Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudja valaki hogy az unlimited-be hogyan lehet festést készíteni?(dds fájl, stb.)
És autó modellt valami 3d -s modellezõ programmal vagy valahogy máshogy?
Elõre is köszi!
+ probálok arra járni
<#vigyor2>#vigyor2>
szerencsére esett,ezért kevesebbet kellett sétálni😄
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
(amúgy én imádom ezt a topikot, olyan családias lett, jókat beszélgetünk a játékról de emelett megosztjuk egymás bajait meg mittom én mi 😄 sztem jó topik ez, egy kis off mindig megengedett...)
=)
Ma 19:00-tól elérhetõ leszek a szigeten, az angol tuning mûhelynél, egy MC12-vel.
Úticél , kimondottan nincs, csak olyan laza szigetkör, 300km/h felett 😊
Akinek van kedve csatlakozhat!
Xbox Live: Lunatic HUN
helyesbitek cadillac cien.-t lehet-e tuningolni & használ-e valaki ilyet??
<#mf1>#mf1>
Xbox Live: Lunatic HUN
cadillacet lehet valamerre tuningolni ??
köszi <#integet2>#integet2>
Valaki plz küldjön nekem privibe zene címeket vagy album címeket olyan zenérõl amit lehet üvöltetni a kocsiba és rendesen kihasználja a mélynyomot és persze nincs benne se rap se szöveg se semmi csak "cuff-cuff" zene értitek 😊
Elõre is THX!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Na megjötem én is mostmár, volt egy kis kihagyásom 😊 Rendezni kellene valami MC12 talit nemde? 😊
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
Köszi! Üdv
TDU Project Paradise nick: ToMeE
Los Angeles, California
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
gondolom most már az agyatokra megyek de lenne még egy kérdésem ha berakom az éjszakai módot akkor megmarad a nappal is és váltakoznak a napszapok?És van a nappal és az éjszaka között valami napnyugta?
Nem tudja valaki, hogy mi a címe a tolvajtempó zenéjének?
Amúgy errõl van szó:http://youtube.com/watch?v=EBYpESXieCY
Ja és még valami leht berakni zenéket a game-be?
Elõre is köszi!
majd nézek feéld!<#integet2>#integet2>
Happy BDay😊
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Hát ma sajna nem volt valami nagy tömeg a Dodge parkolójába.Nem baj.
Ma 2x kerültem meg a szigetet. 0 kilóméteres Farboudommal. A végeredmény 434km lett.Igaz ez az én sajátos útvonalam.Különben nem tudom mennyi a sziget kerülete.Valszeg aki a partmentén megy végig Délen a városban több km-t tesz meg.A lényeg hogy ismét fantasztikusan éreztem magamat.Nem is tudom mióta nem volt ennyire izgalmas a játék.Ez a Farboud kegyetlenûl odavág bárkinek.300km/h val vettem a laza kanyarokat. autópályán 330km/h+.
Én nem tudom hogy a Carpack javított-e valamit a HC-n de nekem jobban megy mint valaha.
Legyen ez az én szerencsém.
Jóészakát mindenkinek.
<#wave>#wave>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
majd figyelgetek idöket helyeket megjelenést <#vigyor2>#vigyor2>
+mérgezett a játék engem is
TDU nick Alyra_001
néha összefuthatnánk <#wow1>#wow1>
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
Kérdésem a következõ:Ma tervez-e valaki valamilyen krúzt?Ha nem akkor nem de engem megtalál 18:00-kor a Dodge parkolójában.
10 percet hajlandó vagyok várni utána elindulok. =D