Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HUNMemphis
<#hehe>Én nem TS-ek.<#hehe>
Mustangodra kíváncsi lennék.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

és PayPal-lal hol vetted meg? Link plz .)

hunLeslieG
Oké, rendben!

www.tdu.hu

TS IP. van ? 😄

A mustángot, vagy a GT40-et hozzam ? 😊

HUNMemphis
Ezz azz gyere te is!Hátha összeszedek 7 embert<#nyes>

LeslieG:Neoncsöves majd megmondja neki hól jó és akkor Én megkeresem Ti meg rám spawnoltok.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

hunLeslieG
Hol és mikor?=😊

www.tdu.hu

én is - én is !!!! 😊

HUNMemphis
Szal nyomod nekem egy órán át és aztán talizunk.Addig veszel 2 Saturnt és én megveszem 9 9 milláért õket.
Legyen kettö Saturn és akkor kecót is tudsz magadnak venni olyan styleosat.Mi SG-ek tartsunk már össze, mert játszani és száguldozni jó.<#hehe>

nem tom hogy alakul a mai estém, de szerintem igen 😊 talán még haver is jönne, de most inditottam újat mert elveszett a mentésem szal...

HUNMemphis
Hát igen jobb is hogyha elkerülöd azt az oldalt.Itt a Paypal azzal egyszerû és biztonságos.
Kérdésem a következõ hogyha sikerál mára beszerezni akkor jössz velem krúzolni?
Ha kell elugrok veled bármelyik boltba kocsiért ÉS segítek pénzt szerezni.

szüleimé a kártya majd megkérdem 😊
amúgy irtam az ügyfélszolgálatnak is hátha tesznek valamit mert szvsz nem csak én vagyok igy vele szerintem...

HUNMemphis
Szia Neoncsöves!
Nos én a Paypalon vettem és semmi gond nem volt vele.Tisztességes oldal nem valami leutánzott adócsaló lopós.........értitek.
A Papalon egyszerûen és értelmesen lehet vásárolni.Miután kifizetted a Packot és nem tõlt be új oldalt akkor sincs baj mert már elküldték neked.Ergo az E-Mailkodra kapsz egy kódott meg a letõltés helyét.

Srácok meg szeretném venni a MegaPackot de nem sikerül. Kiválasztom a VISA-t (Dombornyomott van, EURO-s kártya) STEAM-en tudok vele vásárolni csak azon a szar oldalon nem.... vki plz help ..

ladics
mind1 megoldodott a probláma felkért minket a hs-team hogy együnk a cod2-es cb-s teamja😄😄😄 nem semmi^^

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

^^ most kellett elölrõl kezdenem szal még nagyon az elején vok 😄

V43 1105
De, felteszel egy TT-t tradre 20millió én meg megveszem 😄DD

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Most olvasom csak, hogy volt tali. Fszom, pedig mentem volna szívesen, de épp vonaton ültem idefele..
Mikor lesz kb next time? Már várom az öltönyös, kulturált összeröffenést

E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'

MerlinW

A php-ban nem használsz html kódot?😊 PHP szerver oldali, míg a html kliens oldali. Mindenképpen kell html vagy java, az meg oldalfüggõ, hogy igényel-e szerver oldali funkciókat.

[merlinw.org]

Na srácok ujra felrakom a játékot 😊 Nem tudjátok hogyan lehet gyorsan sok pénzt szerezni? 😄

ladics
a hulladékok-amugy vágom....csak probálkozni szabad^^

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

Atti12
ja ok 😊

Atti12
ez kinek ment?

milk41
na szép,kitörölte vki a hsz-t amire épp válaszoltam...

