Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
azt azért töröltem mert nem fér ki az összes😄😄😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Volna egy problémám. Vannak a bónusz autók, amiket ugye csak egyszer lehet megkapni az illetékes autószlonba. A trade-en pedig (tudomásom szerint) annyiszor veszem meg, ahányszor akarom. DE! Amikor ezzel próbálkozom, mindig azt írja ki, hogy ezeket csak egyszer lehet megvenni, így amiket eladtam, azokat sem tudom onnan újra megvenni. Valaki találkozott már ilyennel? Vagy ez csak nálam probléma?<#guluszem1>

TDU2: HUNPalika WOT : Stelelmaster67

Azt látom, még a kedevnc autókat is törölted a lábjegyzetbõl.<#nyes>

Nekem van erre bookmarkom, ha kell, akkor tudok küldeni.

[HUN]FaTaL
F40-et miért nem lehet festeni? Brühühü😞

Pedig létezett belõle sárga:

Titok...<#duhos2>

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Sziasztok
A titkos dolgokat hogyan lehet elõhozni?

Lunatic83
vagy csak alapból zöld lambo, s belepirult ennyi további szép lambo láttán 😊

Xbox Live: Lunatic HUN

Gaben17
én a citromsárga vagyok jobb szélen😊 az a zöld-piros vmi külföldi volt,aztán ott volt pauseolva én meg beálltam és csináltam 1 képet😄

Spirit of Perfomance Koenigsegg

[HUN]FaTaL
Hmm. Kipróbáltam az F40et. Hát valami isten. Még a hangja is nagyon tetszik😄

Tinky
The Big Loop verseny
gyertek gyakszizni
Non ranked
Jelszó: sg

TDU Nick: tinky713hun TDU Club: HUNStreetRacers Notorius Lassanhajtó és kórosan trafic törő.

Zomil
lol az a zöld/piros hogy jött össze? 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tinky
Rocco az online prefs ben állisd át hogy jelszavast keressen

TDU Nick: tinky713hun TDU Club: HUNStreetRacers Notorius Lassanhajtó és kórosan trafic törő.

Pepsi Twist
tudom, tudom... <#idiota>

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Gaben17

padlógáz,még sárga [=

Spirit of Perfomance Koenigsegg

Lunatic83
<#worship>

Pepsi Twist
az sem rossz 😄

Pepsi Twist

[HUN]FaTaL
1:10nél Diablo 😊)) De Countachnak is szép hangja van. Ilyen hangok kellenének a játékba😄

Pepsi Twist
55 secnél a countach 😄 anyád... milyen hangja van

[HUN]FaTaL
Azt én is kerestem de nem sikerült megtalálni, pedig egyszer mintha olvastam a topicban hogy valaki oda szervezett talit, kiváncsi lennék hogy merre van mert ugye visszabasz a házba, pedig úgy lenne reális ha onnan indulhatnánk tovább😊

[HUN]FaTaL
Nem nevezném ötödannyinak mivel megkapod az alfat és eladtam 8 milkóért fél óra alatt. így ugye mindjárt többet adott😊

Pepsi Twist
Kis off de baromi jó 😊 (már volt linkelve)

Lunatic83
én azt a tetves rendõrkapitányságot keresem, már 2000x lecsuktak, már bejártam Honolulu minden egyes pontját , de semmi....

Lunatic83
de hülyébb megoldás ha az útjelzõ táblákat követed, azok is odavezetnek 😉

Lunatic83
http://www.sg.hu/galeria/1056142085/10561420851170081553.jpg

ezen a térképen , középen oda van írva hogy "Mamala Bay", ott van felette közvetlenül a pálya, látszik is a körvonala, még a bérelt autók ikonja is ott van mellette

a sziget: a versenypálya felett van, a víz kellõs közepén, s csak egy fekete csík vezet hozzá

Lunatic83
a versenypálya: a játék egy autókölcsönzõbõl indult, a Honolului reptérnél, a versenypálya ott van mellette balra...
a ford island pedig, a város fölött van, a térképen látsz egy nagy piros kerek izét, az valami stadion , ettõl is balra van a cucc, egy elég egyenes út visz be a szigetre, aminek csak ez az egy bevezetõ útja van...

vagy idegesíts fel egy ruszkit és mond neki irány ford island.. õ majd odavezet, a többi már a te dolgod...😉

A raceway a Honolulu airporttól dél nyugati irányba van, de inkább déli irányba. De champion szint alatt "legálisan" nem lehet bemenni.

