Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rámférne vmi nyugis krúzolás...van mostanában ilyesmi? v csináljunk?<#vigyor2>

TDU Nick : [HUN]Log1 1995 Audi A4 1.8T 20v 150Le

gviski
köszösödna = koszosodna
csak hát tudjátok, magyarországon beszélt nyelv a helytelen magyar 😄

Virtual SimRacing

Dante73
Nem tudok róla, hogy csõdbe ment volna, bár ez nem jelent semmit. Viszont a TDU-ért már az Infogrames a felelõs, megvették a jogot. (Atari leányválalata amúgy) és ha minden igaz, jövõre jön.
Én is gondolkodtam, hogy meg lehetne oldani folytatásként a dolgot.
Ki lehetne jelölni 5 kocsit, amit viszel magaddal. Az egyikkel elgurulsz Perl-i kikötõig, -átvezetõ videó,- és megérkezel a TDU2-be. Ingatlaniroda, házvétel, (pénz marad!) és nem pénzt, hanem hajójegyeket lehetne nyerni a versenyeken a kocsik számára, vagy persze ha akarod, akkor pénzt, és vásárolgatod a kocsikat. És, (akiknek telepítve van a TDU) azoknak legyen átjárás a kikötõn keresztül.
Mondjuk, ez úgysem így lessz, de nem volna rossz ötlet. (szerintem)

http://www.freetvmaci.info/

gviski
Remélem lesz TDU2 és végre lesznek Luxus terepjárok állitólag.

De remélem rátesznek egy lapátra. HC mod legyen szimulátorosabb szerintem.
Jó lenne ha az autókat meg kellene tankolni, vagyis lenne fogyasztás, valamint köszösödna is, így a benzinkutak és az autómosoknak is lenne értelme :-)
Azt olvastam valahol hogy lesz északai is valamint az idõjárás is változni fog, igy esõ viharok is elõfordulhatnak majd a TDU2-be, de sehol nem mondták el hogy mikor fogják kiadni, ugye idén március volt az egyik idõpont, de semmi hir, áprilisbe nyilatkozták azt hogy lesz, de nem árulnak el többet róla. Amikor a TDU jött akkor már jóval elõtte láthatunk videokat a játékról, de most még ez sincs, szólva szerintem idén még nem lesz TDU2 :-( pedig már egy Q7-es elkéne a háznál 😄

Virtual SimRacing

Carlos
Köszönöm!

Þór vígi þessi rúnar

Az Atari, mint név tényleg megszûnt, de a cég nem. Az Infrogames ,aki az Atari fõ részvényese volt, megvette a céget. Azaz a két cég egyesült.

Carlos: Pontosan a Carpack az amit írsz, és melyet a banner alatti linken is el tudsz érni.

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

Carlos
A car pack az a 15 eurós Ultimate MegPack ami a hivatalos oldalon is van, vagy valami más?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Köszi!

Þór vígi þessi rúnar

Attila889
én is nagyon örülnék a TDU2-nek...bár ahoz meg tuti minimum Shader Pixel 3-as kártya kéne :S
Meg mégtöbb autó...egyébknét azon gondolkoztam hogha a szigetet meghagynák és a meleltte lévõ két nagy szigetet még belezsúfolnák akkor úgy fainul kijönne még a játék nem? 😊

Pepsi Twist
csak lesz már 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Attila889
szerintem nem is lesz TDU2 mert elméletielg az Atari megszünt nem?Ppénzhiányuk volt.....vagy én olvastam baromságot? 😄

gviski
TDU2-rõl lehet már valamit tudni?

Virtual SimRacing

Pepsi Twist
hát 😄 jó lett volna 😄

[HUN]FaTaL
Azért TDUban egy picit több dolgot és nagyobb területet számol a neted. Pl. a forgalmat szinkronizálja, ami szerintem nem lehet egyszerû. Meg ugye a szerver is valahol nyugaton van nem a szomszédban. Sok ember azért laggol mert messze van, pl. oroszok stb.

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
benne van igen, meg a két plusz autó is amit a patch adott

cicai
az lett volna furcsa ha otthagyod õketXD

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Lunatic83
azt nem tudom h benne van e, de a pack megoldja pl. a Radialeng problémát...

