Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nathan66
az odáig ok. de nekem ha megnyomom a nyégyzetet akkor nem az id-t kéri hanem email-t meg egy jelszót

Norbi1990
Kézikönyvet nézd meg 47.oldalon.Bekell nyomni a Gamespy ID-t.Ahova tudod írni a Nevedet azalatt van egy olyanJelölõ négyzet.Na azt megkell nyomni és akkor tudsz írni a Gamespy ID-t meg a jelszavad.
Nathan66
a gamespy idt hova írtad be? egy hely van csak és oda a nicket kell

milk41
haverommal is ezvan,mindig azt írja ki h nézze meg a net kapcsolatát,már 4hónapja szórakozik vele h mûködjön

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Nathan66
kérte a serialt az elején én azt beírtam

Norbi1990
Nekem egybõl sikerült és ugy csináltam, hogy a gamspyon regisztráltam
utána a játékba beírtam a gamespy ID-m utána meg a jelszót Nickhez meg valami nevet amit még senkise használ.(nekem Nooobi345 a nevem)
Ajánlatos a nevedet -al kezdeni és ha ugy se jó akkor meg a neved után valami számot írjál.
Dante73
Gondolom volt fent nem eredeti...
Serialt átirtad?

http://www.freetvmaci.info/

Nathan66
legyneoylan kedves már valaki és árulja el, h, hogy kell megcsinálni mert lassan ki..szom az ablakon😊

Köszi szépen!
Igazából, semmi extrát nem akartam, egy este krúz-a volt az egész, egy haverommal, aztán kedvem lett hozzá és összedobtam egy ilyet, semmi techdemo, (vagy drifthegyek) v ilyesmi nem akart lenni😊 A TDU hangulatát probálta vmennyire visszaadni, amit én és még annyian szeretünk benne.
Memphis, Barátom, köszi Neked is, reménykedtem, h majd megnézed Te is 😊

E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'

Nathan66
beírhatok n enenk akármit mindenre azt írja, h vagy már létezik... vagy invaild vagy.... ennek smemi se jó<#wilting>

HTS s3rg1nh00
próbálj a játékon belül valami új nevet létrehozni,pl.Nathan66 vagy ilyesmi,írj be hozzá egy jelszót és pipáld be a Gamespyt.remélem így már mûködik...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Nathan66
úgynézki,h kidobtam 4k-t:S ez sehogy se fogadja el...<#falbav><#conf>

Nathan66
mi van ezzel az online al? próbálnék onlineban egy új profilt tétrehozni és azt írja, h kell Gamespy ID hozzá. az addig ok. mneg is van, csak épp, azt írja mikor beírom a nickname hez az ID accomat mármint a nevemet, hogy ez a nickname már egy másik jelszóval létezik...
utána most meg már azt írja, h ellenõrizzem a netet, h mûködik e rendesen O.o

Valaki nem venne be a klubba. Légyszi😄

TDU Nick: olika99 PC: ASUS P4V8X-MX, Pentium 4 3,2Ghz Prescott Core Hyper-Threading, Sapphire Radeon X1650 Pro 512MB, 1,5Gb DDR ram, Windows XP SP2 Mac: G4 Mac Mini: Mac OS X Leopard

Lunatic83

Xbox Live: Lunatic HUN

milk41
ja sry😄 nem is vettem észre a "nem"-et😄

HUNMemphis
Igen azt el is olvastam, hogy lesz egy G katos, de engem az izgatott volna hogy tervez-e valaki NEM G katos krúzt.
Mind1 majd legközeleb elmegyek arra is.
<#buck>
Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele de manapság alig látok HC mestereket TDU-ba.Igaz hogy ma voltam ismét aktív 1 és fél hónap után de akkor is.
Azért is hoztam fel ezt a témát mert ma új kocsit választottam direkt olyan célokra hogy Non HC-s sofõrökkel tudjak tartani egy aránylag jó iramot,tempót.
Holnap felteszem a képeket amiket löttem a kocsiról.<#hehe>

Jaj Tibinek is üzenek!!!
Nah szóval jó lett a videó valóban.A zene nekem is tetszik végre nem valami õrûlt pörgõs vagy tüc tüc esetleg négeres e helyett egy kellemes lágy nõi hang festi meg a gyönyörû tájat izé meg a videót.
10/8 pontot adok neked.<#eljen>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

milk41
sry,de amint válaszoltam memphisnek egybõl elmentem

trogerzsiger
Jó lett! Nagyon jó volt ez a gyorsítás benne, és a zene is jól lett megválasztva! A 3/4 körül is bejött amikor az izgibb részeket belassítottad. Én kivágtam volna az ütközéses jeleneteket. :-)
Szép videó gratulálok! Az alatta menõ dal címét meg tudod mondani?

Ha valaki még nem látta volna..
a videóm

(megj. váltsatok high qualityre (watch in high quality, kép alatt jobbra) )

E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'

Én ott leszek. Szokás szerint.<#taps>

TDU2: HUNPalika WOT : Stelelmaster67

trogerzsiger
el tudod küldeni a bookmarkos fájlod priviben? :-)

Nathan66
éljen, telefonáltak, h megjött a TDU ÉLJEN 😊(ma egy hete, h elõrendeltem...)

