Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU Nick : [HUN]Log1 1995 Audi A4 1.8T 20v 150Le
csak hát tudjátok, magyarországon beszélt nyelv a helytelen magyar 😄
Virtual SimRacing
Én is gondolkodtam, hogy meg lehetne oldani folytatásként a dolgot.
Ki lehetne jelölni 5 kocsit, amit viszel magaddal. Az egyikkel elgurulsz Perl-i kikötõig, -átvezetõ videó,- és megérkezel a TDU2-be. Ingatlaniroda, házvétel, (pénz marad!) és nem pénzt, hanem hajójegyeket lehetne nyerni a versenyeken a kocsik számára, vagy persze ha akarod, akkor pénzt, és vásárolgatod a kocsikat. És, (akiknek telepítve van a TDU) azoknak legyen átjárás a kikötõn keresztül.
Mondjuk, ez úgysem így lessz, de nem volna rossz ötlet. (szerintem)
http://www.freetvmaci.info/
De remélem rátesznek egy lapátra. HC mod legyen szimulátorosabb szerintem.
Jó lenne ha az autókat meg kellene tankolni, vagyis lenne fogyasztás, valamint köszösödna is, így a benzinkutak és az autómosoknak is lenne értelme :-)
Azt olvastam valahol hogy lesz északai is valamint az idõjárás is változni fog, igy esõ viharok is elõfordulhatnak majd a TDU2-be, de sehol nem mondták el hogy mikor fogják kiadni, ugye idén március volt az egyik idõpont, de semmi hir, áprilisbe nyilatkozták azt hogy lesz, de nem árulnak el többet róla. Amikor a TDU jött akkor már jóval elõtte láthatunk videokat a játékról, de most még ez sincs, szólva szerintem idén még nem lesz TDU2 :-( pedig már egy Q7-es elkéne a háznál 😄
Virtual SimRacing
Carlos: Pontosan a Carpack az amit írsz, és melyet a banner alatti linken is el tudsz érni.
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
Þór vígi þessi rúnar
Meg mégtöbb autó...egyébknét azon gondolkoztam hogha a szigetet meghagynák és a meleltte lévõ két nagy szigetet még belezsúfolnák akkor úgy fainul kijönne még a játék nem? 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Xbox Live: Lunatic HUN
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
"Motor - sg.hu" néven
elnézést de most csak a motorosoknak kedvezek evvel, aki utálja/nem tudja kezelni a motort, az kimarad, lemarad...😉
25.3 km száguldás, közepesen erõs forgalomban
pernus-t kell szidni, még õ mutatta meg a pályát... 😉
Az 1.66A patch akkor most kell, vagy nem? (láttam mindkettõre érvet).
Þór vígi þessi rúnar
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
A Warez kérdések a topikban tiltottak! Ott az off, spam topik linkje... Használd.
Egyébként, bár ezt nem halottam még, de warez hibának tünik. Egyszerü, ne netezz, ha ezzel játszol....
A radialeng pedig töröl, egy a játék által rosszul kezelt fájl-t.
http://www.freetvmaci.info/
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
A banner alatti radialeng mit csinál pontosan a játékkal?
Nekem befagy a játék, amikor ki akarok lépni a házból és ment a game.
Ez csak akkor van, ha fel vagyok netre kapcsolódva (pl. töltök vmit)
Igen wrz, de mountolt image nem crak.exe.<#lookaround>#lookaround>
TDU2: HUNPalika WOT : Stelelmaster67
De tegnap kipróbáltam online a GRID demót, ahol is, 9 versenytársam volt, és egyáltalán nem volt semmi lagg sem verseny alatt. Ráadásul abba még a kocsik törnek is, de jó, azt biztos a gépem számolja, mármint a töréseket, mert azért ha az is sávszélen menne, akkor már bizony ott is erõs lagg volna.
Szóval csak annyit akartam, hogy lehetséges lenne vajon a TDU-ban is, hogy játszhassak rendesen ezzel az ócska netemmel, ha pl jobb volna a játék net kódja, vagy nem tudom, lehet, hogy a szerver (is) hibás ebben.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
off, este tali?! mind1 milyen autó, mind1 milyen kategória, egy kikötés:
CSAK spyder, roadster, stb lehet, vagyis csak és kizárólag nyitott tetõs autóval lehet jönni !
Helyszín:
a térkép jobb alsó részén, közvetlenül a víz mellett, a "British Parts"-nál Kaiona Beach-en, vagyis az angol autók tuning mûhelyénél,
térkép
Idõpont: 22:00
Lamborghini Reventon

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
A versenybe belépés után:
Online Prefs.
Azon belül:
Private session
utána beírni a jelszót : esghu
Confirm
Utána custom match azon belül: non ranked match
Találkozás kint, ne lépjetek be addig amig nem gyûlûnk össze, akkor én belépek és megcsinálom a versenyt, amit a non ranked-en belül látni fogtok.
(remélem érthetõ volt 😊 )
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Találkozás itt:
B-kat. os autóval kezdünk.
Jelszavas verseny lesz, jelszo: esghu
<#szomoru1>#szomoru1>
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
Legközelebb dobjatok meg egy privivel "buli" elõtt .. köszönöm<#worship>#worship>
Végre a három klubalapító megint együtt nyomulhatott egy keveset.
RAGA!
Neked utólag is jó éjt, mert eltúntél, így elköszönni nem tudtam.
De ezt itt most pótolom.
A holnapi versenyre nem biztos hogy tudok jönni, de szeretnék!!!
Sziasztok.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
hátha valaki tud mondani vmi okosat... Anno amikor megjelent a játék, MOMO Racing kormányom volt, azzal toltam egy ideig, és teljesen elégedett voltam a FFB színvonalával. Közben volt egy uninstall meg egy kormánycsere G25-re. Most újra felraktam, hogy kipróbáljam az új kormánnyal, de valahogy nem az igazi. Pontatlan, "lötyögõs" a kormányzás, és mintha csak a FFB effektek egy része mûködne, gyakorlatilag csak az ütközéseknél van valami, sem a járdán, sem a rázókövön, sem fékezésnél nem nagyon ficánkol.
Minden más játékkal jó a kormány (GTR2, Race07, rFactor, M3 Challenge), szóval nem azzal van gond. Ha valakinek van tippje, elõre is thx! 😉
Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller