Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mrmilan
Raga,a ma esti verseny kilõve, meccs miatt megint.

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

GyZolee12
Nem!<#vigyor3>

Shongi
Nem lenne egyszerûbb újratelepíteni?😄

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Shongi
Az autómosót csak buherálással lehet elõhozni, és nincs más kieg sem, csak egy pacth ami még 2 xtra autót tartalmaz.

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

RATCUSTOM
Sziasztok!
Na megrendeltem a játékot az 576-tól<#alien2><#vigyor>
Viszont lenne egy kérdésem:http://www.youtube.com/watch?v=R6XCiYFhfok ebben a videóban szereplõ autómosó az alapjátékban is benne van, vagy valami kiegészítõ?Illetve még egy kérdés:Van valami más kiegészítõ is a game-hez a megapack-on kívül (festés, autó, pálya, mód)?
Elõre is köszi!

GyZolee12
Hy! Nem tudná vki elküldeni az Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Vehicules\Traffic\ -mappa tartalmát?
kivettem a forgalmat, és nem tudom visszahozni. Hol van frgalom, hol nincs.

[HUN]FaTaL
Nekem nem tetszik és lehet hogy neki sem, arra írta esetleg hogy ronda a graf. Nem tudom majd jön és reagál rá:]

http://goo.gl/gd6Zi5

Jah, fent van a köd. (az a baj?)
[HUN]FaTaL
Mert bélyegmozi, és mert fent van neki a köd mod ha jól látom.

SZVSZ kár feltölteni egy 20Gb-os fájt (1napig megy fel) mikor úgyis bélyegméretbe nézzük, ill high-ba nem rosszabb mint a fentlévõ videók 95%a.
(Ja a Ferka Dinós részre direkt raktam régifilm efektet).
De elküldhetem neked az eredetit is.
Miért ennyire pocsék a graf?..😞

E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'

LTomi
Najó, azért nem végig, mert meguntam, és budapesthez ugrottam. 😄

Los Angeles, California

LTomi
Elmentem egészen Magyarországig, persze mindenen át, árkon bokron. xD

Los Angeles, California

fery02
Én mondjuk akkor mondtam neki, hogy anyád, amikor útkeresztezõdéshez értem, és álltak elõttem a lámpánál: és persze fénykép, itt sose fog zöldre váltani, nem fognak megindulni elõttem az autók, így akár várhatok a végtelenségig is -> ÉRTELMETLENSÉG 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Lunatic83
mostanában sajnos nem nagyon érek rá, de esetleg péntek vagy szombat késõ este lehetne szervezni egy kis száguldást a sziget körül... autó mind1 csak hosszabb távon is bírja a 300-330at 😊

Xbox Live: Lunatic HUN

Misi az ezredes
Értelmet nem és megúntam a 3. saroknál amikor véletlen ráfordultam a házra mondtam hogy áá és szépen mendtem tovább 😄 és akkor olyan szuperhõsös érzés volt háznask a teteén kamionnal xD

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

[HUN]FaTaL
Nah beraktam a HD2600XT-t. Hát elõször volt para rendesen, semmi nem volt gyorsabb mint elõtte, TDU ugyanúgy swappolt a városban mint az állat. Jelentem a car pack nem javította a radialt, 1 mega volt a radial fájlom igaz vagy 1 hónapja nem volt törölve. Újrahúztam a Wint, most Vistat tettem fel és teljesen jó végre nem szaggat és még HDR is van bár azon még gondolkodom hogy kikapcsoljam e mert nem annyira tetszik😄

DJ Skyline
kit érdekel, valószínû nem az év játéka akart lenni hanem egy neten játszható kis szösszenet. arra pont jó

milk41
és a házakon átlehet menni...

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

DJ Skyline
unalomûzõnek teljesen jó. és van benne index, TDU-ban nincs 😄 pláne hogy index automatikusan visszaugrik, a kormány miatt. 😄

milk41
sztem eléggé ócska egy game😄

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

fery02
Majd azért szólj, ha találsz benne értelmet. 😊

Misi az ezredes
Sztem zsír el lehet szórakozni vele 😊

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Pepsi Twist
pedig van 😊

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

fery02
Pedig logikus, hihetõ. Legfeljebb csak nem tûnik fel annyira, mert ugye õk lassabban mennek.

Shongi
Forgalomban szereplõ autótól eddig még nem nagyon vettem észre szélárnyékot...

