Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem dombornyomott, viszont van Visa Electro jel 😊

milk41
ja most látom hogy a +-on van Visa jel meg dombornyomott

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

milk41
igen?akkor jó lenne ha bemennék az új kártyámért...mert nekem már lassan 2éve lehetne már +-om

milk41
paypal sem fogadja el a kártyát...tehát az kamu hogy a gyerek megvette juniorral a carpacket

OTP Junior+ al lehet neten vásárolgatni..

ChuckyHUN
én csak singleben akarom kiprobálni crckd keyyel...

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

[HUN]FaTaL
Nem biztos mert ennyire nem lehetnek hülyék, szerintem online is ellenõrzi a kulcsot, de próba szerencse.

http://goo.gl/gd6Zi5

autólista

ahol az van hogy PC, és DLP azok az új autók 😊

milk41
bizonyíték hogy OTP Juniorral nem lehet megvenni a carpacket:
This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.

csak nem akkora huék... (bár hátha xD)

IvanovicsTech
Bocs a kérdésért de vissza olvastam de nem találtam a kérdéseimre a választ,remélem valaki tud majd válaszolni.
Milyen autók vannak a car pack-ben, menyibe kerül, hogyan lehet hozzájutni?

Mercedes CLK 270

Pepsi Twist
jah azt próbáld már ki 😄 mert ha elfogadja az eredeti kulcsot akkor nyert ügyünk van 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

[HUN]FaTaL
Ha viszont nem megy a szerver akkor egyelõre csak singleben tudom letesztelni hogy elfogadja e a carpack a normal kulcsot.

azzal még semmire se mennél..

szabod
Ok, reméljük sikerül vhogyan megcsinálni. De mondjuk azt nem lehetne megoldani hogy akinek megvan a pack kiszedi a kocsik fájljait és felrakja valahová?

Mente et Malleo

Pepsi Twist
<#wow1><#hamm>

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

kiadták az autó csomagot az amcsiknak, erre összeomlott a szerver...

cicai
ok

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

[HUN]FaTaL
Nah mivel winreinstall volt újra kell húznom a tdut mert kiírja hogy nincs fent a gépemen. Úgyhogy most teszt következik, elõbb warez keyyel singleben aztán legallal multiban😊

ChuckyHUN
várj...

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Versace21
Sikertelen kapcsolódás a Test drive szerverére.ellenõrizd a hálózati állapotod,és probálkozz ujra..Ezt irja már napok ota,mi a geccet csináljak vele??

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

jofer
Most akkor azok a rossz fiúk, akik megvették a csomagot? Amikor a kártyámról szedte le a pénzt, akkor nem nyekergett, hogy te k*cs*g európai vagy, te nem vagy jogosult! Ez mekkora LOL!!!

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

megy a pánikkeltés 😄

Majd meglátjuk 😊
Igazából én sem tudom. Olvasgattam a hivatalos fórumot, de nem találtam semmit. Lehet, hogy ez az egész csak jogi dolog, tehát ahogy Te gondolod nem segítenek. De az is lehet, hogy mondjuk eu-s szerverre nem enged US packkal a késöbbiekben.

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

milk41

ChuckyHUN
Tehát aki EUra tesz US carpackot annak nem tudnak segíteni???

milk41
én tudtam csatlakozni a magyarosítással is a szerverre

Nohab
Cserébe nekünk vennünk kell neked egy Lámbót. Kitaláltam?
Srácok nem tudom ez mennyire igaz és mit takar, de azért olvassátok el:
http://forums.eu.atari.com/showthread.php?t=80081&page=72&pp=30

a 2156-os hozzászólás a lényeges.

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

szted hol nem szarom le ha büntetnek vagy törölnek? <#action>

itt nézdmeg válaszd ki a bankot, keresd meg a kártyád és kiirja hogy tudsz-e neten vásárolni vele,vagy nem.Remélem tuttam segiteni!Üdv
mrmilan
Faszom, ez a letöltés kicsit bonyolult.
Maestro-val nem is lehet jó?
Én fizetek, csak legyen egyértelmûbb.
Ha fel sikerül valahogy tenni a packot, akkor újrakezdem a játékot...

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

tdu Toyota
gyerünk fatal és pesze dani és gibor 😊 csaktán jó lesz

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

cicai
REMÉNYKEDÜNK!!!!<#worship>

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

szabod
Én már 10 óra óta fenn vagyok és játszom (kell pénz a kocsikra majd) és nincs meg a carpack. Viszont azt vettem észre hogy törölték a rankings-ot és mindig nyávog egy ilyen üzenettel: "TDU servers not availbe, please try again later" erre yomok egy Ok-t és nem csinál semmit, játszhatok tovább, nem dob ki. Valamit viszont babrálnak vele mert vannak rendõrök is!!? (online champion szinnél)

Mente et Malleo

Végre egy derék ember aki nagyon rendes én megköszönném mindenki nevében is.Fatal rajtad a világszeme hajrá😊
[HUN]FaTaL
Köszi szépen.

Srácok: Nálam van az exe de most dógozni kell, délután kipróbálom hogy megy e és mindenképpen írok.

LeWyTy
Amúgy ez a véleményem:
Az atari péz szûkében van.Nem tudják támogatni a szervert.De emennek pápai tanácshoz...egy darabig eltart amig a Jenõ hivatal elintézik a papírokat hogy megkapják a cigánkõccsönt.
Egyebet nemtudok mondani<#vigyor4>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
JÁCCUNK! már!
Addig se unatkozunk.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

ChuckyHUN
<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

LeWyTy
Te de<#lama> vagy!
Azé akarják törölni hogy nekapj büntetést.<#buck>

Nem tudom mit agonizáltok gyerekek, még javában hegesztgetik a szervereket, majd hétfõ estétõl szerintem helyre áll minden. Kár itt verni a nyálat feleslegesen, meg hisztériázni.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

nincs, és valszeg nem is lesz !!

tényleg lécci valaki megapack,car pack,magyarítás!!!!!merre van?
Carpack link égjen ne a lelked!😄😄
HTS s3rg1nh00
attól nem lesz hamarabb,sõt szerintem még 1 ideig nem lesz...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

én minden ezred másodpercben tegnap óta 😄😄 remény az remény😊a siker az siker😉
ChuckyHUN
kb 15 másodpercenként frissítem a fórumot, hogy legyen már link😄

ChuckyHUN
xDxD