Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
az elején menj el annyi versenyre amennyire csak tudsz! ami nagyon könnyû azt vidd végig vagy 100x, így lesz egy kis pénzed, azon vehetsz jobb autót, tuningolhatod õket, és mehetsz a nehezebb versenyekre...
ezenkívül vannak olyan küldetések ahol mindig különbözõ autót kell hazavinned, DE tilos ütközni, útról letérni, mert akkor pontot von le, s így nem kapod meg a maximális jutalmat + bónusz pénzt , ezekbõl össz. 30 db van... ha mindet hazavitted kapsz egy különleges nem megvásárolható autót, azt eladod 9,9 milkáért.... az elején ezeket kötelezõ eladni!
a km-eket is gyûjtened kell, és látogass el minden autó szalonhoz, ezek után már elérhetõvé válnak a motorok, azokkal könnyen lehet nyerni...
ebbõl vehetsz 1-2 db-ot és vágd ki a piacra 1 milka körüli áron... a motor 3. tuninggal kb. 30E , tehát megéri...
az elején ne foglalkozz az online versenyzõkkel, mert egy alapból lenyomnak, mert kivel álljon ki egy *** orosz egy K.seggel, egy amatõr TTvel! 😊 szóval soha ne nyomj entert ha felkérnek versenyre, bár alapból csak 1000et buksz, de akkor is, az idõ pénz, s ilyen hülyeségekkel ne foglalkozz 😉
kezdésnek kb. ennyi, a többire majd rájössz
+ egy kis elõre leba**ás...
mivel új vagy, még ne akarj egybõl klubhoz tartozni, találkozókat szervezni...
amúgy üdv a szigeten
Xbox Live: Lunatic HUN
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
TDU 2 nick: SpeedHUN
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
Vagyis a CD Key-t is.
Tudom ,elég lett volna ha áttírom de így gondoltam helyesnek hogy tiszta lappal induljak.
Csak az Offline mentésemet hagytam meg ami 99%-os,bár egyértelmü hogy nemvihetem átt az online játékba.
Idõközbe kipróbáltam aaz offline-t azzal semmi gond.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Azt meg nem néztem, hogy 1.66 ott van, bocsi.
TDU nick: Trimo92
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Az elsõ képen láthatod hogy már fent van az 1.66 patch.
Egyébbként még az se kell hozzá hogy maga a játék elinduljon.
A sima 1.45-el is el kellene indulnia.
Carpacknak meg ne haragudj, de ehhez semmi köze.
A játék megjelenésének elsõ napjátol játszok ezzel a game-el,szóval már nem vagyok kezdõ benne.
Most viszont hogy megvettem, nemtudom elindítani az online miatt.
De azért köszi hogy válaszoltál.
<#eljen>#eljen>
TDU nick: Trimo92
A segítségeteket szeretném kérni.
Egyszerüen nem boldogulok a járék elindításával.
Feltelepítettem ,megadtam neki a kódot ,beírtam a nick nevet,email címet bepipáltam a GameSpy Id-t jelszót adtam neki.
aztán mikor OK-zom akkor ez van.
Ha azt mondom neki hogy yes akkor lefagy nem csinál semmit ha azt hogy no akkor bejön ez a profile ablak.
Ha itt a névre kattintok minden kezdõdik elölröl.
Mit csinálok rosszul ?
Légyszi segítsen valaki.
<#help>#help>
Ha bemegyek egy klubba ott hol tudok csinálni magamnak klubbot?
Hogyan tudok kilépni egy leendõ klubból?
laccceee és pernus
club:budapest XVI
sms06706135968
Nyugalom, a hosszú élet ritka!
így nézzen ki
két kérdésem a következõ:1.radioba be lehet-e tenni sajat mp3-t?
2.keszult a jatekhoz magyaritas?
valaszokat elorre is koszonom
laccceee, pernus
sms06706135968
laccceee, pernus
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Los Angeles, California
http://www.freetvmaci.info/
Feltetem egy versenyt Nohab sg.hu néven.
DE egy büdös ruszki kóddal megnyerte, és kb 50 ezret kell neki fizetnem, pedig a díj 500 dollár volt :@
(Van még egy versenyem, csak azt majd holnap tudom felrakni. A pálya nehézségérõl csak annyit, hogy 4-szer kaptak el rajta a zsaruk...
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
ha elkészítetted a tdu videót, készíts belõle 3gp-s vidit a mobilra, legjobb progi hozzá a
Freez 3GP Video Converter
én ma evvel szórakoztam, sajnos normális TDU videót nem találtam így egyenlõre csak Cod4 videó készült....
ITT
off vége 😉
Xbox Live: Lunatic HUN