Pepsi Twist
nem kell semmi te k*rsz el valamit ha nem jó... sz*r vagy kész mindenkinek sikerült elsõre csak neked nem...

fekete0012
hi az internetes játékhoz kell valami progi külön eredeti a játékom <#mf1>

windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,

fekete0012
eredeti

windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,

Pepsi Twist
dehogynem 😄 amúgy csalóka mert ha az ai mögött mész az is szélárnyékot ad 😄

Shongi
Hmm tesztelgettem pár gép végsebességét, csak úgy szórakozásból, mindenféle szélárnyék nélkül...370-et mentem motorral...ez rohadtul nem egészséges😄

fery02
De várjál, mert az új NFS-be állítólag valamilyen szinten visszatérnek a gyökerekhez, ami nem kevés embernek tartozik a vágyai közé. Ha pedig elkészül majd egy kiváló remake, akkor annyira azért nem kell majd szívnia az EA-nek (bár az eladásokat tekintve eddig sem kellett nagyon) a TDU folytatás miatt. Fõleg, hogy mert akárhogy is nézzük, a Need for Speed még mindíg "nagyobb" név, mint a "Test Drive", ugyanis NFS cím alatt több kiválló játék szerepel, míg a TD esetén azért kiadtak egy pár kritikán aluli részt is.

[HUN]FaTaL
Memóból az egyik 333as csak, de az visszafogja a többit is, csere be van tervezve. VGA ma lett cserélve😄

Misi az ezredes
Nagyon köszönöm!

Shongi
Külön kell venni, mert a pack csak digitális formában létezik legalábbis tudtommal, ott a link, ott meglátod az árakat is, kb 8000k az egéssz.

fery02
OFF
Emléxem még mikor még kicsi voltam és még nem értem fel az autónk tetejét, de szomorú voltam, nem láthattam sose a tetejét. De közbe megnõttem. <#hehe>
ON

Misi az ezredes
Nah nekem lenne egy kérdésem lehet hogy már OFF téma de komolyan kérdezem TDU + car back-ot boltban így együtt lehet kapni vagy külön kell megvenni és kb menyibõl jönne ki?

trogerzsiger
noss ezeket össze kéne gyüjteni egy csokorba és elküldeni a cybergenrációs versenyre! Hátha valami lesz.
Meg még lehetne olyan hogy az autókból lennének elõzõ generációsak. remélem értitek<#vigyor5>

trogerzsiger
Bejentették? Juppi!

Shongi
Vah nagyon jó lett ez a hsz betét, de sajnos a "nekem nincs pénzem eredetire, nagyon szegény balfasz vérpistike vagyok kérlek segítsetek egy CD-kóddal" típusra ez se fog hatni😞

Shongi
Jah az tény, hidd el én is szívesen vezetnék egy 205-öst vagy egy régi Bogarat is, de nem a TDU világában, valahogy nem illene, mondjuk talán akkor ha kiadnának valami pack szerûséget, letünt korok nagy autói vagy hasonló😄

Dante73
Rosszul írtam, A történelmet, mint történelmi-t értettem. Tehát a maga nemében, megjelenésekor páratlan! Ha belegondolsz, a Golf forradalmi autó volt. Mára sokat vesztett a fényébõl, és tényleg csak fanatikusok istenítik, de az érdemeibõl, történelmiségébõl, forradalmiságából ez nem von le. De ezen az alapon bekerülhetne a CV2, Mini, Bogár, stb is....

http://www.freetvmaci.info/

Dante73
MIvel ez nem a GTA, így korlátozottan jó ötlet a gyalogos. Jól nézne ki az tény, viszont sokan vadászni járnának a játékba, és a hülye ruszkikból így is elegem van... Viszont, ha úgy oldanák meg, mint a madarakat most, tehát átrobogsz rajtuk, és csak mint látványelem müködne, talán jó lenne.
Tuning... Hát ja. Megmondom õszintén, én egy továbbfejlesztett NFS UG2 tuningot is elfogadnék akár. Miért ne aggathassam tele a gépet spoilerekkel, neonokkal, bólogató kutyával a hátsó ablakban? Sokkal egyedibbé lehetne tenni a járgányokat, és sokat elárulna eleve mindenkirõl a kocsija! (persze, ha nem lenne kötelezõ, amitõl isten ments! Hogy utáltam ott is, hogy megcsináltam szépre a verdát, aztán el kelett rontanom, a játékmenet miatt)
A Motorikus tuning is lehetne komplikáltabb, persze úgy, hogy azért ne vesszen el egy magamfajta amatõr sem. (760 TT rulez)
Kiszálás; lekorlátozva nem volna rossz. Lakásodban, kertedben, drive-in ekben, klubokban, (Beüllni a szivarterembe, beszélgetni a klubban, 2 verseny közt...) autómosókban, bezinkútnál, stb. Jó ötlet!
Csörrr! - Csörrrrr!!!! Basszus, ébresztõ, a kezem a biliben...
Igazán ütõs autós játékot lehetne összehozni, és most idejük is van rá, csak az infogrames bírja pénzzel a fejlesztést!
Gyerekek, nem hozzuk össze mi? Megvesszük a motort, (egy ezressel beszállok<#idiota>) és megcsináljuk mi, magunknak, mert álmodozni ugyan lehet, de....

