Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
annyi volt h 2-esbõl indultam.
de azt írja az adatlap h 4.1mp alatt van 100on. Ennyit tévedne?
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
És szerver sincs.Sajanos még mindig halott.Kár mert lett volna pár dolgom amit meg akartam volna csinálni.
Lunatic.:Félek ma elmarad a találkozód.<#sir>#sir>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Csak remélem, hogy aki a civilek AI-jét csinálta az a saját vezetési tudását írta bele a kódba. (akkor már elhunyt valszeg közlekedési balesetben) A kedvenceim :
- Az út közepén csak úgy hobbiból ácsorgó.
- A kanyarodva sávot váltó
- Az egyenesen haladó sávban megálló és indexelõ aki megvárja ameddig a mellette lévõ szintén idióta bekanyarodik.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

WÁÁ 2 CSILLAGOM VAN EZZ AZZ!
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
TDU Nick: olika99 PC: ASUS P4V8X-MX, Pentium 4 3,2Ghz Prescott Core Hyper-Threading, Sapphire Radeon X1650 Pro 512MB, 1,5Gb DDR ram, Windows XP SP2 Mac: G4 Mac Mini: Mac OS X Leopard
holecsko=TDU Addicted😄
TDU,ETS2 Nick: holecsko
TDU nick: Trimo92
én abban reménykedek h végre eltûnnek a laggos,bugos civilek és megint normális lesz mint régebben😊
Nincs server ez igaz de van még más játék is.Pölö CoD4 vagy valaki WOW-ik vagy a másik a Lányéjdzs vagy mi a fene.
A lényeg, hogy türelem rózsát terem.
ugyanolyan "árkádfoshulladék"...
a TDU-t, csak azért vettem meg, mert sok autó, bazinagy sziget, és MMORPG van benne..
de látod sokan egybõl inkfartust szimulálnak ha valaki ir valamit
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Az igaz hogy most nincs server de amikor lesz akkor 8 magyar együtt tépi az aszfaltot.Dumálnak baromkodnak élvezik egymás társaságát.
2 különbözõ játékról beszélünk amit nem lehet egymáshoz hasonlítani.2 különbözõ mûfaj.
Kár lenne összugrani emiatt.<#nyes>#nyes>
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Spirit of Perfomance Koenigsegg
http://goo.gl/gd6Zi5
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Arra azért kíváncsi leszek hogy hányan jönnek HC-ben.
Az szép lenne ha 8/2-en.Dani és Én.<#hehe>#hehe>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Mint két testvér.
Hehe.
Lamboval megyek és kész birni fogja az iramot.
Nekem lenne menni.Természetesen HC-ben Driver Aid OFF-al.
C kategoriás kis szutykommal.Nem néznétek ki belõle a 380-at.<#eplus2>#eplus2>
Danit is fûzöm szóval sztem 2 ember tuti hogy megy.
TDU2: HUNPalika WOT : Stelelmaster67