Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
Na megrendeltem a játékot az 576-tól<#alien2>#alien2><#vigyor>#vigyor>
Viszont lenne egy kérdésem:http://www.youtube.com/watch?v=R6XCiYFhfok ebben a videóban szereplõ autómosó az alapjátékban is benne van, vagy valami kiegészítõ?Illetve még egy kérdés:Van valami más kiegészítõ is a game-hez a megapack-on kívül (festés, autó, pálya, mód)?
Elõre is köszi!
kivettem a forgalmat, és nem tudom visszahozni. Hol van frgalom, hol nincs.
http://goo.gl/gd6Zi5
(Ja a Ferka Dinós részre direkt raktam régifilm efektet).
De elküldhetem neked az eredetit is.
E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Xbox Live: Lunatic HUN
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Emléxem még mikor még kicsi voltam és még nem értem fel az autónk tetejét, de szomorú voltam, nem láthattam sose a tetejét. De közbe megnõttem. <#hehe>#hehe>
ON
Meg még lehetne olyan hogy az autókból lennének elõzõ generációsak. remélem értitek<#vigyor5>#vigyor5>
http://www.freetvmaci.info/
Tuning... Hát ja. Megmondom õszintén, én egy továbbfejlesztett NFS UG2 tuningot is elfogadnék akár. Miért ne aggathassam tele a gépet spoilerekkel, neonokkal, bólogató kutyával a hátsó ablakban? Sokkal egyedibbé lehetne tenni a járgányokat, és sokat elárulna eleve mindenkirõl a kocsija! (persze, ha nem lenne kötelezõ, amitõl isten ments! Hogy utáltam ott is, hogy megcsináltam szépre a verdát, aztán el kelett rontanom, a játékmenet miatt)
A Motorikus tuning is lehetne komplikáltabb, persze úgy, hogy azért ne vesszen el egy magamfajta amatõr sem. (760 TT rulez)
Kiszálás; lekorlátozva nem volna rossz. Lakásodban, kertedben, drive-in ekben, klubokban, (Beüllni a szivarterembe, beszélgetni a klubban, 2 verseny közt...) autómosókban, bezinkútnál, stb. Jó ötlet!
Csörrr! - Csörrrrr!!!! Basszus, ébresztõ, a kezem a biliben...
Igazán ütõs autós játékot lehetne összehozni, és most idejük is van rá, csak az infogrames bírja pénzzel a fejlesztést!
Gyerekek, nem hozzuk össze mi? Megvesszük a motort, (egy ezressel beszállok<#idiota>#idiota>) és megcsináljuk mi, magunknak, mert álmodozni ugyan lehet, de....
Fontos lenne példúl az, hogy valamivel életthûbbé tenni a játékot.Én még mindig kitartok amellett hogy mint a Middov Mádnesz 2-ben járkáljanak emberek a járdálon és ha valaki felhajt akkor a házhoz tapadnak.
A tuning.Szerintem kéne egy picit fejleszteni.Nem NFS!Nem nem azt hagyjuk meg az EA-nak.De pölö felniket lehessen már venni.Vagy egy kicsit egyedibbé tenni kocsit.Persze nem a felismerhetetlenségig egy picit.Dizájnos csíkos matricák vagy valami iciripiciri egyediség.
Az utakat nagyon hozzák rendbe mert ez gyászos ami van.Esetleg lehetnének a kisebb utakon balesetek rendõrökkel meg minden.Az utakon kátyúk lezárások.A motortuning komolyabb szempont lehetne.Nem az lenne hogy áhh van pénzem belebaszok egy 3-as tuningot azt csáó.Nem!
Lenne egy "Normál" úgymond néptuning üzletek amik olcsók és lehetne a komolyabb "Verseny" ami bizony súlyos összegekbe kerûlnének.Dollármilliókra gondolok.Kicsit feldobná a küzdésvágyat hogy a Ford GT-be ne egy 600 lóerõs motor doromboljon hanem egy 760 TT üvõltsön amikor a 360-al tólja az orrát.
Közösség.Hmm arra nagyon hajaznék hogy kilehessen mászni a kocsiból.Krúzokon nagyon zorall lenne.Megállunk egy Drive Innél és mindenki kiszál a kocsijából.40 méternél távolabb visszadob hozzá.
Idõjárás az egyértelnû hogy változzon.Sõt esõben nehogymár 250-el vegyem a kanyart az autópályán!
Tudom komoly elvárások ezek de sztem ha ezt megvalósítanák akkor az EA akkorát koppanna hogy 4 évig csak szívna a TDU 2 miatt.
Plusz érvként fogadjátok el azt is hogy ez lenne a Kettõ.Egy új rész csupa újdonsággal.Nos jómunkát Atari<#hehe>#hehe>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
De ha már a történelem, akkor a 2-bõl a Lancia Deltát sem hagyhatják ki.
Mente et Malleo
Ugye a terepezés lessz a fõ cucc a 2-ben. Ha kihagyják az Audi quatro-t, (80-ast), akkor eleve egy ruppót nem ér az egész. Történelem, és akkora lépés, hogy kihagyhatatlan. Igenis, egyes golfnak kellene lennie. Ezzel annyi a gond, hogyha nekiállok sorolni, estig irkálok.... (T-Model rlz...)