Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU2: HUNPalika WOT : Stelelmaster67
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
A titkos dolgokat hogyan lehet elõhozni?
Xbox Live: Lunatic HUN
Spirit of Perfomance Koenigsegg
http://goo.gl/gd6Zi5
gyertek gyakszizni
Non ranked
Jelszó: sg
TDU Nick: tinky713hun TDU Club: HUNStreetRacers Notorius Lassanhajtó és kórosan trafic törő.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
TDU Nick: tinky713hun TDU Club: HUNStreetRacers Notorius Lassanhajtó és kórosan trafic törő.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
ezen a térképen , középen oda van írva hogy "Mamala Bay", ott van felette közvetlenül a pálya, látszik is a körvonala, még a bérelt autók ikonja is ott van mellette
a sziget: a versenypálya felett van, a víz kellõs közepén, s csak egy fekete csík vezet hozzá
a ford island pedig, a város fölött van, a térképen látsz egy nagy piros kerek izét, az valami stadion , ettõl is balra van a cucc, egy elég egyenes út visz be a szigetre, aminek csak ez az egy bevezetõ útja van...
vagy idegesíts fel egy ruszkit és mond neki irány ford island.. õ majd odavezet, a többi már a te dolgod...😉
TDU nick: Trimo92
múltkor Gabe jött egy ilyen színû Jaguárral... alig mertem elõtte menni, nehogy megtaláljon hátulról 😉
került is fel kép róla... én egy gyönyörû piros Miurát terelgettem, õ pedig jött a Kittyvel ... 😊
bár van pár olyan küldetés amit egyedül nem tudsz megcsinálni
pl. a 30 online verseny megnyerése - erre az egyik legegyszerûbb megoldás, az egyik szigetlakóval elkezdetek versenyezni, egyszer õ nyer, egyszer te...ajánlom az északi világítótorony alatt található repteret, ott van egy kis tuti gyorsulós verseny... egy saleen-nal semmiség , hamar meglesz az a 30+30 verseny 😉
aztán meg kell nyerned 2 Drive-In versenyt, ezt én úgy oldottam meg h olyan versenyeket kerestem aminek pár óra múlva lejárt a határ ideje,
lehetöleg free verseny legyen, vagyis motor és autó egyaránt résztvehet benne, ezen kötelezõen motorral kell menni, a verseny típusa pedig vagy speed, vagy egy rövid kanyargós út idõre...
én türelmetlen vagyok, nem folytattam gyûjtögetõ életmódot a játék elején... ami nem kellett már, eladtam, ami kellett megvettem...
elég gyorsan el is értem a champ. szintet, szerintem,
aminek értelme 0.00, de legalább már legálisan mehetek be a pályára...
s most már ráérek lassítani, tucat házban parkol vagy száz autó... ráérek festegetni õket, h most fehér legyen vagy fehérebb 😉
megnéztem amit írtál,14 órát játszottam tegnap reggel óta 😊 5 órája expert szinten vagyok,és 22% most már tudatosan fogom csinálni eddig nem tudtam mitõl lépek a következõ lépcsõfokra 😊
minden "csoport" végénél ad autót, verseny, idõmérõ, csajok, csomagok, autók...
Elõtte nem nagyon játszottam TDUval, tehát nem tudtam, hogy miként mûködik.
Én elsõként versenyezgettem, de mindent csak egyszer csináltam meg. Aztán második autónak vettem egy Chevrolet Corvettet, azzal versenyezgettem.
Aztán elmentem egy talira, ahol senki nem volt, Tinky ott mondta, hogy vegyek egy enzot, én vettem és utána csak csináltam versenyeket, autót nem adtam el, tehát minden ami van az úgymond saját pénzbõl van.
És pont ma sikerült elérni a champion szintet, és én még csak ma csináltam meg pl a Tour of the Islandot is, mert az egy milliós szigetkörös után vettem észre, és hát nem nagyon tetszett, hogy ötödannyiért szinte ugyanannyit kell menni. 😛
Tehát igazából azt akartam most ezzel leírni, hogy lehet eladás nélkül is pénzt szerezni.
TDU nick: Trimo92
és az elsõdleges cél a szintlépés, nem a gyûjtemény gyarapítása....
az elsõ idõkben könnyû, levezetsz 30 km-t, szintlépés... de a vége felé már minden kis pont számít 😉
nem gond ha veszítesz a kihíváson, csak nincs értelme, min 1000 max. 10000et nyersz, ez semmi, ló**** , ennyit nem ér ez a verseny...
van olyan verseny ahol 70.000et ad ha eléred az adott km/h-t, na ez egy komolyabb autóval 10 másodperc, pár alkalommal végigmész és már van pénzed...
de ezenkívül ott van a szigetkör verseny, az 1 milkát ad, de 1 óráig nyomhatod érte a gázt...
Mindketten enzoval voltunk.
Egyenesekben szoros volt, de ha kanyargos rész volt elvertem aseggét rendesen<#idiota>#idiota>....
õ elvileg 2300 körüli helyezése volt amikor elkeztük<#zavart1>#zavart1> aztán amikor szonélkül eltünt mert ismét elfenekeltem akkor már 6000 valahányadik volt <#vigyor2>#vigyor2>.
Vicces hogy egyesek menyire nem tudnak kanyart bevenni<#hehe>#hehe>