Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lunatic83
ma lehetne valami kis szigetkör, lehetõleg ne csigákkal(~ G kat) , olyan MC12 és társai, vagyis min 330al tudjon menni... Triumph HQnál , idõpont....öööö.... délután 4-5 körül....

talán nem felejtek el odamenni 😉

Xbox Live: Lunatic HUN

Nathan66
<#gunyos1><#kocsog>ök....

fery02
Még mindíg ezen rágódsz most tényleg? 😛
Mekkora hibát követtem el. <#buck> Ígérem, ha legközelebb beírok ide valamit, akkor elõtte jól szétnézek a szobában, nem-e látok az oldalon olyan nevet, hogy "milk4".
Nem értem am, hogy attól még, hogy nem láttál se a játékban, se a fórumon, attól még mért kell provokálásnak venned a hsz-omat. Vagy másfél éve egyfolytába követem a topic-ot, néha írok is. Bár magával a játékkal már egy jó ideje nem játszok technikai okok miatt, de attól még érdekelnek a fejlemények. A GRID-et meg ne fosozzuk, ha egy mód van rá.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

[HUN]FaTaL
Nem igaz hogy megint nincs szerver😞

http://goo.gl/gd6Zi5

bertino
jaja, most én is így vagyok vele, itt sem megy.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Nathan66
<#wilting><#taps>legalábbnem csak az enyém szar (ez most megnyugatott)😄

TDU servers not available...<#boxer>

TDU2: HUNPalika WOT : Stelelmaster67

Nathan66
vki jönne egy kis driving ra?😊

milk41
driving aid--->OFF😉

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

cicai
Létezik h a Skyline 2:93Mp alatt fönt van 100on HC modban billel?😄
vagy csak bugos a játékom?😄
mostanában furi a HC mod nálam, néha olyan érzésem van mintha nem is abban lennék😮

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Darukezelő
Úristen, mi lesz most? Fogunk tudni aludni, hogy beírta azt a szót, hogy Grid? Én nem tudok ezzel a tudattal tovább élni, kész, vonulok remetének Yoda mellé a Dagobára <#wow3> Elnézést, de szerintem is kicsit túlreagálod a dolgot. A Grid is jó, a maga nemében. Más kategória, nem nagyon lehet összehasonlítani a kettõt, azt leszámítva hogy autós játék mind a kettõ.

milk41
este pont h kevesebben szoktak lenni(hála isten), kevés a törni zúzni vágyó vadállat.

és én azért vettem provokálásnak a hsz-ét,mert én még életembe nem láttam a játékban vagy ebben a topikban õt,és azzal a fos gridel jön mikor ennek a topiknak semmi köze sincs hozzá.

Nathan66
fõleg, hogy ha vezetniakarsz akkor a grid igencsak alkalmatlan. ezzel ellentétben a TDU tökély. ha meg törni akar az ember meg roncsderby-t akkor perfect a GRID is de az nem az én stílusom...

Nathan66
hát nekem is fennt vn a grid de mivel ma vettem mega gamet nekem még újdonság és semmi pénzért nem grideznék😊

Nem hinném, hogy provokálásnak vette.
Egyébként sajnos pár napja nemcsak a topik pang, hanem a szigeten is elég kevés a magyar (estefelé is, amikor szerintem már a jó idõhöz sok köze nincs). És, ha esetleg átnéznél a Grid topikba találkoznál jó pár ismerõs névvel, akik most azzal nyomják.
Nem kell mindjárt a szívedre venni a hozzászólásokat. <#wave>

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

szánalmasan mindegyik autokrol szol ha jol tudom....javítsatok ki ha tévednék

TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p

trogerzsiger
Jajj ember... nem látod a smyliet a végén?!

milk41
ez a "Csak nem mindenki GRID-ezik?" szöveget provokálásnak vettem/veszem, "Leült a topik az utóbbi napokban." erre csak annyit hogy sztemm sokan inkább a nyárias idõt veszik figyelembe elsõ sorba a gép helyett.

Nathan66
valakinek nincs kedve egy kis freerideoláshoz? RS4el ha lehet vagy D katos gépekkel.

