Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Raga, Pupi, Speed köszi a versenyeket. Nagyon jót mentünk, jó kis pályákat választott Raga. Kár, hogy a többi klubtag + sg-s nem jött. Remélem a jövõ héten megemberelitek magatokat és csütörtökön találkozunk.

Mégegyszer köszönöm mindenkinek. <#eljen>

Jó éjt srácok.

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

trogerzsiger
Na jó a verseny, raga, limi, teddy!! legyen máskor is!

Lunatic83
nem kell sietned, megvárlak...

Xbox Live: Lunatic HUN

Szasza20
22:15 fele csatlakozok!

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

Carlos
No, egy kis észrevétel...
Feltettem az 1.66a patchet és a játék fagyogat. A Radialeng-et ha elindítom, az esetek 99%-ban 215K fölötti értéken törlöm a file-t.
A patch-nek nem ezt a hibát kellett volna kijavítania?
(micsinál ez a file amúgy amit törölni kell? Miért dumpol bele a játék?)

Köszi a válaszokat!

Þór vígi þessi rúnar

Lunatic83

mind1 milyen autó, mind1 milyen kategória, egy kikötés:
CSAK spyder, roadster, stb lehet, vagyis csak és kizárólag nyitott tetõs autóval lehet jönni !
Helyszín:
a térkép jobb alsó részén, közvetlenül a víz mellett, a "British Parts"-nál Kaiona Beach-en, vagyis az angol autók tuning mûhelyénél,
Idõpont: 22:00

Xbox Live: Lunatic HUN

Yeltzin
szerintem 300 fölött már a leszorítóerõ van fölényben, a tömeg már nem nagyon számít...

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

HTS s3rg1nh00
azért,mert egy 2 tonnás vadállat az SL merci
(btw,a Brabus S V12 S is 2 tonna,csak a limitert eltávolítva 340-ig megy-azért csak addig,mert égen-földön nincs gumi,ami többet bír egy ilyen nehéz autó alatt...)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

trogerzsiger
Én egy teddy beart találtam de.. eltünt.

én se találom és be se dob titeket pedig 10 perce ugrélok rátok

TDU 2 nick: SpeedHUN

trogerzsiger
jleszuó beirva, de nem találom a versenyt.

várunk 10 percet.
V43 1105
Nem enged fel a szeró 😞

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Versenyre gyülekezõ. 9kor jelszo: esghu
trogerzsiger
ÕÕ izé volt ilyen ciber izé pályázat, ahol lehet pályázni ötletekkel pc játék kategóriában, próbát megér nem?^^

cicai
EZT neked Victor😄

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

[HUN]FaTaL
A merci azért 250 mert a porschekat és a sportautókat kivéve az összes német autó 250nél blokkol a valóságban is. A legnagyobb opel és az audik sem mennek többet.

http://goo.gl/gd6Zi5

cicai
ja, csodálom h nem csítereztél😄

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

milk41
nekem már 0.03 is...lényeg hogy valaki belédszáguldjon vagy elõröl vagy hátulról

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

cicai
Na ezt döntsétek meg😄

Köszi, így megy. Viszont a lista így sem él 😞

Próbáld meg úgy, hogy bejelentkezel a fórumra. Ha nem vagy bejelentkezve, nem mûködik a link!

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

neketek sem müködik a játékosok listája meg az off topic link? nekem azt írja hogy az oldal nem található 😞

Yeltzin
Mondjuk gondolom nem végsebesség alapján határozták meg a kategóriákat. Azt nem sok helyen tudod tartósan kihasználni, de egy jól fékezõ és kanyarodó autó mindenhol nyerõ lehet.

Yeltzin
Az tény, hogy a kategóriák bután vannak megcsinálva. Lásd F575 vs F430, az elõbbit a GT bajnokságra fejlesztették az 550 alapján, utóbbi utcai autó, ami az 575 közelébe sem ér, GT-ben is egy kategóriával lejjebb szerepel, TDU-ban viszont fordított a helyzet. Ez van...

sry a Scaglietti-re gondoltam
Igaz csináltam pár motoros videót, de ettõl még nem igazán vagyok motoros. De ma mégis megvettem a MegaPacos motort és gondoltam letesztelem Lunatic versenyén. És jelentem bevált. Sikerült új rekordot felállítanom.
Íme 2 kép:

mondható bugnak sztem. tették volna le D be oszt cs
az ok😊 csak a Lamborhini Gallardo is C kat.(340kmh) és az meg úgymegy, h ihaj. Csak érdekesnek tartom. Jó ok, h cabrio is ráadásul de attól még mehetne 300al az is hogy ha már C kat.
Yeltzin
Errõl beszélek, ez nem véletlen és nem is hiba. A legtöbb gyártó, ha nem supercarról van szó, 250-nél húzza meg a határt, mert ahhoz még viszonylag elérhetõ pénzekért tudják adni a technológiát. A Ferrarinál meg nem a lóerõkért fizetsz (hisz azt relatíve könnyû produkálni), hanem az anyagokért és a speciális gyártósorért amiknek köszönhetõen 320-nál sem halsz meg, és még le is tudsz fékezni, ha jön a kanyar 😊

Szerintem egy "utcai" autót eleve szélcsatornában sem tesztelnek 250 fölött, így megjósolhatatlan, mi történik ha mégis átléped a határt.