Xbox Live: Lunatic HUN

Szerintem is jobb feltenni a patch-et, azt hiszem például a mentési problémákat ez oldja meg. Úgy tudom, ha a carpackot felteszed, akkor abban benne van az 1.66 patch is. Legalábbis a hivatalos fórumon régebben azt olvastam.

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

Lunatic83
én mellette szavazok, ugyanúgy mint a car pack mellett - már már azt is mondhatnám. kötelezõ feltenni

Lunatic83
Feltöltöttem egy motoros versenyt a Drive-In-be

"Motor - sg.hu" néven

elnézést de most csak a motorosoknak kedvezek evvel, aki utálja/nem tudja kezelni a motort, az kimarad, lemarad...😉

25.3 km száguldás, közepesen erõs forgalomban

pernus-t kell szidni, még õ mutatta meg a pályát... 😉

Carlos
Olvasgattam itt a topikot és lenne egy kérdésem.
Az 1.66A patch akkor most kell, vagy nem? (láttam mindkettõre érvet).

Þór vígi þessi rúnar

Zomil
amugy nem tudtok vmi jó kis knight rider-es kitt módot a firebird-re? 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Mikiller
Amúgy ha töröl egy file-t az nem okoz nagyobb bajt a game-nek, mint, hogy mountolt image-t használok és a játék file-ai érintetlenek?

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Mikiller
Jajj vazz, ebben mi volt a wrz? Kérdeztem vmit és csak megemlítettem, hogy azt használok.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Dante73
Látom, Te sem tudsz olvasni....
A Warez kérdések a topikban tiltottak! Ott az off, spam topik linkje... Használd.
Egyébként, bár ezt nem halottam még, de warez hibának tünik. Egyszerü, ne netezz, ha ezzel játszol....
A radialeng pedig töröl, egy a játék által rosszul kezelt fájl-t.

http://www.freetvmaci.info/

Szasza20
Ott leszek szerintem!

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

Mikiller
Hi!
A banner alatti radialeng mit csinál pontosan a játékkal?
Nekem befagy a játék, amikor ki akarok lépni a házból és ment a game.
Ez csak akkor van, ha fel vagyok netre kapcsolódva (pl. töltök vmit)
Igen wrz, de mountolt image nem crak.exe.<#lookaround>

Talán majd a TDU2-ben...

TDU2: HUNPalika WOT : Stelelmaster67

Gaben17
nekem a murcielago yobban tetszik,ez ez már kb ûrhajó xD

Spirit of Perfomance Koenigsegg

SimaSuna
remélem a következõ Mischief-ben tesztelik már 😄
fery02
De jó nektek, olvasgatom a hsz-okat, találkozó ekkor, találkozó akkor. 😊 De szívesen mennék én is rájuk, csak úgy tûnik, hogy a netem 15 k-s feltöltése nem elég játékra, ugyanis a TDU-ban, ha pl 2-3 ember van velem egy layer-be, akkor már elkezd laggolni a játék.
De tegnap kipróbáltam online a GRID demót, ahol is, 9 versenytársam volt, és egyáltalán nem volt semmi lagg sem verseny alatt. Ráadásul abba még a kocsik törnek is, de jó, azt biztos a gépem számolja, mármint a töréseket, mert azért ha az is sávszélen menne, akkor már bizony ott is erõs lagg volna.
Szóval csak annyit akartam, hogy lehetséges lenne vajon a TDU-ban is, hogy játszhassak rendesen ezzel az ócska netemmel, ha pl jobb volna a játék net kódja, vagy nem tudom, lehet, hogy a szerver (is) hibás ebben.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

DJ Skyline
én nem ájultam el tõle, Miura, Diablo, Countach, ezek nekem nálam messze szebbek

Lunatic83

off, este tali?! mind1 milyen autó, mind1 milyen kategória, egy kikötés:
CSAK spyder, roadster, stb lehet, vagyis csak és kizárólag nyitott tetõs autóval lehet jönni !
Helyszín:
a térkép jobb alsó részén, közvetlenül a víz mellett, a "British Parts"-nál Kaiona Beach-en, vagyis az angol autók tuning mûhelyénél,
térkép

Idõpont: 22:00

Lunatic83

Szasza20
Bocs az OFF-ért de azért reménykedem hogy viszontlátjuk ezt a veszedelmet a TDU-ban! 1.6 millió $ az új ára! Nagyon Brutális szerintem!

