Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
utána a játékba beírtam a gamespy ID-m utána meg a jelszót Nickhez meg valami nevet amit még senkise használ.(nekem Nooobi345 a nevem)
Ajánlatos a nevedet
Igazából, semmi extrát nem akartam, egy este krúz-a volt az egész, egy haverommal, aztán kedvem lett hozzá és összedobtam egy ilyet, semmi techdemo, (vagy drifthegyek) v ilyesmi nem akart lenni😊 A TDU hangulatát probálta vmennyire visszaadni, amit én és még annyian szeretünk benne.
Memphis, Barátom, köszi Neked is, reménykedtem, h majd megnézed Te is 😊
E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
utána most meg már azt írja, h ellenõrizzem a netet, h mûködik e rendesen O.o
TDU Nick: olika99 PC: ASUS P4V8X-MX, Pentium 4 3,2Ghz Prescott Core Hyper-Threading, Sapphire Radeon X1650 Pro 512MB, 1,5Gb DDR ram, Windows XP SP2 Mac: G4 Mac Mini: Mac OS X Leopard
Mind1 majd legközeleb elmegyek arra is.
<#buck>#buck>
Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele de manapság alig látok HC mestereket TDU-ba.Igaz hogy ma voltam ismét aktív 1 és fél hónap után de akkor is.
Azért is hoztam fel ezt a témát mert ma új kocsit választottam direkt olyan célokra hogy Non HC-s sofõrökkel tudjak tartani egy aránylag jó iramot,tempót.
Holnap felteszem a képeket amiket löttem a kocsiról.<#hehe>#hehe>
Jaj Tibinek is üzenek!!!
Nah szóval jó lett a videó valóban.A zene nekem is tetszik végre nem valami õrûlt pörgõs vagy tüc tüc esetleg négeres e helyett egy kellemes lágy nõi hang festi meg a gyönyörû tájat izé meg a videót.
10/8 pontot adok neked.<#eljen>#eljen>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Szép videó gratulálok! Az alatta menõ dal címét meg tudod mondani?
a videóm
(megj. váltsatok high qualityre (watch in high quality, kép alatt jobbra) )
E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'
TDU2: HUNPalika WOT : Stelelmaster67
TDU nick: HuncutTuncus
Ma lesz valami nem G katos találkozó?
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Legszívesebben széttörném a lemezt ma már 2.-jára próbálom megcsinálni a tour of isnald-ot vagy mit ami körbemegy a szigeten. 1-re olyan 30-40%-a fele connection lost. Most meg a felénél kb.
Király hogy nem lehet megcsinálni egy sima versenyt...
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Ma este,22:00-kor veterán(G-kat) krúz!
Bookmark:
"gkatali" 2589 25892.94 296.79 9951.23 0.663 0.012 0.748 434919435
TDU Nick: olika99 PC: ASUS P4V8X-MX, Pentium 4 3,2Ghz Prescott Core Hyper-Threading, Sapphire Radeon X1650 Pro 512MB, 1,5Gb DDR ram, Windows XP SP2 Mac: G4 Mac Mini: Mac OS X Leopard
Hétfõn 9kor klubtali, gyûlés a klub elött.
ok, rájöttem, hogy ez nem a számot cseréli le hanem a rendszámot😊
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
http://goo.gl/gd6Zi5
vagy egyszerüen vmi el*szodott a winfos, tehát reinstall
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Mozgasd meg a dolgaidat (a számítógépben) és takaritsd ki a gépet. Ha igy sem javul meg, akkor alkatrészcserélgetéssel kell kideríteni, hogy mi lehet a gond.
Þór vígi þessi rúnar
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Windows reinstall.(50 perc)=> addig nézed a Mónika showot sok érdekes állat van benne xD
Jah amúgy sok sikert.
sok sikkert
TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p