TDU nick: Trimo92

LTomi
Hol van a Ford Island, és az Oahu Raceway?

Los Angeles, California

Lunatic83
Hello Kitty rulezz! 😉

múltkor Gabe jött egy ilyen színû Jaguárral... alig mertem elõtte menni, nehogy megtaláljon hátulról 😉
került is fel kép róla... én egy gyönyörû piros Miurát terelgettem, õ pedig jött a Kittyvel ... 😊

Lunatic83
semmit, csak egy fájlt töröl ki, amít a TDU elfelejt kiüríteni.... bár ezt úgy néz ki a car pack orvosolta....

Lunatic83
nemtudok ma neten játszani, ehelyett itt jártatom a pofám mint valami mókus a máltai szeretetszolgálattól.... 😞

ja még egy kérdés,mit csinál a grafikával a radialeng?a városban akadozik,ott nem is nagyon versenyzek

Tinky
"ráérek festegetni õket, h most fehér legyen vagy fehérebb" Nem is árt, ha a HELLO KITTY festésedre gondolok <#zavart2>

Lunatic83
jaja, amiért nem jár pont az felesleges... gyorsan végigzongorázód a könnyû versenyeket, dolgokat és már champ. vagy...

bár van pár olyan küldetés amit egyedül nem tudsz megcsinálni
pl. a 30 online verseny megnyerése - erre az egyik legegyszerûbb megoldás, az egyik szigetlakóval elkezdetek versenyezni, egyszer õ nyer, egyszer te...ajánlom az északi világítótorony alatt található repteret, ott van egy kis tuti gyorsulós verseny... egy saleen-nal semmiség , hamar meglesz az a 30+30 verseny 😉

aztán meg kell nyerned 2 Drive-In versenyt, ezt én úgy oldottam meg h olyan versenyeket kerestem aminek pár óra múlva lejárt a határ ideje,
lehetöleg free verseny legyen, vagyis motor és autó egyaránt résztvehet benne, ezen kötelezõen motorral kell menni, a verseny típusa pedig vagy speed, vagy egy rövid kanyargós út idõre...

Lunatic83
ez is egy mód.... mindenki másképp csinálja 😉

én türelmetlen vagyok, nem folytattam gyûjtögetõ életmódot a játék elején... ami nem kellett már, eladtam, ami kellett megvettem...
elég gyorsan el is értem a champ. szintet, szerintem,
aminek értelme 0.00, de legalább már legálisan mehetek be a pályára...

s most már ráérek lassítani, tucat házban parkol vagy száz autó... ráérek festegetni õket, h most fehér legyen vagy fehérebb 😉

ja a csajokat nem szállítottam,nem adott lovét,a karakterem meg még mindig ugyanabban a göncben van mint a reptéren,
megnéztem amit írtál,14 órát játszottam tegnap reggel óta 😊 5 órája expert szinten vagyok,és 22% most már tudatosan fogom csinálni eddig nem tudtam mitõl lépek a következõ lépcsõfokra 😊

Lunatic83
ha bemész a házba, kattints a bal elsõ részre, majd a jobb végén lévõ írásra, ott látod majd h miért ad pontokat(pl 3 ferrari, aston, merci után, de ad pontot a km-ek után, a teljes úthálózat bejárása után...stb), mennyi kell a szintlépéshez...

Lunatic83
az út szélén állnak majd csajok, akiket el kell vinni pár km-el arrébb, ha sikeres, akkor adnak ruha jegyet, amibõl tudsz ruhákat venni, ha az összes csajt hazavitted, akkor is ad egy bónusz autót....

minden "csoport" végénél ad autót, verseny, idõmérõ, csajok, csomagok, autók...