Lamborghini Reventon

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

DJ Skyline
bár már 1531x kilett tárgyalva gondolom, de hogyan tudok egy nem fényezhezõ autót fényezhetõvé tenni? konkrétan az F40-et szeretném lefesteni más színûre ^.^ meg ez a felni csere-bere is érdekelne. köszi

Aki még nem ment multiverseny annak:
A versenybe belépés után:
Online Prefs.
Azon belül:
Private session
utána beírni a jelszót : esghu
Confirm
Utána custom match azon belül: non ranked match

Találkozás kint, ne lépjetek be addig amig nem gyûlûnk össze, akkor én belépek és megcsinálom a versenyt, amit a non ranked-en belül látni fogtok.
(remélem érthetõ volt 😊 )

V43 1105
Vettem fõnök, ott leszek most viszon alvás jóéjt nektek ! <#integet2>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Holnap este 9kor klubverseny (nem csak klubtagok jöhetnek).
Találkozás itt:

B-kat. os autóval kezdünk.
Jelszavas verseny lesz, jelszo: esghu

Pepsi Twist
lol ilyenen 1x én is voltam csak sokkal kisebb volt 😄 megyek 130al pályán aztán 1 360modena meg 1 lambo murci dudálnak meg villognak hogy engedjem el õket 😄 na most én inkább le padlóztam és 240nél megelégelték hogy tötymörgök és kivágtak a leállósávba és úgy le elõztek mintha álltam volna...

<#szomoru1>

V43 1105
Nagyon szépen köszönöm <#puszi>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

mrmilan
Neked is az elsõk között szólunk, ha "szervezett bûnözés" lesz.<#vigyor>

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

mrmilan
Spontán volt a dolog, tök véletlenül mindenki fent volt.

V43 1105
Basszameg, lemaradtam mért nem tudtam én errõl ? <#falbav><#rinya>

Legközelebb dobjatok meg egy privivel "buli" elõtt .. köszönöm<#worship>

mrmilan
Jó kis krúz jött össze ma estére.
Végre a három klubalapító megint együtt nyomulhatott egy keveset.
RAGA!
Neked utólag is jó éjt, mert eltúntél, így elköszönni nem tudtam.
De ezt itt most pótolom.
A holnapi versenyre nem biztos hogy tudok jönni, de szeretnék!!!
Sziasztok.

[HUN]FaTaL
Fasza videó😊 F355, F50, Diablo 😞 Elviselném a játékban õket😄

gduck
#6619-ben leírtam 😉

UI: Ezek a képek kerültek be anno a GameStarba is! BEBEEEE <#nyes>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

cicai
Egy kis OFF

Ferrari Vs. Lamborghini
A LEgjobb vidi szvsz^^

ON

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Yeltzin
hali!

hátha valaki tud mondani vmi okosat... Anno amikor megjelent a játék, MOMO Racing kormányom volt, azzal toltam egy ideig, és teljesen elégedett voltam a FFB színvonalával. Közben volt egy uninstall meg egy kormánycsere G25-re. Most újra felraktam, hogy kipróbáljam az új kormánnyal, de valahogy nem az igazi. Pontatlan, "lötyögõs" a kormányzás, és mintha csak a FFB effektek egy része mûködne, gyakorlatilag csak az ütközéseknél van valami, sem a járdán, sem a rázókövön, sem fékezésnél nem nagyon ficánkol.

Minden más játékkal jó a kormány (GTR2, Race07, rFactor, M3 Challenge), szóval nem azzal van gond. Ha valakinek van tippje, elõre is thx! 😉

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

V43 1105
Csoli nincs itt, de ezt Te is tudod szerintem 😛 Fundyka meg lusta .. <#hehe>