TUTI nem amiatt van!! ahelyett hogy szídjátok inkább köszönjétek meg annak aki dolgozott rajta!!

Spirit of Perfomance Koenigsegg

Pepsi Twist
igen? akkor valahonnan le kéne tölteni 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Gaben17
nekem nincs packom de sikerült csatlakozni,kár hogy nem láttam senkit<#vigyor> AtAriii<#mf1><#mf1><#mf1><#gun><#violent><#bdead>

amúgy sok helyen olvastam, hogy a carpack az eredeti dvd szériálal is megy..

kb 2 hete játszok magyar TDU-val, szal ne mondja nekem senki hogy nemtud csatlakozni a szerverre a magyarítás miatt.............

ennyi. rákényszeritenek hogy megvedd a pakkot. én nem fogom ha nem megy rendesen. mondom zsido az atari <#violent>

Versace21
Jah,csak olyan két értelmûven értettem<#hehe>

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

gduck
RÁJÖTTEM!

Elfogyott az Atari pénze és ezért csökkentett kapacitással mennek a szerverek! Erre kiadták a már tavaly júliusban elkészített carpackot, hogy tovább tudják finanszírozni!

<#taps><#wilting><#banplz>

versace ha megnézed látod h nem neked irtam csabi: nekem meg most primán megy ugyhogy bocs, neked szopoka nyaloka, és amugy se a pack miatt van ez a szerver halás hanem mert hamarabb került ki a pack mint ahogy számitottak rá és nem állitották be a szervereket....

bertino
ez csak pánikkeltés 😊
valami jobb indokot találjatok.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

én tok jáccanmi minden baj nélkül, pack meg minden magyarításos hülyeség nélköül

talán mert nem eu verzsön. meg mert szar az egész. szopoka nyaloka van.

Versace21
Nah ha akarom,megveszem,enm kellcumizgatni engem.Kicsit olvasd át amit irtam,nem az hogy ma nem tok,hanem már 3NAPJA,akkor meg hol a f*szomnba volt a packod????

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

gduck
A magyarosítás két fájlt változtat meg: a szöveg és a GPS fájlt! A szöveg fájlt felülírja a carpack, ezért CARPACK UTÁN NE RAKJÁTOK FEL A MAGYAROSÍTÁST! (Ha elõtte fennt volt nem baj, mert úgyis felülíródik!) A GPS fájl maradhat magyar!

UI: A csatlakozási hibát nem a magyarosítás okozza! A csatlakozási hiba oka meg lehet hogy szervertúlterheltség!

sztem csak pont akkor szart be az egész. nemhinném hogy a magyarositással van gond

1 olyan ember se bírja felfogni aki nem vette meg a pack-ot h az se tud játszani aki megvette?

Versace21
Hát nem tom,lehet,csak az a fura,hogy játszottam vele,és lejõttem megnézni,hogy a lesz e valami tali mostanába{kb 3napja}és láttam a magyarositast,kiléptem a game-bõlk,kicséltem a fájlokat magyarra,és azután már nem tudtam csatizni<#falbav>

engem a klubba be se enged. legalább a térképen látok embereket, de nem tom oda rakni magamat. ja amugy én mért látom ugy az embereknél h Car not downloaded, holott nekem is megvan a pack

én nem szedtem le semmi magyarositást, meg semmi faszságot, és mégse megy. szar a szerver, szar az atari, nem kötelezõ a carpack, de nélküle nem jácchacc online, ennyi az atari. szar zsidó geci.

Versace21
Velem is ez van,miota leszedtem a magyaraositast,kb 3napja,azota nem birok csatlakozni,és 3napja még nem volt tulterheve az a g*cis szerver<#boxer>

Versace21
Meg a magyarositásos link is

mert beszopta a nép. nesztek fucktari

gduck
Úgy látszik, csak véletlen volt, mert most se sikerül csatlakozni :S

Le lett törölve a carpackos link.
Miért?

jofer
Már kezdtem aggódni, ha belépek a klubba minden barátom piros, ha rájuk kattintok, akkor kiírja, hogy "õ sohasem játszott még online"! Nálatok is így van?

Viszont ragára is ezt írja ki, aki megvette a carpackot...

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

gduck
Nekem a radial.cdb-t kellett kitörölnöm és egybõl csatlakozott! A játékkal nincs baj, de mondjuk nekem eleve DigitalDownload-os az alap játék is 😄

bertino
"Also if this is an accidental release then it's likely the servers won't be setup correctly yet"

ki is van emelve.

ugyanugy jó az eu verzioval, csak a szervereket még nem készítették fel ekkora rohamra

bertino
atari forumon van kint, de sztem nincs alapja ennek a dolognak.

ja látom a többieket csak már megint összehalta magát a szerver és megint offline-ba vok

ja magyar verzió, akkor még egy fél év. asszem atari dugja fel a seggébe a fasszopó test drájvját. atarai véletlenül nem zsidó kézben van hogy ilyen férgek? 😮

Az Atari EU hivatalos TDU forumáról.
Link: Note about Megapack
ha jól értem, akkor az a lényeg, hogy ez csak az amcsi verziókkal jó, ami a fejlécben van Car Pack link, és az európai játék kiadáshoz, lesz egy európai autó csomag, ami olcsóbb, gyorsabban lehet tölteni, és jobban mükszik az eredeti Magyar kiadással...

már csak az a kérdés, hogy honann szedte DeenQa, ezt a szöveget 😄

Hát ez várható volt. Asszem megfogadom kaniel tanácsát és megvárom az európai kiadású car-packot.
az mit jelent? nem tudok angolul

pontosan.

bertino
valaki fordítsa le pontosan, mert remélem rosszul értettem.

más: aki megvette a carpack-ot, annak látszanak online a többiek ?
hiába kattintok r bárkire, egyszerûen nem kapcsol össze, hogy száradjanak el...

engem az érdekelne, hogyha megveszem, akkor letölthetek egy exét, kapok egy szériált ímélben,felteszem az exét, beírom a szériált, és már játszatok is az új gépekkel ?

It looks like, for whatever reason, the Megapack can be found at the US Atari digital download site. We moderators weren't told about this and as far as we know there will be an EU download service available at some point. If you want to take a punt on the US one then bear in mind that it does cost a bit more and has more restrictive conditions on how long you can download it for etc. than a likely EU service. Also if this is an accidental release then it's likely the servers won't be setup correctly yet. As far as I can tell there aren't any terms and conditions on the US site restricting it to the US only (though they might be hiding somewhere).

Importantly though, by buying the US product you must accept that customer support for that product is provided by the US distributor, not Atari EU. Likewise these forums are only for discussion relating to Atari EU products.

Personally, I would wait for the EU release, as it's both cheaper, has better download terms, and it's more likely that it'll behave better with your EU game.

na skacok, ki az aki megvette a carpackot? mert találtam ma bankot ami nyitva, azt kellene tudni hogy bankártya szám kell e vagy ilyesmi, mert számlát tudok csinálni ma, pénz is rajta lenne, és ha ennyi elég akkor megvenném a pakkot, meg mégegyet amn megosztoztok 😄 csak az a baj hogy hiába nyitok ma számlát, kártya ma nemigen lesz kész

Gaben17
engem kb tegnap délben.azóta nem<#duma>