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

milk41
egyrészt,mint html ha ottvan a sokkal jobb php?másrészt ez spam és itt aligha hiszem hogy találsz szponzort,és szponzort is csak akkor kapnátok ha felismutatnátok valamit,az nem csak úgy jön,hogy kell egy szponzor és viszlát.harmadrészt,nem hiszem h a magyarosítás miatt van

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

trogerzsiger
néha bumm feketeség, és visszajön a kép, majd kérdezi az ati hogy küldje-e el a hibát. baszok elküldeni, be kéne állítani az outlokot 😄

Gaben17

Spirit of Perfomance Koenigsegg

Nekem a 8.5-ös van fent. Mióta frissítettem a 8.3-asról, mintha jobban szaggatna a game.
Bár ezen az õskövületen csoda, hogy fut!
Amúgy valami konkrét problémád va a driverrel?
Hátha tudok segíteni!

hangacsi.blog.hu

Valaki kruzz 8 és 9 között?
somdav95
Nemvoltam egész nap gépnél, bocsi hogy nemtudtam menni :=(

tiburon26
hali.megvettem a játékot és valamikor a hét elején lesz idõm kiprobálni!<#vigyor1>addig is jo játékot mindenkinek

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

este leszz valami. kruz? 8 9 fele? sziasztok!!!
trogerzsiger
BAsszus köcsög catalyst :@ azért szállt el a gép, ki használja még a 8.5-ös ati drivert?

HUNMemphis
Persze jöhet bárki.Így is csak 6-an vagyunk a klubban.
Pepsi:Értem én majd akkor legközelebb.

trogerzsiger
merre vagy?

Pepsi Twist
én nem tok jönni mert most tré onlájn mobil neten van -.-

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Gaben17
én sztem eljövök ha nem baj^^de csak ha nem veszem el 1 klubtag helyét

HUNMemphis
Üdv mindenkinek.
Ma 17:00-kor $=STREETKINGS=$ klubtalálkozó északon a klubháznál.
Egy kiadós krúzt tervezek plusz fotózást.Mindenki a saját kedvenc verdájával jelenjen meg.
Amm öltöny vagy szmoking kötelezõ.Ha már eljössz egy talira legyél ápolt és jólöltözött.<#hehe>
A szabájokat ismeritek HC mód, 200-as átlag sebesség, KRESZ, piroslámpa, kulturált elõzés.
Csatlakozás természetesen RÁM.

Hogy ne legyek szõrösszívû kivülálló is jöhet erre a talira, de a szépruha fontos lenne. Csapjunk egy jó krúzt ez lenne a célom.
Ha valki nem tud megjelenni az kérem jelezzen itt vagy akár privát üzenet formályában.Köszönöm.

Gaben17
pár kép:

trogerzsiger
ahha. feldobom õket pill.

szia!

egész jót mentünk kora du.-n

képe jól sikerült???<#integet2><#integet2>
Misi az ezredes
Én csak Média Mark ban gameltem 5 percet vele naon tetszet 😊 fõleg h graf is zsír... Grid-el meg kb 30 percet gameltem a keleti melletti Aréna Plázánál aszem elõzõ Hétvégén volt 😊 Motoros cucc és ott lehetett gamelni vele 😊

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

😄

\"was all this for real or just some kind of hell 666 the Number of the Beast Hell and fire was spawned to be released\"

Gaben17
én a gta4et már meguntam,pedig végig sem vittem😄 de a fizika nagyon zsír ott. 😊

Misi az ezredes
én még a GTA IV.et is kipróbáltam hát õszintén a mai gamek háát basszus élvezhetõbbek szebb a fiuikálya jah hát meg h törés milyen már a GRID-ben az sem rosz 😮

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

trogerzsiger
õõ idõközben apa segítséget kért, és hát mentem. Még vagytok valahol?

Lunatic83
bazz, Grid után úgy TDU-zok mint egy hülye fostalicska... nagyon elszoktam tõle ... áhhhh, ég és föld a két játék irányítása....<#zavart2>

Xbox Live: Lunatic HUN

HUNMemphis
Mi látjuk is Lunaticot de nem engedi hogy rácsatlakozzunk.Esetleg Ti tudnátok rám/ránk jönni?

trogerzsiger
én már ott várok

fery02
A játékon belül végtelen számó színezési lehetõség van, de csak egy festõ mûhelyben, ami a kráter közelében található.
A játékhoz meg szerinted ha elérhetõ ilyen 3D modellezõ program, akkor nem gondolod, hogy szinte minden második hsz a legkülönbözõbb egyéni alkotásokról szólna? 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!