Hát, én nem rég kezdtem el, ez a nem rég mondható olyan másfél hónapnak.
Elõtte nem nagyon játszottam TDUval, tehát nem tudtam, hogy miként mûködik.

Én elsõként versenyezgettem, de mindent csak egyszer csináltam meg. Aztán második autónak vettem egy Chevrolet Corvettet, azzal versenyezgettem.
Aztán elmentem egy talira, ahol senki nem volt, Tinky ott mondta, hogy vegyek egy enzot, én vettem és utána csak csináltam versenyeket, autót nem adtam el, tehát minden ami van az úgymond saját pénzbõl van.

És pont ma sikerült elérni a champion szintet, és én még csak ma csináltam meg pl a Tour of the Islandot is, mert az egy milliós szigetkörös után vettem észre, és hát nem nagyon tetszett, hogy ötödannyiért szinte ugyanannyit kell menni. 😛

Tehát igazából azt akartam most ezzel leírni, hogy lehet eladás nélkül is pénzt szerezni.

TDU nick: Trimo92

?"a csajokért is adnak autót, de azért nem kár" EZ nem igazán értem. : /

Lunatic83
az egyedi kocsikat az elején érdemes eladni, kapsz egy alfát , szép, de semmi haszna, aztán bejön egy gt-r mustang, õt is érdemes eladni, bár ezt késõbb érdemes visszavásárolni... a csajokért is adnak autót, de azért nem kár... az elején csak azért kell eladni mert nagyon kell a zsé, utána már meg lehet tartani õket....

és az elsõdleges cél a szintlépés, nem a gyûjtemény gyarapítása....

az elsõ idõkben könnyû, levezetsz 30 km-t, szintlépés... de a vége felé már minden kis pont számít 😉

kösz az infót,megyek gyüjtögetni,ja elõtte enni is kéne 😊

Lunatic83
igen, csak egyszer kapod meg, utána veheted meg milliókért, bár ez csak az elején hangzik szörnyûnek, amikor már jobban belejöttél a játékba, már nem lesz gond a pénz....

nem gond ha veszítesz a kihíváson, csak nincs értelme, min 1000 max. 10000et nyersz, ez semmi, ló**** , ennyit nem ér ez a verseny...
van olyan verseny ahol 70.000et ad ha eléred az adott km/h-t, na ez egy komolyabb autóval 10 másodperc, pár alkalommal végigmész és már van pénzed...
de ezenkívül ott van a szigetkör verseny, az 1 milkát ad, de 1 óráig nyomhatod érte a gázt...

Tinky
Erröl eszembe jutot hogy az egyik nap kihivot 1srác(nem magyar).
Mindketten enzoval voltunk.
Egyenesekben szoros volt, de ha kanyargos rész volt elvertem aseggét rendesen<#idiota>....
õ elvileg 2300 körüli helyezése volt amikor elkeztük<#zavart1> aztán amikor szonélkül eltünt mert ismét elfenekeltem akkor már 6000 valahányadik volt <#vigyor2>.
Vicces hogy egyesek menyire nem tudnak kanyart bevenni<#hehe>

a motorokat tényleg megveszik?mert akkor megyek az autószalonokba, és utána veszek párat

Met
menj lassan, nincs idõkorlát

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Kösz.A 30ból megvan 6 és baromi sok idõt elcsesztem rá.ha száguldoztam mindig ütközés lett a vége,a nem megvásárolható autót csak egyszer kapom meg?ha igen nem hiszem hogy szivesen megválnék tõle.ja és ha kihívnak és veszítek az miért olyan nagy gond?

Lunatic83
én akkor utáltam meg ezt az egész kihívásos izét amikor még kezdõ idõszakomban egy Caterham lealázta az én kis Lambomat... vagy egy hétig sírtam.... 😉

eddaj
benne vok

TDU Nick: Eddi3HUN