Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mustangodra kíváncsi lennék.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
A mustángot, vagy a GT40-et hozzam ? 😊
LeslieG:Neoncsöves majd megmondja neki hól jó és akkor Én megkeresem Ti meg rám spawnoltok.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Legyen kettö Saturn és akkor kecót is tudsz magadnak venni olyan styleosat.Mi SG-ek tartsunk már össze, mert játszani és száguldozni jó.<#hehe>#hehe>
Kérdésem a következõ hogyha sikerál mára beszerezni akkor jössz velem krúzolni?
Ha kell elugrok veled bármelyik boltba kocsiért ÉS segítek pénzt szerezni.
amúgy irtam az ügyfélszolgálatnak is hátha tesznek valamit mert szvsz nem csak én vagyok igy vele szerintem...
Nos én a Paypalon vettem és semmi gond nem volt vele.Tisztességes oldal nem valami leutánzott adócsaló lopós.........értitek.
A Papalon egyszerûen és értelmesen lehet vásárolni.Miután kifizetted a Packot és nem tõlt be új oldalt akkor sincs baj mert már elküldték neked.Ergo az E-Mailkodra kapsz egy kódott meg a letõltés helyét.
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Mikor lesz kb next time? Már várom az öltönyös, kulturált összeröffenést
E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'
A php-ban nem használsz html kódot?😊 PHP szerver oldali, míg a html kliens oldali. Mindenképpen kell html vagy java, az meg oldalfüggõ, hogy igényel-e szerver oldali funkciókat.
[merlinw.org]
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Bár ezen az õskövületen csoda, hogy fut!
Amúgy valami konkrét problémád va a driverrel?
Hátha tudok segíteni!
hangacsi.blog.hu
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
Pepsi:Értem én majd akkor legközelebb.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Spirit of Perfomance Koenigsegg
Ma 17:00-kor $=STREETKINGS=$ klubtalálkozó északon a klubháznál.
Egy kiadós krúzt tervezek plusz fotózást.Mindenki a saját kedvenc verdájával jelenjen meg.
Amm öltöny vagy szmoking kötelezõ.Ha már eljössz egy talira legyél ápolt és jólöltözött.<#hehe>#hehe>
A szabájokat ismeritek HC mód, 200-as átlag sebesség, KRESZ, piroslámpa, kulturált elõzés.
Csatlakozás természetesen RÁM.
Hogy ne legyek szõrösszívû kivülálló is jöhet erre a talira, de a szépruha fontos lenne. Csapjunk egy jó krúzt ez lenne a célom.
Ha valki nem tud megjelenni az kérem jelezzen itt vagy akár privát üzenet formályában.Köszönöm.
egész jót mentünk kora du.-n
képe jól sikerült???<#integet2>#integet2><#integet2>#integet2>
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
\"was all this for real or just some kind of hell 666 the Number of the Beast Hell and fire was spawned to be released\"
Spirit of Perfomance Koenigsegg
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Xbox Live: Lunatic HUN
A játékhoz meg szerinted ha elérhetõ ilyen 3D modellezõ program, akkor nem gondolod, hogy szinte minden második hsz a legkülönbözõbb egyéni alkotásokról szólna? 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!