HUNMemphis
Hát ha már a 2-rõl van szó akkor csatlakoznék pár gondolattal én is.
Fontos lenne példúl az, hogy valamivel életthûbbé tenni a játékot.Én még mindig kitartok amellett hogy mint a Middov Mádnesz 2-ben járkáljanak emberek a járdálon és ha valaki felhajt akkor a házhoz tapadnak.
A tuning.Szerintem kéne egy picit fejleszteni.Nem NFS!Nem nem azt hagyjuk meg az EA-nak.De pölö felniket lehessen már venni.Vagy egy kicsit egyedibbé tenni kocsit.Persze nem a felismerhetetlenségig egy picit.Dizájnos csíkos matricák vagy valami iciripiciri egyediség.
Az utakat nagyon hozzák rendbe mert ez gyászos ami van.Esetleg lehetnének a kisebb utakon balesetek rendõrökkel meg minden.Az utakon kátyúk lezárások.A motortuning komolyabb szempont lehetne.Nem az lenne hogy áhh van pénzem belebaszok egy 3-as tuningot azt csáó.Nem!
Lenne egy "Normál" úgymond néptuning üzletek amik olcsók és lehetne a komolyabb "Verseny" ami bizony súlyos összegekbe kerûlnének.Dollármilliókra gondolok.Kicsit feldobná a küzdésvágyat hogy a Ford GT-be ne egy 600 lóerõs motor doromboljon hanem egy 760 TT üvõltsön amikor a 360-al tólja az orrát.
Közösség.Hmm arra nagyon hajaznék hogy kilehessen mászni a kocsiból.Krúzokon nagyon zorall lenne.Megállunk egy Drive Innél és mindenki kiszál a kocsijából.40 méternél távolabb visszadob hozzá.
Idõjárás az egyértelnû hogy változzon.Sõt esõben nehogymár 250-el vegyem a kanyart az autópályán!

Tudom komoly elvárások ezek de sztem ha ezt megvalósítanák akkor az EA akkorát koppanna hogy 4 évig csak szívna a TDU 2 miatt.
Plusz érvként fogadjátok el azt is hogy ez lenne a Kettõ.Egy új rész csupa újdonsággal.Nos jómunkát Atari<#hehe>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Shongi
Persze hogy történelem, de itt most az a kérdés, hogy milyen történelem, a legtöbb mostani auto ami benne van a játékban státusz-szimbólum volt vagy most is az, kivéve pár F-es csodamasinát, és jól mondod egy quatro vagy delta is az volt. De egy golf akármennyire is jó kocsi volt akkoriban, és szép történelme van, sose volt elérhetlen a legtöbb ember számára, nem volt nagy presztízse, mostmár inkább csak a misztikuma miatt istenítik sokan, és nincs egyedül. Sok olyan régi kocsi van amit ma azok "imádnak" akiknek régen nagy nehezen, életük munkájából összejött egy, ettõl még nem lesz rosszabb a kocsi, de jobb se semmivel.

DJ Skyline
akkor már egyszerûbb ha azt mondjuk, hogy a komplett B csoport legyen benne 😄 Peugeot 205, Lancia 037, Metro 6R4, Ford RS200, stb

szabod
Elõször T-Model helyett T-Mobilt olvastam <#idiota> Azzal egy szigetkör csak egy napig tartana 😊
De ha már a történelem, akkor a 2-bõl a Lancia Deltát sem hagyhatják ki.

Mente et Malleo

Dante73
Mert történelem.
Ugye a terepezés lessz a fõ cucc a 2-ben. Ha kihagyják az Audi quatro-t, (80-ast), akkor eleve egy ruppót nem ér az egész. Történelem, és akkora lépés, hogy kihagyhatatlan. Igenis, egyes golfnak kellene lennie. Ezzel annyi a gond, hogyha nekiállok sorolni, estig irkálok.... (T-Model rlz...)