Tuncee
Nem lehetne vmikor 16 és 20 óra között vmi krúz csak mert utána nekem soha sincs "lehetõségem" gépelni ^^

TDU nick: HuncutTuncus

milk41
#53201😊

HUNMemphis
Nem baj! Akkor is itt a pont xD.Sikerült megoldani a problémáját.
Ma lesz valami nem G katos találkozó?

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Cápafogxy
Imádom a játékot!
Legszívesebben széttörném a lemezt ma már 2.-jára próbálom megcsinálni a tour of isnald-ot vagy mit ami körbemegy a szigeten. 1-re olyan 30-40%-a fele connection lost. Most meg a felénél kb.

Király hogy nem lehet megcsinálni egy sima versenyt...

milk41
yes sir!😊

Pepsi Twist
szóval milka azt mondod hogy a tdu tápig az rendes tiszta és karbantartott? 😛

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

milk41
FIGYELEM!

Ma este,22:00-kor veterán(G-kat) krúz!
Bookmark:
"gkatali" 2589 25892.94 296.79 9951.23 0.663 0.012 0.748 434919435

Lehet saját rendszámot csinálni?

TDU Nick: olika99 PC: ASUS P4V8X-MX, Pentium 4 3,2Ghz Prescott Core Hyper-Threading, Sapphire Radeon X1650 Pro 512MB, 1,5Gb DDR ram, Windows XP SP2 Mac: G4 Mac Mini: Mac OS X Leopard

Köszi, jó volt mint mindig. 😊
Hétfõn 9kor klubtali, gyûlés a klub elött.
trogerzsiger
Faszás volt a verseny raga!

Nathan66
TDU Mods : Create Your Own Number Plate
ok, rájöttem, hogy ez nem a számot cseréli le hanem a rendszámot😊

Nathan66
:} (tényleg?)

Pepsi Twist
csinált magának 😄

Nathan66
vki nem tudná esetleg, hogy honnan szedte az a bizonyos személy aki egyszer mutatott egy szintén, hasonló képet mármint azon is S6-os volt csak német rendszámmal. Azt Õ honnan szerezhette be?

Nathan66

ez a hely tiszta offroad (ne meg gyönyörû) 😊

itt lehet, meg itt, és végül itt lehet modokat leszedni

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

fery02
Én is gondoltam, hogy itt valami butaság hangzott el, szóval szerintem sem lehetséges a vírus miatti kék halál (az esetek legnagyobb részében legalábbis) Nekem eddig csak egy játéknál fordult elõ, ha túl nagyra raktam a grafikát, meg MSN közbe az egyik partnerrel való duma közbe, de ott folyton, le is van tiltva a partner.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Nathan66
megcsináltam a töredezettségmentesítést meg irtottam néhány vírust és úgynézki jó lett😊

Pepsi Twist
én is ezen az állásponton vagyok... 😛 én szervízbe dolgozok és vírusos kékhalálos géppel még nem találkoztam 😊

[HUN]FaTaL
A kékhalálnak köze nincs a vírusokhoz. Kékhalált okozhat driver vagy hardware hiba. Legalábbis az esetek 99,9%-ban. Én még vírus miatt kékhalált nem láttam de persze lehet hogy van...

http://goo.gl/gd6Zi5

Zomil
a driverhiba is okozhat ilyen hibát 😊

vagy egyszerüen vmi el*szodott a winfos, tehát reinstall

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Carlos
Kékhalál XP alatt az esetek 90%-ban valami hardware-es problémára utal.
Mozgasd meg a dolgaidat (a számítógépben) és takaritsd ki a gépet. Ha igy sem javul meg, akkor alkatrészcserélgetéssel kell kideríteni, hogy mi lehet a gond.

Þór vígi þessi rúnar

fery02
Biztos, hogy kék halál csak vírus miatt lehetséges? Ha ez igaz, akkor valamit nagyon jól eltitkol az AVG.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Pepsi Twist
itt a vindóznak nem tetszik valami most vagy game reinstall vagy vinfos reinstall avagy mind2

HUNMemphis
Csak a TDU-nál adja be neked kékhalált?Szerintem nem a vidikariddal van a probléma.Ugye a kékhalál egy vagy több vírus miatt lehet.Csinálj egy vírusírtást esetleg töredezettségmentesítést.Végsõ megoldás
Windows reinstall.(50 perc)=> addig nézed a Mónika showot sok érdekes állat van benne xD

Jah amúgy sok sikert.

télen nekem is ilyesmi problémám volt. mikor kimentem a garázsbol kék halállal ujraindult a gép. ha nem radial probléma akkor driver lesz. vki egyszre belinkelt ide egy nvidia drivert, azzal szuperul müködik. persze egy winfos installal együtt ...

sok sikkert

TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p