Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
talán nem felejtek el odamenni 😉
Xbox Live: Lunatic HUN
Mekkora hibát követtem el. <#buck>#buck> Ígérem, ha legközelebb beírok ide valamit, akkor elõtte jól szétnézek a szobában, nem-e látok az oldalon olyan nevet, hogy "milk4".
Nem értem am, hogy attól még, hogy nem láttál se a játékban, se a fórumon, attól még mért kell provokálásnak venned a hsz-omat. Vagy másfél éve egyfolytába követem a topic-ot, néha írok is. Bár magával a játékkal már egy jó ideje nem játszok technikai okok miatt, de attól még érdekelnek a fejlemények. A GRID-et meg ne fosozzuk, ha egy mód van rá.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
TDU2: HUNPalika WOT : Stelelmaster67
vagy csak bugos a játékom?😄
mostanában furi a HC mod nálam, néha olyan érzésem van mintha nem is abban lennék😮
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
és én azért vettem provokálásnak a hsz-ét,mert én még életembe nem láttam a játékban vagy ebben a topikban õt,és azzal a fos gridel jön mikor ennek a topiknak semmi köze sincs hozzá.
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Egyébként sajnos pár napja nemcsak a topik pang, hanem a szigeten is elég kevés a magyar (estefelé is, amikor szerintem már a jó idõhöz sok köze nincs). És, ha esetleg átnéznél a Grid topikba találkoznál jó pár ismerõs névvel, akik most azzal nyomják.
Nem kell mindjárt a szívedre venni a hozzászólásokat. <#wave>#wave>
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p
A szánalmas hsz-okról meg annyit, hogy kívánom, hogy ez legyen a legszánalmasabb hsz, amivel találkozol majd a közeljövõben. Látni szinte minden topikban olyan hsz-okat nagy sûrûséggel, amiktõl égbe áll a f.., haja az embernek.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Én jönnék, csak nem tudom hol van az a bizonyos "szokott hely". 😊 Gaben: én HC-ben megyek, mint mindig. 😊 Normálban már nem is nagyon tudok vezetni, szvsz sokkal jobb a HC.
Te nem jössz Pepsi?MSN-t marhára hanyagolnám most.<#hehe>#hehe>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Visszatértem és ha már itt vagyok akkor el is csalnám a clubtagokat egy jó kis krúzra.
Én a este 6 órára gondoltam.Helyszín a club elött.Esetleg körbefutjuk a szigetet.
Mindenki a saját kedvenc verdájával jöhet és max 210km/h sebességet kérnék.
Piroslámpánál megállnuk fotózunk stb.
Saját verdával max 210km/h sebességgel KRESZnek megfelelõen körbefutnánk a szigetet.
U.I.:Igazából bárki jöhet akinek van kedve és ráér.A lényeg, hogy jólérezzük magunkat.<#nyes>#nyes>
Új taggal bõvült a cspapatunk. Somdavnek hívják.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
TDU nick: Trimo92
Be kell majd scannelned vagy le kell majd fényképezned a szériaszámodat és csatolnod kell majd, erre készülj fel!
Þór vígi þessi rúnar
HUNathan66