250ig úgy húz mnt a xar de aztán érezhetõen le blokkol mint vmi idióta ekis agybeteg
Yeltzin
A teljesítmény és a végsebesség nincs szoros összefüggésben. Az alkatrészek anyagminõsége és a karosszéria tervezése meghatároz egy ésszerû maximális sebességet, amihez a váltót igazítják. Ha ennél hosszabb áttétellel menne, szétesne az egész (csapágyak, tárcsák megsülnek, nem várt vibráció lépne fel stb) vagy más kellemetlen következményei lennének a túl nagy sebességnek.
A TDU tuningja szó szerint tuning, nem átalakítás. Kb. ugyanennyit érsz el, ha itthon elviszed az autódat "megpöcköltetni".

gabi89
Hát az biztos felkéne minket venni az Atarihoz (akarom mondani Infogrames)
és olyan játékot csinálnánk a mi ötleteinkbõl 😊

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

néme garázsbeli teendõkel bõvíthetnék Pl: gumicsere,felni akkor az elgázolt macska beleit leszedni a gumiról lemosni....
Atti12
ilyen játék +3 as kategóriában sosem lesz.. sajnos 😞

Norbi1990
Már csak az hiányozna, hogy minden indulás elõtt ellenõrizni kéne a kocsi állapotát,lámpákat,gumikat <#vigyor><#idiota>
jaja és kinek mennyi olaja lenne a saját olajkútjában otthon a kertben és ezalapján is lehetne látni kinek van több zsje. aztán ezeket ugyanúgy trade elni mint a jármûveket 6 dodó lenne egy liter gázolaj/benzin 😮
Pepsi Twist
jah mindig lenne online tag akinek kéne berzin 😄 te meg elviszed neki jópézé 😄 lenne olyan mint a drive in csak ez üzemanyagosba...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

a benzin transzport jó online mission lenne 😄 mint a csomagos feledatok a singleben csak épp benzint vinnél 😊
Pepsi Twist
meg mondjuk ha kitaposod a belét a verdának akkor logikusan többet fog fogyasztani meg ha kifogy az üzemanyag menet közbe akkor nem az van hogy kimész a térképre azt haza mész 😄 hanem hívod a haverod aki hoz üzemanyagot vagy hívod a 911-et és akkor azok haza visznek 😄 vagy mittom én lehetne 1 nagyon fasza játékot csinálni az ötleteinkbõl...

Megveszem azt a SL 65 AMG-s mercit. látom, hogy 500 miitomén má hány hps és a vége 250km/h. LOL. megvettem, rátettem a 3as tuning level-t és vmi 738 hp-s lett(több mint a 2es szintû SLR em)És most jön a poén: a végsebessége:275km/h 3as tuningal (740 lóerõvel) is 😊 ez bug vagy mi?
milk41
én golf 1et akarok😄

x5? lol! grand cherokee is lehetne akkor már meg ML Mercedes 😊 ez nem off road😊 (bár igaz h lesz a 2 ben elv.)én az M3(e46) miatt sírok meg az M5 miatt, h nincs😞
Igen, de ott kellett is, néha lazán kilõtték a tankot, akkor egy perc alatt elment az összes benya. 😊

gviski
asszem a Maffia játékba volt ilyen hogy tankilni lehetett a kocsit...

Virtual SimRacing

milk41
BMW nem lesz,az EA megvette az összes jogot

mrmilan
A benzinkutas ötlet nagyon jó.
Tök jó lenne, ha a kocsi ténylegesen fogyasztana.
Brutálisbbak többet ennének, ez evidens.
És ez a virtuális pénztárcánkon is meglátszana.
Beállsz a kúthoz, és megfelelõ összegért benzint veszel.
Ez mondjuk egy átvezetõ videóval megspékelve kezdõdne, majd a menübe kiválasztod, hogy full tank, vagy csak ameddig nyomod a gombot, csak annyit tankoljon bele.
Jó lenne...

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

Pepsi Twist
nyugi ha nem veszik meg akkor BWM lesz a neve ennyi 😄

Pepsi Twist
meg lehet menni majd terepen és mondták hogy lesznek ednurok 😄 nyami 😄

gviski
Hát kiváncsi leszek, milyen lesz, de valószinû különálló lesz és nem lehet majd összekapcsolni az elsõ részel, szerintem új grafikai motort is fog kapni a játék, igaz nekem a mostanival is jó lenne.
Hát remélem jövõre kigurulhatunk majd a pályára és lesznek olyan jó fejek hogy a BMW licenszét is megvennék 😄 már csak az X5 miatt és jöhetne még 1-2 japán márka is Subaru, Mitsubishi... impreza meg lancer 😄

Virtual SimRacing