Nathan66
érdekesen lett megoldva az, ahogy ltjuk egymást néha azt jelzi, h ott van és nincsis ott😊

fery02
Semmi köze sincs, de nem is azért írtam, mert hogy köze van. Csak mert a TDU mellett talán a másik olyan autós játék, amivel érdemes játszani, és ugye pár napja jelent meg.
A szánalmas hsz-okról meg annyit, hogy kívánom, hogy ez legyen a legszánalmasabb hsz, amivel találkozol majd a közeljövõben. Látni szinte minden topikban olyan hsz-okat nagy sûrûséggel, amiktõl égbe áll a f.., haja az embernek.

milk41
ez eléggé szánalmas egy hsz volt,mi köze a gridnek a tduhoz most komolyan?<#falbav><#falbav><#falbav>

Pepsi Twist
nem, hanem mindenki csöndbe van és jáccik a TDUval

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Hali!

Én jönnék, csak nem tudom hol van az a bizonyos "szokott hely". 😊 Gaben: én HC-ben megyek, mint mindig. 😊 Normálban már nem is nagyon tudok vezetni, szvsz sokkal jobb a HC.

fery02
Leült a topik az utóbbi napokban. Csak nem mindenki GRID-ezik? <#eplus2>

Gaben17
lehet hogy elnézek én is, hc ban megy vki?😊

Spirit of Perfomance Koenigsegg

Pepsi Twist
hát nem tom kertipartyba mék... szóval nem :S sorry majd legközelebb

Nathan66
hol lenne az a megszokott hely? mondd már el nekem pls mer mennék én is (ha lehetne) megvan már az RS4 csak nem tudtam még tuningolni:S

HUNMemphis
Megkérdezem tõle.
Te nem jössz Pepsi?MSN-t marhára hanyagolnám most.<#hehe>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Okés ott leszek Gallardo Coupe-val =P

Pepsi Twist
nem jön esgézni?

HUNMemphis
<#wave>Szia Dani!
Visszatértem és ha már itt vagyok akkor el is csalnám a clubtagokat egy jó kis krúzra.
Én a este 6 órára gondoltam.Helyszín a club elött.Esetleg körbefutjuk a szigetet.
Mindenki a saját kedvenc verdájával jöhet és max 210km/h sebességet kérnék.
Piroslámpánál megállnuk fotózunk stb.

Ma este 6 órakkor clubtalálkozó a szokott helyen.
Saját verdával max 210km/h sebességgel KRESZnek megfelelõen körbefutnánk a szigetet.

U.I.:Igazából bárki jöhet akinek van kedve és ráér.A lényeg, hogy jólérezzük magunkat.<#nyes>
Új taggal bõvült a cspapatunk. Somdavnek hívják.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

17:00-kor indulunk a ford islandról.

Ma egy kis Koinegsegg túra?

Ezért kell rögtön multiban kezdeni, mert nem kell elõrõl kezdeni. 😄

TDU nick: Trimo92

Nathan66
gyûjtök egy RS4re aztán este ha lesz mi HUN race akkor szóljatok már pls, csakmert ruszkikkal nem túl jó játszani😊

Nathan66
na sikerült így😊 csak most elõlrõl kell kezdenem mindnet:S elég gázos egy A3asal menni az RS4 után😊

Nathan66
most még letörlöm az egészet és minden hozzá kapcsolódó dolgot és menézem úgyis mer a car pack nak is külön key voltami szintén warezos key volt úgyogy ez les zaz utolsó próba...

Nathan66
nem is hagyom annyiba (ez ganélyság nemgyengén sztem)

Carlos
mél a supportnak.
Be kell majd scannelned vagy le kell majd fényképezned a szériaszámodat és csatolnod kell majd, erre készülj fel!

Þór vígi þessi rúnar

Pepsi Twist
hívd fel az atarit...

Nathan66
hát srácok ez úgynézki sehogy se fog mûködni :S dehogy miért nem (az az évezred kérdése...)

Pepsi Twist
lol

Norbi1990
Vmi számkombinációt írj a neved mögé.
Talán ugy jó lessz 😊
Nathan66
most beyírtam nickhez h gfgdgfggf és most meg azt írta h eenõrizzem a netet😄 ez vicces szerintem

milk41
Nathan66(HUN)
Nathan66
HUNathan66

Pepsi Twist
próbáld meg úgy hogy ne legyen benne szóköz vagy ha az sem jó akkor valami krix kraxot írj...

Norbi1990
Akkor találj ki vmi más nicket.
Például:Nathan66
Nathan66
beírtam már vagy 1milliószor de a nicname re kötekedik állandan😊

Norbi1990
Igen.A gamespyos emailed meg jelszavad kell beírni.